RedRock כתב:
גם כאן אתה מנסה למצוא קומבינות?
אתה בונה על הזמנות לכל החיים?
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
מי יודע?דר אדום בנשמה כתב:ירדנו ליגה כמו כל הקבוצות שבנו אצטדיון חדש וחדיש (עם דגש על החדיש, האצטדיון של עכו נראה כמו פח ובגלל זה הם לא ירדו)
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 43379.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ואני חייבת לציין שכבר הרבה זמן לא התרגשתי ככה בגלל משהו שקשור בהפועל באר שבע.
יש לי כל הזמן תחושה שמשהו יהרוס את זה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
האצטדיון הולך ונהיה יותר ויותר בנוי, תמונות חדשות בעמוד הפייסבוק של האצטדיון, אני מתרגש 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 494&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 494&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחרי לידה של תינוק אין ספק אחד הדברים המרגשים ....
מחכה לסוף איזה מצגת אני מבשל לכם מא' ובעז"ה שיגיע היום של הת'!
מחכה לסוף איזה מצגת אני מבשל לכם מא' ובעז"ה שיגיע היום של הת'!

החבר'ה של שער 5 והגוש של שער 2 ישבו בטח במזרחי.
המבוגרים של שער 2 ישבו במערבי תחתון.
אני גם ב"ה
המבוגרים של שער 2 ישבו במערבי תחתון.
בדרומישמעון א כתב:החבר'ה של שער 5 והגוש של שער 2 ישבו בטח במזרחי.
גם הייתה בקשה לתכנן את היציע כך שיתאים יותר לעידוד, אולי גדרות שיתאימו בגובה ובמה... אני לא יודע אם הבקשה עברה כבר.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
חס וחלילה מאחורי השער! תפסיקו לסבול!!!Amit M כתב:
בדרומי
גם הייתה בקשה לתכנן את היציע כך שיתאים יותר לעידוד, אולי גדרות שיתאימו בגובה ובמה... אני לא יודע אם הבקשה עברה כבר.
אנחנו אוהדי בפועל באר שבע ככה שזה לא אופציהclark kent כתב:
חס וחלילה מאחורי השער! תפסיקו לסבול!!!
וברצינות - אולטראס מקומם מאחורי השער. ככה זה צריך להיות וככה זה יהיה.
הפועל אני כבר משתגע
!!!!!8red כתב: אנחנו אוהדי בפועל באר שבע ככה שזה לא אופציה![]()
וברצינות - אולטראס מקומם מאחורי השער. ככה זה צריך להיות וככה זה יהיה.
זה פשוט הכי נוח לכולם.
אני לא מבין מה אתם משחקים אותה איזה אולטראס ברצלונה או ריאל מדריד ? או אפילו מכבי או הפ' ת"א ?
מאחורי השער = 90 אחוז מהמשחקים היציע המזרחי ריק. זה מה שיראו בטלוויזיה - יציע ריק. זה מה שאתם רוצים?
לא נמאס לכם לעשות הכל הפוך ?
אך ורק ממול המצלמה. גם יציע גדול יותר.. ברגעי טירוף יהיה פשוט חשמל. גם הגיוני שבמשחקים של 4,000-5,000 נשב שם ולא מאחורי השער.
אם היה לנו כל משחק בטוח 7-8 אלף אז עוד איכשהו זה היה נשמע הגיוני..אבל יהיו גם משחקים של 3 אלף ומה אז ? היציע ממול ריק.
אסור לעשות את הטעות הזאת. אסור !
מאחורי השער = 90 אחוז מהמשחקים היציע המזרחי ריק. זה מה שיראו בטלוויזיה - יציע ריק. זה מה שאתם רוצים?
לא נמאס לכם לעשות הכל הפוך ?
אך ורק ממול המצלמה. גם יציע גדול יותר.. ברגעי טירוף יהיה פשוט חשמל. גם הגיוני שבמשחקים של 4,000-5,000 נשב שם ולא מאחורי השער.
אם היה לנו כל משחק בטוח 7-8 אלף אז עוד איכשהו זה היה נשמע הגיוני..אבל יהיו גם משחקים של 3 אלף ומה אז ? היציע ממול ריק.
אסור לעשות את הטעות הזאת. אסור !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שער 5 צודק לחלוטין, דיי כבר לעשות הכל הפוך, אצטדיון חדש = אפשרויות חדשות, שער מזרחי ייתן יותר כוח ועוצמה ומה גם שההבדל בגדלים הוא 2,000 בלבד, כלומר עדיף ללכת על יציע יותר גדול שייתן יותר כוח מאשר על יציע יותר קטן...
וחוץ מזה בכל פינה במגרש אמורים לראות מצוין ככה שזה לא משנה אם זה מאחוריי השער משפחה תשב או לפניי השער.
והשער למשפחות יהיה המערבי בכלל, אז יאללה חאלס לחשוב בצורה מפגרת, רק מזרחי!
וחוץ מזה בכל פינה במגרש אמורים לראות מצוין ככה שזה לא משנה אם זה מאחוריי השער משפחה תשב או לפניי השער.
והשער למשפחות יהיה המערבי בכלל, אז יאללה חאלס לחשוב בצורה מפגרת, רק מזרחי!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שהחיינו וקיימנו והגענו לזמן הזה 
ושוב אתם חושבים שהיציעים המזרחי והמערבי יהיו ריקים ורק יחכו שתמלאו אותם במעודדים... לא, אנשים הולכים לשבת שם. לשבת. על הישבן. ובשביל שאנחנו לא נפריע להם והם לא יפריעו לנו- נתקדם לאן ש- 99% מהקהלים בעולם התקדמו.
כבר אמרתי, התמקמות הגוש המעודד ביציע המערבי/מזרחי משמעותה להמשיך את המצב הקיים היום בשער 5. אם אתם רוצים גוש של 200 איש אז תהנו.
כבר אמרתי, התמקמות הגוש המעודד ביציע המערבי/מזרחי משמעותה להמשיך את המצב הקיים היום בשער 5. אם אתם רוצים גוש של 200 איש אז תהנו.
יש לנו היתרון מה שאין בפ"ת ובנתניה וזה יציעים מאחורי השער,זאת אחלה הזדמנות לארגון האוהדים עכשיו להתייצב שם בדיוק כמו הקהלים הגדולים בעולם
ובדיוק כמו הקהל של מכבי/הפועל ת"א
ביציע המערבי יכולים לשבת ולעודד שער 2 כיום,השער שמתחת לעמדת שידור יכול להיות מן שער 6 כזה
וביציע מאחורי השער השני יכולים להיות אוהדי הקבוצה היריבה,יהיה מן בלומפילד כזה,יציע מול יציע
ובדיוק כמו הקהל של מכבי/הפועל ת"א
ביציע המערבי יכולים לשבת ולעודד שער 2 כיום,השער שמתחת לעמדת שידור יכול להיות מן שער 6 כזה
וביציע מאחורי השער השני יכולים להיות אוהדי הקבוצה היריבה,יהיה מן בלומפילד כזה,יציע מול יציע