בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי yossi »

כרגע החלק המדיני אצלו לא רלוונטי, גם הוא אומר זאת בפה מלא.
הוא מציע פתרונות/דרכי שורש לשפר כמה תחומים בתחום הכלכלי-חברתי, ראוי לצ'אנס.

מה יש באורלי לוי חוץ מפתרון הקסם שלה ל90% משכנתא שהמדינה היא הערב?
עוד הצעה פופוליסטית ושמאל כלכלי שגנץ רוצה עכשיו לצרף למפלגה שלו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

CrazyRed7 כתב: רק אתה יכול להתלבט בין זהות לכחול לבן. קצת כמו להתלבט בין הליכוד למרצ.
ועוד להאמין שכחול לבן תרכיב ממשלה עם פייגלין, הימין החדש(שהצהירו שימליצו על נתניהו) וליברמן(שצהיר שאין סיכוי שישב בממשלה של כחול לבן).
למה ככה? גם אני תחילת כל עונה מהמר שמלך השערים יצא מקרב היורדת ללאומית... :ליצן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

פייגלין זה פיקציה.
טרנד כזה שכולם מהללים אותו רק בגלל עניין הלגליזציה.
הוא איש מאוד חכם,יש לו כריזמה שופעת.
בארסנל שלו יש אלפי מתפקדים שהולכים אחריו בעיניים עצומות.
הוא בניגוד לבן ארי והשני,עושה הכל הכל בחכמה,בא הפוך על הפוך.
לא מתלהם,לא צועק,מציג מצג שווא על היותו ליברל שבעצם הדעות שלו הם קיצוניות יותר מהשניים הראשונים.
הוא עלה על עניין הלגליזציה והעצים אותו בדרכו היחודית והפתלתלה וסחב קולות מגנץ והשמאל,במיוחד מרצ.
הסיבה שבעטו אותו מהליכוד היא מאוד פשוטה למי שלא יודע.
הוא הביא איתו אלפי מתפקדים למפלגה שבכלל רובם מצביעים לאיחוד ולעוצמה יהודית כדי להשפיע על רשימת הליכוד מבפנים ולהפוך אותה למפלגה קיצונית.
הוא ניסה להשתלט על המפלגה.
בשורה התחתונה לי לא איכפת אם הוא ייכנס או לאו,בינתיים הוא שותה מנדטים מהשמאל ואני אומר לכם שהוא יהיה גם האופציה האחרונה של נתניהו להצטרפות לממשלה העתידית אם בכלל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא יודע כמה הלגליזציה היא אישיו בקהל בוחריו.
השינויים שהוא שואף לבצע בתכנית הכלכלית שלו וצמצום משרדי הממשלה, הם חשובים ומדברים להרבה מאוד אנשים.

זה שהלגליזציה פתאום הפכה לעניין בכל שאר המפלגות ועוד נושאים כמו השוברים בחינוך שהם העלו על סדר היום, רק מראה כמה שאר המפלגות הם חסרות עמוד שדרה ברור ושקוף, וילכו מיד לאן שהולך הזרם הטרנדי.
כחלון זו אחלה דוגמא, היה ממגיני בתי המשפט, ופתאום שינה את דעתו ב180 מעלות כי הבין שעמדה כזו יכולה להביא לו קולות.
בעניין הזה זהות, שעד לא מזמן נחשבה כמפלגה שקולותיה די בוודאות ילכו לפח, והיום כבר עוברת בכל סקר אפשרי, כבר עשתה שינוי. פיקציה היא ממש לא.
אני מקווה שפייגלין יהיה מספיק מעשי כדי להתפשר בנושאים מסוימים כדי לקדם אחרים. זה הדבר היחיד שאני קצת חושש לגביו, שהוא ילך בשיטה בינארית של 1 או 0. בפוליטיקה המעשית זה לא עובד ככה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

MikiRed כתב:אורן, אתה אחד הרציונאליים כאן...

פייגלין זה זאב בעור של גדי, אפילו לא בעור זל כבש. מתון מאד ברעיונות, מאד ליברלי, אבל הוא כשהיה בליכוד, היה ימני קיצוני, כהניסט ויותר מזה.

איש מאד מסוכן, עלה על הליגליזצייה כמכרה זהב, ושמאלנים שבעד לגליזצייה יצביעו בעד האדם הכי קיצוני ומסוכן במנרכת.
בלי לקרוא תגובות אחרי זו אני יכול להגיד בוודאות שלא באמת התעמקת במצע שלו ובבן אדם.
לא ראית מספיק ראיונות ולא ניסית לחקור או אפילו לשאול בפייסבוק (הוא עונה) מה באמת הבן אדם חושב ומה הדעות שלו.

