פיינל פור ליגת ווינר 2012!

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

פיינל פור ליגת ווינר 2012!

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אירוע השיא של הכדורסל הישראלי, פיינל-פור ליגת ווינר, יחל הערב בהיכל נוקיה!

ב-18:15 תתמודדנה מכבי אשדוד ומכבי ראשל"צ (על הזכות לקבל בראש בגמר ממכבי..סתם סתם), וב-21:00, תעלנה על הפרקט אלופת המדינה מכבי ת"א והפועל חולון בשחזור אותו גמר מכונן מ-2008... :יריות:

שתי המנצחות הערב, תתמודדנה מחרתיים, יום חמישי, ראש בראש על צלחת האליפות.. :סייף:

כל הדיווחים, דיונים ועדכונים ממשחקי הפיינל פור - פה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: פיינל פור ליגת ווינר 2012!

שליחה על ידי bs war »

יפה שאתה מנסה לבנות מתח :)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

צריך לנסות כשהשיטה היא הטוב מאחד?
הרי מאז החלה השיטה (2007) האליפות ברחה למכבי כבר פעמיים, ופעמיים נוספות היא השיגה אותה בעור שיניה, עם הבאזר..

ואפרופו - אוהדי מכבי ת"א הודיעו על כוונתם להחרים המעמד נוכח השיטה. מה דעתכם?

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

השיטה הזאת לא ספורטיבית אבל מביאה עניין והזדמנויות לקבוצות אחרות לחלום על אליפות..

אני בעד אשדוד ובעצם בעד טפירו- אין שחקן שיותר מגיע לו אליפות..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

מביאה עניין? אז אולי כדי למנף את זה עוד קצת נקבע שכל יריבה של מכבי תתחיל ב-15 פור?

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

מצחיק?

בלי השיטה הזאת אתה יכול להביא למכבי את הצלחת לפני שהעונה בכלל מתחילה.. ולא הבנתי מה אתה רוצה אתה שאלת מה דעתנו לא? אז זאת דעתי ושל עוד רבים מצופי הכדורסל ( אתה בכלל מתעניין בכדורסל?!)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

לא רוצה שום דבר, אמרתי את דעתי בדיוק כמו שאתה אמרת את דעתך.

והשיטה הזו עם כל המתח המלאכותי שהיא יוצרת לא ספורטיבית. בדיוק כמו הקיזוז בכדורגל

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

דרך נוספת ליצור עניין היא להוציא את מכבי מחוץ לליגה... :)

זה לא רציני. צריך לבנות פה קבוצות כדורסל אמיתיות מתחרות...
עצם זה שכמעט כל שנה קבוצות מוותרות על השתתפות בליגה הבכירה אומר הכל.
הכל פה חובבני. אין מה לדבר על 'כדורסל ישראלי' כי אין דבר כזה...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

וזה שלמכבי יש תקציב יותר גדול מכל הליגה ביחד זה ממש ספורטיבי..
אז מה לעשות אי אפשר להתחרות אתה כלכלית אז מנסים בדרכים אחרות..

זה שמעלי, אתה אומר שצריך לבנות קבוצות מתחרות נכון? אז אך בדיוק אפשר לעשות את זה שמכבי מנצלת את השליטה הכלכלית שלה בליגה וכל שחקן שעושה למכבי צרות עונה אחרי זה הוא במכבי.. איך אפשר לבנות ככה קבוצה?
העונה זה היה שון גימס מבני השרון שעשה הכל בעצם בבני השרון והוביל אותה למקום ה4 עונה שעברה, אחרי שהוא עזב הם הבינו שהם לא יגיעו רחוק אז פירקו את כל החבילה ובנו קבוצה של צעירים.. וגם מהפועל י"ם לקחו את אוחיון שהיה המצטיין של י"ם עונה שעברה- בלעדיו הם אפילו לא הגיעו לפיינל פור..
לפני 2 עונות זה היה פרקינס שעונה לפני זה עשה למכבי צרות בכל המשחקים מול מכבי..

ואני יכול ככה להמשיך בלי סוף כי ככה מתנהלת מכבי ולכן לא יכולות להבנות פה קבוצות ראויות שילחמו במכבי, מקסימום קבוצה מפתיעה לעונה ואז מתפרקת..

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

niv1 כתב:וזה שלמכבי יש תקציב יותר גדול מכל הליגה ביחד זה ממש ספורטיבי..
אז מה לעשות אי אפשר להתחרות אתה כלכלית אז מנסים בדרכים אחרות..

