לא התהפכתי ולא חביתה, עדיין חושב שהוא לא המאמן לו אנו זקוקים אבל, היום הקבוצה שיחקה טוב, עמדה נכון והגיעה לאינספור הזדמנויות. הראנו גם אופי ולא הלכנו אחורה אחרי שנתנו גול וגם לא נבהלנו כשקיבלנו גול.
החילופים היו מפתיעים, מתוזמנים ונכונים...
עכשיו אלישע, אתה צריך לשים את מלוא כובד משקלך כדי להביא את ארבייטמן גם אם זה אומר להציע עוד כסף, או פרמיות או השד יודע מה...
ובחייאת זרוק את אקסברד לפח האשפה של ההיסטוריה. לא ראיתי בכל חיי כזה עגלה..
אלישע, כשמגיע מגיע
Re: אלישע, כשמגיע מגיע
כל מילה בסלע , באמת שאני נהנתי היום מהמשחק של ב"ש המשחק בקלות יכול היה להגמר 4-1, 5-1dardasmiley כתב:לא התהפכתי ולא חביתה, עדיין חושב שהוא לא המאמן לו אנו זקוקים אבל, היום הקבוצה שיחקה טוב, עמדה נכון והגיעה לאינספור הזדמנויות. הראנו גם אופי ולא הלכנו אחורה אחרי שנתנו גול וגם לא נבהלנו כשקיבלנו גול.
החילופים היו מפתיעים, מתוזמנים ונכונים...
עכשיו אלישע, אתה צריך לשים את מלוא כובד משקלך כדי להביא את ארבייטמן גם אם זה אומר להציע עוד כסף, או פרמיות או השד יודע מה...
ובחייאת זרוק את אקסברד לפח האשפה של ההיסטוריה. לא ראיתי בכל חיי כזה עגלה..
ארבייטמן בכושר ואפשר לדבר פלייאוף עליון.
יש רק שחקן אחד שנותן פייט ראוי לאקסברד :

בס"ד
ועדיין, צריך לזכור ששיחקנו נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה וכמעט מצאנו את עצמנו שוב מבכים על הנאיביות של החלק ההתקפי.
שיחקנו טוב היום, הנעת כדור לא רעה, הגעה להמון מצבים ולהוציא את השער אני לא זוכר מצב אחד של חיפה.
אוסיאקו הזכיר בפרקי זמן מסוימים את היכולת מהסיבוב הראשון, ברוכיאן עם מסירות טובות שהראו שכן יש לו כדורגל ברגליים בדקות שהוא לא נעלם כמו הודיני (ולצערי הוא נעלם ברוב המוחלט של הזמן), גם גבאי צריך לקבל מילים טובות על הופעה טובה מאוד, רק שלא ייעלם כבר במשחק הבא.
ושקלינגר יסתכל על הקבוצה שלו במקום להתעסק בשיפוט, חיפה קבוצה פשוט גרועה ואני מאוד אופתע אם תישאר בליגה.
" המהפך היה צריך להיות מושלם אילולא השופט", מזמן לא שמעתי את "פניניו" של גונב הדעת.
ועדיין, צריך לזכור ששיחקנו נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה וכמעט מצאנו את עצמנו שוב מבכים על הנאיביות של החלק ההתקפי.
שיחקנו טוב היום, הנעת כדור לא רעה, הגעה להמון מצבים ולהוציא את השער אני לא זוכר מצב אחד של חיפה.
אוסיאקו הזכיר בפרקי זמן מסוימים את היכולת מהסיבוב הראשון, ברוכיאן עם מסירות טובות שהראו שכן יש לו כדורגל ברגליים בדקות שהוא לא נעלם כמו הודיני (ולצערי הוא נעלם ברוב המוחלט של הזמן), גם גבאי צריך לקבל מילים טובות על הופעה טובה מאוד, רק שלא ייעלם כבר במשחק הבא.
ושקלינגר יסתכל על הקבוצה שלו במקום להתעסק בשיפוט, חיפה קבוצה פשוט גרועה ואני מאוד אופתע אם תישאר בליגה.
" המהפך היה צריך להיות מושלם אילולא השופט", מזמן לא שמעתי את "פניניו" של גונב הדעת.