מאור בוזגלו

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: פסטיבל יעקב בוזגלו: מאור יעזוב אחרי אולימפיאקוס

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yakar כתב:
תגובה שפלה.
אני מסכים איתו בכל מילה.
אני נרשמתי לפורומים פה (hbs) לפני יותר מ13 שנה.

טוב, די ברור שההגדרה שלך למושג שפלות נגזרת מעמדתך בנושא... בפרט כאשר לכנות את כולנו רשעים מפריע לך הרבה פחות... :roll:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מעניין איך האירגון יגיב לזה , אם יהיה עידוד או לא .
מה שכן שריקות בוז לא צריכות להיות.

כל בן אדם חכם מבין למה רק עכשיו ההודעה יצאה ולא יום / יומיים אחרי שאבא בוזי פתח את הפה
תמונה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

עם סיום ועדת המשמעת אמר בוזגלו: "אני לא מסכים עם אבא שלי, הוא דיבר בשמי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לדבר בשמי. אף אחד לא שמע את זה ממני בעבר, אבל אני פה ואני אומר זאת. אני היחיד שיכול לייצג את עצמי, ובאמת שלא מעניין אותי מה אומרים ומה חושבים. מה שחשוב לי זה מכבי וההצלחה של הקבוצה ושלי. אני מסתכל קדימה", אמר הקשר.
בוזגלו נשאל למה לא אמר את הדברים עד עכשיו, וענה: "יש מצבים מסוימים בהם צריך להיות קצת בשקט, ועכשיו הגיע הזמן לדבר. אני לא יודע אם אבא שלי ידבר מעתה והלאה, אני לא שולט בזה. יש לו את הרגשות שלו, הוא בן אדם בפני עצמו".
עוד לפני קבלת העונש אמר הקשר: "יש את הסעיף בחוזה, וכל מה שמכבי תחליט אכבד, כמו שהתחייבתי בחוזה". לגבי המשך דרכו בקבוצה והיחס שקיבל מהאוהדים בשבת, אמר הכוכב הצעיר: "הם יודעים את האהבה שלי אליהם. יש לי חוזה לעוד 3 שנים במכבי. אבא שלי אמר שאני לא צריך להישאר, אבל אני אומר שאני שחקן מכבי תל-אביב לכל דבר".

https://m.globes.co.il/news/m/article.a ... 1000446573" onclick="window.open(this.href);return false;

תחליפו את המילים "ועדת משמעת" ב"אחרי ההעפלה" ואת מכבי תל אביב בהפועל באר שבע ותקבלו העתק הדבק של הדברים.

אומנם האהבה שלנו לקבוצה היא לרוב עיוורת ונלך אחריה עד המוות אבל אני אישית לא רוצה בקבוצה שחקנים שרק גורמים ליותר פילוג בקרב הקהל ורואים לנגד עיניהם את טובתם האישית בלבד.

אני לא אלונה, לא אסי וגם לא ברק- אני כן חלק מקהל אוהדים גדול מאוד שכשהוא לא מרגיש מחובר מספיק לשחקן כלשהו זה מתכון לצרות.
אין מנוס לטעמי מפרידה מבוזגלו.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

גדולה של אדם זה לסלוח
תמשיכו הלאה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אורי אדום בנשמה כתב:

טוב, די ברור שההגדרה שלך למושג שפלות נגזרת מעמדתך בנושא... בפרט כאשר לכנות את כולנו רשעים מפריע לך הרבה פחות... :roll:
אני רואה סוג של רשע מקצועי להמשיך לקלל את בוזגלו במגרשים אחרי ההתנצלות(סוג של) היום.
אתה לטענתך , לא מתכוון לקלל אותו , אז הכל בסדר :)

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אני רואה את המצב ככה, בוזגלו לא באמת מתכוון להתנצלות, אם לא היינו עוברים את אולימפיאקוס הוא ואבא שלו היו צורחים פה ומבקשים לעזוב, אבל מכיוון שהבטחנו שלב בתים כולשהו כלומר הוא יודע שבליגה הוא ישחק ואין עליו קופצים בתג מחיר שהוצמד לו הוא מבין שאין לו ברירה אלא ״להתנצל״ ולאכול את הגלולה עד ינואר לפחות. בינואר או שהוא יצליח להביא הצעה מהסינים, או שיסגור חוזה עם שחר בחינם, זאת הסיטואציה ואי אפשר לשנות אותה, הוא לא יחתום על חוזה חדש כי הוא לא רוצה להיות פה, ואלונה לא תשחרר אותו בחינם. לכן, אני במקום ברק משתמש בו למשחקי הליגה עד ינואר שבו אנחנו נשחק בשני מסגרות, ובוזי הוא קשר מצוין לליגה שלנו, ובינואר הוא עולה ליציע כל עוד הוא לא חותם על חוזה חדש. ננצל אותו בדיוק בשביל הצרכים שלנו, וכשלא נצטרך אותו יותר שיעבור ליציע ולא יתגלח על חשבוננו.

