ליגה ספרדית
Re: ליגה ספרדית
וואללה אשכרה הצלחתם למלא 6 דפים על החרא הזה שנקרא "כדורגל ספרדי" שרמת הקבוצות בו למעט בארסה וריאל מזכיר לי יותר את הרמה אצלנו.
לא משעמם לראות כל סוף שבוע את בארסה וריאל מפרקות "אלק" קבוצות 8-0 כאילו מדובר במשחקי אימון?
הרמה והתחרות יותר גרועות מהליגה הסקוטית ועוד יש כאלו שאומרים שזאת הליגה הטובה בעולם... פחחח.
חבל שבכלל הן משחקות כל שבוע - שיעשו 2 מפגשי סופר קלאסיקו שיכריעו מי תהיה ראשונה ומי תהיה שניה (כאילו שגם זה באמת משנה - הרי המועדונים האלו בעצמם כבר לא סופרים את הליגה המקומית - אלא רק את הצ'מפיונס) וזהו.
בקיצור - חרא של ליגה עם חרא של קבוצות שיש להן חרא של משחק הגנה.
ומה שיותר מעצבן שערוץ הספורט ממשיך להראות לנו את המשחקים של שתיהן גם בליגת האלופות כאילו לא מספיק מהקבוצות האלו בסוף השבוע.
לא משעמם לראות כל סוף שבוע את בארסה וריאל מפרקות "אלק" קבוצות 8-0 כאילו מדובר במשחקי אימון?
הרמה והתחרות יותר גרועות מהליגה הסקוטית ועוד יש כאלו שאומרים שזאת הליגה הטובה בעולם... פחחח.
חבל שבכלל הן משחקות כל שבוע - שיעשו 2 מפגשי סופר קלאסיקו שיכריעו מי תהיה ראשונה ומי תהיה שניה (כאילו שגם זה באמת משנה - הרי המועדונים האלו בעצמם כבר לא סופרים את הליגה המקומית - אלא רק את הצ'מפיונס) וזהו.
ומה שיותר מעצבן שערוץ הספורט ממשיך להראות לנו את המשחקים של שתיהן גם בליגת האלופות כאילו לא מספיק מהקבוצות האלו בסוף השבוע.
הפועל אני כבר משתגע
1. 6 דפים אבל מתוכם 4 זה נראלי מריבה8red כתב:וואללה אשכרה הצלחתם למלא 6 דפים על החרא הזה שנקרא "כדורגל ספרדי" שרמת הקבוצות בו למעט בארסה וריאל מזכיר לי יותר את הרמה אצלנו.

2. זה עניין של תקופה.. רק לפני שגוארדזיולה הגיע ויאריאל סיימו מקום 2 ו-ולנסיה זכתה ב2 אליפויות בעשור האחרון.. לא תמיד לברסה יהיה אולי את השחקן הטוב בעולם שמאחוריו משחקים שני ה- גאוני כדורגל... ושלברסה לא יהיה את זה גם ריאל תחלש כי ריאל מתאימה את עצמה רוב הזמן לברסה...
3. אתה אולי לא אוהב ליגה ספרדית אבל רוב י שאוהב כדורגל בארץ אוהב גם ספרדית ורוצה לראות את הקבוצה שלו... ואני בטוח שאוהדי ברסה נהנו לראות את הקבוצה שלהם אתמול גם אם זה נגד נמושה..
ניב לגבי הסעיך השני שלך לא רק לפני גוארדיולה גם בעידן ואן חאל ברצלנוה היתה בצמרת וגם בעידן קרויף.
אבל אי אפשר להגיד שהוא לא צודק , אתלטיקו סביליה וולנסיה שאמורות להוות יריב מקבלות בראש מבארסה/ריאל.
אומנם זה הרבה יותר רחוק מהליגה הסקוטית כי בסקוטלנד אין קבוצות ברמה של ולנסיה אתלטיקו וסביליה אבל זה כל שנה ריאל או בארסה במאבק אליפות.
צריך להתחיל לעושת משהו עם הכסף ששופכות שתי הקבוצות האלה על שחקנים שמחזק אותם פי 10 משאר קבוצות הליגה.
ולגבי המשחק אתמול...אף אחד לא צייץ ואמר פתיחת רגליים(יש 2 קבוצות שפותחות רגליים לריאל,זה חטאפה ואספניול) כשריאל פירקה השנה קבוצות ב6 ו 5 אפס .
אבל אי אפשר להגיד שהוא לא צודק , אתלטיקו סביליה וולנסיה שאמורות להוות יריב מקבלות בראש מבארסה/ריאל.
אומנם זה הרבה יותר רחוק מהליגה הסקוטית כי בסקוטלנד אין קבוצות ברמה של ולנסיה אתלטיקו וסביליה אבל זה כל שנה ריאל או בארסה במאבק אליפות.
צריך להתחיל לעושת משהו עם הכסף ששופכות שתי הקבוצות האלה על שחקנים שמחזק אותם פי 10 משאר קבוצות הליגה.
ולגבי המשחק אתמול...אף אחד לא צייץ ואמר פתיחת רגליים(יש 2 קבוצות שפותחות רגליים לריאל,זה חטאפה ואספניול) כשריאל פירקה השנה קבוצות ב6 ו 5 אפס .
* בסדר התכוונתי בתקופה האחרונה- בעשור וחצי אחרונים... עד שרונלדיניו הגיע אליהם הם היו קבוצה חזקה אבל ממש לא מפחידה כמו היום(נגיד בשנת 2000/2001 או 99/2000 לא זוכר הם השיגו כרטיס לאלופות רק בזכות מספרת של ריבלדו בדקה ה94..)הראל כתב:ניב לגבי הסעיך השני שלך לא רק לפני גוארדיולה גם בעידן ואן חאל ברצלנוה היתה בצמרת וגם בעידן קרויף.
* ההבדל שמתי שריאל פירקה את הקבוצות הקבוצות נגדם שיחקו עם ההרכב החזק ולמרות התוצאה חצי מהשערים היו במצבים נייחים.. ככה שאי אפשר ממש להאשים את היריבה..
מה שהיה באלמרייה היה בושה וחרפה ההגנה של ב"ש היתה עומדת יותר טוב מול ברצלונה זה היה פשוט מביך לראות איך ברצלונה בהילוך שני עושה טיקי טקאקה ברחבה של אלמרייה
שלא לדבר על בישול שער עצמי ויציאות שערוריתית לנבדל
מה שבטוח שבוע הבא יהיה חם
זה שי !
זה שי !

