"אני נמצא בשלב קריטי בקריירה"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דניב

Re: "אני נמצא בשלב קריטי בקריירה"

שליחה על ידי דניב »

ForeverRed כתב:
תבדוק את השורה הסטטיסטית שלו בשנים ששיחק בארץ ותראה שבכל עונה פרט לאחת בה היה פצוע, העמיד מאור
ממוצעים של 15-20 בשערים ובישולים. כמה שחקנים אתה מכיר שעשו את זה בגיל כל כך צעיר?
אין ספק שמדובר בעונת מבחן עבורו, אבל להגיד שהוא לא קרע זוג נעליים זה רחוק מהמציאות.
סטטיסטיקה זה דבר יפה אבל יש דברים שנמדדים מעבר, תבקיע 50 שערים בעונה, לא תזכה בתואר לא יזכרו אותך, מאז סכנין לפני 5 שנים בוזגלו לא נתן עונה אחת טובה לרפואה, בניון שחקן גדול, ברדה, ברקוביץ', איך אתה יכול להגיד גבר כזה על בוזגלו? על מה ומדוע, אתה זה שרחוק מאוד מהמציאות, הוא שחקן טוב בקנה מידה ישראלי לא יותר מזה ואני אובייקטיבי לחלוטין!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דניב כתב: סטטיסטיקה זה דבר יפה אבל יש דברים שנמדדים מעבר, תבקיע 50 שערים בעונה, לא תזכה בתואר לא יזכרו אותך, מאז סכנין לפני 5 שנים בוזגלו לא נתן עונה אחת טובה לרפואה, בניון שחקן גדול, ברדה, ברקוביץ', איך אתה יכול להגיד גבר כזה על בוזגלו? על מה ומדוע, אתה זה שרחוק מאוד מהמציאות, הוא שחקן טוב בקנה מידה ישראלי לא יותר מזה ואני אובייקטיבי לחלוטין!
מה כבר שמעת אותי אומר על בוזגלו שרחוק מהמציאות?
כולם אוהבים לספר שהוא לא היה טוב במכבי ת"א אבל זה ממש לא נכון, הקבוצה והשחקנים שסבבו אותו לא היה טובים. הוא
היה נקודת האור היחידה בתוך כל האפרוריות הזאת. בוזגלו שחקן ליגה ברמה הגבוהה ביותר והוא יצטרך להוכיח את זה העונה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

yedidel כתב:ביום ששחקנים ישראלים יפסיקו להגיד כל כך הרבה פעמים "יש הרבה דברים שלא תלויים בשחקן" אולי הם יצליחו להגיע לאנשהו.
!!!
אלירן עטר הוא דוגמא ליוצא מן הכלל, פשוט להסתכל על השנה האחרונה שלו עם אוסקר וללמוד.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בוזגלו נמצא בערך בסיטואציה שבה הגיעו אלינו מליקסון וברוכיאן. מקווה שהוא ימשיך כמו הראשון

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

ForeverRed כתב:
אבל להגיד שהוא לא קרע זוג נעליים זה רחוק מהמציאות.
כנראה שאצלך המושג הזה "לקרוע זוג נעליים" מקבל משמעות אחרת לגמרי.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

גם בערוץ של one עשו עליו כתבה , ואני נוטה להסכים עם bs war הוא באמת מדבר יותר מידי. למרות שהוא מוכשר וגם דמות חיובית, כל האובר חשיפה שלו בתקשורת סתם עושה לו נאחס, אולי אני חושב כך כי אני שמרן /מיושן אבל החשיפה בטוויטר פייסבוק וכל ההחצנה (קעקועים ונעלים בצבע של מרקר) שיתכן ונועדה לתחזק את ״המותג״ שלו , בפועל רק הזיקה לו בפן המקצועי לאורך השנים ולא סתם הוא הגיע אלינו .

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

משתמש חדש כתב:גם בערוץ של one עשו עליו כתבה , ואני נוטה להסכים עם bs war הוא באמת מדבר יותר מידי. למרות שהוא מוכשר וגם דמות חיובית, כל האובר חשיפה שלו בתקשורת סתם עושה לו נאחס, אולי אני חושב כך כי אני שמרן /מיושן אבל החשיפה בטוויטר פייסבוק וכל ההחצנה (קעקועים ונעלים בצבע של מרקר) שיתכן ונועדה לתחזק את ״המותג״ שלו , בפועל רק הזיקה לו בפן המקצועי לאורך השנים ולא סתם הוא הגיע אלינו .
זה כמו שמישהו ירצה להיות מפורסם ואז כשהוא הופך לכזה הוא מתלונן שעוצרים אותו ברחוב ואין לו פרטיות
רצינו להיות קבוצה גדולה אז התקשורת זה חלק מהעניין
והם מתעניינים יותר ונכנסים לתחתונים.. זה חלק בלתי נפרד מהכדורגל ואנחנו לא רגילים כל כך... כיף לי שהקבוצה מעניינת ושימשיכו הכתבות תמיד

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

עד שיש לנו שחקן שמעניין את התקשורת וגם יודע להתבטא ומעמיד אותנו במרכז,
גם לא טוב?:) הכל בסדר, כל אחד והסגנון שלו

שלח תגובה