ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
Re: ההחלטה שהתקבלה בנוגע למשחק מחר
אנשים פה צריכים להבין שיש פה אוהדים שפגועים מהתנהלות של המועדון ולא מרגישים מחוברים.
בתור מישהו שתמיד מעודד וחוזר עם גרון צרוד הביתה לא מסוגל לעודד במשחק הקרוב. כרגע ממש לא משנה לי הצלחת הקבוצה.
מזה עוזרת לי ההצלחה אם כאשר וזה קורה אין לי אפשרות להיות חלק ממנה במידה ואין לי את הקשרים הנכונים.
אסי וציפורה טעו ובגדול ואת זה כולם יודעים. אם אחרי הבדיקה שתעשה שניהם ישארו במערכת זה אומר שממשיכים לצפצף על האוהדים.
מצטער אני לא מסוגל לספוג את כל השקרים מהימים האחרונים ולהגיע למגרש כאילו כלום לא קרה.
בתור מישהו שתמיד מעודד וחוזר עם גרון צרוד הביתה לא מסוגל לעודד במשחק הקרוב. כרגע ממש לא משנה לי הצלחת הקבוצה.
מזה עוזרת לי ההצלחה אם כאשר וזה קורה אין לי אפשרות להיות חלק ממנה במידה ואין לי את הקשרים הנכונים.
אסי וציפורה טעו ובגדול ואת זה כולם יודעים. אם אחרי הבדיקה שתעשה שניהם ישארו במערכת זה אומר שממשיכים לצפצף על האוהדים.
מצטער אני לא מסוגל לספוג את כל השקרים מהימים האחרונים ולהגיע למגרש כאילו כלום לא קרה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
ערן - מבין אותך לחלוטין. אני מאמין שאם אלונה היית בארץ היא הייתה עורכת ברור עם מסקנות עוד לפני המשחק היום. המועדון מחוייב קודם כל לאוהדים כמוך שמחוייבים לקבוצה ופה נעשתה טעות ענקית.ערן כתב:אנשים פה צריכים להבין שיש פה אוהדים שפגועים מהתנהלות של המועדון ולא מרגישים מחוברים.
אני רוצה להאמין שהטעות תיבדק ללא משוא פנים מחר אבל אני חושב שהיום צריכים להיות עם הקבוצה.
מידיעה אישית אסי לקח את הטעויות (הוא אחראי להן) באופן הקשה ביותר.
למרות מה שאני חושב עליו אני מקווה שאם ימצא שהוא היה חלק מהקנוניה שגרמה לכך שהכרטיסים נעלמו ביום חמישי אז הוא יהיה חייב להסיק מסקנות.
לכף הזכות שלו צריך לזכור שהוא לא היה במועדון ביום חמישי אלא בהגרלת הגביע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+1crazyred כתב:כמה נקודות:
1. לקאמלס הגיעו כרטיסים. אם זה היה תלוי בי, הם היו מחלקים מחצית מהכרטיסים למעודדים. כדי שתשיגו את מה שאתם רוצים - שאוהדים שהולכים ומעודדים יהיו בבלומפילד. בלעדיהם - 1800 אוהדים בדממה, נהדר. הקאמלס יודעים מי שר ומי עובד על תפאורה כל שבוע. רוצים תפאורה בבלומפילד? הקאמלס מוכרחים להיות שם. וזה אולי הדבר הטוב היחיד שנעשה בהקשר הזה.
2. מחאה בשבת = מחאה למען המחאה. אלונה לא יכולה לבדוק את הדברים כשהיא בחו"ל. היא חוזרת מחר! אתם בכלל לא מאפשרים כלום.
3. "להראות מי בעל הבית". נחשו מה? אתם לא בעלי הבית. יש בעלת בית והיא מוציאה די הרבה כסף מהכיס שלה כל שנה. תנו לה כבוד, בלעדיה אין לנו מה לחפש פה.
4. מגוחך בעיני שהקאמלס רואים לנכון למחות עכשיו אחרי שהשמיצו את המוחים בתקופת זינו בכל הזדמנות.
5. מגוחכות בעיני ההשוואות לזינו. או לבית"ר. או לכל דבר אחר. זו טעות. מעצבנת. מאוד. זה ביזיון ואין במה שאני אומרת עכשיו שום דבר בשביל להקטין אותו - אבל לשתוק 20 דקות במשחק? אתם יודעים מה זה מזכיר? את השקט שהיה כששחררו שחקנים בתקופת ז'ינו כדי לחסוך עוד כמה שקלים. איך אתם משווים בין מה שקרה עכשיו למה שקרה אז? להתנהלות של אז? ההבדל העיקרי: בתקופת ז'ינו הסכמתי להפסיד, הסכמתי לרדת ליגה אם זה אומר שהוא ילך. היום? המחאה הזו לא שווה אפילו חצי נקודה.
6. רוצים למחות במשחק? 5 בדקות בוז במחצית. כשהשחקנים לא על הדשא.
כדאי לרדת מהר מהעץ הזה שטיפסנו עליו.
מעודדת מהדקה הראשונה.
