חצי גמר ליגת האלופות באיירן מינכן נגד ריאל מדריד היום 21:45

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דורון כהן

חצי גמר ליגת האלופות באיירן מינכן נגד ריאל מדריד היום 21:45

שליחה על ידי דורון כהן »

אהלן חברים , קצת קשה לכתוב אחרי שאני באופוריה אחרי אתמול אבל ננסה....
היום יש את חצי גמר ליגת האלופות בין באיירן מינכן לריאל מדריד בשעה 21:45
מי לדעתכם פייבוריט??? איך לדעתכם יגמר המשחק???
אני חושב שריאל מדריד פייבוריטית מוחלטת במשחק הזה , באיירן מינכן באה בסך הכל לשמש תפאורה.
למרות שאני לא אוהד של ריאל מדריד צריך לברך את ריאל על הזכייה בדאבל ,מברוק זוזה.
לקחת את ליגת האלופות בנוסף לאליפות הליגה כאשר בארסה ממול זה בהחלט מרשים , הם עשו את זה בצורה משכנעת.
גם יופ היינקס מבין עמוק בלב - אין שום סיכוי
שיהיה אחלה ערב לכולנו.

סמל אישי של משתמש
8red

Re: חצי גמר ליגת האלופות באיירן מינכן נגד ריאל מדריד היום 21:45

שליחה על ידי 8red »

חחח אחרי הסיכול הממוקד שעשית למכבי הגיע הזמן להתנקש בריאל??
בכל מקרה בהעדר קבוצה איטלקית מהמעמד - אני בעד באיירן מינכן עד הסוף.
רק לא קלאסיקו נוסף!!!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:חחח אחרי הסיכול הממוקד שעשית למכבי הגיע הזמן להתנקש בריאל??
בכל מקרה בהעדר קבוצה איטלקית מהמעמד - אני בעד באיירן מינכן עד הסוף.
רק לא קלאסיקו נוסף!!!
בסוף אני עוד יחשוב שיש לי כוחות על טבעיים .....
אמנם זה נחמת עניים ההדחה של ריאל , אבל זה עשה לי את החג לשמח במיוחד.
ייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
גמר של בארסה מול באיירן במגרש שלה היה יכול להיות גמר קלאסי , אבל גם מול צ'לסי יהיה שמח.
באיירן עד הסוף הל-ל-ו-י-ה חג שמח לכולם.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

דורון כהן כתב:
גמר של בארסה מול באיירן במגרש שלה היה יכול להיות גמר קלאסי , אבל גם מול צ'לסי יהיה שמח.
פחחחחח איך אתה עף על עצמך..
כולה מהמר על תוצאות צפויות מראש ואז מתלהב כמו ילדה.. אם ידעת שהם יעלו למה לא אמרת כלום היום? כי זה היה משחק קשה.. להגיד שבאיירן ינצחו במינכן(או פנא את מכבי וכל משחק אחר שאמרת) זה ממש לא חכמה.. גם אני עשיתי על זה 100 שקל בווינר.. כוחות על טבעיים אעלק..

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

niv1 כתב:
כולה מהמר על תוצאות צפויות מראש ואז מתלהב כמו ילדה....
זה כבר הטופיק ה- 3 שאני פותח ואתה מתלהם נגדי מסיבה לא ברורה , יש אופציה עדיפה -- תתעלם.
פעם הייתי מתרגז מהודעות כאלו , אבל אחרי 4 שנות עבודה במרכז הארץ בתור מהנדס בכיר כנראה שמתבגרים מבלי לשים לב.
אם אתה בכל זאת מעוניין לקיים דיון אז אני אציין 3 עובדות:
1. הטופיק הנוכחי נפתח ערב פתיחת ההתמודדות הכפולה בין באיירן מינכן לריאל מדריד , כל הפרשנים היו מאוחדים בדעה שריאל פייבוריטית ברורה לעלות , אז עכשיו אחרי שבאיירן עלו זה נהפך לניחוש קל....
אחרי הקלאסיקו בשבת אני שמעתי את כריסטיאנו רונלדו אומר שהוא בטוח שריאל תעלה לגמר , גם מוריניו היה באותה דעה , אבל זה בסדר , יש אנשים שרואים את הנולד ויש אנשים שהם "חכמים" בדיעבד.
2. הטופיק של מכבי תל אביב -- פנאתינייקוס נפתח ערב משחק מספר 4 בסדרה , למשחק הזה מכבי באה כפייבוריטית ברורה , בבוקר בעת נסיעתי למרכז קראתי ידיעות אחרונות , כולם היו מאוחדים בדעה שמכבי תסיים את הסדרה ותעלה לפיינל פור , הסיסמא שחזרה על עצמה הייתה "לא חוזרים לאתונה" , אז עכשיו ברור שקל להגיד שהכל היה ידוע מראש.....
דרך אגב באותו טופיק היו אנשים שניבאו שבמשחק מספר 5 מכבי "תישחט" , ראיתי כמה "קל" לנחש....
3. בשנה שעברה עשיתי את אותו "תעלול" בגמר גביע המדינה שבו רציתי שהפועל תל אביב תנצח , נגד מי שיחקו הפועל תל אביב ??? נגד מכבי חיפה שהייתה האלופה באותה עונה , זאת אומרת שהיא הייתה הקבוצה הטובה באותה עונה , אז נכון שהפועל תל אביב היא לא מנמושות הליגה , אבל מצד שני להגיד שקל לנחש שהיא תנצח את מכבי חיפה זה מצחיק.