שאני אזכיר לך מה היה במפגשים בין הקבוצות?זה שי ! כתב:מה שהיה באלמרייה היה בושה וחרפה ההגנה של ב"ש היתה עומדת יותר טוב מול ברצלונה זה היה פשוט מביך לראות איך ברצלונה בהילוך שני עושה טיקי טקאקה ברחבה של אלמרייה
זה שי !
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
עם כמה שכולם אומרים שזה העשור של ברצלונה בגדול זה לא כזה נכון ..
4 אלפויות של ברצלונה 4 אליפויות לריאל מדריד
שאני יזכיר לך כמה אליפויות יש לריאל וכמה לברצלונה ?
כמה גביע אירופה יש לריאל כמה לברצלונה ?
מה שהיה בעבר שייך לעבר אין להסתכל עליו
זה שי !
4 אלפויות של ברצלונה 4 אליפויות לריאל מדריד
שאני יזכיר לך כמה אליפויות יש לריאל וכמה לברצלונה ?
כמה גביע אירופה יש לריאל כמה לברצלונה ?
מה שהיה בעבר שייך לעבר אין להסתכל עליו
זה שי !

אם כבר ריאל....
מישהו יודע בשביל מה ראמוס ואלונסו קיבלו אדום בכוונה? הכרטיסים הרי מתאפסים בשמינית לא?
מישהו יודע בשביל מה ראמוס ואלונסו קיבלו אדום בכוונה? הכרטיסים הרי מתאפסים בשמינית לא?
הכרטיסים הצהובים מתאפסים, אבל אם הם היו מקבלים צהוב במשחק הבא הם היו מושעים כבר מהמשחק הראשון של השמינית כי ההרחקה עצמה לא מתבטלת (גם אם זה מרצף של צהובים)
רק אהבה תנצח...
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 89544.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כל כך מתאים למוריניו וכל כך לא מפתיע. שיהנו להם,מקווה שאת ה"עונש הספורטיבי" הם יקבלו על המגרש.
לא חשוב תאריך ולא חשוב שמות.
כל כך מתאים למוריניו וכל כך לא מפתיע. שיהנו להם,מקווה שאת ה"עונש הספורטיבי" הם יקבלו על המגרש.

מאמן ענק שחושב קדימה אי אפשר להגיד שהוא עשה משהו לא בסדר
השחקנים קיבלו אדום !
חוקי חוקי
זה שי !
השחקנים קיבלו אדום !
חוקי חוקי
זה שי !

אויש נו באמת תפסיק להיות כזה.. מה רע במה שהוא עשה? הוא עשה משהו לא ספורטיבי? הזיק למישהו? עשה טובה אם ברסה הייתה עושה את זה היית אומר מה שעכשיו אני אומר לך.. אתה יודע יש עוד דברים בין שחור ללבן אצלך ברסה זה לבן פשוט מושלמת אי אפשר להגיד מילה רעה עליה וריאל זה שחור פשוט כל דבר שהיא עושה זה משהו נורא מי ישמע... כן אני צריך להתבגר צודק.. לפני שאתה שופט אנשים אחרים תשפוט את עצמךmessiah כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 89544.html
צודק,סליחה שלא אמרתי כל הכבוד על 2 האדומים המאוד ספורטיביים ונקיים אלו. טעות שלי,טיפש שכמוני.
ריאל כבר עלתה , אם מוריניו היה רוצה להמנע משהם יקבלו צהוב במחזור הבא אז לא יותר נכון לא להציב אותם בסגל במשחק הבא ? מה ההבדל אם זה כרטיס אדום או שלא ישחקו עם במלא הצהובים מתבטלים ?
שוב פעם הכל אצלך שחור או לבן...messiah כתב:צודק,סליחה שלא אמרתי כל הכבוד על 2 האדומים המאוד ספורטיביים ונקיים אלו. טעות שלי,טיפש שכמוני.
אל תכניס לי מילים לפה.. לא אמרתי שצריך להגיד כל הכבוד אבל מפה ועד ללכלך על ריאל ולהגיד שמגיע להם "עונש ספורטיבי" זה פשוט שטויות..