אלונה נושאת באחריות למה שקרה לא פחות מאסי וציפורה. בתור מי שעומדת בראש המערכת היא לא יכולה לברוח מאחריות ואין לזה קשר לאם היא הייתה בחו"ל, בצהלה או באצטדיון.גדי כתב:
ערן - מבין אותך לחלוטין. אני מאמין שאם אלונה היית בארץ היא הייתה עורכת ברור עם מסקנות עוד לפני המשחק היום. המועדון מחוייב קודם כל לאוהדים כמוך שמחוייבים לקבוצה ופה נעשתה טעות ענקית.
אני רוצה להאמין שהטעות תיבדק ללא משוא פנים מחר אבל אני חושב שהיום צריכים להיות עם הקבוצה.
מידיעה אישית אסי לקח את הטעויות (הוא אחראי להן) באופן הקשה ביותר.
למרות מה שאני חושב עליו אני מקווה שאם ימצא שהוא היה חלק מהקנוניה שגרמה לכך שהכרטיסים נעלמו ביום חמישי אז הוא יהיה חייב להסיק מסקנות.
לכף הזכות שלו צריך לזכור שהוא לא היה במועדון ביום חמישי אלא בהגרלת הגביע.
כמה אנחנו מדברים פה בפורום על כך שהיחס לקהל וכל הנושא השיווקי במועדון הוא מתחת לכל ביקורת. מצטער ידידי אבל הכתובת היה על הקיר ואף אחד לא עשה עם זה שום דבר.
אני שומע כל הזמן טיעונים של ההוא לא היה במועדון בזמן המכירה או על ההיא שיצאה ב 10:30. אלו ממש טיעונים מצחיקים שמתווספים לרצף השקרים שיוצאים מהמועדון בימים האחרונים.
תסבירו לי איך זה משנה אם מישהו היה במועדון או לא? האם הכרטיסים נעלמו בגלל שמישהו פרץ למשרדי המועדון או שהם פשוט הצמיחו רגליים? נעשתה פה קומבינה על חשבון
הקהל וכל מי שהיה שייך לקומבינה כולל אנשים פה בפורום ידעו שכמעט ולא יהיו כרטיסים בקופות אבל לאף אחד (כולל המועדון) לא היה אומץ להגיד.
מבחנתי יום חמישי הוא יום שחור בתולדות המועדון הפועל ב"ש היום בו הבנתי שאני לא יכול להיות חלק מההצלחה שלו. עצוב לי מאוד לרשום את המילים האלו אבל זו הרגשתי
ולכן הצלחת הקבוצה היום ממש לא מעניינת אותי וההגעה של למגרש היא רק בשביל למחות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
בסופו של יום , הסיבה העיקרית שבגללה המחאה היא חובה , היא להדגיש לאלונה על החומרה של האירועים שקרו !
שאתה שומע שאסי לקח ללב את מה שקרה ומסתגר בחדרו קשה לא ליצור סימפתיה אליו כי תמיד ניזכר ב - "אסי אסי אסי רחמים , שוער מספר 1 " .
אבללללללללל שאתה שומע ציטוט שהולך ככה - "אחרי מה שהיה אתמול האוהדים לא מעניינים אותי"(אתר eyoya) , כאילו אנחנו פה האשמים , אנחנו פה חסרי הפרופורציות.
רבותיי עם כל הכבוד , זה שציפורה הייתה עם הילדים שלה בבית ספר באותו רגע , לא היה ככורח המציאות , אלא בחירה ובריחה ממה שיהיה באצטדיון.
אנחנו צריכים לעשות סצנה ממה שהיה כדי לוודא!!! שזה לא יקרה בעתיד.
שאתה שומע שאסי לקח ללב את מה שקרה ומסתגר בחדרו קשה לא ליצור סימפתיה אליו כי תמיד ניזכר ב - "אסי אסי אסי רחמים , שוער מספר 1 " .
אבללללללללל שאתה שומע ציטוט שהולך ככה - "אחרי מה שהיה אתמול האוהדים לא מעניינים אותי"(אתר eyoya) , כאילו אנחנו פה האשמים , אנחנו פה חסרי הפרופורציות.
רבותיי עם כל הכבוד , זה שציפורה הייתה עם הילדים שלה בבית ספר באותו רגע , לא היה ככורח המציאות , אלא בחירה ובריחה ממה שיהיה באצטדיון.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אתה צודק - למרות שחשבתי אתמול שאסור למחות אני מבין היום שכן צריך למחות אבל בדגש על מחאה תרבותית ועניינית שמטרתה בנוסף על מה שכתבת אולי יצליחו קצת לתקן את המצב ע"י איסוף חלק מהכרטיסים ואולי הפשרת כרטיסים ע"י המשטרה.manutd כתב:בסופו של יום , הסיבה העיקרית שבגללה המחאה היא חובה , היא להדגיש לאלונה על החומרה של האירועים שקרו !
אהיה בשער חמש אשתוק עשרים דקות ואז עידוד עם כל הנשמה כך שלא אוכל לדבר מחר בעבודה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
העלו לאוהדי מכבי את המחירים לקראת מכבי ומה הם עשו ?! - החליטו שהם לא מ-ג--י-ע-י-ם למשחק גביע מול אשדוד, לא מדבר איתכם על 'לא מעודדים' - אלא על לא מגיעים!