סמל אישי של משתמש
South Boy
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי South Boy »

בבקשה אל תיפלו שוב למלכודת הזאת, חכו בשקט בלי הרבה בלאגן לינואר וניפרד.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

yanivnew91 כתב:עם סיום ועדת המשמעת אמר בוזגלו: "אני לא מסכים עם אבא שלי, הוא דיבר בשמי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לדבר בשמי. אף אחד לא שמע את זה ממני בעבר, אבל אני פה ואני אומר זאת. אני היחיד שיכול לייצג את עצמי, ובאמת שלא מעניין אותי מה אומרים ומה חושבים. מה שחשוב לי זה מכבי וההצלחה של הקבוצה ושלי. אני מסתכל קדימה", אמר הקשר.
בוזגלו נשאל למה לא אמר את הדברים עד עכשיו, וענה: "יש מצבים מסוימים בהם צריך להיות קצת בשקט, ועכשיו הגיע הזמן לדבר. אני לא יודע אם אבא שלי ידבר מעתה והלאה, אני לא שולט בזה. יש לו את הרגשות שלו, הוא בן אדם בפני עצמו".
עוד לפני קבלת העונש אמר הקשר: "יש את הסעיף בחוזה, וכל מה שמכבי תחליט אכבד, כמו שהתחייבתי בחוזה". לגבי המשך דרכו בקבוצה והיחס שקיבל מהאוהדים בשבת, אמר הכוכב הצעיר: "הם יודעים את האהבה שלי אליהם. יש לי חוזה לעוד 3 שנים במכבי. אבא שלי אמר שאני לא צריך להישאר, אבל אני אומר שאני שחקן מכבי תל-אביב לכל דבר".

https://m.globes.co.il/news/m/article.a ... 1000446573" onclick="window.open(this.href);return false;

תחליפו את המילים "ועדת משמעת" ב"אחרי ההעפלה" ואת מכבי תל אביב בהפועל באר שבע ותקבלו העתק הדבק של הדברים.

אומנם האהבה שלנו לקבוצה היא לרוב עיוורת ונלך אחריה עד המוות אבל אני אישית לא רוצה בקבוצה שחקנים שרק גורמים ליותר פילוג בקרב הקהל ורואים לנגד עיניהם את טובתם האישית בלבד.

אני לא אלונה, לא אסי וגם לא ברק- אני כן חלק מקהל אוהדים גדול מאוד שכשהוא לא מרגיש מחובר מספיק לשחקן כלשהו זה מתכון לצרות.
מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

avivgolan כתב:
מַה-שֶּׁהָיָה, הוּא שֶׁיִּהְיֶה, וּמַה-שֶּׁנַּעֲשָׂה, הוּא שֶׁיֵּעָשֶׂה; וְאֵין כָּל-חָדָשׁ, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ. י יֵשׁ דָּבָר שֶׁיֹּאמַר רְאֵה-זֶה, חָדָשׁ הוּא: כְּבָר הָיָה לְעֹלָמִים, אֲשֶׁר הָיָה מִלְּפָנֵנוּ.

חזק וברוך!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מתקשה להבין את התגובות פה. כל אחד נהיה לי בוחן לב וכליות.
מה אכפת לכם אם התכוון, למה התכוון וכמה התכוון.
לרגע הרגשתי שאני גולש בפורום של ילדות בנות 12 שהחבר עזב אותן.
תשחררו!!!

השורה התחתונה היא החשובה. והשורה התחתונה אומרת שבעת הנוכחית אנחנו צריכים את בוזגלו לא פחות משבוזגלו צריך אותנו.
אז מתעלמים מהמשקעים ומכל הרגשי נחיתות וממשיכים הלאה.

