אם כבר 16 קבוצות - אשקלונה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אם כבר 16 קבוצות - אשקלונה!
דעתי על הגדלת הליגה נותרה בעינה, אבל אם כבר - ישנה קבוצה שאשמח במיוחד לראות בלוזון ליג..
5 ניצחונות רצופים בשילוב הקיזוז הלוזוני, וחניכיו של אורי מלמיליאן (בא לב"ש!), עד לפני 5 מחזורים במאבקי תחתית, מוצאים עצמם לפתע מרחק נגיעה מליגת העל. השבת האחרונה היתה הצהרת כוונות רשמית בנצחון חוץ על המוליכה קריית שמונה, ורק יחס שערים מפריד בינם למקום המוליך למשחקי המבחן, 4 נק' למקום ממנו עולים אוטומטית, ובכושרם הנוכחי חופשי קטן עליהם..
לקבוצה ישנו קהל מצויין רדום בן אלפים שיוסיף הרבה צבע ללוזון ליג האפרורית, שרק מחכה לסיבה טובה לחזור ליציעים. החבר'ה היותר בגירים מביננו לבטח זוכרים את עונתה האחרונה והיחידה בליגת העל וכן את עונת העלייה שקדמה לה, בהן הקהל הזה הגיע במספרים ואיכויות שמחמיאות להרבה מאוד מקבוצות ליגת העל שלנו. בעצם אפילו אין צורך לצלול במנהרת הזמן.. - לגמר גביע המדינה ב-2007 אליו העפילה, מילאו את איצטדיון ר"ג לא פחות מ-12,000 אשקלונים (ובעונה בה ירדו לליגה השלישית!!), וסתם כדי לקבל פורפורציות - בעיר בעלת כמות אוכלוסין קצת יותר מחצי ב"ש עסקינן... וגם משחק קל"ב אחד בעונה לא יזיק...
5 ניצחונות רצופים בשילוב הקיזוז הלוזוני, וחניכיו של אורי מלמיליאן (בא לב"ש!), עד לפני 5 מחזורים במאבקי תחתית, מוצאים עצמם לפתע מרחק נגיעה מליגת העל. השבת האחרונה היתה הצהרת כוונות רשמית בנצחון חוץ על המוליכה קריית שמונה, ורק יחס שערים מפריד בינם למקום המוליך למשחקי המבחן, 4 נק' למקום ממנו עולים אוטומטית, ובכושרם הנוכחי חופשי קטן עליהם..
לקבוצה ישנו קהל מצויין רדום בן אלפים שיוסיף הרבה צבע ללוזון ליג האפרורית, שרק מחכה לסיבה טובה לחזור ליציעים. החבר'ה היותר בגירים מביננו לבטח זוכרים את עונתה האחרונה והיחידה בליגת העל וכן את עונת העלייה שקדמה לה, בהן הקהל הזה הגיע במספרים ואיכויות שמחמיאות להרבה מאוד מקבוצות ליגת העל שלנו. בעצם אפילו אין צורך לצלול במנהרת הזמן.. - לגמר גביע המדינה ב-2007 אליו העפילה, מילאו את איצטדיון ר"ג לא פחות מ-12,000 אשקלונים (ובעונה בה ירדו לליגה השלישית!!), וסתם כדי לקבל פורפורציות - בעיר בעלת כמות אוכלוסין קצת יותר מחצי ב"ש עסקינן... וגם משחק קל"ב אחד בעונה לא יזיק...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 21 אפריל 2010, 19:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אם כבר 16 קבוצות - אשקלונה!
לכאורה הניגוד המושלם, קריית שמונה שהיא הנסיעה הרחוקה ביותר ואשקלון שהיא הנסיעה הקרובה ביותר שיכולה להיות לנו (ויסלחו לי מכבי ב"ש שאני לא סופר אותם). ועדיין, גם אני כמו ניר מקווה שקריית שמונה (בגלל הפרויקט של איזי שרצקי) ובעיקר אשקלון (בגלל הפונטציאל העצום, הקהל, מלמיליאן והקירבה) יעלו ליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
משה אוחיון כתב:ועדיין, גם אני כמו ניר מקווה שקריית שמונה (בגלל הפרויקט של איזי שרצקי)
ללא ספק עדיפה על כפ"ס המזגזגת ליגות זה עשור וחצי...
קיריית שמונה וכפר סבא יעלו מהמקומות הראשונים.
אשקלון ינצחו את הפועל ר"ג במבחנים.
אורי מלמיליאן קבלן עליות סדרתי
אשקלון ינצחו את הפועל ר"ג במבחנים.
אורי מלמיליאן קבלן עליות סדרתי
נערך לאחרונה על ידי שמעון א ב 21 אפריל 2010, 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
תביא אותו לפה ותראה שלא רק קבלן עליות..
- אורי אדום בנשמה
והמסע לליגת העל בעיצומו.
ניצחון נוסף, שישי רצוף, לעיני לא פחות מ-6,000 צופים (!!) באיצטדיון באשקלון וליגת העל קרובה מתמיד. נקודה בלבד מהמקום השני!
