בחירות 2019
Re: בחירות 2019
אני מפחיד אותי מה יהיה ביום שאחרי טראמפ ( והיום הזה לא רחוק)
אל תטעו, הדמוקרטים עוד יבואו איתנו חשבון
תהנה מהרגע.ns75 כתב:אני מפחיד אותי מה יהיה ביום שאחרי טראמפ ( והיום הזה לא רחוק)
לך תדע מה היה קורה עם קלינטון הייתה בשלטון.
הדמוקרטים כבר מזמן השתלטו עליהם כל המהגרים והמוסלמים.
מדינת ישראל צריכה לדאוג לעצמה.
תתעוררו,המהלכים שקורים היום ישרתו אותנו בעתיד.
לא רחוק היום שבמדינות באירופה ישלטו איסלמים,בארה"ב יהיה נשיא בן למהגרים ואז באמת אלוהים ישמור..
כמעט כל אזרח במדינת ישראל יכול להגיד לך בדיוק מה האג'נדה של ליאור שליין, איזה שני כיוונים אתה מדבר?The red one כתב: לא, רק אומר ששווה לא לנפנף דווקא ספציפית בשמו כאחד שנוטה למען אג'נדה מסוימת, כשדווקא הוא ספציפית לא בוחל בביקורת לשני הכיוונים.
בסופו של יום מדובר במנחה תכנית סאטירה שמשתמש בפלטפורמה לקידום אג'נדה מסוימת ואת המפלגה של חברה שלו
פקוד של המפלגה, מאמין באידאולוגיה (המוצהרת לפחות), וחושב שיש שם לא מעט אנשים ראויים וטובים שיעשו טוב למדינה.אדום זקן כתב: זאת כבר פעם רביעית שאתה אומר את זה.
ואני לא כזה בטוח שהצבעת אי פעם ליכוד.
אל תהיה תמים,זאת מערכת בחירות.
בזמן שמאשימים את ראש הממשלה שמכר את המדינה בשביל כסף אז כל האמצעים כשרים.
כואב לי שזו הדרך שבה ראש המפלגה בוחר להתנהל, כבר מערכת בחירות שנייה ברציפות. לפני שזה זלזול ביריבים הפוליטיים שלו, זה זלזול בבוחרים שלו.
הקונפליקט פה הוא בין מה שאני חושב שנכון וטוב למדינה, שזה שלטון הימין בראשות הליכוד, לבין כמות הרפש ועלבון האינטליגנציה שאני מוכן לגבות בקול שלי.
זה שבשמאל או בכחול לבן יש לא פחות חרא לא מעודד אותי, אני לא הולך להצביע גם להם.
בסוף זה עניין אינדיבידואלי, אתה חושב שכל האמצעים כשרים, לי יש איזשהם קווים אדומים בנוגע לשיח הפוליטי במדינה הזאת.
מערכת הבחירות הזאת לא שונה כהוא זה מקודמותיה.bs war כתב:
פקוד של המפלגה, מאמין באידאולוגיה (המוצהרת לפחות), וחושב שיש שם לא מעט אנשים ראויים וטובים שיעשו טוב למדינה.
כואב לי שזו הדרך שבה ראש המפלגה בוחר להתנהל, כבר מערכת בחירות שנייה ברציפות. לפני שזה זלזול ביריבים הפוליטיים שלו, זה זלזול בבוחרים שלו.
הקונפליקט פה הוא בין מה שאני חושב שנכון וטוב למדינה, שזה שלטון הימין בראשות הליכוד, לבין כמות הרפש ועלבון האינטליגנציה שאני מוכן לגבות בקול שלי.
בסוף זה עניין אינדיבידואלי, אתה חושב שכל האמצעים כשרים, לי יש איזשהם קווים אדומים בנוגע לשיח הפוליטי במדינה הזאת.
אולי אתה לא זוכר.
החרא צף משני הצדדים.
לבוא ולדבר על בגידות ראש הממשלה בנשותיו זה הרמה הנמוכה ביותר שקיימת.
למה אז לא דיברת?
מה ציפית? שיענו להם בפרחים?
תזכיר לי למי הוא נשוי? בן זוג? או וואט אברThe red one כתב: לא, רק אומר ששווה לא לנפנף דווקא ספציפית בשמו כאחד שנוטה למען אג'נדה מסוימת, כשדווקא הוא ספציפית לא בוחל בביקורת לשני הכיוונים.
- ForeverRed
מעדיף בכל יום תשדיר בחירות חד ונוקב שברור מאיפה הוא מגיע ומי אחראי לו מאשר מופע הצביעות של המתחרים שאחרים מדברים בשמם בזמן שהם מצטיירים כנקיי כפיים ואוהבי אדם.
