כדורסל ישראלי (ובכלל)

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
niv1

Re: כדורסל ישראלי (ובכלל)

שליחה על ידי niv1 »

פשוט כואב הלב על לברון. 51 8 8 והוא מפסיד
אחד ההופעות הגדולות בסדרת גמר ואז מגיע ג.ר סמית ועושה... ג.ר סמית... כזה שחקן מטומטם חסר שכל, אחד המהלכים המטומטמים שנראו בענפי הספורט.

מכה מנטלית קשה ללברון, לא רואה נותן עוד הופעה כזאת תוך יומיים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סוויפ?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אחרי נבחרת הכדורעף והכדורגל, גם נבחרת כדורסל יורדת דרומה למשחק (כמעט) רשמי -

https://www.b7net.co.il/article/292140/2" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

הליגה שוברת שיאי שכונה וחולון מציגה את אחת הפרסות והפארסות המביכות והמגוחכות.
וזה עוד לפני שדיברנו על כותרת המאה שמספק הבעלים אייזיק.
מקווה שיתעקשו איתם על עונש ההרחקה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ציטוטים של הבעלים של חולון במסיבת העיתונאים בה הודיע על שחרור רייס:

"כבוד האדם חשוב מכבוד צלחת האליפות"

"היה אתמול אירוע חריג בצורה יוצאת דופן שחצה את גבולות ערכי המועדון ואת היעדים ששמנו לעצמנו במועדון ברוח הספורטיבית. חשוב לי להדגיש את העובדה שמסתכלים עלינו המון משפחות ויש גבולות שאנחנו לא יכולים לחצות אותם".
"ההחלטה להיפרד מגלן הייתה מהירה. כבוד האדם קודם לכבוד הצלחת. זו הרוח החולונית. כך היה וכך יהיה. מהאירוע הזה נצמח עוד יותר. גלן רייס הוא היסטוריה אנחנו לא נחזיר אותו למועדון שלנו".

"כל עוד אני בהפועל חולון, גלן רייס לא ידרוך כאן. אין לי בעיה שהוא יחזור, אבל אני חד־משמעית הולך הביתה".

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

״יניב הרצליה״ בטוויטר

*משדר מיוחד לפייסבוק - גלן רייס*
אני רוצה שתדעו שמאפריל אני לא מקבל שקל, אפילו לא שכר דירה, ויתרתי על מיליארד דולר בשביל ללבוש את הגופיה הסגולה....

ענק חח

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

4-0

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קבוצת הכדורסל הגדולה בתולדות המשחק.

סליחה שיקאגו, בזכותך התאהבתי במשחק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:קבוצת הכדורסל הגדולה בתולדות המשחק.

אמת.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

Totti כתב:קבוצת הכדורסל הגדולה בתולדות המשחק.

מסכים רק חבל שהיא נהייתה כזאת בצורה מגעילה.

סיימו עם העונה הגדולה בהיסטוריה (9 הפסדים), לא לקחו אליפות אז צירפו את אחד משלושת השחקנים הטובים בליגה.. די מגעיל והורס את הליגה.. זה לא היה קורה במשמרת של שטרן הקומישנר

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

niv1 כתב: מסכים רק חבל שהיא נהייתה כזאת בצורה מגעילה.

סיימו עם העונה הגדולה בהיסטוריה (9 הפסדים), לא לקחו אליפות אז צירפו את אחד משלושת השחקנים הטובים בליגה.. די מגעיל והורס את הליגה.. זה לא היה קורה במשמרת של שטרן הקומישנר
כן אה, זה לא היה קורה שלברון ג’יימס וכריס בוש לדוגמא היו מצטרפים לסופר סטאר אחר כמו נניח ווייד.
לברון המציא את זה על מה אתה מדבר בכלל?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

CrazyRed7 כתב: כן אה, זה לא היה קורה שלברון ג’יימס וכריס בוש לדוגמא היו מצטרפים לסופר סטאר אחר כמו נניח ווייד.
כבר הבנו שהאיש הוא לא שיא האובייקטיביות כשזה נוגע ללברון ורונאלדו.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