בכל מקרה אני לא מתכוון לענות לך יותר , אתה יכול להמשיך להתלהם/לגדף/לקלל ואחרי זה למשוך את ההודעה ולרשום ...
אתה גם מוזמן לפנות למנהלי האתר בבקשה שיחסמו אותי , מבחינתי זה בסדר אפילו מצויין.לשפה הברוטאלית שלך אני לא אגרר.
שיהיה לך ולכל עם ישראל חג עצמאות שמח , המון בריאות שמחה ואושר , שנשמע בשורות טובות.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

דורון כהן כתב: זה כבר הטופיק ה- 3 שאני פותח ואתה מתלהם נגדי מסיבה לא ברורה , יש אופציה עדיפה -- תתעלם.
פעם הייתי מתרגז מהודעות כאלו , אבל אחרי 4 שנות עבודה במרכז הארץ בתור מהנדס בכיר כנראה שמתבגרים מבלי לשים לב.
אם אתה בכל זאת מעוניין לקיים דיון אז אני אציין 3 עובדות:
1. הטופיק הנוכחי נפתח ערב פתיחת ההתמודדות הכפולה בין באיירן מינכן לריאל מדריד , כל הפרשנים היו מאוחדים בדעה שריאל פייבוריטית ברורה לעלות , אז עכשיו אחרי שבאיירן עלו זה נהפך לניחוש קל....
אחרי הקלאסיקו בשבת אני שמעתי את כריסטיאנו רונלדו אומר שהוא בטוח שריאל תעלה לגמר , גם מוריניו היה באותה דעה , אבל זה בסדר , יש אנשים שרואים את הנולד ויש אנשים שהם "חכמים" בדיעבד.
2. הטופיק של מכבי תל אביב -- פנאתינייקוס נפתח ערב משחק מספר 4 בסדרה , למשחק הזה מכבי באה כפייבוריטית ברורה , בבוקר בעת נסיעתי למרכז קראתי ידיעות אחרונות , כולם היו מאוחדים בדעה שמכבי תסיים את הסדרה ותעלה לפיינל פור , הסיסמא שחזרה על עצמה הייתה "לא חוזרים לאתונה" , אז עכשיו ברור שקל להגיד שהכל היה ידוע מראש.....
דרך אגב באותו טופיק היו אנשים שניבאו שבמשחק מספר 5 מכבי "תישחט" , ראיתי כמה "קל" לנחש....
3. בשנה שעברה עשיתי את אותו "תעלול" בגמר גביע המדינה שבו רציתי שהפועל תל אביב תנצח , נגד מי שיחקו הפועל תל אביב ??? נגד מכבי חיפה שהייתה האלופה באותה עונה , זאת אומרת שהיא הייתה הקבוצה הטובה באותה עונה , אז נכון שהפועל תל אביב היא לא מנמושות הליגה , אבל מצד שני להגיד שקל לנחש שהיא תנצח את מכבי חיפה זה מצחיק.

בכל מקרה אני לא מתכוון לענות לך יותר , אתה יכול להמשיך להתלהם/לגדף/לקלל ואחרי זה למשוך את ההודעה ולרשום ...
אתה גם מוזמן לפנות למנהלי האתר בבקשה שיחסמו אותי , מבחינתי זה בסדר אפילו מצויין.לשפה הברוטאלית שלך אני לא אגרר.
שיהיה לך ולכל עם ישראל חג עצמאות שמח , המון בריאות שמחה ואושר , שנשמע בשורות טובות.
דבר ראשון שיהיה לך חג שמח, אין לי שום דבר נגדך סתם זה נראה ילדותי ודבילי במיוחד שזה לטעמי לא במשחקים שקשים לניחוש..(ופעם שעברה רשמתי ... כי זה היה לפני יום השואה אז לא רציתי שאם במידה ותגיב לי אז נתווכח ביום השואה מה שלא מתאים לי..)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון כהן כתב:
הלו הלו תירגע ואל תתחיל לנחס לי את הגרמנים
:-)

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
היה משחק פשוט גדול ואני בטוח שאם הייתי אוהד נייטרלי הייתי מאוד נהנה.
כאוהד של ריאל המשחק הזה היה סיוט, דקות ארוכות של לחץ אטומי והשמחה הגדולה בתחילת המשחק שהפכה לעצב גדול בסופו.איזה דיכאון.
בסופו של דבר מגיע לבאיירן כל הכבוד והמון קרדיט, הם עלו ובצדק לגמר.
ריאל עברה עונה נהדרת שתסתיים ככל הנראה עם אליפות ספרד דבר גדול כשלעצמו, אני בטוח שמוריניו יסיק את המסקנות מהעונה הנוכחית ועם שיפוצים נכונים בסגל והתבגרות מנטלית נוספת של השחקנים הצעירים ריאל תמשיך ותתן את הטון בליגה ובאירופה.

שלח תגובה