בקושי יש לו 11 שחקנים למשחק בשבוע,אתה רוצה שהם ילחמו כל 3 ימיםRed Tiger כתב: ↑18 מאי 2026, 17:36אין לי שום ציפייה מהפועל פ״ת אבל אם עומר פרץ חושב בחלומותיו להגיע למועדון גדול הוא חייב להראות שהוא שייך לרמות האלה.
לעשות פלייאוף עליון עם פ״ת זה הצלחה אדירה אבל להתנהל מאז כמו שטיחון ממסמס את ההישג של המעמד שלו כמאמן.
זה משחק שבו הוא יכול לקנות לעצמו מעמד אדיר בכדורגל הישראלי.
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- hb7
- Title: קרייזי-רד
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- dor69
אני חושב שזה קצת לא פייר לשפוט אותו על הפלייאוף בהינתן הכלים שיש לו, יריבות חזקות שיש להן על מה לשחק והלוז הרצחני הזהRed Tiger כתב: ↑18 מאי 2026, 17:36אין לי שום ציפייה מהפועל פ״ת אבל אם עומר פרץ חושב בחלומותיו להגיע למועדון גדול הוא חייב להראות שהוא שייך לרמות האלה.
לעשות פלייאוף עליון עם פ״ת זה הצלחה אדירה אבל להתנהל מאז כמו שטיחון ממסמס את ההישג של המעמד שלו כמאמן.
זה משחק שבו הוא יכול לקנות לעצמו מעמד אדיר בכדורגל הישראלי.
- Red Tiger
לכולם יש לוז רצחני, להביא נק׳ אחת משמונה משחקים זה עולב שלא היה מעולם בפלייאוף והיו קבוצות חלשות הרבה יותר מהפועל פ״ת.
ושוב אין לי ציפיות הכל בידיים שלנו,אבל אני בכדורגל ראיתי כבר הכל,מספיק סיטואציה שבה מבינים בבית״ר שאנחנו מובילים ב1 או 2 זה יוריד להם את האוויר מהמפרשים וגם הפוך אגב.
לכן הוא צריך לתקן עכשיו את הרושם.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מספיק שתודעת הצרכן הישראלי היא בזבל, של אוהד הכדורגל היא בתחתית הערימה של הזבל.yossi כתב: ↑18 מאי 2026, 08:12אין מה להצדיק מחיר כזה, מוגזם לחלוטין.
זה שמישהו אחד מתפרע לא צריך לתת אישור לשני להתפרע.
ומילא היית מקבל חוויה כאוהד. גם לוקחים מחיר מופקע וגם מתייחסים בקמצנות וזלזול.
אין מנקה בשירותים שנראים כמו דיר חזירים, בבלומפילד בשישי פתחו 2 קרוסלות מתוך 4 אחרי ששילמת מעל 100 שקל למאחורי השער.
תודעת הצרכן הישראלי היא בזבל, וכולם רוכבים על זה.
עמוק עמוק בתחתית סדר העדיפויות, אחרי כל מה שאפשר לחשוב עליו, נמצאת חווית האוהדים שמגיעים למגרשים.
אין מנקה, גזלן מוכר במחירי שחיטה מוצרים סוג ז', מחירי הכניסה רק עולים בקצב לא סביר, על כרטיסי ילד בכלל אין מה לחלום כי מקצים חמישה כאלה בערך.
וגם כשאתה לא מקבל אפילו את המינימום שהתחייבו בפניך שזה כניסה למשחקים - ממציאים איזה סעיף משפטי שמנקה את המועדון משום מחויבות כלפיך כי אתה לקוח שבוי וכמובן תחדש את המנוי (לא מדבר על אלונה באופן ספציפי, זאת קומבינה של כולם אני מניח)
עצוב.
- שיש
פתח תקווה במקרה במקרה בפלייאוף עליון ותוסיף את הלוז הרצחני שאפילו חיפה קורסת בו אז אין אליהם טענה ואי אפשר לשפוט אותםRed Tiger כתב: ↑18 מאי 2026, 18:33לכולם יש לוז רצחני, להביא נק׳ אחת משמונה משחקים זה עולב שלא היה מעולם בפלייאוף והיו קבוצות חלשות הרבה יותר מהפועל פ״ת.
ושוב אין לי ציפיות הכל בידיים שלנו,אבל אני בכדורגל ראיתי כבר הכל,מספיק סיטואציה שבה מבינים בבית״ר שאנחנו מובילים ב1 או 2 זה יוריד להם את האוויר מהמפרשים וגם הפוך אגב.
לכן הוא צריך לתקן עכשיו את הרושם.
