ההתאחדות הודיעה היום, שמשחקי ליגת העל ימשיכו להיות משודרים (למעט המשחק המרכזי) בערוצי השודדים של צ'רלטון, לפחות לעוד 3 חודשים.
מעבר לתהיה איך יכניסו לערוץ שידורים אחד (הרי הערוץ השני משדר כדורגל אנגלי בעיקר) את כל משחקי ליגת העל והאם יצטרכו לפרוס אותם על פני יומיים - דבר שיוציא את כל העוקץ מהכדורגל הישראלי - שגם ככה הרמה שלו לא גבוהה, אותי מעצבנת התגובה הטיפשית של חסר המוח הזה, סמנכ"ל ההתאחדות לכדורגל, עו"ד רותם קמר, שאמר: "אין ספק שאוהדי הכדורגל בארץ ירוויחו מההחלטה. מלבד העניין הכספי, אוהדי הכדורגל יוכלו לראות כבר מהמחזור הראשון את משחקי הכדורגל בארץ. זה הדבר הראשון שמשמח אותנו" (YNET).
ואני שואל את אדון קמר הנכבד - איך לעזאזל אמור ציבור האוהדים בארץ להרוויח מההחלטה הזאת, ששוב מעבירה את הכדורגל העגום שלנו - שאמור להיות נחלת הכלל - לערוץ בתשלום???
לצערי יש עדיין כאלו שימשיכו לשלם על הכדורגל הישראלי- הרבה מעבר לסכום שהוא באמת שווה. וכמה חבל שההתאחדות נותנת לזה יד וממשיכה לדרדר את הכדורגל שלנו לתהום.
נו טוב, הרי הליגה שלנו היא "השישית בטיבה באירופה (לפני גרמניה, יוון וטורקיה)" כמו שאמר הוד מעלתו אבי לוזון.
כך ההתאחדות דואגת לאוהד הכדורגל הישראלי....
כך ההתאחדות דואגת לאוהד הכדורגל הישראלי....
הפועל אני כבר משתגע