זה שמעלי, אתה אומר שצריך לבנות קבוצות מתחרות נכון? אז אך בדיוק אפשר לעשות את זה שמכבי מנצלת את השליטה הכלכלית שלה בליגה וכל שחקן שעושה למכבי צרות עונה אחרי זה הוא במכבי.. איך אפשר לבנות ככה קבוצה?
העונה זה היה שון גימס מבני השרון שעשה הכל בעצם בבני השרון והוביל אותה למקום ה4 עונה שעברה, אחרי שהוא עזב הם הבינו שהם לא יגיעו רחוק אז פירקו את כל החבילה ובנו קבוצה של צעירים.. וגם מהפועל י"ם לקחו את אוחיון שהיה המצטיין של י"ם עונה שעברה- בלעדיו הם אפילו לא הגיעו לפיינל פור..
לפני 2 עונות זה היה פרקינס שעונה לפני זה עשה למכבי צרות בכל המשחקים מול מכבי..

ואני יכול ככה להמשיך בלי סוף כי ככה מתנהלת מכבי ולכן לא יכולות להבנות פה קבוצות ראויות שילחמו במכבי, מקסימום קבוצה מפתיעה לעונה ואז מתפרקת..
מכבי לא אשמה שיש לה כסף. מכבי לא אשמה שיש לה גב כלכלי. מכבי לא אשמה שהיא הקבוצה המקצוענית היחידה בענף.

אם באחת מאותן קבוצות שציינת היה כסף והיה ניהול איכותי, אז אותם שחקנים לא היו עוברים...גם אם מדובר במכבי.

כמה שנים רצופות של השקעה רצינית ואמיתית מצד קבוצות אחרות ויהיה בסדר. הבעיה היא שאף אחד לא רוצה להשקיע בשום קבוצה שהיא לא מכבי...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בכל ליגה בכל תחום ספורט מנסים שיהיה כמה שיותר שויון בין הקבוצות אחרת מצטער אבל זה פשוט לא ספורט ולא שווה צפייה.. בגלל זה יש הגבלת זרים, בשביל זה צריך תקציב מינימום, בשביל זה יש תקרות שכר מקסימליות, בגלל זה יש פליאוף, בגלל זה יש פיינל פור, בגלל זה יש קיזוז- כל שיטות אלו ועוד שיטות רבות נועדו בשביל שאותו ענף הספורט יהיה מעניין ושיויוני ככל האפשר..

לא משנה כמה ישקיעו בליגה בישראל כל עוד למכבי יש את הגב הכלכלי האדיר שלה שום קבוצה פרט למכבי לא תיקח אליפות שלא בצורת פיינל פור(תראה את הפועל י"ם בתור דוגמה שמושקע בא לא מעט והיא אפילו לא מדגדגת את מכבי)..מעניין שמכבי(ואנשים כמוכם) לא מתלוננת שביורוליג נהוגה השיטה הזאת כי הרי הם יודעים שבלי השיטה הזאת הסיכוי שלהם לקחת את היורוליג יקטנו משמעותית.. אוי הצביעות..

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

niv1 כתב:בכל ליגה בכל תחום ספורט מנסים שיהיה כמה שיותר שויון בין הקבוצות אחרת מצטער אבל זה פשוט לא ספורט ולא שווה צפייה.. בגלל זה יש הגבלת זרים, בשביל זה צריך תקציב מינימום, בשביל זה יש תקרות שכר מקסימליות, בגלל זה יש פליאוף, בגלל זה יש פיינל פור, בגלל זה יש קיזוז- כל שיטות אלו ועוד שיטות רבות נועדו בשביל שאותו ענף הספורט יהיה מעניין ושיויוני ככל האפשר..

לא משנה כמה ישקיעו בליגה בישראל כל עוד למכבי יש את הגב הכלכלי האדיר שלה שום קבוצה פרט למכבי לא תיקח אליפות שלא בצורת פיינל פור(תראה את הפועל י"ם בתור דוגמה שמושקע בא לא מעט והיא אפילו לא מדגדגת את מכבי)..מעניין שמכבי(ואנשים כמוכם) לא מתלוננת שביורוליג נהוגה השיטה הזאת כי הרי הם יודעים שבלי השיטה הזאת הסיכוי שלהם לקחת את היורוליג יקטנו משמעותית.. אוי הצביעות..

שמתי לב שבכל נושא בלי יוצא מן הכלל בו יכולת הטיעון שלך מוצתה אתה מתחיל במלאכת מיחזור טיעונים ערטילאיים ושאר קשקושיאדה בכדי להתיש את הצד כנגד ולצאת "מנצח"..

אז תקשיב ותקשיב לי טוב, וזו גם ההודעה האחרונה מבחינתי בנושא - הגבלת זרים, תקרות שכר וכו' - אינן פוגעות בעיקרון הספורטיביות. שיטת הפיינל פור - כן. יש מבין, גאון צעיר? ואה, כן - אין לשיטה הזו אח ורע באף ליגה בעולם!!

יורוליג? מאז ומעולם זו השיטה הנהוגה, ולא רק שם, אלא בכל המפעלים האירופאיים, ולא רק בענף הכדורסל. ישנה הפרדה ברורה בין ליגות מקומיות למפעלים אירופאיים.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:

שמתי לב שבכל נושא בלי יוצא מן הכלל בו יכולת הטיעון שלך מוצתה אתה מתחיל במלאכת מיחזור טיעונים ערטילאיים ושאר קשקושיאדה בכדי להתיש את הצד כנגד ולצאת "מנצח"..

