בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב:איזה טמבל יצאתי עם בגץ.
החלטה אומללה ביותר.
ולא בן ארי ממש לא הכוס תה שלי,אבל אן החלטתם לפסול אותו,אז גם את כסיף העוכר ישראל הזה היה צריך לפסול.
לא מבין מה עובר עליהם שם.
ולשאלתך מה החשיבות במינויים של שקד- שני השופטים היחידים שתמכו בדין שווה (אחד הציע לפסול את בן ארי ואת בל"ד, אחד הציע להעביר את שניהם) הם השופטים השמרנים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שיש כתב: אפשר תקציר לפחות מעורים?
פסלו את המועמדות של בן ארי(ימני קיצוני) ואישרו את כסיף(שמאלני קיצוני).

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: אני מאוד נהנה לדון איתך אחי, באמת.
חשוב לי שתדע:
אני לא חושב שביבי הוא טלית שכולה תכלת, אני גם לא מעריץ אותו כאדם (תכונות אופי).
אני חושב שהוא נרקסיסט, נהנתן, מורם מעם.
אני חושב שהוא מכור למעמד ולמורשת שישאיר אחריו ואני חושב שאשתו חצי משוגעת.
הוא תמיד קיצץ את הכנפיים לפוליטיקאים שגדלו בליכוד ותפסו תאוצה ואיימו על מעמדו, גם לאלו שהיו נאמנים לו.

יחד עם כל זאת -
אני באמת חושב שהוא פטריוט ענק של מדינת ישראל.
אני באמת חושב שהוא עושה את כל מה שהוא עושה כי הוא באמת מאמין (ולדעתי גם צודק) שהוא חייב להישאר בתפקיד כי אין אף אחד שיעשה את זה יותר טוב ממנו.
אני בטוח במדיניות הכלכלית שלו, במדיניות חוץ שלו ובמדיניות הבטחונית שלו.
אני חושב שהוא עושה טוב למדינת ישראל והוא רואה לנגד עיניו את טובתה לפני הכל.

אז הבחירה שלי היא ראש ממשלה כריזמתי וסוחף, כלכלן ברמות על, מדינאי חוץ הכי טוב בהיסטוריה של המדינה בעל מעמד בלתי נתפס, ראש ממשלה שמפתח קשרים כלכליים עם מעצמות שמעולם לא היינו בקשר איתם, שמשפיע ונמצא בחברות עם נשיא ארה"ב בצורה עמוקה ואמיתית ויחד עם זאת נהנתן ונרקסיסט וקמצן ובטוח שאם הוא לא ימשיך בתפקיד המדינה היא זו שתפסיד ואני עדיין רוצה אותו כי הוא פשוט הכי טוב, הכי מנוסה ובשורה התחתונה רמת החיים שלי ושל הסובבים אותו השתפרה פלאים בעשור האחרון.

אני מכיר את כל יתרונותיו וחסרונותיו וחושב שבחבילה הכוללת הוא הכי ראוי והכי מתאים להיות ראש הממשלה של מדינת ישראל כי הוא פועל במדיניות שהכי תואמת את קו המחשבה שלי.

הוא גם טועה, אני לא תמיד מסכים ויש לי ביקורת עליו אבל הוא לגמרי הבחירה שלי.
בבחירות האלו פייגלין יכול לשנות את המצב ואולי בסוף אצביע לו כי מבחינה חברתית הוא מדבר על כל מה שאני מאמין בו (אי כפייה חילונית ודתית, הפרטת משרדי ממשלה שמנים ולא יעילים, לגליזציה, צבא מקצועי וכו').

זה אני אחי וזה למה אני בוחר בו, ולגבי השאלה שלך, תבדוק מה אמרו ראשי ממשלוץ ישראל בין 48 ל 77 על המועמדים ועל גוש הימין מהליכוד, גם להם יש ציטוטים של אנחנו והם, פשוט בזמנו ה"אנחנו" היה קונצנזוס ו"ההם" היו קבוצת מיעוט חלשה וחסרה בעמדות כח בכל התחומים (פוליטיקה, תקשורת, בעלי הון וכו').