בוזגלו מבין היום טוב מאוד את מצבו. הוא יעלה כמו גדול מהספסל בלי לצייץ.
אם יהיה טוב, יקבל יותר קרדיט ודקות ואז אפילו יתחילו דיבורים על הארכת חוזה.
אם לא, סלמאת.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב:מתקשה להבין את התגובות פה. כל אחד נהיה לי בוחן לב וכליות.
מה אכפת לכם אם התכוון, למה התכוון וכמה התכוון.
לרגע הרגשתי שאני גולש בפורום של ילדות בנות 12 שהחבר עזב אותן.
תשחררו!!!

השורה התחתונה היא החשובה. והשורה התחתונה אומרת שבעת הנוכחית אנחנו צריכים את בוזגלו לא פחות משבוזגלו צריך אותנו.
אז מתעלמים מהמשקעים ומכל הרגשי נחיתות וממשיכים הלאה.

בוזגלו מבין היום טוב מאוד את מצבו. הוא יעלה כמו גדול מהספסל בלי לצייץ.
אם יהיה טוב, יקבל יותר קרדיט ודקות ואז אפילו יתחילו דיבורים על הארכת חוזה.
אם לא, סלמאת.
מסכים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

גילוי נאות ...
אני אוהד הפועל מזה כ 50 שנה.
הנכד שלי והתאומים שלו באותו גן.
אבל מעולם לא פגשתי אותו או דיברתי איתו.

עוקב אחרי הפורום מזה כשנה, נרשמתי לפני כחודש (הרבה לפני המשבר), אבל קבלתי אישור רק לאחרונה.

חוסר הסובלנות והחשדנות, כאילו נשתלתי עי הבוזגלואים מצחיק אותי...

פשוט עברתי דבר או שניים בחיי כך שהפרספקטיבה שלי רחבה יותר, מאוזנת יותר וכן סלחנית ונאיבית יותר. נתראה בהיזדמנות ותשנה את דעתך ...

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

yanivnew91 כתב:עם סיום ועדת המשמעת אמר בוזגלו: "אני לא מסכים עם אבא שלי, הוא דיבר בשמי, ואני לא חושב שיש מישהו שיכול לדבר בשמי. אף אחד לא שמע את זה ממני בעבר, אבל אני פה ואני אומר זאת. אני היחיד שיכול לייצג את עצמי, ובאמת שלא מעניין אותי מה אומרים ומה חושבים. מה שחשוב לי זה מכבי וההצלחה של הקבוצה ושלי. אני מסתכל קדימה", אמר הקשר.

יפה מאוד. טוב לראות שיש פה אנשים שאי אפשר לעבוד עליהם.
taltal כתב:גדולה של אדם זה לסלוח
תמשיכו הלאה
כשאתה סולח פעם אחת אתה אדם גדול, כשאתה סולח עשר פעמים אתה טיפש.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

כמה אפשר להתעסק בבוזגלו? משעמם לכם בחיים? חסר לכם קצת בלאגן?
אנחנו עומדים בפני חורף אירופאי, ובפני עונה עמוסה. למה צריך להתייחס לשחקן אחד? מילא אם היה כוכב, הבנאדם נופל מהרוח ובעל דריבל של אלעד גבאי. אנחנו האוהדים צריכים להבין שהוא סתם שחקן רוטציה ואין לו מה לעשות במגרש במשחקים הגדולים באמת, בוזגלו עצמו כנראה לעולם לא יבין את זה, אבל הוא עיכל את הישארותו בקבוצה והוא בינתיים רוצה לפתוח דף חדש כי אף אחד לא רוצה שריקות בוז על הראש...אפשר להבין אותו.
סה"כ הוא כבר שחקן שלנו כמה וכמה שנים, לאף שחקן לא מגיע שריקות בוז אם הוא לא עבר עבירת משמעת ( זה לא סוד שהם מתואמים, אבל רבאק אין טעם להלביש על מאור את כל הזבל של אביו).
עם הפנים לסלטיק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עשו סיבוב פרסה הוא ואבא שלו נטו מתוך ראייה מפוקחת של התמונה והבנה לאן המהלך הזה הוביל אותם כרגע ולאן יביא אותם בעתיד.
"הפיל הכל על אבא שלו"- וזה קרה בלי תיאום איתו בכלל. ברור.

לא אקלל אותו, גם לא רואה צורך להתעסק בו יותר מדי, אבל עליי הוא לא הצליח לעבוד.
הוא ואבא שלו היו ויישארו זוג האינטרסנטים הכי גדול בכדורגל הישראלי.

נעול