יש לנו את היכולות לעשות את זה ועוד איך. אני פה בצפון וכמות הכוחות כאן היא פסיכית. צה״ל מוכן.
המצב הביטחוני
Re: המצב הביטחוני
בלבנון אין אזרחים? אין תת קרקעי?
נערך לאחרונה על ידי שיש ב 02 נובמבר 2023, 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
א. תשמרו על עצמכם. רק עליכם אנחנו סומכים.red and white כתב: ↑02 נובמבר 2023, 20:52יש לנו את היכולות לעשות את זה ועוד איך. אני פה בצפון וכמות הכוחות כאן היא פסיכית. צה״ל מוכן.
ב. יש לנו את היכולות, בתנאי שנסיים את הסיפור עם הרצועה. כל עוד נמשיך לפעול ברצועה עם פינצטה... זה בלתי אפשרי לפתוח עוד חזית בצפון. ובטח גם שם יכריחו אותנו לקחת איתנו הפינצטה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נו, יצא המרצע מן השק... ידעתי מה שאני מדבר שאי שירותו הצבאי זה רק תירוץ ולא טעיתי בכלל בכיוון...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצטער, אבל נראה לי שאתה מבין רק מה שאתה רוצה להבין..אורי אדום בנשמה כתב: ↑02 נובמבר 2023, 21:18נו, יצא המרצע מן השק... ידעתי מה שאני מדבר שאי שירותו הצבאי זה רק תירוץ ולא טעיתי בכלל בכיוון...
בולאורי אדום בנשמה כתב: ↑02 נובמבר 2023, 21:18נו, יצא המרצע מן השק... ידעתי מה שאני מדבר שאי שירותו הצבאי זה רק תירוץ ולא טעיתי בכלל בכיוון...
עדיין לא מבינים פה שה"מתנחלים" הם החומה שמונעת הקמת מדינה פלסטינאצית בגבולות אושוויץ
לא יאומן מה עוד צריך לקרות שיבינו מי הרע ומי הטוב
אסור שלאוכלוסייה הזאת יהיה חס וחלילה ייצוג בכנסת. אפשר רק שיהיו בשר תותחים.
בינתיים מי שהבין את הסיטואציה הם המתנחלים או נוער גבעות כפי שנוהגים לכנות אותם בלעג.
האלופים עם הפנסיות השמנות טעו בגדול.
- אורי אדום בנשמה
לאיתמר בן גביר יש עומק שלא יהיה לעשרה כמוך גם בעוד עשרה גלגולים.. ואני מאוד משתדל להיות פוליטקלי קורקט
ידידי... שנינו לא ילדים ויודעים לקרוא. גם בפשט הדברים וגם בין השורות... ושלא הובן שלא כהלכה - זה בסדר גמור בעיניי לא להמנות על אוהביו ולהסתייג ממינויו לתפקיד זה או אחר... רק שהיושרה האינטלקטואלית מחייבת לשים את הדברים גלוי על השולחן ולא לעשות שימוש טקטי בעניין כזה או אחר כדי לנגח אותו

כשזה מגיע מפשיסט גזען חשוך וחסר מודעות עצמית כמוך, אני אתייחס לזה כמחמאהאורי אדום בנשמה כתב: ↑02 נובמבר 2023, 22:44לאיתמר בן גביר יש עומק שלא יהיה לעשרה כמוך גם בעוד עשרה גלגולים.. ואני מאוד משתדל להיות פוליטקלי קורקט
ואני משתדל לא להקיא תוך כדי זה שאני בכלל מגיב לך
- אורי אדום בנשמה
אתה משעמם ומעורר פיהוק...

ועד שאארגן לך שקיות הקאה, אחזור על מה שאמרתי לך לא מכבר בפוסט 'יש ממשלה' (אחרי הודעה בה שברת שיאי התנשאות זחוחה), דברים שאני מניח שחמקו מהרדאר שלך לאור חוסר התגובה שלך עליהם:
''אתה תמיד היית חרוואת זחוח מתנשא עם תסביך אהבה עצמית חולנית (אלמלא היה לי טיפה פאסון הייתי מוסיף איזו דוגמא קריפית להמחשה שיש מצב שלא היתה שורדת צנזורה של המנהלים פה)
אפילו לא היה צריך לשמוע אותך מדבר פוליטיקה כדי להגיע לאבחנה הזו... מספיק היה לשמוע אותך מדבר ספורט.''
נוער גבעות הם חבורה של פורעי חוק שלא עושים צבא ורק גורמים לצבא נזקים. לא שכפצ ולא בטיח.Redbull כתב: ↑02 נובמבר 2023, 22:36בול
עדיין לא מבינים פה שה"מתנחלים" הם החומה שמונעת הקמת מדינה פלסטינאצית בגבולות אושוויץ
לא יאומן מה עוד צריך לקרות שיבינו מי הרע ומי הטוב
אסור שלאוכלוסייה הזאת יהיה חס וחלילה ייצוג בכנסת. אפשר רק שיהיו בשר תותחים.
בינתיים מי שהבין את הסיטואציה הם המתנחלים או נוער גבעות כפי שנוהגים לכנות אותם בלעג.
האלופים עם הפנסיות השמנות טעו בגדול.
אף אחד לא מכנה את כלל המתנחלים נוער גבעות. אתה כנראה לא מבין את ההבדל.