יש לך סטיגמה בראש שנתפסה מימים ימימה ונתת לה להשתלט, אם תחקור ותבדוק אני בטוח שתחשוב אחרת.
הוא מעולם לא היה כהניסט אבל בסדר, זה ביטוי שהשתגר יפה לתוך השיח ובאמת נתפסה עליו הסטיגמה הזאת לצערי.

הוא דמות מרעננת מאוד בפוליטיקה הישראלית ואם תשים לב הוא יו"ר המפלגה היחידי שאינו משתלח, לא מלכלך על אחרים ופשוט לא מתעסק בהם, שם על כולם ז** ומדבר רק על מה שהוא הולך לעשות וגם מסביר איך ומה הרציונל לעשות את זה, בכל נושא ובכל תחום. והוא אשכרה עקבי כי באמת יש לו אידיאולוגיה והוא הולך איתה.

אז מתנצל אחי היקר אבל לטעמי להגיד שפייגלין הוא כהניסט ושקרן זה או מחוסר היכרות מעמיקה איתו או מטיפשות ואני ממש לא חושב שאתה טיפש.
אני רציונלי ויודע לחקור ולשאול שאלות נוקבות וגם לבקר (ויש לי ביקורת גם עליו) אבל הוא מאוד קרוב לדעותיי ולתפיסת העולם שלי ואני יכול להגיד לך שאני מאמין באמונה שלמה שהוא לא שקרן ולא זאב בעור של כבש.

הוא באמת מאמין במה שהוא אומר וזו,באמת האג'ינדה.
ברור שהוא לא יצליח לממש את הכל, בטח לא את התכנית המדינית שלו (לא רעיון מוצלח לטעמי) וגם יצטרך להתפשר בדברים אחרים.
אבל הוא לגמרי יעמוד מאחורי המילים שלו וילחם על מה שראוי להילחם בעיניו והוא באמת רוצה לשפר ולעשות פה טוב והוא בא ממקום של טוב.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב:פייגלין זה פיקציה.
לא מתלהם,לא צועק,מציג מצג שווא על היותו ליברל שבעצם הדעות שלו הם קיצוניות יותר מהשניים הראשונים.
הוא עלה על עניין הלגליזציה והעצים אותו בדרכו היחודית והפתלתלה וסחב קולות מגנץ והשמאל,במיוחד מרצ.
הוא הביא איתו אלפי מתפקדים למפלגה שבכלל רובם מצביעים לאיחוד ולעוצמה יהודית כדי להשפיע על רשימת הליכוד מבפנים ולהפוך אותה למפלגה קיצונית.
בשורה התחתונה לי לא איכפת אם הוא ייכנס או לאו,בינתיים הוא שותה מנדטים מהשמאל ואני אומר לכם שהוא יהיה גם האופציה האחרונה של נתניהו להצטרפות לממשלה העתידית אם בכלל.
בוא אח שלי, אתה מקצין ורושם פה קןנספירציות כעובדות מוגמרות.
לפני פייגלין וגם אחריו מועמדים וחברי כנסת מהליכוד עושים מפקד ומגייסים כמה שיותר מתומכיהם בכדי לקדם את המיקום שלהם ברשימה לכנסת ובכך גם את האג'ינדה שלהם.

זה שהוא גר בהתנחלות והסביבה התומכת והקרובה שלו התפקדה לא הופך אותו לאחד שניסה להשתלט ולהקצין את המפלגה.

חיים כץ עושה את זה עשרות שנים עם אלפי עובדים של התעשייה האווירית ואיש לא פוצה את פיו.
פייגלין לא עשה שום דבר שחבר כנסת, שרים וגם ראש הממשלה שלנו לא עשו בעבר, מפקד זה א' ב' של כל ליכודניק שרוצה להיבחר לאיזשהו תפקיד ולבוא מעמדה של כח.
ופוקדים את כל מי שאפשר ולא מעניין אף אחד מה הם מצביעים בקלפי, העיקר שיצביעו בפריימריז הארציים, המקומיים וכו'.
עושים את זה גם כדי לקבל כמה שיותר חברי מרכז וככה להשפיע עוד יותר על הרשימה, קיצור הבנת את הפואנטה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב: בוא אח שלי, אתה מקצין ורושם פה קןנספירציות כעובדות מוגמרות.
לפני פייגלין וגם אחריו מועמדים וחברי כנסת מהליכוד עושים מפקד ומגייסים כמה שיותר מתומכיהם בכדי לקדם את המיקום שלהם ברשימה לכנסת ובכך גם את האג'ינדה שלהם.

זה שהוא גר בהתנחלות והסביבה התומכת והקרובה שלו התפקדה לא הופך אותו לאחד שניסה להשתלט ולהקצין את המפלגה.

חיים כץ עושה את זה עשרות שנים עם אלפי עובדים של התעשייה האווירית ואיש לא פוצה את פיו.
פייגלין לא עשה שום דבר שחבר כנסת, שרים וגם ראש הממשלה שלנו לא עשו בעבר, מפקד זה א' ב' של כל ליכודניק שרוצה להיבחר לאיזשהו תפקיד ולבוא מעמדה של כח.
ופוקדים את כל מי שאפשר ולא מעניין אף אחד מה הם מצביעים בקלפי, העיקר שיצביעו בפריימריז הארציים, המקומיים וכו'.
עושים את זה גם כדי לקבל כמה שיותר חברי מרכז וככה להשפיע עוד יותר על הרשימה, קיצור הבנת את הפואנטה.
ידעתי שהדוגמא של חיים כץ תבוא.
אבל אין כאן קשר.
פייגלין מנהל כת מעריצים שהולכים אחריו שנים.
לא מתוך זה שהוא היה יו"ר ועד ודאג להעצים את כח היו"ר.
בניגוד לכץ שאחריו הולכים חבורה של אנשים שעוד כמה שנים ישכחו אותו,כי דור עובדים מתחלף.
אחרי פייגלין הולכים בגלל אידיאולוגיה וזה דבר מסוכן.
זה חבורת אנשים פאנטיים שאיימה גם להשתלט על הליכוד ולהפוך אותו לבית הלאומי.
האיש הוא אומן בזה אין ספק.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

19 מרץ 2019, 20:49

אורן, לא עשיתי עליו מחקר, אבל טרחתי לקרוא את המצע המדיני שלו.
כנס לאינטרנט ל "פייגלין מצע", לפרק תוכנית מדינית,תעבור את הניתוח שלו שנראה טוב ומקצועי ותגיע ל"שלבי התוכנית המדינית".

חוץ מהמילה טרנספר בכל ההגיות, המשמעות של המצע שלו זה מחר מלחמת עולם עם כל הערבים, בארץ או בעולם. מפחיד מאד מאד!

האיש מפחיד אותי הרבה יותר מבן גביר.

אם יש לי משהוא להגיד לזכותו, זה שהוא טרח לכתוב מצע מאד מפורט. הוא יכול להביא בשורה בכל תחום, אבל כשאתה קורא את הפרק המדיני, זה פרק של מבעיר בערות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

MikiRed כתב:19 מרץ 2019, 20:49

אורן, לא עשיתי עליו מחקר, אבל טרחתי לקרוא את המצע המדיני שלו.
כנס לאינטרנט ל "פייגלין מצע", לפרק תוכנית מדינית,תעבור את הניתוח שלו שנראה טוב ומקצועי ותגיע ל"שלבי התוכנית המדינית".

חוץ מהמילה טרנספר בכל ההגיות, המשמעות של המצע שלו זה מחר מלחמת עולם עם כל הערבים, בארץ או בעולם. מפחיד מאד מאד!

האיש מפחיד אותי הרבה יותר מבן גביר.

