הפסד נוסף להפועל ב"ש, 95-88 במיתר - חלום העלייה מתרחק!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפסד נוסף להפועל ב"ש, 95-88 במיתר - חלום העלייה מתרחק!
17 נק' פור לא הספיקו אמש להפועל ב"ש במיתר מול הפועל המקומית (במשחק ללא קהל), והקבוצה שכבר הוליכה במהלך הרבע הראשון בתוצאה 14-31 ונראתה בדרך לניצחון חוץ קליל, איבדה את הראש ונוצחה בסיום 95-88. הפסד שלישי העונה ובעל משמעות קריטית להמשך הדרך. היעד - עליית ליגה - שהוצב בטרום העונה נראה כעת כמו כחלום רחוק.. 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: הפסד נוסף להפועל ב"ש, 95-88 במיתר - חלום העלייה מתרחק!
כשלון חרוץ שישפיע להערכתי על ההמשך (גיוס ספונסרים וקהל).
חבל...
חבל...
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
בהחלט חבל, כי עליית ליגה השנה היתה ממנפת בצורה בלתי רגילה את עניין הקהל ומחזירה את ההמונים למקיף ד'.. 

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפסידו במיתר אתמול? מיתר אומנם קבוצה חזקה אבל מדובר בהפסד מאוד מפתיע שכן הפועל באר שבע הייתה חייבת לנצח שם.
נראה לי שיש לבאר שבע בעיה קשה במשחקי החוץ. כל ההפסדים שלה השנה (גם בגביע) היו בחוץ. אז אומנם מצד אחד ההגרלה של הסיבוב הראשון הייתה קשה עבור באר שבע כשאת כל קבוצות הצמרת (גבולות, מיתר, בני שמעון) היא פגשה בחוץ, ועדיין, 4 משחקים בחוץ מול קבוצות צמרת (מול גבולות באר שבע שיחקה פעמיים) ו 4 הפסדים.
הסיבוב הבא מביא את כל קבוצות הצמרת למקיף ד', ככה שעל הנייר באר שבע אמורה לעשות סיבוב טוב יותר. לא בטוח שזה יספיק במאבק מול גבולות שלא מפסיקה לנצח, לא בטוח שבאר שבע לא תפול במשחקי חוץ בדימונה ורמת הנגב שגם שם לא יהיה לה קל.
נראה לי שיש לבאר שבע בעיה קשה במשחקי החוץ. כל ההפסדים שלה השנה (גם בגביע) היו בחוץ. אז אומנם מצד אחד ההגרלה של הסיבוב הראשון הייתה קשה עבור באר שבע כשאת כל קבוצות הצמרת (גבולות, מיתר, בני שמעון) היא פגשה בחוץ, ועדיין, 4 משחקים בחוץ מול קבוצות צמרת (מול גבולות באר שבע שיחקה פעמיים) ו 4 הפסדים.
הסיבוב הבא מביא את כל קבוצות הצמרת למקיף ד', ככה שעל הנייר באר שבע אמורה לעשות סיבוב טוב יותר. לא בטוח שזה יספיק במאבק מול גבולות שלא מפסיקה לנצח, לא בטוח שבאר שבע לא תפול במשחקי חוץ בדימונה ורמת הנגב שגם שם לא יהיה לה קל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
וברביעי הקרוב מארחים את מכבי דימונה.