האם כבשנו גם את שער 2 בחצי הגמר ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: האם כבשנו גם את שער 2 בחצי הגמר ?

שליחה על ידי אדום זקן »

גיל שגיב כתב:
תגיד, באמת האמנת שאחרי 38 שנים ללא אליפות ועוד 15 שנה בלי גביע מספיקה עונה טובה כדי למלא את ווסרמיל ?

באמת חשבת שאחרי ששבע שנים מתוך 12 השנים האחרונות שיחקת בלאומית, מספיקה עונה טובה כדי למלא את ווסרמיל ?

באמת חשבת שאחרי ששתי עונות ברציפות אתה ניצל מירידה לליגה השנייה במחזור האחרון, מספיקה עונה אחת טובה כדי למלא את ווסרמיל ?

באמת חשבת ?

תחשוב שוב.
כן.. אני חשבתי,גם בוסרמיל היינו צריכים להביא יותר
כן.. מקבוצה שהביאה 12000 במשחק אל'ק עלייה,ציפיתי ליותר
כן.. מקבוצה שהביאה במשחק עלייה באיצטדיון רמת גן 8000 ביום שישי!! כן ציפיתי.
כן... מקבוצה שהביאה 8000 אוהדים בחצי הגמר הקודם בעונה סבירה + שזה היה אפילו יותר מאוהדי
מכבי חיפה כן ציפיתי.
כן... מקבוצה שהביאה 20000 לגמר הגביע מצופה שבעונה חלומית מבחינתה תביא השנה הרבה יותר.
כן... בעונה כזאת,עם מספר בניצחונות הגבוה ביותר מאז עונות האליפות,ניצחונות יפים ובשיניים תוך הפגנת אופי וינרי,שלא היה פה מאז שנות ה70 מצופה ואפילו מחוייב שיגיעו יותר מ10000 ולו בשביל להודות לקבוצה ולדחוף אותה גם ברגעים קצת פחות טובים.
אבל כנראה שהתרגלנו ליובנטוס......

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תמשיכו ללהג כמה שאתם רוצים אבל גם קוקה קולה הגדולה הבינה שבלי שיווק אגרסיבי הם לא ימכרו מחצית מהפוטנציאל שלהם. אבל במועדון הפועל ב"ש שיווק היא מילה סופר גסה וקהל האוהדים הוא בעצם מטרד של נרקומנים.

עד שלא נראה שינוי בתחום הזה, אין מה לדבר על להגדיל את כמות האוהדים.
איפה נשמע כדבר הזה? חצי גמר גביע המדינה ואין פרסום כמעט בשום מקום...

תמשיכו לסנגר על המועדון ולהאשים את האוהדים.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

שיווק ? ממתי יש מילה כזאת בהפועל ב"ש ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

שיווק צריך לעשות את ההבדל בין 9 אלף אדומים לבין 11 אלף אדומים בעונה כזו לא בין 6 אלף ל 9 אלף. אין ספק שאין שיווק לקבוצה, אבל האדישות של התושבים לעונה המדהימה הזו מעלה תהיות בכל הקשור לפוטנציאל של גאוות הנגב.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב: כן.. אני חשבתי,גם בוסרמיל היינו צריכים להביא יותר
כן.. מקבוצה שהביאה 12000 במשחק אל'ק עלייה,ציפיתי ליותר
כן.. מקבוצה שהביאה במשחק עלייה באיצטדיון רמת גן 8000 ביום שישי!! כן ציפיתי.
כן... מקבוצה שהביאה 8000 אוהדים בחצי הגמר הקודם בעונה סבירה + שזה היה אפילו יותר מאוהדי
מכבי חיפה כן ציפיתי.
כן... מקבוצה שהביאה 20000 לגמר הגביע מצופה שבעונה חלומית מבחינתה תביא השנה הרבה יותר.
כן... בעונה כזאת,עם מספר בניצחונות הגבוה ביותר מאז עונות האליפות,ניצחונות יפים ובשיניים תוך הפגנת אופי וינרי,שלא היה פה מאז שנות ה70 מצופה ואפילו מחוייב שיגיעו יותר מ10000 ולו בשביל להודות לקבוצה ולדחוף אותה גם ברגעים קצת פחות טובים.
אבל כנראה שהתרגלנו ליובנטוס......
תוסיף עוד נתון....בכל התקופות שציינת משחקי הקבוצות לא שודרו כמו שהעונה, יש לזה השפעה של לפחות 1000 אוהדים פחות ולא לחינם הקבוצות מפוצות בסכום כסף נכבד בגין השידורים.