CrazyRed7 כתב: כן אה, זה לא היה קורה שלברון ג’יימס וכריס בוש לדוגמא היו מצטרפים לסופר סטאר אחר כמו נניח ווייד.
ברמת העקרון. אתה צודק. בפועל אין דמיון ואין מקום להשוואה

נכון שניהם הצטרפו לכוכבים בשביל להשיג את הטבעת.
חוץ מזה אין שום דמיון

לברון וויד ובוש הקימו קבוצה מאפס. מעונת 2009 במיאמי נשארו רק האסלם (שגם היה פצוע) ומריו צלמרס שהיה בשנה השניה שלו בליגה. כל השאר היו זקנים שהסכימו לשחק בשכר מינימום (תקרת השכר הייתה הרבה יותר נמוכה מהיום).
לעומת זאת דוראנט הצטרף לקבוצה שבלעדיו סיימה את העונה במאזן הכי טוב בהיסטוריה, הגיע לגמר שנתיים ברצף גם בלעדיו.

דוראנט שהוא 1 מ3 הטובים בליגה הצטרף לקרי שהוא גם 1 מה3 (ואחרי עונה שנבחר למויפי בפה 1, לראשונה בהיסטוריה) הצטרף לתומפסון שהוא אחד הקלעים היציבים בליגה וביחד עם איגי וגרין שהם בין השומרים הטובים בליגה יצר חמישיה הכי טובה בהיסטוריה.
לברון בעונה הראשונה שלו בקבוצה היה צריך להסתדר עם ארויו בתור רכז(זה שעונה לפני כן לא לקח אליפות עם מכבי) ולאחר מכן עם מייק ביבי בשלהי הקריירה. היה צריך לשחק עם סנטר שהוא רגל וחצי בפרישה (אילגאוסקס)

לברון עזב קבוצה כי אף אחד לא רצה לשחק בחור הזה שנקרא אוהיו והקבוצה לא העמידה לו סגל ראוי (מו וויליאמס, דלונטה ווסט, גימסון וורזאו היו החמישיה שלו)
דוראנט לעומת זאת עזב קבוצה שבאותה עונה הובילו 3-1 על גס והם לא נפלו מהם. היה חסר להם הגרוש לליגה. במקום לאתגר את עצמו להיות יותר טוב ולהגיע להשגים עם קבוצה מעולה, בחר בדרך הקלה ועזב לקבוצה שגם בלעדיו היא הכי טובה בליגה. זה כמו שב2010 לברון היה מצטרף לבוסטון או לליקרס

אז ברמת הרעיון "עשה לברון". בפועל אין דמיון ואין מקום להשוות.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ForeverRed כתב: כבר הבנו שהאיש הוא לא שיא האובייקטיביות כשזה נוגע ללברון ורונאלדו.
נכון אני לא אוביקטיבי אבל תקרא מה שרשמתי לו ותגיד שאין בזה אמת.

הרבה מעבר לזה שאני אוהב את לברון אני אוהב את הליגה הזאת, זה הליגה שאני הכי נהנה בא לצפות, כבר 10 שנים שאני קם באמצע הלילה בשביל להנות מהליגה מעבר ללברון, קמתי בשביל לראות את לברון, קמתי בשביל לראות את ליליארד שהיה הרוקי הכי ווינר שראיתי, קמתי לראות את לין בעונה הראשונה הניקס שהגיע משום מקום, קמתי לראות את הניקס אחרי שכרמלו הצטרף לאמארה וקמתי לראות את כספי ומקל אין ספור פעמים.
מאז שדוראנט הצטרף לגס פשוט יצא החשק לקום באמצע הלילה, מבחינתי הרס לי את כל מה שהיה יפה בליגה הזאת. ליגה שיווניות שכל שנה קבוצה אחרת יכולה להגיע לגמר. הפך את הליגה לליגה ישראלית בשנות ה90

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

niv1 כתב: ברמת העקרון. אתה צודק. בפועל אין דמיון ואין מקום להשוואה

נכון שניהם הצטרפו לכוכבים בשביל להשיג את הטבעת.
חוץ מזה אין שום דמיון

לברון וויד ובוש הקימו קבוצה מאפס. מעונת 2009 במיאמי נשארו רק האסלם (שגם היה פצוע) ומריו צלמרס שהיה בשנה השניה שלו בליגה. כל השאר היו זקנים שהסכימו לשחק בשכר מינימום (תקרת השכר הייתה הרבה יותר נמוכה מהיום).
לעומת זאת דוראנט הצטרף לקבוצה שבלעדיו סיימה את העונה במאזן הכי טוב בהיסטוריה, הגיע לגמר שנתיים ברצף גם בלעדיו.