- Itay
- Title: CrazyRed
הלו״ז הרצחני לא פוגש רק את הפועל פ״ת אלא את כולם, לא צריך לעשות להם את ההנחה הזאת.
הם קיבלו נתח יפה על טאבי בינואר והייתה להם את האפשרות לחזק את הסגל.
בסופו של דבר הם שטיח על מלא וחבל שכך כי הם הוכיחו שהם מסוגלים לקחת נקודות מכל קבוצה, לגבי מחר אין לי ציפיות מהם, הדבר היחיד שצריך לקחת מהסיטואציה הזאת זה פשוט לא לגעת במאמן מאוד לא בשל כמו פרץ.
בסופו של דבר הם שטיח על מלא וחבל שכך כי הם הוכיחו שהם מסוגלים לקחת נקודות מכל קבוצה, לגבי מחר אין לי ציפיות מהם, הדבר היחיד שצריך לקחת מהסיטואציה הזאת זה פשוט לא לגעת במאמן מאוד לא בשל כמו פרץ.
- dor69
זאת בדיוק הנקודה, הלוז פוגש חמש מועדונים שבנו סגלים רחביםItay כתב: ↑18 מאי 2026, 21:44הלו״ז הרצחני לא פוגש רק את הפועל פ״ת אלא את כולם, לא צריך לעשות להם את ההנחה הזאת.
ומועדון אחד שאין לו את הפריבילגיה לזה. אתה לא באמת מצפה מהפועל פ״ת להשכיב סכומים על סגל גדול בלי שום מטרה ריאלית שמצדיקה את זה. הפלייאוף העליון של השנה הוא לא מקומם כרגע כמו שהוא לא המקום של אף מועדון אחר שלא העפיל לשם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
תרענן את זכרונך מה עשינו בפלייאוף העליון בעונת 90/91...
הסר דאגה מליבך, גם בעשרה שקלים לכרטיס את הנזק שלהם הם יעשו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Itay
- Title: CrazyRed
זה עדיין לא מצדיק בעיניי להוציא נקודה אחת מתוך 24.dor69 כתב: ↑18 מאי 2026, 22:42זאת בדיוק הנקודה, הלוז פוגש חמש מועדונים שבנו סגלים רחבים
ומועדון אחד שאין לו את הפריבילגיה לזה. אתה לא באמת מצפה מהפועל פ״ת להשכיב סכומים על סגל גדול בלי שום מטרה ריאלית שמצדיקה את זה. הפלייאוף העליון של השנה הוא לא מקומם כרגע כמו שהוא לא המקום של אף מועדון אחר שלא העפיל לשם.
אם היו נראים טוב בתחילת הפלייאוף כשעוד השחקנים היו יחסית טריים אחרי חודש של מנוחה אז עוד מילא אבל זה לא המקרה, מהרגע שהבטיחו את הפלייאוף הם הפכו לסמרטוט.
אבל הם לא הנקודה שלי אלא יותר פרץ שסומן כמועמד המרכזי למקרה וחלילה יהיו אצלנו חילופי מאמנים.
מאמן שהקבוצה שלו מבטיחה פלייאוף ופשוט מפסיקה מאותו רגע לשחק ומתרסקת בצורה הזאת אז הוא לא יכול בכלל בעיניי להיות מוזכר בהקשר של מועדון בסדר גודל שלנו.
- dor69
הפלייאוף שלהם בטח לא הצלחה אבל אני חושב שיש מספיק נסיבות מקלות לתת להם כדי לא לקרוא לזה כישלון.Itay כתב: ↑19 מאי 2026, 00:22זה עדיין לא מצדיק בעיניי להוציא נקודה אחת מתוך 24.
אם היו נראים טוב בתחילת הפלייאוף כשעוד השחקנים היו יחסית טריים אחרי חודש של מנוחה אז עוד מילא אבל זה לא המקרה, מהרגע שהבטיחו את הפלייאוף הם הפכו לסמרטוט.
אבל הם לא הנקודה שלי אלא יותר פרץ שסומן כמועמד המרכזי למקרה וחלילה יהיו אצלנו חילופי מאמנים.
מאמן שהקבוצה שלו מבטיחה פלייאוף ופשוט מפסיקה מאותו רגע לשחק ומתרסקת בצורה הזאת אז הוא לא יכול בכלל בעיניי להיות מוזכר בהקשר של מועדון בסדר גודל שלנו.
לגבי פרץ, בהתחשב בשוק המאמנים הוא בהחלט המועמד הישראלי הכי מעניין במקרה ורן לא ממשיך. לא אומר שהוא בהכרח ראוי אלא יותר מעיד על המצב בשוק, פשוט אין בחוץ מאמנים עם קבלות
- delta7
אפשר לנסות להחזיר את גוטמן מפרישה...