תפסיקו להיות צבועים, זה נבלה וזה טרפה.
אברמוביץ הוא איש בזוי ועלוב ואין לי טיפת רחמים עליו. הוא כבר שנים מטנף בשם האג'נדה של עצמו תוך שימוש בלתי הולם בבמה שניתנת לו כעאלק עיתונאי. הוא האחרון שיכול לבוא בטענות כשזה סוף סוף חוזר אליו.
תפסיקו להיות צבועים, זה נבלה וזה טרפה.
אברמוביץ הוא איש בזוי ועלוב ואין לי טיפת רחמים עליו. הוא כבר שנים מטנף בשם האג'נדה של עצמו תוך שימוש בלתי הולם בבמה שניתנת לו כעאלק עיתונאי. הוא האחרון שיכול לבוא בטענות כשזה סוף סוף חוזר אליו.
- ForeverRed
סוגיה בהחלט מעניינת.ns75 כתב:אני מפחיד אותי מה יהיה ביום שאחרי טראמפ ( והיום הזה לא רחוק)
חולק קצת על הנוסח (יבואו בחשבון) אבל לטובת כולנו עדיף שזה לא יקרה בשנים הקרובות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מוזר, כי בזמנו - בראיון טלוויזיוני אצל ליאור שליין - ביבי נימק את הצעד הבעליל אנטי דמוקרטי יש להדגיש, בכך שהאיש מטיף לסרבנות בקרב חיילי צה''ל. שום מילה ולו ברמז ממה שטענת כעת... העניין פה די ברור: ביבי ידע שבמקרים של בעיקר פינוי ישובים, לא תהיה לו משמעת קואליציונית עם אנשים ערכיים ואידיאולוגיים מסוגו.אדום זקן כתב:הסיבה שבעטו אותו מהליכוד היא מאוד פשוטה למי שלא יודע.
הוא הביא איתו אלפי מתפקדים למפלגה שבכלל רובם מצביעים לאיחוד ולעוצמה יהודית כדי להשפיע על רשימת הליכוד מבפנים ולהפוך אותה למפלגה קיצונית.
הוא ניסה להשתלט על המפלגה.
עברנו את קרטר ואובאמה, נעבור גם אותם בבא היום...ns75 כתב:אני מפחיד אותי מה יהיה ביום שאחרי טראמפ ( והיום הזה לא רחוק)
נכון, אבל במבחן המציאות זה קטע שמעורר הרבה יותר גועל. קריפי, נמוך ומה לא...אדום זקן כתב: להאשים את ראש הממשלה במכירת בטחון ישראל בשביל כסף,זה פי מליון גרוע יותר.
רק מכובס יותר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כשלא רוצים לראות לא רואים.yakar כתב:תאמת שלושת הקישורים שהבאת לא אומרים כלום.
שקד עם סרטון ציני, שכמובן גם אתה לא חושב באמת שהיא מהללת פאשיזם.
חיקו את אמנון אברמוביץ'. אוי אוי אוי.. כאילו בצד השני של המחנה אין חיקויים. ומה לעשות שכדי לחקות אותו צריך לאפר את הפרצוף. כל קישור מהארץ לא אמין מבחינתי. עיתון שמתגאה בזה שהוא בחר צד
פאשיזם היא מילה מגונה באירופה. תפיסת עולם שהרגה מיליונים. להתהדר בה זה מביך, מזלזל ורחוק מלהיות משעשע. מי שחברה בממשלה שחברה לויקטור אורבן יותר קרובה לפאשיזם מאשר "סרטון ציני".
אני לא רואה ערוץ 2 או איך שהם נקראים היום. גם אם אברמוביץ מבקר את ביבי מהבוקר ועד הלילה לא ראוי ללעוג למראהו של נכה צהל. אדם שקיבל צלש והציל חיי אחרים ושילם על כך בגופו ובמראהו. כמו כן לא ראוי לעשות תעמולת בחירות בבית עלמין צבאי. אבל זה משנה את השיח מדרום שרוף, עסקת צוללות תמוהה ומערכת בריאות כושלת אז למה לא. מקסימום מתנצלים אחר כך.
תקרא מה אמר מעוזיה סגל על זה. נכה צהל שאיבד שתי רגליים, יד ועין בהגנה על המדינה. אם אחר כך עדיין לא תבין כמה זה לא בסדר אז תקרא שוב.