חוץ מזה, שכל נוער הגבעות וגם אתה תלכו כפרה על הקצינים עם הפנסיות השמנות שמקיזים את דמם כדי שגיבורי מקלדת יוכלו לכתוב שטויות וללעוג להם. הם השכפ"צ של נוער הגבעות, המתנחלים, שלי ושלך.
של נעליך מעל רגליך!!!!
אתה צודק שהכללתי את כל האלופים שלא בצדק. אני מדבר כמובן על אלה שהמליצו על תוכנית ההתנתקות אלה שתומכים בהסרת מחסומים ודוחפים להקמת מדינה פלסטינאצית או פועלים למיגור "אלימות מתנחלים" .סימיוני כתב: ↑03 נובמבר 2023, 07:43נוער גבעות הם חבורה של פורעי חוק שלא עושים צבא ורק גורמים לצבא נזקים. לא שכפצ ולא בטיח.
חוץ מזה, שכל נוער הגבעות וגם אתה תלכו כפרה על הקצינים עם הפנסיות השמנות שמקיזים את דמם כדי שגיבורי מקלדת יוכלו לכתוב שטויות וללעוג להם. הם השכפ"צ של נוער הגבעות, המתנחלים, שלי ושלך.
של נעליך מעל רגליך!!!!
יש גם גיבורי ישראל שמגיע להם כל שקל. השאר צריכים ללכת הביתה יום אחרי המלחמה.
תשתדל לדבר בשפה יותר מכובדת
גם אני לוקח את זה לתשומת ליבי
אתה יודע שמי שהעביר את חוק ההתנתקות זה הליכוד בראשות אריאל שרון דאז כן?Redbull כתב: ↑03 נובמבר 2023, 08:26אתה צודק שהכללתי את כל האלופים שלא בצדק. אני מדבר כמובן על אלה שהמליצו על תוכנית ההתנתקות אלה שתומכים בהסרת מחסומים ודוחפים להקמת מדינה פלסטינאצית או פועלים למיגור "אלימות מתנחלים" .
יש גם גיבורי ישראל שמגיע להם כל שקל. השאר צריכים ללכת הביתה יום אחרי המלחמה.
תשתדל לדבר בשפה יותר מכובדת
גם אני לוקח את זה לתשומת ליבי
אתה מבין שעברו עשרים שנה מאז כן?
אתה מבין שחיזוק חמאס על ידי ממשלות ימין היה בשביל למנוע מדינה פלסטינאית כן?
לא ברור לי אל מי אתה בא בטענות, אי אפשר כל הזמן להאשים את כולם מסביב, בלי פעם אחת לנסות להסתכל פנימה ולנסות לראות אמת אחרת
בלי קשר לזה, במחדל הטקטי של השבת השחורה אשמים כל צמרת הצבא והשב״כ והם צריכים ( וגם ילכו ) הביתה בסוף המערכה
מסכים עם כל מילהns75 כתב: ↑03 נובמבר 2023, 10:46אתה יודע שמי שהעביר את חוק ההתנתקות זה הליכוד בראשות אריאל שרון דאז כן?
אתה מבין שעברו עשרים שנה מאז כן?
אתה מבין שחיזוק חמאס על ידי ממשלות ימין היה בשביל למנוע מדינה פלסטינאית כן?
לא ברור לי אל מי אתה בא בטענות, אי אפשר כל הזמן להאשים את כולם מסביב, בלי פעם אחת לנסות להסתכל פנימה ולנסות לראות אמת אחרת
בלי קשר לזה, במחדל הטקטי של השבת השחורה אשמים כל צמרת הצבא והשב״כ והם צריכים ( וגם ילכו ) הביתה בסוף המערכה
מעולם לא הצבעתי ולא אצביע ליכוד.
הבעיה שמי שהמשיך וממשיך לטפטף את הקונספציה של שלום עם מפלצות עדיין יושב בצד של מקבלי ההחלטות ומפמפם באמצעות התקשורת.
את החרא הזה של הכיבוש או התנחלויות הם הבעיה עדיין שומעים ועדות מזעזעת היא אתמול כשכתב של ערוץ אל גזירה 13 שואל את גנץ לגבי אלימות המתנחלים.
טיפוח חמאס לא היתה הבעיה לדעתי . גם זה שלא היו מוכנים ולא הבינו שיום אחד מתקפה כזאת תגיע וגם זה שאין תוכנית מגירה או חזון להשמיד אותו ואת הרשות הפלסטינית ביחד עם הגיס החמישי פה היא הביזיון.
עזה כבר היתה צריכה להיות מושטחת מבחינתי גם אם לא היה להם הרוג אחד. פשוט הרוסה טוטאלית מבחינת תשתיות מגורים ואפשרות מחיה. אחר כך הגירה בכח ועמידה על כך שלא יחזרו להיות שם חיים של מפלצות כמו שהם.
אחרי המלחמה צריך ריסטרט לכל המערכות הפוליטית פקידותית משפטתית וצבאית עם פיטורים המוניים והוצאות לפנסיה.
- ForeverRed
כולך סיסמאות.סימיוני כתב: ↑03 נובמבר 2023, 07:43נוער גבעות הם חבורה של פורעי חוק שלא עושים צבא ורק גורמים לצבא נזקים. לא שכפצ ולא בטיח.
של נעליך מעל רגליך!!!!
חשיבה מהונדסת היטב תוצרת ערוצי התעמולה.
לצערי יש הרבה כמוך. אתם כבר לא תתפכחו לעולם.