הכלבים נובחים והשיירה עוברת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum

הכלבים נובחים והשיירה עוברת

שליחה על ידי sumsum »

בתקשורת מחכים 'לנפילה' ומבכים את פציעתו של יצחקי כאילו 'גולדהאר נפצע וויפרוש מהכדורגל והם יירדו ליגה'
אני לפעמים חושב שכל 'אנשי המקצוע' המפרשנים חדשות לבקרים את הקבוצה בכלי התקשורת השונים, הן הכתובה והן האלקטרונית כל כך מזלזלים בנו שהם לא טורחים בכלל לדעת מי אצלנו 'בהרכב'
אני לא 'מגזים' בכלל, אם תשאלו את העיתונאים ממעריב (עיתונאים המסקרים את הנבחרת) או עיתונאים המסקרים בידיעות, ערוץ הספורט את הכדורגל אף אחד מהם לא יודע מי הוא בן תורג'מן, מי הוא בן ביטון, מי הוא בן אלגרבלי.
והדבר הכי עלוב שמעיד על איכות ורמת התקשורת בארץ שעשו סקנדל על זה שיצחקי נפצע כאילו שמכבי החל מפציעתו עולה רק עם 8 שחקנים בהרכב, ושוכחים שהפועל באר-שבע משחקים כבר חודשיים וחצי בלי 3 מתוך 4 שחקני הרכב בהגנה שלנועם שחקנים מתחתית הליגה השניה כמחליפים ועם בלם קבוצת הנוער של הקבוצה בתור שחקני ההרכב שלנו בהגנה.
משום מה אף אחד לא פוצה פה ומצפצף על זה, יצחקי אבידה גדולה ו אופיר דודזאדה, אביתר אילוז, פאיוביץ' הם 'שחקני רוטציה בלבד, כאילו שאין להם ערך מוסף בקבוצה.
לכן אני בטוח שלאנשי התקשורת שנורא רוצים 'הצהרות' ייטב להתחיל בלשנן את ההרכב של הפועל באר-שבע כי זה מעיד בעיקר עליהם, שהם חסרי מצפון, ובעיקר חובבנים.

סמל אישי של משתמש
yakar

Re: הכלבים נובחים והשיירה עוברת

שליחה על ידי yakar »

שחקן התקפה תמיד יותר משמעותי בתקשורת. הנה גם פציעתו של טיבי לא מקבלת יותר מידיי כותרת. חוץ מזה שהפציעה של יצחקי היא טרגית.

אם חס וחלילה אחד מהBB שלנו יפצע, תאמין לי שיהיו לא פחות כותרות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yakar כתב:שחקן התקפה תמיד יותר משמעותי בתקשורת. הנה גם פציעתו של טיבי לא מקבלת יותר מידיי כותרת. חוץ מזה שהפציעה של יצחקי היא טרגית.

אם חס וחלילה אחד מהBB שלנו יפצע, תאמין לי שיהיו לא פחות כותרות.
אתה חייב לפתוח פה? :כרטיס אדום:
ומסכים לחלוטין!
חוץ מזה שידוע שכדורגל זה קודם כל התקפה ורק אחר כך הגנה, ואיך אומרים: "ההגנה הכי טובה זה התקפה).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

צודק לחלוטין תקשורת הספורט בארץ רדודה לחלוטין אין להם שום רצון להיכנס לעומק ביחוד כשמדובר בב"ש (זה כל כך רחוק... :לאלא: ).
הם כל הזמן בוכים שלא הפועל ת"א או חיפה במאבק האליפות כי זה יותר טוב לליגה.
אין שום סיקור יומי על ב"ש כפי שיש על חיפה מכבי והפועל ת"א מצד אחד זה מפחית את הלחץ מב"ש שלא מתייחסים אליה כמועמדת רצינית ומצד שני יכול מאוד להיות שיגיעו יותר אוהדים למשחקי הקבוצה אם ידברו על ב"ש יותר.
לדעתי הפציעה של שחקני ההגנה של ב"ש הייתה קריטית יותר מכוון שמדובר בסגל קצר יותר, פציעות שקרו במקביל ומחליפים צעירים וחסרי ניסיון (שעושים עד עכשיו עבודה מצויינת הרבה מעל הציפיות) ותקשורת הספורט פשוט מתעלמת מכך לחלוטין.

דרך אגב אוהדי מכבי עושים חיסול ממקוד לכל מי מהפרשנים שיגיד עליהם משהו רע או שירצה שב"ש תיאבק על האליפות (ראה מקרה פרימו והסמס).

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צודק, אתמול במקרה שמעתי ברדיו את ברקוביץ אומר שזו לא מכבי ת"א שיחקה אתמול,כי יצחקי פצוע,דאבור לא היה(הוא כבר נמכר,אבל אין שכל אין דאגות) וגארסיה לא שיחק.
ואף אחד מהגאונים שם לא אמר לו שבתקציב של 100 מיליון זה לא אמור להיות מורגש,מעבר לעובדה שאנחנו משחקים כבר חודש וחצי עם הגנה מחליפה ואף אחד לא הזכיר את זה בכלל.
שיזדרגגו!!
מצד שני גם צריך להגיד שעדיין לא עשינו כלום בכדורגל הישראלי לעומת הקבוצות האחרות שדיברתם עליהם,ולא צריך להתרגש הזמן והתארים יעשו את שלהם.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

אני לא מבין למה זה כ"כ משנה לכם ומזיז לכם מה התקשורת אומרת.
כמו ילד קטן שרוצה שיגידו לו "כל הכבוד" על כל צעד שהוא עושה.
מי זה ברקוביץ'\נמני\איציק זוהר וכו' וכ'? איך הם משפיעים בדיוק על הכדורגל,
הם מתהפכים כל יומיים כמו סטייקים ומשנים את הדעות שלהם ועצם ההתרגשות שלכם מכל מילה
רק נותנת להם לגיטימציה להמשיך ולבלבל ת'מוח, תבינו, משלמים להם כדי לדבר.
תנו להם להמשיך לדבר, ואנחנו נמשיך להנות, לא צריך לעצור כל רגע לראות שמוחאים לנו כפיים,
בתקשורת של פרשנים בדיעבד, עם ההצלחה גם זה יגיע.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא מבין מה קורה בפורום. יש יותר נושאים על מכבי תל אביב וכל השטויות מסביב מנושאים על הפועל באר שבע.
מה יש לכם?תפסיקו להסתכל על מכבי תל אביב ועל מה אומרים או לא אומרים בתקשורת. בואו נסתכל רק על הקבוצה שלנו ונתעסק רק בעצמנו, נבוא צנועים כמו ברוב העונה הזו ונשתדל לצאת גדולים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

לא חדש שהרדידות חוגגת בתקשורת הספורט על שלל נגזרותיה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה