WTF?בן והבה הושאל להפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: WTF?בן והבה הושאל להפועל באר שבע

שליחה על ידי שמעון א »

בכל מקרה... שיהיה בהצלחה לבן והבה.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מה הבעיה כאן לא הבנתי?
סוארס כנראה יעזוב - גזל מחליף שלו.
אדלי עזב - והבה מחליף שלו.

אנחנו בינואר ולא באוגוסט לכן אין שחקנים שיגיעו לכאן ל 5 שנים..אלה רק לסתום חורים.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

gate5 כתב:מה הבעיה כאן לא הבנתי?
סוארס כנראה יעזוב - גזל מחליף שלו.
אדלי עזב - והבה מחליף שלו.

אנחנו בינואר ולא באוגוסט לכן אין שחקנים שיגיעו לכאן ל 5 שנים..אלה רק לסתום חורים.
אז שוב להסביר? יש לי סבלנות...

למה סתימת החורים צריכה להיעשות ע"י שחקן באותו גיל ואותו הניסיון של שחקן אחר שלנו, שגדל פה ממחלקות הנוער ואותו משחררים.

ובכן, כרגע הבעיה ברורה?
תמונה

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

הילה חדד כתב:
אז שוב להסביר? יש לי סבלנות...

למה סתימת החורים צריכה להיעשות ע"י שחקן באותו גיל ואותו הניסיון של שחקן אחר שלנו, שגדל פה ממחלקות הנוער ואותו משחררים.

ובכן, כרגע הבעיה ברורה?
ובכן הבעיה אצלך כנראה מאד ברורה.
את בכל מחיר רוצה ששחקני הנוער ה"אדירים" שלנו ישחקו. אלישע שופט על פי יכולת באימונים והוא יודע למה הוא החתים את והבה ולמה הוא לא סומך על גל דהאן.
שחקן ששיחק בליגת האלופות ועד כה רשם סהכ 9 הופעות כנראה יותר טוב מהאליל שלך בהגנה " גל דהאן " , לא ?

די לבלבל את השכל ותפסיקי כבר עם השיגעון הזה על שחקני סורוקוה שאת כל כך מגוננת עליהם ורוצה לראות אותם בהרכב. כנראה שאף אחד מהם לא שווה מספיק כדי לטעום מההרכב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

שמעון א כתב:אלעזר לביא וקובי וקנין היו הכוכבים של קבוצת הנוער ההיא של בניון - ולא יצא מהם כלום! למה? כי הם לא קיבלו הזדמניות אמיתיות!
לא יותר הגיוני שהם פשוט לא היו טובים מספיק?
אלעזר לביא אגב קיבל לא מעט הזדמנויות.

אל תעשו מכל שחקן נוער עכשיו איזה מסי קטן שפספסנו...

רובם ככולם חלשים. מאוד חלשים.
אם הם לא מגיעים לקבוצה נורמלית אח"כ, זה לא רק בגלל המרחק וכל התירוצים למיניהם...

מה שכן, בתקופה האחרונה הילדים לא מקבלים מספיק צ'אנסים וחבל.
אבל הדיון הוא לא הילדים, כי אין בלם צעיר בסגל למיטב ידיעתי.
העניין הוא ההשאלות החוזרות ונשנות האלה שלא תורמות לנו בכלום ושום דבר. לא סבע, לא קהת ולא השטות החדשה הזאת מהיום...

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

gate5 כתב:
ובכן הבעיה אצלך כנראה מאד ברורה.
את בכל מחיר רוצה ששחקני הנוער ה"אדירים" שלנו ישחקו. אלישע שופט על פי יכולת באימונים והוא יודע למה הוא החתים את והבה ולמה הוא לא סומך על גל דהאן.
שחקן ששיחק בליגת האלופות ועד כה רשם סהכ 9 הופעות כנראה יותר טוב מהאליל שלך בהגנה " גל דהאן " , לא ?

די לבלבל את השכל ותפסיקי כבר עם השיגעון הזה על שחקני סורוקוה שאת כל כך מגוננת עליהם ורוצה לראות אותם בהרכב. כנראה שאף אחד מהם לא שווה מספיק כדי לטעום מההרכב.
עד כדי כך טוב יותר שבמשחקי הנבחרות הצעירות האליל שלי (הולכת עם הקו שלך) שיחק עוד לפניו.

זה שהוא רשם הופעות רק מראה איך בכל קבוצה הילדים מקבלים את הצ'אנס שלהם ואצלנו ההזדמנויות הולכות על קהת, סבע ועכשיו והבה.

ביום שתבינו שרק ככה באמת אפשר לבנות קבוצה, עם ילדים שאנחנו נטפח, כאלה שישחקו ביחד מגיל אפס- אולי זה יחלחל גם למעלה.

עד אז, אלונה תמשיך להשאיל/להחתים מבחוץ ואתם- לסגוד לה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מתפספסת פה נקודה, אין קשר בין והבה לגל דהן.
להזכירכם שכל העונה גל דהן לא היה הבלם השלישי, עובדה שמתי שהיה צריך זה אדלי ששיחק, וכולנו מסכימים לגבי הרמה של אדלי...

כן מסכים שהיה צריך למצוא פיתרון יותר אידיאלי מהשאלה לחצי עונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

טעות כפולה, גם הביאו בלם שהוא לא שונה ממה שיש לנו (הוא וגל דהן באותו גיל ועם כמעט אותו ניסיון, את הדקות שוהבה קיבל השנה בקריית שמונה דהן קיבל בשנה שעברה מגיא לוי), וגם הביאו אותו בהשאלה עד לסוף השנה.

התנהלות של קבוצה קטנה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הילה חדד כתב:

מהומה פשוטה. למה לתת לוהבה במה כאשר הוא מגיע בהשאלה לחצי שנה ולשחרר ילד שלך (שאגב, שיחקו יחד בנבחרת הצעירה ולא מעט פעמים גל דהן שיחק לפני והבה).

מעניין שתמיד מעדיפים ילדים מבחוץ על פני אלו שלנו עוד לפני שקיבלו את הצ'אנס.

וידידאל, אריק וכל אלו שאוהבים לקפוץ- גל דהן לא פחות טוב מוהבה, לפחות ממה שראיתי. וראיתי לא מעט משחקי נוער. כמובן שלא נדע עד שלא יתנו צ'אנס. אהה אבל רגע, לא באמת נותנים לו צ'אנס, מעדיפים לתת דקות לילדים של אחרים. (שירצקי במקרה הזה).

זה פשוט מדהים, איך כל מאמן שיבוא מתנהג באותו הדפוס ועדיין יגידו שהבעיה במאמן. תרימו את הראש, הבעיה במי שנמצאת בראש.