שום דבר לא השתנה, מבטיח לך אתה מוזמן לשאול מבוגרים יותר, אני שאלתי.
מבין ומקבל את השקפת עולמך, מכיר גם חברים קרובים שלי שחושבים כמוך, לגיטימי וכשר

אני אישית מצפה ליותר מראש ממשלת ישראל

לא יודע אם יש לך ילדים או לא, אבל כשאני חושב על הילדים שלי אני רוצה שהם יראו מישהו ראוי יותר יושב בראש המדינה הזאת

בעיניי הוא לא מייצג את הערכים הבסיסיים ביותר שנדרשים ממנהיג, וזה מעבר לכל החשדות/האשמות בפלילים והפילוג

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

oranu כתב: תודה, ns זו דוגמא אחת מני רבות שאף אחד לא מדבר עליהן כבר כי אבד עליהן הקלח.
ב 20 שנה האחרונות הימין היה בשלטון אז זוכרים רק את מה שהם אמרו.
כשהשמאל היה בשלטון זה לא היה שונה, היה שיסוע והייתה הפרדה ברורה בין מחנות, היו קמפניינים של הפחדה וראשי ממשלות ושרי,ביטחון ויו"ר מפלגות לא חסכו במילים (משני הצדדים אם נהיה הוגנים).
בזמנו אגב הייתה גם גזענות חברתית מובנית כלפי מזרחים, מה שהיום אין.

ודר, באמא שלך, תפתח ויקיפדיה על ערך "גזענות" ותגיד לי שוב שמה שגרבוז' אמר לא גזעני ואז אדע סופית שאתה לא יודע לקרוא או שאתה פשוט בן אדם טיפש.
אני חושב שאתה לא זה ולא זה, סתם צבוע שלא יודע לגנות ולהוקיע את העשבים השוטים מהמחנה שלו ובעיקר בגלל אנשים כמוך (מימין ומשמאל) אנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים.

אם אני כליכודניק מובהק יודע לתת בראש לאורן חזן כשהוא מתנהג כמו אדיוט, או לאמסלם שהתבטא בצורה מבזה כלפי אוטיסטים אז גם אתה יכול.
גרבוז' צריך להיות מגונה, להוקיע אותו ואת דעותיו החשוכות והגזעניות, אין מקום לתת במה לאנשים האלו יותר וזה לא משנה אם הם חושבים כמוני או שונה ממני.
גרבוז׳ וכו׳ הם לא פקטור בעיניי, אנשים פרטיים שיכולים להביע דעה כזאת או אחרת לכאן או לכאן, מעניינים לי את הביצה

לא יודע מה היה בין 48 ל 77, אבל נניח שזה נכון

האם לא הגיע הזמן לשנות את זה?

האם לא כדאי לשאוף למשהו טוב יותר מאשר להגיד ככה היה פעם אז זה בסדר גם היום?

אגב אם נתעקש לא לחזור לתקופה שבה אפריים דוידי ושלמה אילוז שיחקו בנערים ג׳, לא חושב שראשי ממשלה אחרים ב 20-30 שנה אחרונות דיברו במושגים של אנחנו והם (שמיר, רבין, שרון, ברק, אולמרט)

