אם לא יעשו משהו מהר, אתמול התחילה הצניחה החופשית של הקבוצה ואני מאוד מקווה שאתבדהTotti כתב:אני חייב לשתף ולפרוק.
אני גר בירושלים, מרחק שעה ורבע נסיעה מבירת הנגב, אם כביש 1 פתוח.
אתמול השקמתי קום, ויתרתי על העבודה ויום למידה נוסף לבחינה קריטית בתחילת השבוע הבא וטסתי לקופות וסרמיל.
בדרך, אבא שלי, איש חביב שלא יצר יותר מידי קשרים מימי חיו, אמר לי בקול חצי מתריס "חבל, אין כרטיסים, ציפורה מכרה את כולם".
אני לא נאיבי, בכל זאת, עובד בכנסת ישראל ומכיר מקרוב את כל הקומבינות והתחלואים של החברה הישראלית, אבל הפעם נפלתי.
לא הצלחתי להאמין שהפועל באר שבע מודל 2014, שהיא אות ומופת ליושר וניהול תקין בכדורגל המטונף שלנו, לא תשאיר 1500 כרטיסים לאוהדיה המסורים.
ב-17:30 חזרתי הביתה, אחרי 5 שעות בשמש ותסכול שווה ערך לתבוסה קשה באותו המשחק, בבלומפילד בעוד שבוע+יומיים.
אבא שלי שוב היה שם, "אמרתי לך, כבר לפני שבועיים אנשים העבירו לה כסף תמורת כרטיסים"
וזו השיטה:
ציפורה חלמה להדיח את רוביק---לגברת אין כישורים מיוחדים מלבד לשון ארוכה וקהל אוהדים אדיר ומחבק---היא השתמשה בקהל---את חובתה לתומכים היא משלמת בכרטיסים למשחק ש-28 שנים חיכיתי לו.
28 שנים חיכיתי שהקבוצה שלי, זו שצחקו עליי עלייה בצבא, שגיחכו באוניברסיטה, תהיה חלק ממשחק העונה של הכדורגל הישראלי.
ציפורה חלפון, שלוכית בשקל ועשרה, את בושה וחרפה ואני מבטיח שלא אשקוט עד לא תשלמי על כך במשרתך.
סדר רבותי!
Re: סדר רבותי!
נערך לאחרונה על ידי dor69 ב 02 פברואר 2014, 01:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבר'ה לדעתי אסי לא אשם הטינופת האמיתית זאת הדוברת המדופלמת שאני לא אזכיר את שמה כדיי לא להחשף חלילה לתביעה מצידה אבל היא האשמה העיקרית ומאז ההפסד בבחירות היא מתנהגת כמו גיאדמק אחריי הבחירות ההן שבסופן הוא נטש את ביית"ר! אותנ צריך להעיף לא את אסי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כל אחד ודעתו....דר אדום בנשמה כתב:חבר'ה לדעתי אסי לא אשם הטינופת האמיתית זאת הדוברת המדופלמת שאני לא אזכיר את שמה כדיי לא להחשף חלילה לתביעה מצידה אבל היא האשמה העיקרית ומאז ההפסד בבחירות היא מתנהגת כמו גיאדמק אחריי הבחירות ההן שבסופן הוא נטש את ביית"ר! אותנ צריך להעיף לא את אסי.
שניהם חלאות!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
מילים כדורבנות , אבא שלך איש חכם ,זה שי !Totti כתב:אני חייב לשתף ולפרוק.
אתמול השקמתי קום, ויתרתי על העבודה ויום למידה נוסף לבחינה קריטית בתחילת השבוע הבא וטסתי לקופות וסרמיל.
בדרך, אבא שלי, איש חביב שלא יצר יותר מידי קשרים מימי חיו, אמר לי בקול חצי מתריס "חבל, אין כרטיסים, ציפורה מכרה את כולם".
אני לא נאיבי, בכל זאת, עובד בכנסת ישראל ומכיר מקרוב את כל הקומבינות והתחלואים של החברה הישראלית, אבל הפעם נפלתי.
לא הצלחתי להאמין שהפועל באר שבע מודל 2014, שהיא אות ומופת ליושר וניהול תקין בכדורגל המטונף שלנו, לא תשאיר 1500 כרטיסים לאוהדיה המסורים.
ב-17:30 חזרתי הביתה, אחרי 5 שעות בשמש ותסכול שווה ערך לתבוסה קשה באותו המשחק, בבלומפילד בעוד שבוע+יומיים.
אבא שלי שוב היה שם, "אמרתי לך, כבר לפני שבועיים אנשים העבירו לה כסף תמורת כרטיסים"
וזו השיטה:
ציפורה חלמה להדיח את רוביק---לגברת אין כישורים מיוחדים מלבד לשון ארוכה וקהל אוהדים אדיר ומחבק---היא השתמשה בקהל---את חובתה לתומכים היא משלמת בכרטיסים למשחק ש-28 שנים חיכיתי לו.
28 שנים חיכיתי שהקבוצה שלי, זו שצחקו עליי עלייה בצבא, שגיחכו באוניברסיטה, תהיה חלק ממשחק העונה של הכדורגל הישראלי.
ציפורה חלפון, שלוכית בשקל ועשרה, את בושה וחרפה ואני מבטיח שלא אשקוט עד לא תשלמי על כך במשרתך.

אחי - אין לי מילים להביע את עומק הזדהותי עם ההשפלה שעברת אתמול.Totti כתב:אני חייב לשתף ולפרוק.
וזו השיטה:
אני חושב שאלונה תדע להפריד בין חלקו של אסי (הוא האחראי אבל שלא יהיה ספק הוא אדם הגון ) לביו החלק של האחרים (חלקם אכן מסואבים).
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כבר אמרתי כמה וכמה פעמים במהלך הימים האחרונים,
קיימים 2 מחנות, מחנה הסחל'ע של ציפורה והקלאס של אסי.
אסי- קולגות, עסקנים ופיגורות למינהם.
ציפורה- נהגי מוניות שתמכו בה בבחירות בחוגי בית(מכיר אישית את האנשים-קונה מהם כרטיסים למשחק בית וחוץ מידי שבת) ועוד כל מיני קומבינטורים שהגברת מתגמלת על תמיכה בימים כאלה ואחרים.
הפעם למי שתהה, הדרישה עומד על 500 לכרטיס. ואני, איש של עיקרון לא אקנה גם ב-100.
מעניין אם גם אצל ציפורה אפשר להחזיר את הסחורה פגת התוקף כמו בתנובה
ציפורה- נהגי מוניות שתמכו בה בבחירות בחוגי בית(מכיר אישית את האנשים-קונה מהם כרטיסים למשחק בית וחוץ מידי שבת) ועוד כל מיני קומבינטורים שהגברת מתגמלת על תמיכה בימים כאלה ואחרים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא משנה לאיזה מחנה הלכו... שניהם אשמים ואסי אפילו יותר!(למרות ״דובריו״בפורום)Totti כתב:כבר אמרתי כמה וכמה פעמים במהלך הימים האחרונים,
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אתר eyoya כרגיל מביא תגובות ראשונות:
https://eyoya.co.il/Articles/20398.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://eyoya.co.il/Articles/20398.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הזוי לחלוטין, מילא אסי שלא בורח מאחריות אבל הסיפור של ציפורה נראה לי כל כך מופרח ממש לא נשאר לילדים שלה כרטיסים עלק...
שתלך לעבוד על מישהו אחר.
שתלך לעבוד על מישהו אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ציפורה את פאטתית,שקרנית,מונפלטיבית,ואסור שתשארי בהפועל ב"ש, אלק "לא נשארו כרטיסים לילדים שלי".
מחר במסגרת העידוד שלי לקבוצה שלי,אני גם אדאג לקלל אותך,שקרנית מלוכלכת.
מחר במסגרת העידוד שלי לקבוצה שלי,אני גם אדאג לקלל אותך,שקרנית מלוכלכת.
תגובה שמזלזלת באינטיליגנציה שלנו כאוהדים מצידה. לפי דעתי אלונה תחזור ותעשה סדר והכל יבוא על מקומו בשלום, אלונה לא תעבור לסדר היום על פגיעה כזאת בקהל האוהדים שלה.
- dardasmiley
כמעט שברתי את הטלפון כשקראתי את זה, אין לה בושה לכחבה הזאת??? "לא אכפת לי עכשיו מהאוהדים"??? מתי כן היה אכפת לך? מתי בדיוק דאגת לאוהדים ולמועדון ולא לעצמך ולמקורבים. אישה בושה, מקווה מאוד שאלונה תתעשת ותעיף אותה קיבינימט מהמועדון. איכס! פשוט בהמה מגעילה...