לא מפחדת להגיד את זה, ולא חוששת שתלך. היא נכשלה. נקודה. סוף.
אז הנה אני קופץ :)
ראיתי לא מעט משחקי נוער כפי שאת יודעת, אמנם לא בכמויות שלך, אבל גם על יכולת של שחקנים
אפשר להתווכח, לכל אחד יש דעה משלו. כמו שאת היללת בעבר את יוני אוזן, אני לא התלהבתי, אותו
כנ"ל לגבי גד עובדיה שרבים היללו, אלירן אמזלג שהפכו אותו לפיקה ורפי עמוס שכולם הזדעזעו עם
העזיבה שלו. צ'אנס נותנים למי שמגיע לו או למי שאתה רואה בו פוטנציאל. אם יש שחקן טוב, במיוחד
בקבוצת נוער חלשה כל כך, הוא אמור לבלוט בקלות וככה גם לקבל את הצ'אנס שלו.
לדעתי גל דהן זה לא בלם העתיד של המועדון (חייב להוכיח עצמו לפחות בלאומית), ירדן לטעמי לא קורץ
מהחומר שיצליח בבוגרים ויוני אוזן לא יכול לקבל צ'אנס עם עונה כל כך חלשה שלו מבחינה אישית בנוער
והמספרים שלו לא מעניינים, מי שיודע כדורגל מבין שמצפים ממנו להיות בורג הרבה יותר משמעותי ממה
שהוא היום. אם המאמן לא רואה באות שחקנים פוטנציאל להתפתח, רצוי שיוותר עליהם. זה עצוב שבויכוחים
תמיד נותנים דוגמא של שחקני רכש משלימים ודי חלשים כמו קהת למשל. נכון שקהת חלש, אבל מה שהוא
עשה בנוער של מכבי בעונה אחת, אותם "תכשיטים" שלנו לא עשו ב-3 עונות אז מספיק עם ההשוואות.
איפה נראה דבר כזה שמבקשים לתת צ'אנס לשחקנים שאפילו בקבוצת הנוער לא הצליחו לבלוט?
אני מתעקש שהבעיה היא פס יצור ולא צ'אנסים ובבעיה הזו צריך לטפל. היום, 5.5 שנים אחרי הגעתה
של אלונה זו בהחלט לא מחלקת הנוער שלה פיללנו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
ראיתי לא מעט משחקי נוער כפי שאת יודעת, אמנם לא בכמויות שלך, אבל גם על יכולת של שחקנים
אפשר להתווכח, לכל אחד יש דעה משלו. כמו שאת היללת בעבר את יוני אוזן, אני לא התלהבתי, אותו
כנ"ל לגבי גד עובדיה שרבים היללו, אלירן אמזלג שהפכו אותו לפיקה ורפי עמוס שכולם הזדעזעו עם
העזיבה שלו. צ'אנס נותנים למי שמגיע לו או למי שאתה רואה בו פוטנציאל. אם יש שחקן טוב, במיוחד
לדעתי גל דהן זה לא בלם העתיד של המועדון (חייב להוכיח עצמו לפחות בלאומית), ירדן לטעמי לא קורץ
מהחומר שיצליח בבוגרים ויוני אוזן לא יכול לקבל צ'אנס עם עונה כל כך חלשה שלו מבחינה אישית בנוער
והמספרים שלו לא מעניינים, מי שיודע כדורגל מבין שמצפים ממנו להיות בורג הרבה יותר משמעותי ממה
שהוא היום. אם המאמן לא רואה באות שחקנים פוטנציאל להתפתח, רצוי שיוותר עליהם. זה עצוב שבויכוחים
תמיד נותנים דוגמא של שחקני רכש משלימים ודי חלשים כמו קהת למשל. נכון שקהת חלש, אבל מה שהוא
עשה בנוער של מכבי בעונה אחת, אותם "תכשיטים" שלנו לא עשו ב-3 עונות אז מספיק עם ההשוואות.
איפה נראה דבר כזה שמבקשים לתת צ'אנס לשחקנים שאפילו בקבוצת הנוער לא הצליחו לבלוט?
אני מתעקש שהבעיה היא פס יצור ולא צ'אנסים ובבעיה הזו צריך לטפל. היום, 5.5 שנים אחרי הגעתה
אריק, עם יד על הלב, מה חשבת על איציק ועקנין עד שהוא קיבל את ההזדמנות שלו בשנה שעברה?
איך אפשר לדעת אם הם טובים מספיק או לא לפני שנותנים להם הזדמנות אמיתית?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב: אריק, עם יד על הלב, מה חשבת על איציק ועקנין עד שהוא קיבל את ההזדמנות שלו בשנה שעברה?
איך אפשר לדעת אם הם טובים מספיק או לא לפני שנותנים להם הזדמנות אמיתית?
האמת שלא היתה לי דעה לגביו, אפשר להגיד שהוא הפתיע.
בנושא הזה אם כבר נגעת זהו תפקידו של מאמן הנוער לקדם ולהמליץ על שחקנים בפני
מאמן הבוגרת. כאחד שתפקידו לייצר שחקנים לבוגרים לא שמעתי את ניסו מתלונן השנה
שיש שחקנים ראויים שלא מקבלים הזדמנות. ניסו הוא לא מאלה שבולעים יותר מדי צפרדעים,
שהוא באמת יחשוב שמקפחים את השחקנים שלו הוא יגיד את זה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אריק כתב:
איך אומרים מאמנים לפעמים? כדורגל זה לא מדע מדויק.
דודזאדה לא היה בדיוק כוכב נבחרת הנוער וגם לא השחקן הכי בולט בשנתון שלו. הוא קיבל הזדמנות נדירה, בגלל הרבה מזל וניצל אותה עד תום.
מנגד, יש המון מקרים הפוכים.
אני בדעה שאם אתה מעלה שחקן נוער לבוגרת, תן לו הזדמנות (וכשאני אומר הזדמנות אני לא מתכוון ל-5 דקות בפיגור 0-2. הזדמנות, משמע דקות משמעותיות בגביע הטוטו למשל). אם אתה לא חושב שהוא מספיק טוב לקבל הזדמנות, שחרר אותו בתחילת העונה בהשאלה ע"מ שיצבור דקות בלאומית.
אחרת, למה הוא שחקן כדורגל?!
השורה התחתונה היא שרק שחקן צעיר אחד מתוך 6 שסומנו כפוטנציאל בתחילת העונה הקודמת קיבל הזדמנות משמעותית.
תסתכל על בית"ר ירושליים. אופיר קריאף, מתן בראשי, צחי אליחן, אלי דסה קיבלו הזדמנות שאלמלא בעיה כלכלית קשה, היו יושבים עד עכשיו בספסל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

