אגב זה לא היה הדבר המביך היחיד בטקס, מה שעשה השוער של ארגנטינה עם הפרס האישי גם בליגה ד׳ לא היו עושים. בחר להביך את עצמו ואת האירוע.
מונדיאל 2022
Re: מונדיאל 2022
לא מתקרב לדעתי.
המעמד, שני השחקנים הכי טובים בעולם נפגשים ראש בראש על אותו מגרש.
הקרב על תואר מלכות שערים שהתהפך בכל רגע.
הקרב על התואר הכי נחשב בכדורגל בפער.
כל מה שהלך במשחק הזה זה משהו לספר לנכדים.
אומר שוב:
זה גמר המונדיאל הגדול ביותר שהיה חד משמעית.
משחק מטורף זה לדעתי ה3:3 בגמר הצמפיונס,שגם שם המעמד,המהפכים והדרמה הייתה מטורפת לגמרי בטח שהקבוצה שחזרה הייתה פחות טובה על הנייר מזאת שהובילה.
זה גמר המונדיאל הגדול ביותר שהיה חד משמעית.
משחק מטורף זה לדעתי ה3:3 בגמר הצמפיונס,שגם שם המעמד,המהפכים והדרמה הייתה מטורפת לגמרי בטח שהקבוצה שחזרה הייתה פחות טובה על הנייר מזאת שהובילה.
גמר מונדיאל זה הרבה הרבה מעל גמר צ'מפיונס. פעם ב4 שנים, הזדמנות אחת, לכן אין מעמד שמשתווה אליו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 19 דצמבר 2022, 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל מה שציינת נכון אבל כשאתה אוהד מכל הלב את אחת הקבוצות העניין משפיע עליך, מרגש אותך ונראה לך (סובייקטיבית) כדבר הכי גדול EVER.
אני אוהד את ליברפול כ-50 שנה, הייתי במשחק ההוא באיסטנבול ולכן למרות דברי ההיגיון והטעם שלך אני עם הנמר האדום.
אם אצטרך לתת את רשימת 20 האירועים המרגשים בחיי אין לי ספק שגמר האלופות ליברפול-מילאן ב-2005 יהיה אחת מהן, הגמר אתמול עם כל ההנאה יוצאת הדופן לא יהיה ברשימה.
עוד משחק עצום באלופות שאפשר איכשהו להקביל לאתמול מבחינת הפתעה מהתוצאה זה ה-3-1 של ריאל על סיטי שנה שעברה.
דקה 75 סיטי עולה ל-1-0 כשבסיכום 5-3 להם. נראה היה שגם נס חנוכה לא יקח מסיטי את הכרטיס לשלב הבא עד שריאל אמרה hold my beer והפכה בבליץ עם 3 שערים מהירים בדקות 90-95 (כולל כניסה להארכה).
אין ספק אבל שלמונדיאל יש את הייחדיות שלו.
דקה 75 סיטי עולה ל-1-0 כשבסיכום 5-3 להם. נראה היה שגם נס חנוכה לא יקח מסיטי את הכרטיס לשלב הבא עד שריאל אמרה hold my beer והפכה בבליץ עם 3 שערים מהירים בדקות 90-95 (כולל כניסה להארכה).
אין ספק אבל שלמונדיאל יש את הייחדיות שלו.
ה1-0 נגד אולמפיאקוס מבחינתי היה גדול יותר מהמשחק אתמולdelta7 כתב: ↑19 דצמבר 2022, 11:48כל מה שציינת נכון אבל כשאתה אוהד מכל הלב את אחת הקבוצות העניין משפיע עליך, מרגש אותך ונראה לך (סובייקטיבית) כדבר הכי גדול EVER.
אני אוהד את ליברפול כ-50 שנה, הייתי במשחק ההוא באיסטנבול ולכן למרות דברי ההיגיון והטעם שלך אני עם הנמר האדום.
אם אצטרך לתת את רשימת 20 האירועים המרגשים בחיי אין לי ספק שגמר האלופות ליברפול-מילאן ב-2005 יהיה אחת מהן, הגמר אתמול עם כל ההנאה יוצאת הדופן לא יהיה ברשימה.

דיברתי נטו מבחינה אובייקטיבית.
- red and white
- Title: Almog
גם החצי גמר של גרמניה מול ברזיל ב2014.
במראקנה מול כמעט 100 אלף איש רובם ברזילאים, כשברזיל פייבוריטית לזכות במונדיאל הזה, גם מונדיאל שיכל להיות סופר מרגש. לא צריך לומר איך זה נגמר.
במראקנה מול כמעט 100 אלף איש רובם ברזילאים, כשברזיל פייבוריטית לזכות במונדיאל הזה, גם מונדיאל שיכל להיות סופר מרגש. לא צריך לומר איך זה נגמר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
red and white כתב: ↑19 דצמבר 2022, 17:21גם החצי גמר של גרמניה מול ברזיל ב2014.
חח מה אתה מסתלבט?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר