yakar כתב:
תגובה שפלה.
אני מסכים איתו בכל מילה.
אני נרשמתי לפורומים פה (hbs) לפני יותר מ13 שנה.
טוב, די ברור שההגדרה שלך למושג שפלות נגזרת מעמדתך בנושא... בפרט כאשר לכנות את כולנו רשעים מפריע לך הרבה פחות...

yakar כתב:
תגובה שפלה.
אני מסכים איתו בכל מילה.
אני נרשמתי לפורומים פה (hbs) לפני יותר מ13 שנה.
אני רואה סוג של רשע מקצועי להמשיך לקלל את בוזגלו במגרשים אחרי ההתנצלות(סוג של) היום.אורי אדום בנשמה כתב:
טוב, די ברור שההגדרה שלך למושג שפלות נגזרת מעמדתך בנושא... בפרט כאשר לכנות את כולנו רשעים מפריע לך הרבה פחות...
מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ.yanivnew91 כתב:עם סיום ועדת המשמעת אמר בוזגלו: "אני לא מסכים עם אבא שלי, הוא דיבר בשמי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לדבר בשמי. אף אחד לא שמע את זה ממני בעבר, אבל אני פה ואני אומר זאת. אני היחיד שיכול לייצג את עצמי, ובאמת שלא מעניין אותי מה אומרים ומה חושבים. מה שחשוב לי זה מכבי וההצלחה של הקבוצה ושלי. אני מסתכל קדימה", אמר הקשר.
בוזגלו נשאל למה לא אמר את הדברים עד עכשיו, וענה: "יש מצבים מסוימים בהם צריך להיות קצת בשקט, ועכשיו הגיע הזמן לדבר. אני לא יודע אם אבא שלי ידבר מעתה והלאה, אני לא שולט בזה. יש לו את הרגשות שלו, הוא בן אדם בפני עצמו".
עוד לפני קבלת העונש אמר הקשר: "יש את הסעיף בחוזה, וכל מה שמכבי תחליט אכבד, כמו שהתחייבתי בחוזה". לגבי המשך דרכו בקבוצה והיחס שקיבל מהאוהדים בשבת, אמר הכוכב הצעיר: "הם יודעים את האהבה שלי אליהם. יש לי חוזה לעוד 3 שנים במכבי. אבא שלי אמר שאני לא צריך להישאר, אבל אני אומר שאני שחקן מכבי תל-אביב לכל דבר".
https://m.globes.co.il/news/m/article.a ... 1000446573" onclick="window.open(this.href);return false;
תחליפו את המילים "ועדת משמעת" ב"אחרי ההעפלה" ואת מכבי תל אביב בהפועל באר שבע ותקבלו העתק הדבק של הדברים.
אומנם האהבה שלנו לקבוצה היא לרוב עיוורת ונלך אחריה עד המוות אבל אני אישית לא רוצה בקבוצה שחקנים שרק גורמים ליותר פילוג בקרב הקהל ורואים לנגד עיניהם את טובתם האישית בלבד.
אני לא אלונה, לא אסי וגם לא ברק- אני כן חלק מקהל אוהדים גדול מאוד שכשהוא לא מרגיש מחובר מספיק לשחקן כלשהו זה מתכון לצרות.
אין מנוס לטעמי מפרידה מבוזגלו.
avivgolan כתב:
מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ.
מסכים.ForeverRed כתב:מתקשה להבין את התגובות פה. כל אחד נהיה לי בוחן לב וכליות.
מה אכפת לכם אם התכוון, למה התכוון וכמה התכוון.
לרגע הרגשתי שאני גולש בפורום של ילדות בנות 12 שהחבר עזב אותן.
תשחררו!!!
השורה התחתונה היא החשובה. והשורה התחתונה אומרת שבעת הנוכחית אנחנו צריכים את בוזגלו לא פחות משבוזגלו צריך אותנו.
אז מתעלמים מהמשקעים ומכל הרגשי נחיתות וממשיכים הלאה.
בוזגלו מבין היום טוב מאוד את מצבו. הוא יעלה כמו גדול מהספסל בלי לצייץ.
אם יהיה טוב, יקבל יותר קרדיט ודקות ואז אפילו יתחילו דיבורים על הארכת חוזה.
אם לא, סלמאת.
יפה מאוד. טוב לראות שיש פה אנשים שאי אפשר לעבוד עליהם.yanivnew91 כתב:עם סיום ועדת המשמעת אמר בוזגלו: "אני לא מסכים עם אבא שלי, הוא דיבר בשמי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לדבר בשמי. אף אחד לא שמע את זה ממני בעבר, אבל אני פה ואני אומר זאת. אני היחיד שיכול לייצג את עצמי, ובאמת שלא מעניין אותי מה אומרים ומה חושבים. מה שחשוב לי זה מכבי וההצלחה של הקבוצה ושלי. אני מסתכל קדימה", אמר הקשר.
בוזגלו נשאל למה לא אמר את הדברים עד עכשיו, וענה: "יש מצבים מסוימים בהם צריך להיות קצת בשקט, ועכשיו הגיע הזמן לדבר. אני לא יודע אם אבא שלי ידבר מעתה והלאה, אני לא שולט בזה. יש לו את הרגשות שלו, הוא בן אדם בפני עצמו".
עוד לפני קבלת העונש אמר הקשר: "יש את הסעיף בחוזה, וכל מה שמכבי תחליט אכבד, כמו שהתחייבתי בחוזה". לגבי המשך דרכו בקבוצה והיחס שקיבל מהאוהדים בשבת, אמר הכוכב הצעיר: "הם יודעים את האהבה שלי אליהם. יש לי חוזה לעוד 3 שנים במכבי. אבא שלי אמר שאני לא צריך להישאר, אבל אני אומר שאני שחקן מכבי תל-אביב לכל דבר".
https://m.globes.co.il/news/m/article.a ... 1000446573" onclick="window.open(this.href);return false;
תחליפו את המילים "ועדת משמעת" ב"אחרי ההעפלה" ואת מכבי תל אביב בהפועל באר שבע ותקבלו העתק הדבק של הדברים.
אומנם האהבה שלנו לקבוצה היא לרוב עיוורת ונלך אחריה עד המוות אבל אני אישית לא רוצה בקבוצה שחקנים שרק גורמים ליותר פילוג בקרב הקהל ורואים לנגד עיניהם את טובתם האישית בלבד.
אני לא אלונה, לא אסי וגם לא ברק- אני כן חלק מקהל אוהדים גדול מאוד שכשהוא לא מרגיש מחובר מספיק לשחקן כלשהו זה מתכון לצרות.
אין מנוס לטעמי מפרידה מבוזגלו.
כשאתה סולח פעם אחת אתה אדם גדול, כשאתה סולח עשר פעמים אתה טיפש.taltal כתב:גדולה של אדם זה לסלוח
תמשיכו הלאה