ניצחון נוסף, שישי רצוף, לעיני לא פחות מ-6,000 צופים (!!) באיצטדיון באשקלון וליגת העל קרובה מתמיד. נקודה בלבד מהמקום השני!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לחשוב מה היה קורה אם לא היו לוקחים לאשקלון 3 נקודות לאחר שניצחו את רמת השרון ולקחו מהם את הנקודות על השולחן הירוק...אורי אדום בנשמה כתב:והמסע לליגת העל בעיצומו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
משה אוחיון כתב: לחשוב מה היה קורה אם לא היו לוקחים לאשקלון 3 נקודות לאחר שניצחו את רמת השרון ולקחו מהם את הנקודות על השולחן הירוק...
במחזור הקרוב הם מתארחים בכפ"ס למשחק העונה, ותזכור את המילים שלי - לפחות 2,500 אשקלונים יגיעו למרות יום שישי ושידור ישיר..
ניצחון שם - ובמשחק הבית הבא האיצטדיון באשקלון (מאושר ע"י המשטרה ל-7,500 צופים) יהיה צר מלהכיל את אלפי האוהדים...
מרשימים כל שבת- יהיה נחמד אם יעלו- לפי דעתי יש להם סגל לא רע משל כמה קבוצות בליגת העל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
בכושרם הנוכחי חופשי קטן עליהם? חופשי!
ניצחון נוסף, שביעי ברציפות, במשחק העונה בחוץ על השנייה ערב המחזור הפועל כפ"ס, וחניכיו של אורי מלמילאן כבר בפור שתיים במקום שניים..
במחזור הקרוב האיצטדיון באשקלון יהיה צר מלהכיל את אלפי האוהדים..
ניצחון נוסף, שביעי ברציפות, במשחק העונה בחוץ על השנייה ערב המחזור הפועל כפ"ס, וחניכיו של אורי מלמילאן כבר בפור שתיים במקום שניים..
במחזור הקרוב האיצטדיון באשקלון יהיה צר מלהכיל את אלפי האוהדים..
- הפועל אשקלון
וואלה מחר משחק עלייה בעזרת ה' ננצח וכפר סבא תפסיד או תוציא תיקו
אגב המשטרה אישרה את המקומות באיצטדיון ל-8500 איש אחרי שההנהלה שיפצה את היציע הצפוני והגדילה אותו ככה שיכיל 2000 מקומות
יש הערכות גדולה מאוד גם מהצד של האוהדים וגם המשטרה שהודיעה על 200 שוטרים שיאבטחו ת'משחק ..
השערים מחר יפתחו מ-1 וחצי [שעתיים לפני המשחק] והקופות לא יפתחו בכלל כדי למנוע סכנה כמו מול רמה"ש שדחפו ילדים ונשים והמשטרה נאלצה לפתוח את השערים ו-400 אוהדים נכנסו בחינם
עד היום מכרו 6500 כרטיסים ולפי הערכה של ההנהלה היום אמורים להגמר כל הכרטיסים [הודפסו 8500] ככה שהאיצטדיון הולך להיות מלא אווירה מחשמלת כמו של ליגת העל
וואלה תודה על התמיכה אחינו הדרומים אוהבים אתכם גם ומאחלים לכם בהצלחה מכל אוהדי הפועל אשקלון ובעזרת ה' שהדרום ידע עונות יפות בליגת העל והימים המטורפים של הדרבי הדרומי יחזרו בגדול
אגב המשטרה אישרה את המקומות באיצטדיון ל-8500 איש אחרי שההנהלה שיפצה את היציע הצפוני והגדילה אותו ככה שיכיל 2000 מקומות
יש הערכות גדולה מאוד גם מהצד של האוהדים וגם המשטרה שהודיעה על 200 שוטרים שיאבטחו ת'משחק ..
השערים מחר יפתחו מ-1 וחצי [שעתיים לפני המשחק] והקופות לא יפתחו בכלל כדי למנוע סכנה כמו מול רמה"ש שדחפו ילדים ונשים והמשטרה נאלצה לפתוח את השערים ו-400 אוהדים נכנסו בחינם
עד היום מכרו 6500 כרטיסים ולפי הערכה של ההנהלה היום אמורים להגמר כל הכרטיסים [הודפסו 8500] ככה שהאיצטדיון הולך להיות מלא אווירה מחשמלת כמו של ליגת העל
וואלה תודה על התמיכה אחינו הדרומים אוהבים אתכם גם ומאחלים לכם בהצלחה מכל אוהדי הפועל אשקלון ובעזרת ה' שהדרום ידע עונות יפות בליגת העל והימים המטורפים של הדרבי הדרומי יחזרו בגדול
הפועל אשקלון
- אורי אדום בנשמה
הרבה הצלחה, גבר..
בע"ה נפגש שנה הבאה בליגת העל..
בע"ה נפגש שנה הבאה בליגת העל..
יאללה אשקלון - אם הייתה לי אפשרות (ודרך להשיג כרטיס) הייתי הולך בכיף למשחק הזה.
שיהיה בהצלחה היום!
ולמי שאין את ערוץ השודדים לייב - אפשר לצפות בשידור ההיסטורי הזה פה:
https://www.itoto2.com/justintv/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה בהצלחה היום!
ולמי שאין את ערוץ השודדים לייב - אפשר לצפות בשידור ההיסטורי הזה פה:
https://www.itoto2.com/justintv/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע
ואשקלון עם ניצחון שמיני רצוף!!! משלימה את המשימה ועלה לליגת העל!
מזל טוב ולהתראות בעונה הבאה בדרבי החם של הדרום...
מזל טוב ולהתראות בעונה הבאה בדרבי החם של הדרום...
הפועל אני כבר משתגע