izguy83 כתב: איך אומרים מאמנים לפעמים? כדורגל זה לא מדע מדויק.
דודזאדה לא היה בדיוק כוכב נבחרת הנוער וגם לא השחקן הכי בולט בשנתון שלו. הוא קיבל הזדמנות נדירה, בגלל הרבה מזל וניצל אותה עד תום.
אני בדעה שאם אתה מעלה שחקן נוער לבוגרת, תן לו הזדמנות (וכשאני אומר הזדמנות אני לא מתכוון ל-5 דקות בפיגור 0-2. הזדמנות, משמע דקות משמעותיות בגביע הטוטו למשל). אם אתה לא חושב שהוא מספיק טוב לקבל הזדמנות, שחרר אותו בתחילת העונה בהשאלה ע"מ שיצבור דקות בלאומית.
השורה התחתונה היא שרק שחקן צעיר אחד מתוך 6 שסומנו כפוטנציאל בתחילת העונה הקודמת קיבל הזדמנות משמעותית.
תסתכל על בית"ר ירושליים. אופיר קריאף, מתן בראשי, צחי אליחן, אלי דסה קיבלו הזדמנות שאלמלא בעיה כלכלית קשה, היו יושבים עד עכשיו בספסל.
ואין קשר לזה שהם היו בדור שלקח שתי אליפויות נוער רצופות (ועוד עם מאמן כמו גיא עזורי...)?
למה כל כך קשה לקבל את זה שיש בעיה במחלקת הנוער? לא ייתכן שכל המאמנים בארץ ובעולם עוורים...

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

izguy83 כתב: איך אומרים מאמנים לפעמים? כדורגל זה לא מדע מדויק.
אני בדעה ששחקן טוב יצליח בכל מצב, אם לא בקבוצת האם, אז בקבוצה אחרת ואם קבוצת האם
לא נותנת צ'אנס אז הוא יחזור מהדלת הקדמית אחרי שהוכיח את עצמו בקבוצות אחרות, יש לא מעט
דוגמאות לכך. אשמח אם תרענן לי את הזכרון ותראה לי רשימת שחקנים שלא קיבלו צ'אנס ב-5 שנים
האחרונות והיום כולנו אוכלים את הכובע. אני זוכר שהשחקנים שהאוהדים קיטרו לגביהם היו זוהר חוגג,
יוסי אלקיים, ינון ברדה, רפי עמוס, גל דהן, יוני אוזן, משה לוגסי, משה אסולין, אלירן אמזלג והרשימה עוד ארוכה.
תקן אותי אם אני טועה אבל אף אחד מהם לא מחורר רשתות/פליימיקר/אימת החלוצים בליגת העל. בעצם לא
נראה לי שמישהו מהם משחק בכלל בליגת העל. לעומת זאת שחקנים כמו ישראל זגורי(מכבי חיפה),יובל שבתאי (קרית שמונה),
עודד גביש (מכבי פ"ת), אורי שטרית (מכבי ת"א) ועוד דוגמאות רבות של שחקנים שקבוצת האם לא האמינה בהם
ובסופו של יום מצאו את עצמם שחקנים לגיטימיים בליגת העל אחרי עבודה קשה. אתה יכול להסיר דאגה מליבך,
בקבוצת הנוער לא מסתתר בלם העתיד וגם לא חלוץ העתיד של המועדון, במקרה הטוב (ואם ימשיך להתמיד) נזכה
לשוער העתיד שמסתמן באמת ככישרון גדול (רז רחמים).

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ידידאל מאמנים בארץ לא עיוורים ובטח לא מטומטמים, הם פשוט אגואיסטים! כשמאמן בא לב"ש הוא יודע שבמקרה של ארבעה חמישה הפסדים יתחילו הקללות והבוז (למרות שכבר שלוש שנים זה לא ככה). והוא יודע את זה אך ורק מהתקשורת, הוא לא יודע שהקהל יגלה הרבה יותר סלחנות אם נפסיד במשחק טוב שלנו או רחמנא ליצלן תוך שילוב הנוער.
אז מה עושה אותו אגואיסט שרוצה לשמור על המשרה שלו? מכריז שהוא לא מאמן נוער ופה אין נוער ראוי. ממשיך לעלות עם שכירי החרב שלו ולקוות לטוב. רובנו היינו נוהגים ככה בקבוצה שאין לנו זיקה אליה.
מה עושים? מנערים את בעלת הבית עד שתבין ותשדר שהצלחה משמעה גידול שחקני בית.
מביאים מאמן מקומי שמכיר את הנוער פה (אביטן תבוא לפה, אביטן תבוא לפה!)
וכשמחתימים את המאמן הבא מוסיפים לו סעיף בחוזה שלמועדון יש דרך והוא זה שצריך להכפיף עצמו אליה...

שלח תגובה