תבינו, זה שילוב של העדר הצלחות לאורך שנים ארוכות....ניהול כושל לאורך שנים ארוכות....שחרור שחקני בית טובים והעדר זהות לאורך שנים ארוכות....תוסיפו שידורים ישירים והעדר שיווק ותפנימו :

קל להרוס אבל קשה לבנות.

קהל היעד של הקבוצה שזה בני העשרה עד 25 לערך....לא חווה שום דבר חיובי כמעט לאורך שנים אורכות...משמעות הדבר שלא נוצר חיבור חיובי בין הקהל הפוטנציאלי לבין הקבוצה, אני מאמין שהעונה נוצר חיבור כזה עם עוד כמה מאות ואנחנו נראה את זה כבר במכירת המנויים בעונה הבאה שלדעתי ימכרו עוד כמה מאות של מנויים....זה תהליך שימשך כל עוד הקבוצה תנוהל נכון ותמשיך להצליח, בניית קהל אוהדים נאמן דורשת זמן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Guevara כתב:שיווק צריך לעשות את ההבדל בין 9 אלף אדומים לבין 11 אלף אדומים בעונה כזו לא בין 6 אלף ל 9 אלף. אין ספק שאין שיווק לקבוצה, אבל האדישות של התושבים לעונה המדהימה הזו מעלה תהיות בכל הקשור לפוטנציאל של גאוות הנגב.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:תמשיכו ללהג כמה שאתם רוצים אבל גם קוקה קולה הגדולה הבינה שבלי שיווק אגרסיבי הם לא ימכרו מחצית מהפוטנציאל שלהם. אבל במועדון הפועל ב"ש שיווק היא מילה סופר גסה וקהל האוהדים הוא בעצם מטרד של נרקומנים.

עד שלא נראה שינוי בתחום הזה, אין מה לדבר על להגדיל את כמות האוהדים.
איפה נשמע כדבר הזה? חצי גמר גביע המדינה ואין פרסום כמעט בשום מקום...

תמשיכו לסנגר על המועדון ולהאשים את האוהדים.
תראה,קודם כל אני מסכים איתך לגבי אדישות המערך השיווקי בקבוצה,ואני בנושא הזה בטח לא אגן על ההנהלה,אם יש משהו שצריך להשתפר דחוף מאוד אבל,זה העניין הזה.
אבל...מה שאמר הבחור מעליי הוא צודק 100% שיווק הוא ההבדל בין 9 ל11 ולא בין 6 ל9 אם אנחנו מתפארים כל הזמן שאנחנו קבוצה גדולה עם קהל אוהדים גדול זה הזמן להראות את זה,קיבלנו את הבמה הטובה ביותר,לכן כולם עכשיו צריכים להתעורר וכן לפעמים קצת באז תקשורתי ושלטי חוצות עושים את העבודה,אבל משום מה גם אנשי הקבוצה נראים ונשמעים רדומים משום מה..
בתגובה הקודמת שלי לגיל,בסה"כ הכוונה הייתה להראות לו שמה שהוא אמר לגבי הזמן שצריך לתת זה לא תופס,כי הקהל שלנו הוכיח כבר שהוא יודע לבוא בכמויות.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב: תראה,קודם כל אני מסכים איתך לגבי אדישות המערך השיווקי בקבוצה,ואני בנושא הזה בטח לא אגן על ההנהלה,אם יש משהו שצריך להשתפר דחוף מאוד אבל,זה העניין הזה.
אבל...מה שאמר הבחור מעליי הוא צודק 100% שיווק הוא ההבדל בין 9 ל11 ולא בין 6 ל9 אם אנחנו מתפארים כל הזמן שאנחנו קבוצה גדולה עם קהל אוהדים גדול זה הזמן להראות את זה,קיבלנו את הבמה הטובה ביותר,לכן כולם עכשיו צריכים להתעורר וכן לפעמים קצת באז תקשורתי ושלטי חוצות עושים את העבודה,אבל משום מה גם אנשי הקבוצה נראים ונשמעים רדומים משום מה..
בתגובה הקודמת שלי לגיל,בסה"כ הכוונה הייתה להראות לו שמה שהוא אמר לגבי הזמן שצריך לתת זה לא תופס,כי הקהל שלנו הוכיח כבר שהוא יודע לבוא בכמויות.
לכמה אתה מצפה בחצי הגמר ? אבל תהיה ראלי בבקשה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני יענה במקומו , מצפה ללפחות 10 אלף איש (אם 7 אלף יש לנו כמעט בכל משחק אז 10 זה לא בשמים בכלל).