אחרי יום , הם קיבלו את מה שהם רוצים.
אתם רוצים שינוי? תעשו שינוי, תפסיקו לדגול באידואולוגיה של שקל - "אני מעודד מהשנייה הראשונה"..
תנו להם להבין שהכוח של הקבוצה הזו מקורו בקהל - מה רע ב-20 דק' מחאה?!
אז אתם רוצים לשים ז** על הקאמלס - קדימה תעשו את זה.
אתם רוצים שינוי? תעשו שינוי, תפסיקו לדגול באידואולוגיה של שקל - "אני מעודד מהשנייה הראשונה"..
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 01 פברואר 2014, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

למרות שחשבתי אחרת אתמול שיניתי את דעתי אחרי שהבנתי את גודל השבר. אהיה איתכם בשער חמש ואשתוק עשרים דקותשי האדום כתב:העלו לאוהדי מכבי את המחירים לקראת מכבי ומה הם עשו ?! - החליטו שהם לא מ-ג--י-ע-י-ם למשחק גביע מול אשדוד, לא מדבר איתכם על 'לא מעודדים' - אלא על לא מגיעים!
אז אתם רוצים לשים ז** על הקאמלס - קדימה גברים תעשו את זה.
טוב.שי האדום כתב:העלו לאוהדי מכבי את המחירים לקראת מכבי ומה הם עשו ?! - החליטו שהם לא מ-ג--י-ע-י-ם למשחק גביע מול אשדוד, לא מדבר איתכם על 'לא מעודדים' - אלא על לא מגיעים!
אני לא מסכימה. ומותר לי.
לא כל דבר חייב להיות במחאה ובכעס דברים יפתרו טוב יותר אם נשב ונדבר אחד עם השני. ולא אם נשתוק 20 דקות ונכין את הקרקע לאלימות.
היום יהיו קללות ב- 20 דקות הללו.
והרבה מהם.
גם ככששחררו את אופיר חיים לא שתקנו 20 דקות אז כן זה צעד קיצוני.
ואני מעריכה מאוד את מה שעושים הקאמלס אבל מפריע לי שהם עודדו כשז'ינו היה הבעליפם ועכשיו הם בוחרים לשתוק.
אני מעודדת מהדקה הראשונה, לא משתפת עם השטות הזו פעולה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני מאוד מקווה שכל עינייניי המחאה האילו,לא ייגמרו באיזה מפגר אחד שירצה לפגוע פיזית באסי או ציפורה,וכל שהעיניינים יותר מתחממים,קיים סיכוי גבוה שזה מה שיקרה,כי יש אנשים שמרגישים פגיעה אישית באגו.
זכור היטב מה קרה במחאה האחרונה...
וכדאי מאוד שמארגני המחאה ייזכרו את זה
זכור היטב מה קרה במחאה האחרונה...
וכדאי מאוד שמארגני המחאה ייזכרו את זה
אני הולך לשתף פעולה עם המחאה כי אני חושב שזה מוצדק לחלוטין אבל יחד עם זאת אני חושב שהקהל יגזים ויכול לקרות פה אסון כמו מה שהיה עם עזורי אז. אני אישית מקווה שאסי וציפורה לא יגיעו למשחק אחרת איזה אידיוט עלול לתקוף אותם פיזית ולגרום לאלונה לשקול צעדים ולא זו המטרה.
אני לא אשכח לעולם את אוהדי שער 2 מקללים את חנן פדידה בחימום...
"חנן, תתחיל כבר להבקיע יבן זונה"
ואנחנו מדברים על חלוץ אחרון בספסל.
איפה הכלב קבור? בדיוק בנקודה הזו. שמישהו יקלל, בין אם נתריע ובין אם לא.
הקומץ שלנו קיים, רדום, אבל קיים.
אומנם אנחנו קהל שהתבגר והשתפר פלאים, אבל יש לנו גם אוהדים ג'יפה מהסוג הכי מסריח בארץ
"חנן, תתחיל כבר להבקיע יבן זונה"
ואנחנו מדברים על חלוץ אחרון בספסל.
איפה הכלב קבור? בדיוק בנקודה הזו. שמישהו יקלל, בין אם נתריע ובין אם לא.
הקומץ שלנו קיים, רדום, אבל קיים.
אומנם אנחנו קהל שהתבגר והשתפר פלאים, אבל יש לנו גם אוהדים ג'יפה מהסוג הכי מסריח בארץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם אם ההחלטה לא מקובלת על כולם, על כולנו ליישר קו ולפחות שבשער 5 תהיה אחידות.
20 דקות של ״ תתפטרו״ ״, ״ איפה הכרטיסים?״ ״ הקהל קודם לכל״ וכו... זאת מחאה לגיטימית לאור מה שעשו אסי וגברת מוניות!! וכולנו יודעים שיהיו גם כאלו שיקללו אבל הם יהיו כבודדים ולא כגוש מעודד.