אופיר חיים יורד לליגה השלישית ופותח את העונה שככל הנראה, תהיה האחרונה בקריירה שלו:
https://www.doublepass.co.il/story.php?id=3676" onclick="window.open(this.href);return false;
תותח על
Re: תותח על
"המשחק ששיחקתי בבאר שבע עם גיא לוי, זה היה משחק הבית האחרון בעונה. כל וסרמיל (האצטדיון בבאר שבע) היה מפוצץ ובדקה 90 כבשתי את שער הניצחון 2-3. הרגשתי שניצחתי את העולם ושאלוהים אומר לי מגיע לך, קח את זה".
מלך
מלך

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מול מכבי הרצליה, אחד המשחקים היותר טובים שראיתי! 1-0 לנו, מהפך ל 2-1 כולל מספרת יפהפיה שלהם והמהפך עם ההקפצה של אופיר מ 18 מטרים מעל השוער, מדהים.ron כתב:"המשחק ששיחקתי בבאר שבע עם גיא לוי, זה היה משחק הבית האחרון בעונה. כל וסרמיל (האצטדיון בבאר שבע) היה מפוצץ ובדקה 90 כבשתי את שער הניצחון 2-3. הרגשתי שניצחתי את העולם ושאלוהים אומר לי מגיע לך, קח את זה".
מלך
נ. ב
דובב גבאי כבש מולנו את השני באותו משחק
בס"דclark kent כתב:
מול מכבי הרצליה, אחד המשחקים היותר טובים שראיתי! 1-0 לנו, מהפך ל 2-1 כולל מספרת יפהפיה שלהם והמהפך עם ההקפצה של אופיר מ 18 מטרים מעל השוער, מדהים.
נ. ב
דובב גבאי כבש מולנו את השני באותו משחק
בהחלט משחק שיהיה קשה לשכוח.
המשחק היה לאחר שהבטחנו את העלייה בצהרי יום שישי והגיעו בערך 8,000 אדומים לוסרמיל.
תקציר המשחק:
https://www.youtube.com/watch?v=yNfc_eb4rUg" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ron כתב:"המשחק ששיחקתי בבאר שבע עם גיא לוי, זה היה משחק הבית האחרון בעונה. כל וסרמיל (האצטדיון בבאר שבע) היה מפוצץ ובדקה 90 כבשתי את שער הניצחון 2-3. הרגשתי שניצחתי את העולם ושאלוהים אומר לי מגיע לך, קח את זה".
מלך
תיקון קליל: המשחק ההוא לא היה האחרון בבית - היו אחריו עוד שניים: מול קריית אתא (בו הוא אפילו כבש, עם הבעיטות בקורה אחרי השער) ומול הפועל עכו.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 20 אוגוסט 2011, 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הפועל מרמורק הרוויחה הרבה אוהדים עכשיו .
רק שיצליח !!!
נפתח גם דיון כמו למליקסון ? מעלילות אופיר חיים במרמורק
רק שיצליח !!!
נפתח גם דיון כמו למליקסון ? מעלילות אופיר חיים במרמורק

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חחחח הראל, אני בעד...
בתנאי שגם אליניב יקבל אחד כזה, זה לא פייר!
בתנאי שגם אליניב יקבל אחד כזה, זה לא פייר!