החבר'ה הבגירים ביננו בטח זוכרים את הפרשה בראשית האינתיפאדה השנייה, זו שזעזעזה את העולם והיתה נדבך מרכזי בתעמולת הכזבים הפלסטינית משך שנים רבות לאחר מכן. מלאכת הזיוף והשקר היתה כ"כ יסודית ומקצועית, ומדינת ישראל מיהרה לקחת אחריות והכניסה עצמה למסדר הלקאות פומבי בינלאומי. עד שלפני מס' שנים חלה התפנית בעקבות תחקיר מעמיק (לפני מס' שנים פורסמה בערוץ 2 כתבת תחקיר מעמיקה בנושא אשר מעבר לזה שלא מותירה מקום לספקות, גם חושפת טפח מדפוסי התנהלותה של תעמולת השקר הפלסטיני), שהחל הודות לנשוא הכתבה. מאז, מצא עצמו נשוא הכתבה חשוף לתביעות משפטיות, אשר היום הגיעו לקיצן בניצחון מוחץ!
https://www.nrg.co.il/online/1/ART2/337/398.html" onclick="window.open(this.href);return false;
סוף האמת לדחות את השקר!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סוף האמת לדחות את השקר!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: סוף האמת לדחות את השקר!
אני זוכר שלפני כמה חודשים שמעתי אותו בראיון ברדיו שבו התלונן על זה שהממשלה הבטיחה לו סיוע כספי ולא קיימה.
שמח לשמוע שכעת אחרי שניצח ובפעם המי יודע כמה עד כמה רמאי, שקרן ונוכל הוא העם המומצא הזה שנקרא פל-שטנים - סופסוף יאשרו לו את אותו סיוע.
יישר כוח!
שמח לשמוע שכעת אחרי שניצח ובפעם המי יודע כמה עד כמה רמאי, שקרן ונוכל הוא העם המומצא הזה שנקרא פל-שטנים - סופסוף יאשרו לו את אותו סיוע.
יישר כוח!
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: סוף האמת לדחות את השקר!
אם תרצו, מיקרו-קוסמוס לכל עניין התעמולה הפלסטינאצית עם דפוסי הפעולה הגבלסיות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר