2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
לא צריך להגזים בטח כשגם אנחנו לא בשיא אבל גם לא צריך להביא להם כבוד מוגזם.
הדבר הכי גרוע יהיה לשחק בצורה פאסיבית ולחכות לטעויות שלהם. הם מגיעים חסרי ביטחון ועצבניים, צריך לנצל את זה.
הדבר הכי גרוע יהיה לשחק בצורה פאסיבית ולחכות לטעויות שלהם. הם מגיעים חסרי ביטחון ועצבניים, צריך לנצל את זה.
עד החילופים חיפה לא הופיעה, עם קצת יותר חדות של דין דוד (שמולנו תמיד מגיע במוד איקרדי) והם גם היו לוקחים. עוד לא סגור אם פנא קבוצה כל כך חלשה בכך שלא איימו על כיוף אפילו פעם אחת או שהם עלו לשחק על תוצאה...
נקווה שבראשון הם יהיו הראשונים לשפוך לאגרים. לבוא בלי פחד ולשחק את הכדורגל שלנו (ובחייאת תנו לנו לחזור משם עם חיוך).
נקווה שבראשון הם יהיו הראשונים לשפוך לאגרים. לבוא בלי פחד ולשחק את הכדורגל שלנו (ובחייאת תנו לנו לחזור משם עם חיוך).
תמיד אני קורא אחרי משחקים של חיפה, אם דוד היה מכניס אז היה ...
הגיע הזמן שיבינו שהוא חלוץ בינוני ואני לארג', עוד תוצר של האקדמיה המהוללת של ג'קי. שחקן חלש שרק בגלל שבאמת אין פה חלוצים הוא נספר איכשהו כחלוץ בכיר. לוקח את מלמד לפניו.
המפתיע אצלו יהיה אם הוא יכניס את אותם מצבים, לא שהוא מחמיץ.
הגיע הזמן שיבינו שהוא חלוץ בינוני ואני לארג', עוד תוצר של האקדמיה המהוללת של ג'קי. שחקן חלש שרק בגלל שבאמת אין פה חלוצים הוא נספר איכשהו כחלוץ בכיר. לוקח את מלמד לפניו.
המפתיע אצלו יהיה אם הוא יכניס את אותם מצבים, לא שהוא מחמיץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מתעקשים להחזיר את הליגה ב25.11 גם אם לא יהיו זרים ולא יהיה קהל, מישהו איבד את זה במנהלת ובהתאחדות?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אסון לחזור ללא קהלדר אדום בנשמה כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 12:22מתעקשים להחזיר את הליגה ב25.11 גם אם לא יהיו זרים ולא יהיה קהל, מישהו איבד את זה במנהלת ובהתאחדות?
זה הולך להיות ממש ארוך אז נבטל את הליגה?
- דר אדום בנשמה
לקצר, סיבוב 1 ופלייאוף או שני סיבובים
הגיוני לדעתך לשחק בלי זרים ובלי קהל?
מה עם השכר לשחקנים/לצוות/עובדי מועדון?
יש פה אנשים שמפרנסים משפחות
יש פה אנשים שמפרנסים משפחות
אם זה ממשיך ככה אז לבטל אבל כן צריך לתת צ'אנס ולנסוץ לחזור בהדרגהדר אדום בנשמה כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 06:45לקצר, סיבוב 1 ופלייאוף או שני סיבובים
הגיוני לדעתך לשחק בלי זרים ובלי קהל?
- דר אדום בנשמה
לדעתי האישית צריך לחכות עד אמצע דצמבר לפניי שמחליטים החלטות...
ובנתיים לתת לקבוצות להתאמן ואם המלחמה לא תסתיים לבטל את העונה ואם היא תסתיים או תהיה לקראת סיום אז להחזיר ולקצר את הליגה.
אם אני כעסתי על החרא הקווקזי שהעביר פה כמה חודשים וקיבל אהבה גדולה מהקהל לא רוצה לחשוב מה אוהדי חיפה מרגישים על הזרים שלהם.
במיוחד שרי שהגיע לארץ, קיבל את סרט הקפטן, קמפיינים עם מאניה ג'ינס, אהבה אינסופית מהקהל, גרפיטי ופסלים בעיר חיפה... ואז הוא החזיר להם עם סמוחטה ענקית על הפנים.
התירוץ שהם מגיעים ממדיניות מוסלמיות הוא מגוחך. אומנם שבדיה וצרפת מזמן הפכו לשבדיסטן וצרפיסטן אבל הן עדיין באירופה. היחיד שזה תקף לגביו זה סק שדווקא כן כיבד.
לפני ה7.10 היה אפשר להלבין בכדורגל הישראלי כמעט הכל בתמורה לאליפויות וגולים יפים, עכשיו אני בספק שזה יקרה.
מאוד, מאוד, מאוד מקווה שדבר כזה לא יקרה כאן. ואם כן אז עוד יותר מקווה שאלונה לא תוציא הודעה מבישה כמו חיפה.
במיוחד שרי שהגיע לארץ, קיבל את סרט הקפטן, קמפיינים עם מאניה ג'ינס, אהבה אינסופית מהקהל, גרפיטי ופסלים בעיר חיפה... ואז הוא החזיר להם עם סמוחטה ענקית על הפנים.
התירוץ שהם מגיעים ממדיניות מוסלמיות הוא מגוחך. אומנם שבדיה וצרפת מזמן הפכו לשבדיסטן וצרפיסטן אבל הן עדיין באירופה. היחיד שזה תקף לגביו זה סק שדווקא כן כיבד.
לפני ה7.10 היה אפשר להלבין בכדורגל הישראלי כמעט הכל בתמורה לאליפויות וגולים יפים, עכשיו אני בספק שזה יקרה.
מאוד, מאוד, מאוד מקווה שדבר כזה לא יקרה כאן. ואם כן אז עוד יותר מקווה שאלונה לא תוציא הודעה מבישה כמו חיפה.
אם השבדי המטונף קיבל אזרחות, זה אומר שהוא מתכוון להשתקע.
אז התירוץ המביש הזה לגביו לא תקף בכל מקרה.
לשלול לאשפה הזה את האזרחות זה המינימום.
אז התירוץ המביש הזה לגביו לא תקף בכל מקרה.
לשלול לאשפה הזה את האזרחות זה המינימום.