אם יש לי משהוא להגיד לזכותו, זה שהוא טרח לכתוב מצע מאד מפורט. הוא יכול להביא בשורה בכל תחום, אבל כשאתה קורא את הפרק המדיני, זה פרק של מבעיר בערות.
כי עוצמה יהודית הם מלאכים מה אני אגיד.
הם רוצים פה מדינת הלכה ובנוסף לגרש את הערבים את כולם בלי לתת להם זכויות.
משה פייגלין וזהות במצע המדיני אומרים דבר פשוט, הארץ שלנו, צריך לספח את השטחים ולתת תושבות עם כל זכויות האדם לערבים ביו"ש ובעזה, ומי שירצה יוכל להגר ויקבל לידיו סל הגירה ובנוסף יוכל למכור את הדירה שלו, ממש לא טרנספר, מי שירצה אזרחות יצטרך לשרת בצה"ל ולעבור מסלול של 7 שנים שבסופו של דבר הוא יקבל אזרחות ומי שירצה להלחם בנו יגורש, מאוד פשוט.
ממש לא טרנספר בכוח והרבה יותר הומאני ממה שקורה היום שאין שום החלטה בשום כיוון, לא בכיוון ימני ולא בכיוון שמאלי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אדום זקן כתב:פייגלין זה פיקציה.
הוא כבר 10 שנים חותר ללגליזציה ובכנסת האחרונה שיתף פעולה בנושא עם תמר זנברג. לא עלה על כלום אתה פשוט שטוף מוח ממה שהתקשורת אומרת, הוא בעד לגליזציה כי אישתו הייתה חולה ונזקקה לקנאביס רפואי (שם הוא נחשף לראשונה שזה לא דבר נורא כל כך) ולא תמיד הצליחו לספק לה והסיבה שלא יכלו לטענת מי שצריך לספק זה שכל עוד לא תהיה לגליזציה לא ניתן יהיה לספק מענה הולם לכל המטופלים שזקוקים לתרופה שלהם. המחלה של אישתו והתאונה של הבן שלו גרמו לו להתפכחות הוא הבין שהדברים שהוא היה נלחם עליהם בעבר כבר פחות רלוונטים ואת התהליך הזה הוא לא התחיל בחודש האחרון, את המצע שלו הוא כתב לפני שנתיים בכלל, אבל ככה זה שרואים כוכב עולה קל לתקוף אותו. מה שמצחיק זה שפעם ימני מדי היה נחשב דבר רע, דגל אדום, ולכן ביבי אמר עליו ימין קיצוני והפחיד את כולם. היום הטרנד אומר להגיד שמאל זה מסוכן ולכן ביבי אומר על כולם זה שמאל קיצוני ושמאל מסוכן. ביבי גאון בלהוריד אנשים והדעה של הרבה אנשים על פייגלין היא שטיפת מוח של ביבי מפעם.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן:
אתה כאילו מעדיף את חיים כץ עם אוטובוסים של עובדי תעשייה אווירית שמחויבים ללכת להצביע ומקבלים רשימה מראש כמו קופי אדם (כן זה בדיוק ככה כי אני ראיתי איך הם מגיעים לכלפי באוטובוסים מסודרים, אשכרה נוהרים לקלפיות ולא בגרסת פייק של נתניהו על הערבים) לעומת אנשים שהולכים אחרי בן אדם והאג'ינדה שלו כי הם מאמינים בו?

איזה מין דמוקרט אתה? מעדיף יו"ר ועד שמנצל את כוחו (העובדים מתחלפים והוא לא) לטובת הון פוליטי ומחזיק את כל שרי הךיכוד בביצים בזכות זה לעומת איש שאשכרה מדבר על אג'ינדה ולא מכריח אף אחד לעשות שום דבר אלא נטו מהזדהות ורצון לשנות (בלי טובות ובלי חובות לשני הצדדים).
סורי אח תגובה הזויה בעיני גם אם אתה לא מתחבר למצע של פייגלין.

מיקירד:
התכנית המדינית שלו גם לא כוס התה שלי אבל הוא הולך לבחירות על מצע כלכלי חברתי ומדבר על האוצר והחינוך.
מבין את הסלידה אבל זה לא משמעותי בעיני ואני לגמרי בעד לתת לו צאנס.
דר הסביר את זה יפה בתגובות הקודמות, לא התכנית הכי ריאלית ופרקטית בעיני אמנם אבל לגמרי לא משיחית, לא כהניסטית ובטח שלא פחות טובה מהתכניות של מרצ-עבודה ולכחול לבן אני לא יכול להשוות כי אין לי מושג מה הדרך שלהם.
שמעתי רק את בוגי השבוע בראיון אומר על בנט ש"בנט רצה לעשות מתקפת מנע נגד המנהרות בעזה" והוא אשכרה אמר את בטונציה שלילית כאילו מה שבנט אמר לא בסדר.
הוא אשכרה ניסה להציג את הנכונות של בנט ליזום ולתקוף מנהרות טרור כמשהו קיצוני ושלילי, הם לא מחוברים שם אחי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:אדום זקן:
אתה כאילו מעדיף את חיים כץ עם אוטובוסים של עובדי תעשייה אווירית שמחויבים ללכת להצביע ומקבלים רשימה מראש כמו קופי אדם (כן זה בדיוק ככה כי אני ראיתי איך הם מגיעים לכלפי באוטובוסים מסודרים, אשכרה נוהרים לקלפיות ולא בגרסת פייק של נתניהו על הערבים) לעומת אנשים שהולכים אחרי בן אדם והאג'ינדה שלו כי הם מאמינים בו?