דוראנט שהוא 1 מ3 הטובים בליגה הצטרף לקרי שהוא גם 1 מה3 (ואחרי עונה שנבחר למויפי בפה 1, לראשונה בהיסטוריה) הצטרף לתומפסון שהוא אחד הקלעים היציבים בליגה וביחד עם איגי וגרין שהם בין השומרים הטובים בליגה יצר חמישיה הכי טובה בהיסטוריה.
לברון בעונה הראשונה שלו בקבוצה היה צריך להסתדר עם ארויו בתור רכז(זה שעונה לפני כן לא לקח אליפות עם מכבי) ולאחר מכן עם מייק ביבי בשלהי הקריירה. היה צריך לשחק עם סנטר שהוא רגל וחצי בפרישה (אילגאוסקס)

לברון עזב קבוצה כי אף אחד לא רצה לשחק בחור הזה שנקרא אוהיו והקבוצה לא העמידה לו סגל ראוי (מו וויליאמס, דלונטה ווסט, גימסון וורזאו היו החמישיה שלו)
דוראנט לעומת זאת עזב קבוצה שבאותה עונה הובילו 3-1 על גס והם לא נפלו מהם. היה חסר להם הגרוש לליגה. במקום לאתגר את עצמו להיות יותר טוב ולהגיע להשגים עם קבוצה מעולה, בחר בדרך הקלה ועזב לקבוצה שגם בלעדיו היא הכי טובה בליגה. זה כמו שב2010 לברון היה מצטרף לבוסטון או לליקרס

אז ברמת הרעיון "עשה לברון". בפועל אין דמיון ואין מקום להשוות.
נתת פה בעיקר תירוצים לקריירה חסרת הישגים קבוצתיים של לברון.
אוהיו אשמה, השחקנים האפסים סביבו אשמים(בכלל, להפיל כל הפסד על השחקנים סביבך זה התכונה הכי לוזרית שיש. מנהיג עלק)
אתה מספר לנו איך דוראנט בדרך הקלה אבל מי שעשה זאת בכל הקריירה זה לברון. אל תספר סיפורים על בוסטון ולייקרס, רק במיאמי היה יכול לבנות מפלצת תלת ראשית כשהוא הכוכב הבלעדי. לסגור את זה בצורה כזאת(על הדרך שבה זה נעשה בכלל בושה לדבר) זה משהו שאף אחד לא עשה מעולם.

לגבי גולדן סטייט - סטף קרי, תומפסון וגרין לא הגיעו מהשמיים ולא סגרו דיל בשושו שהם מגיעים שלושתם לקבוצה אחת. גולדן סטייט לקחה 3 בחירות דראפט שלה והפכה ילדים מהקולג׳ שאף אחד לא האמין בהם - לחלק מקבוצה סופר מוכשרת, מאומנת, חסרת אגו וקבוצתית(!).
צירפו עוד סופר סטאר. נו ו..?בגלל שמדובר בקבוצה ״מוכנה״ אז אתה מבקר את דוראנט?מצחיק
זה הרבה פחות גרוע מ3 סופרסטארים שסגרו בינם לבין עצמם לשחק ביחד כדי לשבור את הליגה. (ושוב, לא נדבר על הצגת הטריו וכל השחצנות בראיונות שלהם)

עכשיו לברון המסכן, שהבריח את אירווינג, צריך לחפש קבוצה חדשה כי קבוצתו הנוכחית, ״הבית״, כבר לא מספיק טוב לכישרון העצום שלו, הרי בלי עוד 2 סופר סטארים מוכנים ובשלים ליד הוא לא מסוגל.
בקטנה, יחבור ליוסטון(ואז נראה מה תגיד) או יסגור דיל עם עוד איזה כוכב או שתיים, כמו בימים היפים.

שלח תגובה