2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
- simply-red
Re: 2023/2024 ליגת העל ושאר ירקות
איזה כריזמה של מלפפון חמוץ יש לדגו
הוא מצחיק אותי
הוא מצחיק אותי
- red and white
- Title: Almog
מדהים איך הם מצליחים לריב עם כולם. קהל כזה מסריח
איזה כיף לפתוח את אתרי החדשות ולראות שהמועדון המסריח הזה הולך לעמוד לדין מול אחד כזה לא מוטה.
והפעם לא יעזור לתקשורת, הם יחטפו.
אם אלו היו אוהדי בית"ר אפשר בקלות לדמיין איך היו הכתבות הבוקר. על אבוקות בבלגיה הפכו אותם לישראלי המכוער והאלים.
אבל חיפ'הלה שלנו?
מה פתאום.
הלוואי ויקבלו את כל הצינור.
והפעם לא יעזור לתקשורת, הם יחטפו.
אם אלו היו אוהדי בית"ר אפשר בקלות לדמיין איך היו הכתבות הבוקר. על אבוקות בבלגיה הפכו אותם לישראלי המכוער והאלים.
אבל חיפ'הלה שלנו?
מה פתאום.
הלוואי ויקבלו את כל הצינור.
- simply-red
מה העונשים שעל הפרק?
קנס כבד?
משחק ללא קהל?
קנס כבד?
משחק ללא קהל?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מלטזים פרובוקטורים.
מחכה להצהרות ולכתבות המסונכרנות שהמועדון של הדייגים במלטה ידוע ביכולת שלו להוציא כל יריבה משיווי משקל והפעם זה היה תורם של אוהדי חיפה המסכנים
מחכה להצהרות ולכתבות המסונכרנות שהמועדון של הדייגים במלטה ידוע ביכולת שלו להוציא כל יריבה משיווי משקל והפעם זה היה תורם של אוהדי חיפה המסכנים
המטרה שלהם הייתה שיפעילו להם את התנאי למשחק הבא
באמת מפתיע שכל ענקיות אירופה לא ממהרות לעוף על דניאל פרץ. קצת שכחנו את זה אחרי 3 שנים עם התועמלנים מהכרמל אבל גם למכבי ת"א יש צבא של כתבי חצר.
בכל מקרה בת"א בונים על למכור את גויאגון ויובאנוביץ' ואני לא רואה את זה קורה בסכומים שהם רוצים. במקרה כזה יהיה להם בור בקישור ולדעתי גם במרכז ההגנה.
סאבוריט ולוקאסן מצוינים אבל נוטים לעשות הרבה טעויות ואני באמת שלא מבין איך אפשר להעביר עונה שלמה עם תרנגול עיוור כמו דוידזאדה על הקו כשיש לך את סאבוריט כשיר בסגל.
בכל מקרה בת"א בונים על למכור את גויאגון ויובאנוביץ' ואני לא רואה את זה קורה בסכומים שהם רוצים. במקרה כזה יהיה להם בור בקישור ולדעתי גם במרכז ההגנה.
סאבוריט ולוקאסן מצוינים אבל נוטים לעשות הרבה טעויות ואני באמת שלא מבין איך אפשר להעביר עונה שלמה עם תרנגול עיוור כמו דוידזאדה על הקו כשיש לך את סאבוריט כשיר בסגל.
ידוע שמשהו רקוב בקבוצות הערביות אבל הזוי שזה מחמיר. רק הקיץ 3 מקרים שריינה וסכנין מודיעות על החתמות של שחקנים וטוענות שהכל חתום שמצד שני השחקנים ועורכי הדין שלהם טוענים שזה רחוק מהמציאות ואין שום סיכום
התקפלות מפוארת של בית הדין, כל הכבוד לבית״ר שהורידו אותם על הברכיים, רק באיומים משיגים במדינה הזו דברים...
מפתיע ממש.
בגלל זה בכל פעם שמתעמרים בנו אני טוען שצריך ללכת איתם ראש בראש. רק ככה זה עובד פה.
בגלל זה בכל פעם שמתעמרים בנו אני טוען שצריך ללכת איתם ראש בראש. רק ככה זה עובד פה.
הפחתת נקודות שלישית בתוך חצי שנה. מה שנקרא הופכים את העונש הזה לסטנדרד. לא מבין למה בכלל משחקים פה כדורגל, למה שלא יתנו ישר את הצלחת לאיש שעל פיו ישק דבר בבית הדין (יענקלה). זה הרי ברור שהכרעה ספורטיבית לא תהיה השנה.
"זעם בבית"ר"
זה פשוט גדול. אולי הם מצפים לפרס על אירועי הגמר.
זה פשוט גדול. אולי הם מצפים לפרס על אירועי הגמר.
לא שאני מנרמל את בית הדין הביזיוני שיש פה אבל ההפחתות מוצדקות, במקרה שלנו ושל חיפה היה פה אירוע שלא מתאים למגרשים (בלי קשר לכך שחיפה הציתו הכל) ובית״ר פרצו לדשא ופיצצו את הטקס, במקרים האלו הורדת נקודות היא בלתי נמנעת.
גם לגבי ההפחתה הקודמת של בית״ר לדעתי אאל״ט מדובר גם כן בירידה לדשא, יש תקנון מאוד ברור בעניין