רובין הוד גירסת באר שבע: ספרונוב חוזר למכבי

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

רובין הוד גירסת באר שבע: ספרונוב חוזר למכבי

שליחה על ידי אהוד שמיר »

שיהיה לו בהצלחה!

זו התגובה של יוני:

"הבוקר חתמתי כמאמן בקבוצת נערים א' של מכבי ב"ש עד תום העונה.

במכבי ב"ש התחלתי את דרכי כמאמן כדורגל, במועדון הזה קיבלתי את ההזדמנות הראשונה והתקופה בה אימנתי במכבי הייתה בשבילי בית ספר לכדורגל בו למדתי הרבה. ניצני ההצלחה שלי לאחר מכן, בהפועל ב"ש, נולדו במכבי.

קבוצת נערים א' של המועדון נקלעה למצב קשה ונמצאת כרגע במקום האחרון בליגה הראשונה, שמוביל בתום העונה לירידה לליגה השנייה. הרגשתי שלהיענות לבקשה לבוא ולעזור בשעת צרה לאנשים שנתנו לי ההיזדמנות הראשונה כמאמן זה הדבר הנכון לעשות מבחינתי.

מכיוון שהמומחיות שלי כמאמן היא קודם כל קידום שחקנים, נשים דגש משמעותי על הנושא הזה עם השחקנים בקבוצה. בנוסף, מעבר לעבודה שלי בקבוצת נערים א', אתחיל לעבוד עם שחקנים מוכשרים מכל קבוצות מחלקת הנוער של מכבי כיחידת אימון נוספת במהלך השבוע.

* * *

להתמודד בתחתית זו התנסות חדשה בשבילי כמאמן, הקבוצות שאימנתי בעבר מעולם לא היו בתחתית. אני מודע לקושי הרב שיש בהתמודדות בתחתית, לפני שנתיים ראיתי מהצד את קבוצת נערים א' של הפועל ב"ש יורדת ליגה בדיוק בליגה הזאת וראיתי כמה קשיים הירידה הזאת גרמה למועדון מבוסס כמו הפועל ב"ש, לכן ניתן לשער את ההשלכות האלה למועדון צנועה יותר כמו מכבי ב"ש.

אין ספק שמכבי ב"ש הוא מועדון חשוב בנוף המקומי ובפרט מחלקת הנוער שלה אשר הצמיחה שחקנים ומאמנים רבים להפועל, לא רק אותי. אני מודע ל'דם הרע' ביחסים בין מכבי ב"ש להפועל ב"ש אך מכיוון שאימנתי בשני המועדונים האלה אני משוכנע שגם במקרה הזה - אהבת חינם עדיפה על שנאת חינם. אם נפריד לרגע את עינייני הילדים מהבוגרים שהם אופרה אחרת, הרי בקבוצות הילדים רק דרך של שיתוף פעולה בין כלל מועדוני הספורט ואירוגני הספורט הנוספים בעיר תקדם את באר שבע, אחרת נישאר נישה קטנה של בעלי עניין כי השאר מדירים את רגלי ילדיהם מהכדורגל כי המסר שהם מקבלים ממנו הוא לא חינוכי, לא ערכי ולא מקצועי.

בתוך עירי אני חי ויודע שהרצון בהצלחת ילדי וקבוצות העיר באר שבע משותף לכולנו, לכל הבאר שבעים, ברצוני לקרוא לפתיחת דף חדש ולשיתוף פעולה בין המועדונים כי הצורך לשמור על הקבוצות היצוגיות שלנו ברמות הגבוהות ביותר הוא לא צורך פרטי שלי, אפילו לא צורך פרטי של מועדון מכבי באר שבע, אלא צורך של כל העיר באר שבע.

לסיום, ברצוני לקרוא ולבקש מילדי, הורי, מנהלי ואוהדי העיר באר שבע לתת לנו צ'אנס. אולי לא נהיה הקבוצה הכי טובה בארץ, אבל אנחנו כן נהיה מקום כיפי, מקצועי ונקי מכל שחיתות. נקדם שחקנים, נלמד כדורגל, נציב סטדנרטים חדשים של התנהגות. הדלת שלנו פתוחה לכולם!

אני יודע שזה לא יהיה פשוט, אנחנו כרגע במקום האחרון, ולא רק בטבלה.

אבל אני מאמין שביחד זה אפשרי!

יוני ספרונוב"
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: רובין הוד גירסת באר שבע: ספרונוב חוזר למכבי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הרבה הצלחה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה