מתקרב
מתקרב
אז כנראה שהוא לא הכי גדול בהיסטוריה. אבל אין ספק שהוא מתקרב.
ליאונל מסי כובש את פסגת מלך השערים בכל הזמנים של אחד המועדונים הגדולים בעולם אם לא הגדול שבהם, ברצלונה, והוא בן 24 בלבד. 234 שערים ב- 314 משחקים.
יש שיאים שלא באים ברגל.
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=30x3Rwu7bmA[/BBvideo]
מדהים
ליאונל מסי כובש את פסגת מלך השערים בכל הזמנים של אחד המועדונים הגדולים בעולם אם לא הגדול שבהם, ברצלונה, והוא בן 24 בלבד. 234 שערים ב- 314 משחקים.
יש שיאים שלא באים ברגל.
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=30x3Rwu7bmA[/BBvideo]
מדהים
Re: מתקרב
אתה מוזמן לספורRedRock כתב:
דווקא כן, משחק הראש שלו לא להיט...

https://www.youtube.com/watch?v=CYLtOzH ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
דווקא יחסית לגובה שלו יש לו לא מעט כאלה...
מתקרב להיות הכי גדול בהיסטוריה? פחחחחחחחחח
תבינו כל עוד הוא לא יצליח במקום חוץ מברסה(אפילו בנבחרת שיש להם את ההתקפה הטובה בעולם הוא נראה כמו איזה אקסברד אחד) הוא לא יוכל להיות הכי טוב בהיסטוריה.. מבחינתי אפילו לא בדרג השני והשלישי של ההיסטוריה..
תבינו כל עוד הוא לא יצליח במקום חוץ מברסה(אפילו בנבחרת שיש להם את ההתקפה הטובה בעולם הוא נראה כמו איזה אקסברד אחד) הוא לא יוכל להיות הכי טוב בהיסטוריה.. מבחינתי אפילו לא בדרג השני והשלישי של ההיסטוריה..
לא מתקרב ולא נעליים.
ניראה אותו מוביל קבוצה פחות מוכשרת מ"ילדי פפ" לאליפות כמו שעשה מארדונה עם נאפולי.
ניראה אותו מוביל את ארגנטינה לזכייה במונדיאל או לכל הפחות לגמר.
כל עוד לא יעשה את הנ"ל הוא לא יוכל לטעון לכתר לעולם.
ניראה אותו מוביל קבוצה פחות מוכשרת מ"ילדי פפ" לאליפות כמו שעשה מארדונה עם נאפולי.
ניראה אותו מוביל את ארגנטינה לזכייה במונדיאל או לכל הפחות לגמר.
כל עוד לא יעשה את הנ"ל הוא לא יוכל לטעון לכתר לעולם.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נכון אני בכלל לא אוביקטיבי אהל מה שאני אומר זה נכון ואתה יודע את זה...אורי אדום בנשמה כתב:ניב,
האובייקטיביות פשוט נשפכת ממך..
אין לי בעיה לפרגן לשחקנים שאני שונא שמגיע (כמו שאני אוהד מיאמי ולברון ואין לי בעיה להגיד שקובי הוא הווינר מספר 1 בליגה...) אבל עכשיו זה פשוט לא מגיע. שחקן שרק בקבוצה אולי הכי טובה בהיסטוריה מצליח מבחינתי לא יכול להיות הכי טוב בהיסטוריה..מבחינתי הוא אפילו לא מתקרב לשחקנים כמו רונאלדו הברזילאי, פיגו, זידאן שלא לדבר על השוואות למראדונה שלקח קבוצה בינונית לאלופית..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מארדונה הצליח אולי בנבחרת קצת יותר אבל ברמת הקבוצה נאפולי הייתה קבוצת צמרת גם לפניו ואפילו איתה הוא לא התקדם צעד אחד בגביע האלופות (הצליח רק באופא), רונלדו שיחק באינטר ומדריד, פיגו בברסה ומדריד, זידאן ביובה ומדריד אז איפה פה ההבדל בינם לבין מסי? ואל תשכח שאת המונדיאלים לקחו זידאן ומרדונה בגיל יותר מאוחר ממסי של היום.niv1 כתב: נכון אני בכלל לא אוביקטיבי אהל מה שאני אומר זה נכון ואתה יודע את זה...
אין לי בעיה לפרגן לשחקנים שאני שונא שמגיע (כמו שאני אוהד מיאמי ולברון ואין לי בעיה להגיד שקובי הוא הווינר מספר 1 בליגה...) אבל עכשיו זה פשוט לא מגיע. שחקן שרק בקבוצה אולי הכי טובה בהיסטוריה מצליח מבחינתי לא יכול להיות הכי טוב בהיסטוריה..מבחינתי הוא אפילו לא מתקרב לשחקנים כמו רונאלדו הברזילאי, פיגו, זידאן שלא לדבר על השוואות למראדונה שלקח קבוצה בינונית לאלופית..
