ForeverRed כתב:
ואם הם מדברים באותה שפה אז זה אומר שהם מתואמים?
שחקנים שמעולם לא שיחקו יחד לא יהיו מתואמים ולא חשוב איזה שפה ידברו. אני בכלל לא בטוח שפאיוביץ' כשיר לפתוח במשחק כל כך אינטנסיבי אחרי
תקופה ארוכה שישב בחוץ. רוצים קישור מעובה? אפשר לפתוח עם אלגרבלי כקשר אחורי. לא צריך להרוס את מרכז ההגנה. השליטה בקישור ובקצב המשחק
תהיה בכל מקרה של מכבי גם עם סוארס באמצע וגם בלעדיו, התגובה שלנו צריכה לבוא ממקומות אחרים לגמרי כמו משחק מהיר והתקפות מתפרצות.
מצד שני ההצבה של אלגרבלי בקישור נגד אשדוד (לפי הדיווחים ממי שהיה במשחק, אני לא באמת יודע מה היה שם) לא הוכיחה את עצמה, ורק כשהוא החליף עמדות עם אראל וכל אחד שיחק בעמדתו הטבעית המשחק שלנו השתפר.
המצב אכן בעייתי וההיעדרות של פאיוביץ׳ בחודש האחרון גורמת לכך שאי אפשר יהיה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
כלומר, על הצבתו של סוארז בקישור נצטרך מחיר בדמות חוסר תיאום מסויים בין הבלמים.
המשימה להצר את צעדיו של זהבי היא הראשונה במעלה, סוארז הוא האיש המתאים והטוב ביותר למשימה הזו, את המחיר שציינתי למעלה אני מוכן לשלם (אם נעמוד טוב הוא לא יהיה כ״כ משמעותי בעיניי).
עוד נקודה שצריך לשים עליה דגש היא המעבר המעולה של מכבי מ4-3-3 ל3-5-2 תוך כדי משחק, דבר שצריך ללמוד ולהיות ערוכים אליו מלכתחילה.
ההרכב שלי: אג׳ידה, אילוז, אלגרבלי, מרקוביץ׳, דודזאדה, סוארז, אראל, זינו, בוזגלו, נאסר וברדה. ב-4-3-3.
אם יש דבר לא טוב אצל מכבי אלו המגנים שלה. צריך לאפשר לשחקני האגף לעזוב מדי פעם את עמדותיהם ולשחק חופשי יותר.