רשמי: אמיר כבירי לוקח את הפועל תל אביב להקפאה
Re: רשמי: אמיר כבירי לוקח את הפועל תל אביב להקפאה
לא מבין את האמפתיה הציבורית (המזוייפת בעיניי)...
מועדון שחרט על דגלו "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", ששר בהדלקת נרות חנוכה "אנטיוכוס, אנטיוכוס" פתאום מחפש את עזרת אותה ישראל שהתכחש לה?..
יש לי אמפתיה קלה לאותם עובדים (לא השחקנים אלא אלה שמאחורי הקלעים ולא מרוויחים מליונים בשנה) שלא יקבלו משכורת בעתיד ושעבודתם כנראה תילקח מהם.
חוץ מזה, בישלו דייסה, עכשיו אוכלים אותה.
אצלנו אומרים סוף מעשה במחשבה תחילה.
בהצלחה נגד משוש שגב שלוש
מועדון שחרט על דגלו "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", ששר בהדלקת נרות חנוכה "אנטיוכוס, אנטיוכוס" פתאום מחפש את עזרת אותה ישראל שהתכחש לה?..
יש לי אמפתיה קלה לאותם עובדים (לא השחקנים אלא אלה שמאחורי הקלעים ולא מרוויחים מליונים בשנה) שלא יקבלו משכורת בעתיד ושעבודתם כנראה תילקח מהם.
בהצלחה נגד משוש שגב שלוש
רק אהבה תנצח...
עוד חיזוק לדברים שלי. שילכו כפרה עלינואסי, דגים כתב:ורק אני בעולמי הצר מקווה שהם יתפרקו כדי שיבטלו את כל התוצאות מולם. היסטוריה, תארים, קהל ענק - הכל בטל בשישים בשביל להגדיל את הפער ממכבי בעוד קצת
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
1+nitsande כתב:לא מבין את האמפתיה הציבורית (המזוייפת בעיניי)...
בהצלחה נגד משוש שגב שלוש
עצוב מאוד אם אחרי כל המחדלים שהיו שם בשנים האחרונות הם ייצאו ללא עונש.
צודקים, גם אני הערכתי מאד את אוהדי הפועל תא בבש, עד שביזו את הטקס לזכר שני האוהדים. אז נזכרתי בפוזות של המורדים/אנרכיסטים דלאשמטה, זריקת הבובה (אובארוב), מייצגים את הפועל ולא את ישראל, המריבות הקבועות שלהם עם המשטרה, שירי השואה והמוות בכדורסל. אולי הירידה תעשה להם משהוא (אני בספק).
בלי קשר, הייתי מעדיף אליפות ללא כוכבית.
בלי קשר, הייתי מעדיף אליפות ללא כוכבית.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יוחננוף הזה רציני?
זה כמו שרמי לוי ירצה לקנות את מכבי נתניה או את מכבי חיפה.
כמה כסף כבר יש לו?
כמה כסף כבר יש לו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שניה אתקשר לשאול אותודר אדום בנשמה כתב:יוחננוף הזה רציני?
כמה כסף כבר יש לו?
- The red one
מתי המועדון חרט את זה על דגלו?nitsande כתב:לא מבין את האמפתיה הציבורית (המזוייפת בעיניי)...
מועדון שחרט על דגלו "מייצגים את הפועל ולא את ישראל",
רוצה שיתפרקו מהסיבה הפשוטה שאם לי היו חייבים מיליון שקל על מוצר/שירות/שחקן שסיפקתי להם בזמן שהם ידעו שאין להם שום יכולת לספק לי את הכסף אני חושב שהמינימום שמגיע להם זה פירוק בדיוק כמו בעולם העסקים הרגיל.
אי אפשר להיות צבועים, הם לא מסוגלים להחזיר חובות - הם לא צריכים לקבל פרס
אי אפשר להיות צבועים, הם לא מסוגלים להחזיר חובות - הם לא צריכים לקבל פרס
חחחח ילד.דר אדום בנשמה כתב:יוחננוף הזה רציני?
כמה כסף כבר יש לו?
רמי לוי זה אחד הטייקונים.
והקטע הזה עם יוחננוף סתם בשביל לעשות לעצמו פרסום.
שום אדם שפוי לא ייקח אותם.
אתה זוכר שמההתאחדות עצמה נעלמו מיליונים כן?bs war כתב:צריכה להיות דרמה מהסיפור הזה.
קבוצות לא אמורות להתפרק. בטח לא קבוצות עם קהל. בעשור האחרון יותר מדי קבוצות קרסו. זה לא ריינג׳רס וזו לא יובנטוס שהן דוגמאות של פעם בעשרות שנים, יש פה בעיה שצריכה להדאיג את כל אוהדי הכדורגל בארץ.
היום זו הפועל ת"א, לפני 10 שנים גם אנחנו לא היינו רחוקים מזה. ועשינו דרמה ובצדק.
צריך לעשות רעש וצריך לדרוש שינוי במנגנון הניהול של מועדוני כדורגל בארץ, כי זה לא ייגמר. עצם העובדה שאחרי כל הסיפור הזה אורליצקי עדיין יושב יציב בכיסא שלו, בלי שההתאחדות בכלל חושבת לבדוק את התנהלות הבקרה התקציבית, והכי מדאיג- שאף אחד מבעלי הקבוצות לא דורש את זה- זה צריך להרתיח כל אוהד כדורגל בארץ. כולל פוליטיקאים אגב
כולם פה עבריינים נוכלים. אין פה תקווה לכלום.
צנציפר מדווח שהעסקה עם יוחננוף לא תצא לפועל (מפתיע). הוא מעריך שכולם ישחוררו והם יעלו עם הנוער. אני מקווה בשבילם ובשבילנו שלא יתבזו וירדו ליגה כבר עכשיו
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אם אני לא טועה יש הבדל בשבילם.אסי, דגים כתב:צנציפר מדווח שהעסקה עם יוחננוף לא תצא לפועל (מפתיע). הוא מעריך שכולם ישחוררו והם יעלו עם הנוער. אני מקווה בשבילם ובשבילנו שלא יתבזו וירדו ליגה כבר עכשיו
אם יעלו עם הנוער עד סוף העונה הם ירדו ליגה כרגיל.
אם לא יופיעו למשחקים הם יורדים לליגה א׳.
לא בטוח אבל נראה לי זה המצב.
- yanivnew91
ליגה ג' לא?CrazyRed7 כתב: אם אני לא טועה יש הבדל בשבילם.
אם יעלו עם הנוער עד סוף העונה הם ירדו ליגה כרגיל.
אם לא יופיעו למשחקים הם יורדים לליגה א׳.
לא בטוח אבל נראה לי זה המצב.
לא. ליגה ג׳ זה רק אם לא ימצא רוכש לפני תחילת העונה הבאה.yanivnew91 כתב: ליגה ג' לא?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
1. תתגברו כבר על הקטע הזה, אין פה מסר אנטי ציוני, בסך הכל רוצים שההצלחה שלהם תשאר ההצלחה שלהם ולא שכל המדינה תרכב עליה.nitsande כתב:לא מבין את האמפתיה הציבורית (המזוייפת בעיניי)...
בהצלחה נגד משוש שגב שלוש
2. מי שבישל את הדייסה הוא לא מי שיאכל אותה, האוהדים שלהם שיצטרכו לסוע לחורים הם לא אלה שאשמים.