לסיכום: עוד 15 שנים הילדים של כולנו ישאלו אותנו שאלות על השחקן הגדול ששיחק בצעירותנו ששמו היה ״ליאונל מסי״, בינתיים נשאר לנו רק להתענג ולהודות לאלוהי הכדורגל שנתן לנו לחיות בתקופה של מסי
בוא ניקח את רונאלדו הברזילאי לדוגמה, סבבה?clark kent כתב:
מארדונה הצליח אולי בנבחרת קצת יותר אבל ברמת הקבוצה נאפולי הייתה קבוצת צמרת גם לפניו ואפילו איתה הוא לא התקדם צעד אחד בגביע האלופות (הצליח רק באופא), רונלדו שיחק באינטר ומדריד, פיגו בברסה ומדריד, זידאן ביובה ומדריד אז איפה פה ההבדל בינם לבין מסי? ואל תשכח שאת המונדיאלים לקחו זידאן ומרדונה בגיל יותר מאוחר ממסי של היום.
117 שערים בספרד, 58 באיטליה, 42 בהולנד ו30 בברזיל, תוסיף לזה עוד 62 שערים בנבחרת
ומה אתה מקבל? שחקן שהצליח בכל מקום שבו הוא דרך! וזה מבחינתי הגורם המרכזי למועמדות של שחקן לתואר הכי טוב בהיסטוריה..
מסי לאומת זאת מצליח בקבוצה שעד לפני חצי שנה כולם אמרו שהיא אולי הכי טובה בהיסטוריה.. ממש קשה להצליח ככה.. כל חודש שחקן מבארסה ב' עולה להופעת בכורה וכובש ולא בגלל שהוא כזה כוכב, בגלל שברסה כלכך טובה.. מסי אפילו בנבחרת כלכך מפוצצת כישרון עומד על שני הטורנירים האחרונים על 0 שערים ו4 בישולים(ש3 מהבישולים מול "אימפריות" בקופה אמריקה..).. אתה רואה מישהו מהשחקנים שהזכרתי למעלה שזה היה קורה לו?
בגלל זה לדעתי אין בכלל מקום להשוואה..
אתה מדבר כאילו ברצלונה קבוצה מפוצצת כישרון ומסי הוא סתם נספח שלא משפיע.niv1 כתב: בוא ניקח את רונאלדו הברזילאי לדוגמה, סבבה?
117 שערים בספרד, 58 באיטליה, 42 בהולנד ו30 בברזיל, תוסיף לזה עוד 62 שערים בנבחרת
ומה אתה מקבל? שחקן שהצליח בכל מקום שבו הוא דרך! וזה מבחינתי הגורם המרכזי למועמדות של שחקן לתואר הכי טוב בהיסטוריה..
מסי לאומת זאת מצליח בקבוצה שעד לפני חצי שנה כולם אמרו שהיא אולי הכי טובה בהיסטוריה.. ממש קשה להצליח ככה.. כל חודש שחקן מבארסה ב' עולה להופעת בכורה וכובש ולא בגלל שהוא כזה כוכב, בגלל שברסה כלכך טובה.. מסי אפילו בנבחרת כלכך מפוצצת כישרון עומד על שני הטורנירים האחרונים על 0 שערים ו4 בישולים(ש3 מהבישולים מול "אימפריות" בקופה אמריקה..).. אתה רואה מישהו מהשחקנים שהזכרתי למעלה שזה היה קורה לו?
בגלל זה לדעתי אין בכלל מקום להשוואה..
חשבת אולי שגם למסי יש חלק בזה שברצלונה כל כך טובה?
זה ממש לא מה שהתכוונתי..בטח שלמסי יש חלק בזה שברסה כלכך טובה כי הוא הבורג המשמעותי שלה אבל הוא עדיין רק בורג בגלל שברסה מכונה.. אם נגיד תשים בברסה של השנים האחרונות את סילבה/נאסרי או כל שחקן אחר שמתאים לשיטה של ברסה עדיין ברסה תיהיה מכונה כמו שהיא אמנם קצת פחות טובה כי כמו שאמרתי מסי הבורג הראשי אבל עדיין מכונה..bs war כתב:
אתה מדבר כאילו ברצלונה קבוצה מפוצצת כישרון ומסי הוא סתם נספח שלא משפיע.
חשבת אולי שגם למסי יש חלק בזה שברצלונה כל כך טובה?
וזה מה שאני אומר שזה לא חוכמה להיות הכי טוב בעולם שאתה משחק במכונה כמו ברסה כי מין הסתם השחקן הטוב בעולם יבוא משם..