אז תקשיב ותקשיב לי טוב, וזו גם ההודעה האחרונה מבחינתי בנושא - הגבלת זרים, תקרות שכר וכו' - אינן פוגעות בעיקרון הספורטיביות. שיטת הפיינל פור - כן. יש מבין, גאון צעיר? ואה, כן - אין לשיטה הזו אח ורע באף ליגה בעולם!!

יורוליג? מאז ומעולם זו השיטה הנהוגה, ולא רק שם, אלא בכל המפעלים האירופאיים, ולא רק בענף הכדורסל. ישנה הפרדה ברורה בין ליגות מקומיות למפעלים אירופאיים.
אולי במקום לנבוח תקרא מה שכתבתי? אני לא דיברתי על ספורטיביות כלל אלא שיטות לשיויון שהפיינל פור אחד מהם.
על כל השיטות האלו שנוצרו בשביל להגיע לשיויון אפשר להגיד שהם לא ספורטיביות. לדוגמה אם אתה אומר שהפיינל פור לא ספורטיבי אותו דבר יכולים להגיד על תקרת שכר. אם היום באים ואומרים למכבי- תקרת השכר המקסימלי הוא 1/3X ממה שכרגע השכר שלהם זה היה ספורטיבי?! הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה..והשיטה הזאת כמו כל מה שאמרתי מטרתו זה ליצור כמה שיותר שיויון ולמנוע "השתלטות" של קבוצה אחת. ואתה אומר שקיזוז זה ספורטיבי אבל פיינל פור לא?! להזכיר לך שלפני 3 שנים הקבוצה שהשיגה יותר נקודות סיימה מקום 2?

אם ליגה צרפתית זה שום ליגה אז אתה צודק... אבל אתה גאון גדול אתה יודע הכל..
ומה לעזעזעל קשור שזה נהוג מאז ומעולם בירוליג?! בגלל שזה מאז ומעולם אז בסדר אבל אם הליגה לא קמה בשיטה הזאת אז זה לא בסדר?!

בטח עכשיו תביא איזה יציאה פלצנית לא קשורה כמו תמיד שאתה רוצה לצאת "חכם"..

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

niv1 כתב: אולי במקום לנבוח תקרא מה שכתבתי? אני לא דיברתי על ספורטיביות כלל אלא שיטות לשיויון שהפיינל פור אחד מהם.
על כל השיטות האלו שנוצרו בשביל להגיע לשיויון אפשר להגיד שהם לא ספורטיביות. לדוגמה אם אתה אומר שהפיינל פור לא ספורטיבי אותו דבר יכולים להגיד על תקרת שכר. אם היום באים ואומרים למכבי- תקרת השכר המקסימלי הוא 1/3X ממה שכרגע השכר שלהם זה היה ספורטיבי?! הכל תלוי איך אתה מסתכל על זה..והשיטה הזאת כמו כל מה שאמרתי מטרתו זה ליצור כמה שיותר שיויון ולמנוע "השתלטות" של קבוצה אחת. ואתה אומר שקיזוז זה ספורטיבי אבל פיינל פור לא?! להזכיר לך שלפני 3 שנים הקבוצה שהשיגה יותר נקודות סיימה מקום 2?

אם ליגה צרפתית זה שום ליגה אז אתה צודק... אבל אתה גאון גדול אתה יודע הכל..
ומה לעזעזעל קשור שזה נהוג מאז ומעולם בירוליג?! בגלל שזה מאז ומעולם אז בסדר אבל אם הליגה לא קמה בשיטה הזאת אז זה לא בסדר?!

בטח עכשיו תביא איזה יציאה פלצנית לא קשורה כמו תמיד שאתה רוצה לצאת "חכם"..
1. תכבד את הפורום.
2. תכבד את הבן אדם שאתה פונה אליו, זאת לא פעם ראשונה.

חליק.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

RedRock כתב:
1. תכבד את הפורום.
2. תכבד את הבן אדם שאתה פונה אליו, זאת לא פעם ראשונה.

חליק.
באמת שעד לפני שבוע- שבועיים החזקתי ממנו אבל בזמן האחרון הוא כל הזמן מחפש איך לעקוץ ולהוכיח שהוא גאון גדול.
אני עניתי לו באותו מטבע כמו שהוא ענה לי ככה שאם אני לא מכבד אותו הוא גם הוא לא מכבד אותי.. מי שלא מכבד אותי שלא יצפה לא לקבל אותו יחס חזרה.. אתה מוזמן לראות את התגובות האחרונות שלו אליי(לא רק כאן) ולראות איך הוא מחפש לעקוץ ולהוכיח כמה הוא המבין הגדול..

שלח תגובה