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

ראש ממשלה לא חייב ורצוי שלא יהיה חברמן... יותר מזה מניתוח שלי (עשיתי עליו עבודה לתואר שני...) ראש ממשלה חייב להיות עם אינטליגנציה רגשית נמוכה...
לתהליך קבלת ההחלטות הקשה שהוא חווה, לא כל אחד מתאים. קחו לדוגמא את בגין שלא יכול היה לעמוד בלחץ הנפשי, ובלחץ של השמאל (שהיום מהללים אתו -צבועים!) ונשבר.
בגלל האינטיליגנציה הרגשית הנמוכה, הוא עושה דברים נפלאים ברמת מדינה אבל נופל בקטנות, שהוא לא מודע להם בזמן אמת.
יש לו עוד חסרונות, אבל אף אחד ממיפלגת הפלסטיק לא מגיע לקרסולים שלו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא יודע מי מייעץ לכחול לבן,אבל הם עושים את כל הטעויות האפשריות.
במקום שיתמקדו במה הם הולכים לעשות אם ינצחו את הבחירות הם בוחרים ליפול בפח שנתניהו מוביל אותם וזה התקפות אישיות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב:לא יודע מי מייעץ לכחול לבן,אבל הם עושים את כל הטעויות האפשריות.
במקום שיתמקדו במה הם הולכים לעשות אם ינצחו את הבחירות הם בוחרים ליפול בפח שנתניהו מוביל אותם וזה התקפות אישיות.
צודק.
הקמפיין שלהם פשוט רע.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אדום זקן כתב:לא יודע מי מייעץ לכחול לבן,אבל הם עושים את כל הטעויות האפשריות.
אכן נופלים בפח.
לא יודע, תחושה שלי שלא מעט מצביעים שלהם ״עוברים״ לזהות.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: פסלו את המועמדות של בן ארי(ימני קיצוני) ואישרו את כסיף(שמאלני קיצוני).
תדייק, שמאלני פרו-חמאסי. לא סתם ''קיצוני''
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ns75 כתב:
גרבוז׳ וכו׳ הם לא פקטור בעיניי, אנשים פרטיים שיכולים להביע דעה כזאת או אחרת לכאן או לכאן, מעניינים לי את הביצה

לא יודע מה היה בין 48 ל 77, אבל נניח שזה נכון

האם לא הגיע הזמן לשנות את זה?

האם לא כדאי לשאוף למשהו טוב יותר מאשר להגיד ככה היה פעם אז זה בסדר גם היום?

אגב אם נתעקש לא לחזור לתקופה שבה אפריים דוידי ושלמה אילוז שיחקו בנערים ג׳, לא חושב שראשי ממשלה אחרים ב 20-30 שנה אחרונות דיברו במושגים של אנחנו והם (שמיר, רבין, שרון, ברק, אולמרט)
כדאי ורצוי תמיד לשאוף לטוב יותר, הבעיה שיש רצוי ויש מצוי ולצערי במבחן התוצאה אנחנו כחברה נכשלים פעם אחר פעם, הלוואי וזה ישתנה (זה יכול להשתנות אך ורק אם זה יתחיל מאיתנו)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

טוב חבר'ה,
אני שסברתי תחילה שהצבעה לפייגלין זה במודע לשחק רולטה עם קולות הימין, שוקל ברצינות להצביע לו... הולך ומסתמן כהפתעת הבחירות.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אורי אדום בנשמה כתב:טוב חבר'ה,
אני שסברתי תחילה שהצבעה לפייגלין זה במודע לשחק רולטה עם קולות הימין, שוקל ברצינות להצביע לו... הולך ומסתמן כהפתעת הבחירות.
אחלה פייגלין אני לגמרי בעדו

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

oranu כתב: אחלה פייגלין אני לגמרי בעדו
למרות עניין הלגליזציה, שאני לגמרי נגד

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אורן, אתה אחד הרציונאליים כאן...

פייגלין זה זאב בעור של גדי, אפילו לא בעור זל כבש. מתון מאד ברעיונות, מאד ליברלי, אבל הוא כשהיה בליכוד, היה ימני קיצוני, כהניסט ויותר מזה.

איש מאד מסוכן, עלה על הליגליזצייה כמכרה זהב, ושמאלנים שבעד לגליזצייה יצביעו בעד האדם הכי קיצוני ומסוכן במנרכת.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אורן, אתה אחד הרציונאליים כאן...

פייגלין זה זאב בעור של גדי, אפילו לא בעור זל כבש. מתון מאד ברעיונות, מאד ליברלי, אבל הוא כשהיה בליכוד, היה ימני קיצוני, כהניסט ויותר מזה.

איש מאד מסוכן, עלה על הליגליזצייה כמכרה זהב, ושמאלנים שבעד לגליזצייה יצביעו בעד האדם הכי קיצוני ומסוכן במנרכת.

שלח תגובה