בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי MikiRed »

לא ידעתי ששמאלנים גם נעלבים, חשבתי שרק מעליבים.
שנים הופכים את שרה נתניהו לחזירון, את מירי רגב לפסיכופטית ואת ראש הממשלה לרמאי וגנב, ולאחרונה גם בוגד, והכל בסדר.
ברגע שהגחיכו את ראש החונטה אברמוביץ, העולם נופל. אין לכם פרופורציה???

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שומע את הטענה הזו הרבה, היא פשוט לא רלוונטית. קל לנפנף בזה אבל צריך ללכת ולראות מי עושה את הסאטירות על נתניהו, רגב וכו'. אמצעי תקשורת בלתי תלויים.
בליכוד TV אנשים בכירים במפלגת השלטון שעומדים מאחורי הדברים האלה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב:שומע את הטענה הזו הרבה, היא פשוט לא רלוונטית. קל לנפנף בזה אבל צריך ללכת ולראות מי עושה את הסאטירות על נתניהו, רגב וכו'. אמצעי תקשורת בלתי תלויים.
בליכוד TV אנשים בכירים במפלגת השלטון שעומדים מאחורי הדברים האלה.
מי בלתי תלוי? ליאור שליין?
אברמוביץ שהתגאה בראיון שהצליח לפגוע בבנט בבחירות הקודמות?

שלא יבלבלו אותך. יש מעט מאוד אנשי תקשורת שהם לא פעילים פוליטיים בעצמם

סמל אישי של משתמש
The red one

אני מניח שהבנת למה התכוונתי.
ערוץ 13, 12 ו/או 11 הם לא של הליכוד, העבודה, מרצ או רעם-בלד. (דווקא שליין ספציפית אוהב להתנגח בכולם, חוץ ממרב שלו, לא מזמן ראיתי שהצל בכבודו ובעצמו שיורד עליו השכם וערב שיתף מונולג שלו נגד יאיר לפיד)

הליכוד TV הוא של הליכוד ולכן ההתייחסות לצחוקים וביזוי כבודם של אנשים/חללים צריך להיות אחר. בגלל זה הם צריכים לחשוב פעמיים על כל דבר שרץ שם והמציאות אומרת שהם לא עושים את זה - וחבל.
ויחד עם זאת אני מזכיר לפני ההתנפלות האוטומטית שלדעתי האישית לא היה כל רע בחיקוי של אברמוביץ', זכותם, ולא הפכו אותו לפני צלקת או משהו. הבעיה היחידה זה עם המשפט "הכל טיל" שהתפרש בצורה רדודה. אבל אלירז התנצל על זה מיד וכל הכבוד, רק שוב, חבל שמגיעים למצב שצריכים מלכתחילה להתנצל ואף אחד לא חשב לעצור את זה קודם.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב:אני מניח שהבנת למה התכוונתי.
ערוץ 13, 12 ו/או 11 הם לא של הליכוד, העבודה, מרצ או רעם-בלד. (דווקא שליין ספציפית אוהב להתנגח בכולם, חוץ ממרב שלו, לא מזמן ראיתי שהצל בכבודו ובעצמו שיורד עליו השכם וערב שיתף מונולג שלו נגד יאיר לפיד)

הליכוד TV הוא של הליכוד ולכן ההתייחסות לצחוקים וביזוי כבודם של אנשים/חללים צריך להיות אחר. בגלל זה הם צריכים לחשוב פעמיים על כל דבר שרץ שם והמציאות אומרת שהם לא עושים את זה - וחבל.
ויחד עם זאת אני מזכיר לפי ההתנפלות האוטומטית שלדעתי האישית לא היה כל רע בחיקוי של אברמוביץ', זכותם, ולא הפכו אותו לפני צלקת או משהו. הבעיה היחידה זה עם המשפט "הכל טיל" שהתפרש בצורה רדודה. אבל אלירז התנצל על זה מיד וכל הכבוד, רק שוב, חבל שמגיעים למצב שצריכים מלכתחילה להתנצל ואף אחד לא חשב לעצור את זה קודם.
לא רואה שום הבדל בין הליכוד tv לבין ערוץ 2 או ynet שעובדים באופן אקטיבי בשביל מפלגות מסוימות.
ליאור שליין שהוא מנחה תכנית סאטירה נותן מונולוג דעה פוליטית בכל פרק ככה על הדרך. זה מגוחך

סמל אישי של משתמש
The red one

אז חבל מאוד שאתה לא רואה הבדל.
כי בכל כלי תקשורת אתה תמצא גם צד שני. מובלט יותר, מובלט פחות, אבל תמצא. הזכרת שוב את שליין אז כמו שאמרתי רק לא מזמן הוא נתן מערכון מלגלגל על לפיד וגם עם כחול לבן בכללי, שבוודאי לא מתיישב עם ה"עבודה האקטיבית למען מפלגה מסוימת".

