2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
להיות אוהד של מכבי ת"א בכדורגל תמיד נראה לי כבוד מפוקפק, אבל כל זה מתגמד עכשיו מול מכבי ת"א כדורסל. מתבזים בחוסר ספורטיביות, ועוד בשביל מה? בשביל גביע משחקי הטרום עונה.
הפועל פתח תקווה קבוצה של דגנרטים. קבוצת ליגה לאומית קלאסית.
עוד יותר מעצים את ההפסד שלנו.
עוד יותר מעצים את ההפסד שלנו.
אם היה מחמיץ גם את זה היו מקבלים פנדל רביעי.
מסכן תורגמן שיש לו זהבי על הראש.
חלוץ ראשון בכל קבוצה אחרת בליגה.
חלוץ ראשון בכל קבוצה אחרת בליגה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נטיית הלב הראשונית של אוהד ספורט באשר הוא היא כמובן לצדד, אבל החיים לימדו אותי שיש 2 צדדים למטבע... וחוץ מזה - לא הייתי סומך ידיי על כך שהיו נוהגים באופן זהה במידה ועל הפרק היה מעמד קצת יותר בכיר מגביע ווינר...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כבר אי אפשר להגיד מילסון אחלה שחקן ופוקו החתמה טובה, זה חייב להיות מילסון ברמה של וואקמה ופוקו יותר טוב מאוגו.
כל דבר משווים לעבר, הכל נכנס לתבנית של טופ 3/5/10, תמיד חייב להקצין. טרלוליאדה.
כמובן שיש שני צדדים למטבע, רק אתמול כל הבלאגן בדרומי עלה בנערה שלא עשתה דבר ובגלל מפגן כוח של שני הצדדים היא שברה את ידה, המשטרה צריכה להבין שנוכחות שלה בתוך היציעים שווה חפים מפשע שנפגעים. וגם לארגוני האוהדים יש אחריות להוריד את גובה הלהבות ולהפסיק להתנהג כמו בני 16 מושפעים. לגבי הדרבי סל, שורה תחתונה המטרה להשיג באז הושגה וזה מה שחשוב ,מקווה שידעו למנף את זה.אורי אדום בנשמה כתב: ↑01 אוקטובר 2023, 11:48נטיית הלב הראשונית של אוהד ספורט באשר הוא היא כמובן לצדד, אבל החיים לימדו אותי שיש 2 צדדים למטבע... וחוץ מזה - לא הייתי סומך ידיי על כך שהיו נוהגים באופן זהה במידה ועל הפרק היה מעמד קצת יותר בכיר מגביע ווינר...
אגב מביך היה לראות אתמול את הפאנטיקס מודיעים על החרמה של ה-15 דקות הראשונות ובדקה ה-12 כשנשרק פנדל הם נהרו ליציע כמו עדר.
בסוף למשטרה יש משאבים מוגבלים.
אם היא מרכזת אותם בלתפוס ילדים עם אבוקות, אז היא לא תתפוס עבריינים שמכים אוהד פ"ת בחוץ באגרופים.
בדיוק כמו ששוטרים מתרכזים בלעצור סטודנטים עם ג'וינט, כי זה יותר קל מתלפוס עבריינים אמיתיים
אם היא מרכזת אותם בלתפוס ילדים עם אבוקות, אז היא לא תתפוס עבריינים שמכים אוהד פ"ת בחוץ באגרופים.
בדיוק כמו ששוטרים מתרכזים בלעצור סטודנטים עם ג'וינט, כי זה יותר קל מתלפוס עבריינים אמיתיים
אצלנו בוכים על מרציאנו
לאלופה יש 2 שוערי ליגה לאומית
לאלופה יש 2 שוערי ליגה לאומית
סיכוי טוב שהעונה הזו נגמרת במחזור 7 כשמכבי תנצח את חיפה בבלומפילד.