או"ם שמום
נשלח: 24 דצמבר 2016, 19:54
מי יתן לביבי קצת ביצים להכריז על סיפוח יו"ש ולהוציא מעז מתוק????
מועדון האוהדים הפועל באר-שבע
https://crazyred.co.il/
למה שמה שלא קרה כבר 50 שנה יקרה במשמרת של הממשלה הפחדנית וחסרת התכלית ביותר בתולדות המדינה?אורי אדום בנשמה כתב:מי יתן לביבי קצת ביצים להכריז על סיפוח יו"ש ולהוציא מעז מתוק????
זה לא עניין של ביצים. זה עניין של אחריות.אורי אדום בנשמה כתב:מי יתן לביבי קצת ביצים להכריז על סיפוח יו"ש ולהוציא מעז מתוק????
חכה עוד חודש לטראמפ ואז אולי אולי יהיה על מה לדבראורי אדום בנשמה כתב:מי יתן לביבי קצת ביצים להכריז על סיפוח יו"ש ולהוציא מעז מתוק????
חחח נו ואורי אדום בנשמה כתב:נאום שמעון החשמונאי בספר מקבים א':
"לא ארץ נכריה לקחנו, ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבינו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה, ואנחנו כאשר הייתה לנו עת - השיבונו את נחלת אבותינו"
Noam98 כתב: חחח נו ו
על זה אתה מסתמך? תסתמך על עובדות בשטח.אורי אדום בנשמה כתב:
מה אתה רוצה?
אל חשש, הם לא יהיו אזרחים שווי זכויות.סניור כתב:אוקיי. וביום שני הגדה מסופחת. קרנבל, חגיגות, 3 מיליון אזרחים ישראלים חדשים, ערבים מוסלמים. מה עשינו בזה?
אתה מחבר את מלחמת השחרור עם ששת הימים.Noam98 כתב: על זה אתה מסתמך? תסתמך על עובדות בשטח.
בכט בנובמבר הוחלט שנקבל 55% משטח המדינה, אנחנו צהלנו, הערבים לא הסכימו ופתחו במלחמה.
ניצחנו וכבשנו את כל השטח, הערבים שהיו פה ברחו לירדן(/גורשו לפי טענתם, אבל כנראה אחוז מאוד מאוד נמוך וגם זה דבר די לגיטימי).
פה נגמר הסיפור, השטח שלנו.
כן, לא היה לי כוח לפרט הכל. שורה תחתונה כבשנו את השטחים האלה במלחמות שלא רצינו בהן.אריאל2 כתב: אתה מחבר את מלחמת השחרור עם ששת הימים.
אתה ילד חכםNoam98 כתב: כן, לא היה לי כוח לפרט הכל. שורה תחתונה כבשנו את השטחים האלה במלחמות שלא רצינו בהן.
אתם מתייחסים למילה "כיבוש" כמילה שלילית למרות שזה לא בהכרח נכון. כל הדיבור הזה על "לא כבשנו זה שלנו מלכתחילה" מצחיק, זה לא היה שלנו מלכתחילה כי אי אפשר להסתמך על איזה ספר מעשיות מלא בסתירות שאומר את זה.
מלחמות קובעות מחדש גבולות, ככה זה עובד.