גביע המדינה 2013 - סיבוב ח'
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גביע המדינה 2013 - סיבוב ח'
למען האמת שאני חושב על זה הפועל תל אביב גם ככה במשבר, ועד המשחק שיהיה הכל יכול לקרות ככה שלא צריך להסיק מסקנות, אותי היה יותר מפחיד משחק מול מכבי חיפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מזג האוויר נוח ומומנטום סביר, ואנחנו מציפים את וסרמיל.
כך נוכל לנצח את הגרמנים.
כך נוכל לנצח את הגרמנים.

בס"ד
מצד אחד הפועל ת"א היא קבוצת הגביע הטובה בארץ, מצד שני אם אנחנו רוצים להגיע רחוק אז מפגש מול אחת מה"גדולות" הוא בלתי נמנע וברור שעדיף לשחק בב"ש מאשר בלומפילד\ר"ג.
אם לא ניתן להם כבוד ונשחק ללא רגשי נחיתות עם קהל דוחף לעבור שלב זה יותר מאפשרי.
בפעם שעברה שהיינו בלאומית היינו קרובים (עד היום אני זוכר את ההחמצה של אילוז שבעט על באדיר שעמד על קו השער), צריך לקוות שהפעם ארבייטמן לא יושאל שוב.
מצד אחד הפועל ת"א היא קבוצת הגביע הטובה בארץ, מצד שני אם אנחנו רוצים להגיע רחוק אז מפגש מול אחת מה"גדולות" הוא בלתי נמנע וברור שעדיף לשחק בב"ש מאשר בלומפילד\ר"ג.
אם לא ניתן להם כבוד ונשחק ללא רגשי נחיתות עם קהל דוחף לעבור שלב זה יותר מאפשרי.
בפעם שעברה שהיינו בלאומית היינו קרובים (עד היום אני זוכר את ההחמצה של אילוז שבעט על באדיר שעמד על קו השער), צריך לקוות שהפעם ארבייטמן לא יושאל שוב.
איזה מנחוסים אנחנו
אלישע- לעבור על הקלטות של הפועל ת"א מול בית"ר ומכבי נתניה בחוץ.
משחק חוץ כשהקבוצה הביתית נמצאת בהתלהבות עצומה, שני הפסדי חוץ להפועל ת"א.
חווית גביע במיטבה, נקווה גם שהקבוצה לא תעשה במכנסיים.
כי כשזה משחק אחד, בבית, אין סיבה שלא נעבור לשלב הבא.
משחק חוץ כשהקבוצה הביתית נמצאת בהתלהבות עצומה, שני הפסדי חוץ להפועל ת"א.
חווית גביע במיטבה, נקווה גם שהקבוצה לא תעשה במכנסיים.
כי כשזה משחק אחד, בבית, אין סיבה שלא נעבור לשלב הבא.
הפועל באר שבע ♥
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתה לי הרגשה הפועל ת"א בבלומפילד, לא הייתי רחוק.
כולם אומרים שזאת הגרלה קשה, ובאמת זאת הגרלה קשה (הפועל ת"א בבלומיפלד הייתה הגרלה קשה יותר), אבל תחשבו על זה מהצד של הפועל ת"א, יש מדינות שאם קבוצה זוכה בהם בגביע 4 שנים ברציפות היא מקבלת אותו לצמיתות, והנה מגיעה השנה הנוכחית, אחרי 3 זכיות של הפועל ת"א כשהיא מקבלת לרוב הגרלות נוחות בגביע, והיא מקבלת כבר בפתיחה מפגש חוץ אצלנו. אני חושב שהפועל ת"א פחות מרוצה מאיתנו בכל הנוגע להגרלה.
אפשר לעבור. הקבוצות בליגת העל השנה מאוד חלשות וביום נתון (בטח במשחק בית) אפשר לנצח כל קבוצה (תשאלו את מכבי ת"א).
כולם אומרים שזאת הגרלה קשה, ובאמת זאת הגרלה קשה (הפועל ת"א בבלומיפלד הייתה הגרלה קשה יותר), אבל תחשבו על זה מהצד של הפועל ת"א, יש מדינות שאם קבוצה זוכה בהם בגביע 4 שנים ברציפות היא מקבלת אותו לצמיתות, והנה מגיעה השנה הנוכחית, אחרי 3 זכיות של הפועל ת"א כשהיא מקבלת לרוב הגרלות נוחות בגביע, והיא מקבלת כבר בפתיחה מפגש חוץ אצלנו. אני חושב שהפועל ת"א פחות מרוצה מאיתנו בכל הנוגע להגרלה.
אפשר לעבור. הקבוצות בליגת העל השנה מאוד חלשות וביום נתון (בטח במשחק בית) אפשר לנצח כל קבוצה (תשאלו את מכבי ת"א).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
להפועל יש תחת בכל מה שקשור לגביע (וכמו שראינו גם אתמול בגול הראשון שלהם מול סכנין - גם בליגה).
בטח נקבל איזה גול או שניים מגוחכים כאלו (כמו שקיבלנו בהפסד מולם בליגה) ונעוף על כלום.
בטח נקבל איזה גול או שניים מגוחכים כאלו (כמו שקיבלנו בהפסד מולם בליגה) ונעוף על כלום.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מועד המשחק נקבע ל-30/01/13, יום רביעי, 20:50.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לאחר התוצאות של היום, חייבים לעבור שלב.
במידה ולא יהיו הפתעות מחר, רק 8 קבוצות מליגת העל יגיעו לשמינית!!!
הזדמנות פז ללכת רחוק בגביע.

"izguy" אין לי מושג מי אתה, אבל יש כבר נושא שפתחתי על המשחק!izguy83 כתב:לאחר התוצאות של היום, חייבים לעבור שלב.