איזה מין דמוקרט אתה? מעדיף יו"ר ועד שמנצל את כוחו (העובדים מתחלפים והוא לא) לטובת הון פוליטי ומחזיק את כל שרי הךיכוד בביצים בזכות זה לעומת איש שאשכרה מדבר על אג'ינדה ולא מכריח אף אחד לעשות שום דבר אלא נטו מהזדהות ורצון לשנות (בלי טובות ובלי חובות לשני הצדדים).
סורי אח תגובה הזויה בעיני גם אם אתה לא מתחבר למצע של פייגלין.

מיקירד:
התכנית המדינית שלו גם לא כוס התה שלי אבל הוא הולך לבחירות על מצע כלכלי חברתי ומדבר על האוצר והחינוך.
מבין את הסלידה אבל זה לא משמעותי בעיני ואני לגמרי בעד לתת לו צאנס.
דר הסביר את זה יפה בתגובות הקודמות, לא התכנית הכי ריאלית ופרקטית בעיני אמנם אבל לגמרי לא משיחית, לא כהניסטית ובטח שלא פחות טובה מהתכניות של מרצ-עבודה ולכחול לבן אני לא יכול להשוות כי אין לי מושג מה הדרך שלהם.
שמעתי רק את בוגי השבוע בראיון אומר על בנט ש"בנט רצה לעשות מתקפת מנע נגד המנהרות בעזה" והוא אשכרה אמר את בטונציה שלילית כאילו מה שבנט אמר לא בסדר.
הוא אשכרה ניסה להציג את הנכונות של בנט ליזום ולתקוף מנהרות טרור כמשהו קיצוני ושלילי, הם לא מחוברים שם אחי.
לא אמרתי בשום שלב שאני מעדיף את חיים כץ.
דיברתי על ההשוואה בין השניים.
בעיניי,אנשים שהולכים כסוג של כת אחרי משיח בן דוד הם גרועים הרבה יותר מכמה פועלים בתעשייה שהיום כאן,מחר לא יהיו.
הרבה יותר פאנטיים,הרבה יותר מסוכנים.
גם את חיים כץ הייתי שולח קיבינימאט וגם את ביטן וגם את אמסלם ולאחרונה גם את מירי רגב.
לליכוד יש נבחרת מצויינת היום,לדעתי הטובה ביותר בחומר האנושי שלה אי פעם.
פייגלין איים להפוך את המפלגה הזאת לסוג של בית יהודי ולזה לא נסכים.
אם האיש ישיג את המנדטים שלו וואלקם.
לא חושב שיוכל להשיג את מבוקשו במצע המדובר,החיים קצת יותר מורכבים והמערכת הפוליטית שלנו הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אורן, אתה נותן לפייגלין הנחת סלב בגלל ההופעות היפות והליברליות שלו בשאר התחומים.
אדם כזה בכנסת (ובטח בממשלה), עם הדעות הקיצוניות שלו, למרות שכמובן לא יוכל לממש, הוא סדין אדום לכל העולם. מסוכן ומיותר.
אני חייב לציין שגם הדעות דל מרץ הזויות בעיניי, וללא סיכוי למימוש, אבל הדעות לפחות לא גורמות לנו להיראות מצורעים בעולם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

MikiRed כתב:אורן, אתה נותן לפייגלין הנחת סלב בגלל ההופעות היפות והליברליות שלו בשאר התחומים.
אדם כזה בכנסת (ובטח בממשלה), עם הדעות הקיצוניות שלו, למרות שכמובן לא יוכל לממש, הוא סדין אדום לכל העולם. מסוכן ומיותר.
אני חייב לציין שגם הדעות דל מרץ הזויות בעיניי, וללא סיכוי למימוש, אבל הדעות לפחות לא גורמות לנו להיראות מצורעים בעולם.
קיצוני זה עניין של השקפה

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

MikiRed כתב:אורן, אתה נותן לפייגלין הנחת סלב בגלל ההופעות היפות והליברליות שלו בשאר התחומים.
לא הדעות של מרצ גורמות לנו להראות מצורעים בעולם אלא המציאות.
אתה הורג את השליח.

שלח תגובה