חצי גמר , חול המועד הרבה אנשים בחופש אין מצב שלא תבוא כמות כזו .
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בעונה כזאת אנחנו יכולים להביא 13 14 אלף בשקט לגמר 20 ומעלה זאת דעתי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני אהיה יותר חצוף ויגיד 15000 ולא רואה סיבה שלא.
אמרתי כבר לא פעם שהקהל שלנו נתון למצבי רוח,אם היית מנצח בשבת את הפועל ת"א,תקשיב טוב עכשיו... היינו כבר ב9000 כרטיסים.
בעונה כזאת אם לא 15 אנחנו פארש.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הראל כתב:אני יענה במקומו , מצפה ללפחות 10 אלף איש.

חצי גמר , חול המועד הרבה אנשים בחופש אין מצב שלא תבוא כמות כזו .
אז אני מאמין שנקבל את המספר הזה.

יציעים 11+12 יהיו מלאים שזה מעל 5500, יציע 1 יהיה מלא שזה עוד 3000 ויהיו עוד בערך 2000 ביציע 2....

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיל שגיב כתב:
אז אני מאמין שנקבל את המספר הזה.

יציעים 11+12 יהיו מלאים שזה מעל 5500, יציע 1 יהיה מלא שזה עוד 3000 ויהיו עוד בערך 2000 ביציע 2....
אני מאמין שייפתח לנו גם יציע 13-16 הצמוד ל11-12

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב:אני אהיה יותר חצוף ויגיד 15000 ולא רואה סיבה שלא.
אמרתי כבר לא פעם שהקהל שלנו נתון למצבי רוח,אם היית מנצח בשבת את הפועל ת"א,תקשיב טוב עכשיו... היינו כבר ב9000 כרטיסים.
בעונה כזאת אם לא 15 אנחנו פארש.
הגזמת. ;)

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לדעתי אתם טועים.
שיווק נכון עושה את ההבדל מ-5,500 ל-11,000. מאוד פשוט, יש לנו כ 3,500 מנויים ועוד כ2000 שאינם מנויים שנחשבים שרופים. הם יבואו.
הם גם מנסים (אני בטוח שכל אחד מחברי הפורום מסכים איתי) להביא איתם עוד אנשים. בהעדר באזזז עירוני ואטרף סביב המשחק אנחנו נתקלים בתגובות, "עזוב אותי לא בא לי", "אחי, חול המועד, תן לבלות" ועוד כהנא וכהנא... באז בעיר היה מעורר חשק אצל אותם אנשים לוותר על עיסוקים אחרים ולבוא. ככה בונים קהל אוהדים.

העיר רדומה עד מתה בכל נושא הגביע. נסו במצב כזה להביא מי שאינו שרוף ותנחלו מפלה כואבת.

שלח תגובה