יש לינקים לנושא התנגדות הליכוד לתעמולה האנונימית בכל אתר חדשות שמכבד את עצמו.*
https://m.maariv.co.il/elections2019/Article-680304" onclick="window.open(this.href);return false;
לדוגמה ויש עוד. חפש בגוגל. יש גם הפניות לדיון בועדת הבחירות המרכזית בנושא והתנגדות עורך הדין של הליכוד.
* בישראל היום כנראה שלא תמצא. עיתונות אחרת כמו שהם קוראים לזה.
נערך לאחרונה על ידי אריאל2 ב 22 מרץ 2019, 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
ביבי ישמור עלינו. אל חשש.ns75 כתב:אני מפחיד אותי מה יהיה ביום שאחרי טראמפ ( והיום הזה לא רחוק)
* אזהרת דמגוגיה.
אשריך. ברצינות.bs war כתב:
פקוד של המפלגה, מאמין באידאולוגיה (המוצהרת לפחות), וחושב שיש שם לא מעט אנשים ראויים וטובים שיעשו טוב למדינה.
מי שמשתמש במילה פאשיזם כל שעתיים זה בעיקר השמאל שזורק את זה בלי קשר על כל דבר, אגב רידוד השיח. הסרטון בא להמחיש כמה זה מגוחך.אריאל2 כתב: כשלא רוצים לראות לא רואים.
פאשיזם היא מילה מגונה באירופה. תפיסת עולם שהרגה מיליונים. להתהדר בה זה מביך, מזלזל ורחוק מלהיות משעשע. מי שחברה בממשלה שחברה לויקטור אורבן יותר קרובה לפאשיזם מאשר "סרטון ציני".
אני לא רואה ערוץ 2 או איך שהם נקראים היום. גם אם אברמוביץ מבקר את ביבי מהבוקר ועד הלילה לא ראוי ללעוג למראהו של נכה צהל. אדם שקיבל צלש והציל חיי אחרים ושילם על כך בגופו ובמראהו. כמו כן לא ראוי לעשות תעמולת בחירות בבית עלמין צבאי. אבל זה משנה את השיח מדרום שרוף, עסקת צוללות תמוהה ומערכת בריאות כושלת אז למה לא. מקסימום מתנצלים אחר כך.
תקרא מה אמר מעוזיה סגל על זה. נכה צהל שאיבד שתי רגליים, יד ועין בהגנה על המדינה. אם אחר כך עדיין לא תבין כמה זה לא בסדר אז תקרא שוב.
יש לינקים לנושא התנגדות הליכוד לתעמולה האנונימית בכל אתר חדשות שמכבד את עצמו.*
https://m.maariv.co.il/elections2019/Article-680304" onclick="window.open(this.href);return false;
לדוגמה ויש עוד. חפש בגוגל. יש גם הפניות לדיון בועדת הבחירות המרכזית בנושא והתנגדות עורך הדין של הליכוד.
* בישראל היום כנראה שלא תמצא. עיתונות אחרת כמו שהם קוראים לזה.
אגב, סוציאליזם/קומוניזם זאת תפיסת עולם שהרגה מיליארדים וזה לא גורם לאף אחד להתנער ממנה
לא להאמין על התגובות הפושרות במקרה הטוב ואפוקליפטיות במקרה הרע לגבי רמת הגולן, רק בגלל שביבי הביא את ההישג ושלא יהיו אי הבנות, ביבי הביא את ההישג.
היום אני אצפה בהנאה גדולה בערוץ 12 ואראה את כל המלפפונים הרקובים, כבר מעבר להחמצה, מנסים להנשים את ביבי והצוללות ומפחידים ומסבירים לנו למה זה בעצם צעד גרוע ואולי לא אחראי...
אם זה מה שיהיה, זה בעצם דגל לבן.
היום אני אצפה בהנאה גדולה בערוץ 12 ואראה את כל המלפפונים הרקובים, כבר מעבר להחמצה, מנסים להנשים את ביבי והצוללות ומפחידים ומסבירים לנו למה זה בעצם צעד גרוע ואולי לא אחראי...
מה חדש?MikiRed כתב:לא להאמין על התגובות הפושרות במקרה הטוב ואפוקליפטיות במקרה הרע לגבי רמת הגולן, רק בגלל שביבי הביא את ההישג ושלא יהיו אי הבנות, ביבי הביא את ההישג.
כמו שסיפרו לנו שבעולם ינדו אותנו.
כמו שסיפרו לנו שהוא מגזים בעניין איראן.
כמו שהסבירו לנו שאובמה הוא המשיח.
נו טוב,אין חדש תחת השמש.