בליכוד TV לא תמצא, וזה בסדר והגיוני, כי הם התחברו ל-2019 ושאפו להם. אבל יחד עם זאת שלא יתפלאו שהם מקבלים ביקורות על בדיחות רדודות וחסרות כל טעם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דווקא אחלה בדיחה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב:אני מניח שהבנת למה התכוונתי.

ויחד עם זאת אני מזכיר לפני ההתנפלות האוטומטית שלדעתי האישית לא היה כל רע בחיקוי של אברמוביץ', זכותם, ולא הפכו אותו לפני צלקת או משהו. הבעיה היחידה זה עם המשפט "הכל טיל" שהתפרש בצורה רדודה. אבל אלירז התנצל על זה מיד וכל הכבוד, רק שוב, חבל שמגיעים למצב שצריכים מלכתחילה להתנצל ואף אחד לא חשב לעצור את זה קודם.
בגדול,היו איתו רחמניים.
הבן אדם מגיע לו פי 10 יותר מהירידה הזאת והעובדה שהוא נכה או שרוף לא גורמת לי לרחם עליו יתר על המידה.
זה האיש שמוביל ולא בוחל בשום אמצעי כדי להוריד את הימין מהשלטון.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

MikiRed כתב:לא ידעתי ששמאלנים גם נעלבים, חשבתי שרק מעליבים.
שנים הופכים את שרה נתניהו לחזירון, את מירי רגב לפסיכופטית ואת ראש הממשלה לרמאי וגנב, ולאחרונה גם בוגד, והכל בסדר.
ברגע שהגחיכו את ראש החונטה אברמוביץ, העולם נופל. אין לכם פרופורציה???
אדום זקן כתב: בגדול,היו איתו רחמניים.
הבן אדם מגיע לו פי 10 יותר מהירידה הזאת והעובדה שהוא נכה או שרוף לא גורמת לי לרחם עליו יתר על המידה.
זה האיש שמוביל ולא בוחל בשום אמצעי כדי להוריד את הימין מהשלטון.
הכל נכון, אבל עדיין נכון היה להתעלות... לא במקום בכלל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

MikiRed כתב:בבחירות האלו, מי שהתחיל לשחק מלוכלך זה השמאל הליברלי, העדין והמכיל... כמובן ללא ביקורת של תקשורת שמזמן איבדה את המצפן המוסרי. לקרוא לראש ממשלה בוגד???
מי שמשחק מלוכלך, יודע שיובס...

אני גם רואה את ההלם והעצב שנעשתה היום הסטוריה וארהב הכירה ברמת הגולן, הפרצופים של אנשי התקשורת מדאיגים מאד, מקווה שאף אחד מהם לע יקבל מחלת דיכאון.
שישריינו מעכשיו כרטיסים ל-9/4 לגג של כלבו שלום...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:דווקא אחלה בדיחה.

בדיחה מזעזעת ולא מצחיקה ובושה שזה מגיע ממפלגה בישראל.
מתחיל כבר באמת להתלבט אם לתת להם את הקול.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב:אז חבל מאוד שאתה לא רואה הבדל.
כי בכל כלי תקשורת אתה תמצא גם צד שני. מובלט יותר, מובלט פחות, אבל תמצא. הזכרת שוב את שליין אז כמו שאמרתי רק לא מזמן הוא נתן מערכון מלגלגל על לפיד וגם עם כחול לבן בכללי, שבוודאי לא מתיישב עם ה"עבודה האקטיבית למען מפלגה מסוימת".

בליכוד TV לא תמצא, וזה בסדר והגיוני, כי הם התחברו ל-2019 ושאפו להם. אבל יחד עם זאת שלא יתפלאו שהם מקבלים ביקורות על בדיחות רדודות וחסרות כל טעם.
זה שליאור שליין נתן מערכון מלגלג על המתחרים העיקריים על המנדטים של המפלגה של חברה שלו אמור לתת לו קרדיט?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
בדיחה מזעזעת ולא מצחיקה ובושה שזה מגיע ממפלגה בישראל.
מתחיל כבר באמת להתלבט אם לתת להם את הקול.
זאת כבר פעם רביעית שאתה אומר את זה.
ואני לא כזה בטוח שהצבעת אי פעם ליכוד.
אל תהיה תמים,זאת מערכת בחירות.
בזמן שמאשימים את ראש הממשלה שמכר את המדינה בשביל כסף אז כל האמצעים כשרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אורי אדום בנשמה כתב:

הכל נכון, אבל עדיין נכון היה להתעלות... לא במקום בכלל.
להאשים את ראש הממשלה במכירת בטחון ישראל בשביל כסף,זה פי מליון גרוע יותר.
רק מכובס יותר.

סמל אישי של משתמש
The red one

yedidel כתב:
זה שליאור שליין נתן מערכון מלגלג על המתחרים העיקריים על המנדטים של המפלגה של חברה שלו אמור לתת לו קרדיט?
לא, רק אומר ששווה לא לנפנף דווקא ספציפית בשמו כאחד שנוטה למען אג'נדה מסוימת, כשדווקא הוא ספציפית לא בוחל בביקורת לשני הכיוונים.

שלח תגובה