מכבי תיקח אליפות, רק לא בקלות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

מכבי תיקח אליפות, רק לא בקלות

שליחה על ידי Totti »

אני אחרון התבוסתנים ואופטימי גדול מטבעי,
אבל במצב הענינים כרגע, מכבי קבוצה טובה, עמוקה ומנוסה מאיתנו והאליפות תישאר ככל הנראה בקרית שלום.

מותר עוד לחלום וחשוב שנישאר חזקים ונחושים עד הרגע האחרון, כי סיכוי תאורטי הוא סיכוי.

הפער כרגע 8 נק' והמטרה שלנו, מעבר לשמירה על המקום השני וזכייה בגביע,
חייבת להיות צמצום ההפרש למינימום אפשרי, בשביל רוח המועדון, כדי שלא יזכרו מכבי+15 ובעיקר כדי שילמדו לכבד אותנו.

ניצחון בוסרמיל על מכבי, תוצאות טובות ומרשימות מול היתר וסיום העונה המדהימה הזו עם גאווה גדולה ואיתות לבאות.

זה מה שנשאר.. :גאוות הנגב:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
taltal

Re: מכבי תיקח אליפות, רק לא בקלות

שליחה על ידי taltal »

אותי יותר מענין למה אתה רושם הודעה בשעה כל כך מוקדמת? שינה זה לא מילה גסה...חחח

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם כל הפציעות אני כבר לא מצפה לאליפות תן לי לסיים במקום שני ואולי גביע ןזהו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דבר אחד אסור שיקרה - שמכבי יחגגו אצלנו את האליפות שלהם!
לא היה אכפת לי כל כך שזה יקרה אלמלא אנחנו היינו ראש בראש על התואר איתם.
ודר - מה זה "אולי גביע"? עם גישה כזאת נקבל בראש וגם נרד למקום שלישי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:אני אחרון התבוסתנים ואופטימי גדול מטבעי,
אבל במצב הענינים כרגע, מכבי קבוצה טובה, עמוקה ומנוסה מאיתנו והאליפות תישאר ככל הנראה בקרית שלום.

מותר עוד לחלום וחשוב שנישאר חזקים ונחושים עד הרגע האחרון, כי סיכוי תאורטי הוא סיכוי.

הפער כרגע 8 נק' והמטרה שלנו, מעבר לשמירה על המקום השני וזכייה בגביע,
חייבת להיות צמצום ההפרש למינימום אפשרי, בשביל רוח המועדון, כדי שלא יזכרו מכבי+15 ובעיקר כדי שילמדו לכבד אותנו.

ניצחון בוסרמיל על מכבי, תוצאות טובות ומרשימות מול היתר וסיום העונה המדהימה הזו עם גאווה גדולה ואיתות לבאות.

זה מה שנשאר.. :גאוות הנגב:

!!!!!!!!

וכמו שניר אמר - רק שלא יחגגו פה. גם ככה הטראומה מ-95 טרם הגלידה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אין לי בעייה שמשחק האליפות יהיה פה אני בטוח שלא ניתן להם לקחת ונחזיר אותם מבואסים למרכז ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה מעבר לחגיגת אליפות בוסרמיל.

התקשורת לא ממש סופרת אותנו כיריבה ומהמחזור ה-15 הכתירה את מכבי כאלופה,
נכון שזה מעט מטופש, אבל הייתי שמח לפער נמוך שישאיר את "החגיגה" של הצהובים לרגע האחרון ולא 15 נק' הפרש
וחגיגה של ברקוביץ ולהקתו(שאגב לא טעה לגבי פערי הרמות בין הקבוצות)

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

viewtopic.php?f=2&t=11752" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

ההצלחה סינוורה לכם את העיניים , פינטזתם על אליפות וכו

לא נבננו לקבוצה של אליפות ובגלל זה גם לא נוכל להתמודד על האליפות, סגל שהקחנים שלנו לא בנוי לעומס ובטח ובטח לא למעמד שכזה(ראינו את לוטם ואלגרבלי מפחדים במשחק האחרון בבלומפילד, ואת תורגמן וביטון כחסרי אונים במפגש שלפני כן).

וזה כן יהיה יותר מ10 הפרש כמו שברקוביץ אמר והוא לא יחגוג כי הוא אומר דברים נכונים זה פשוט אתם שמשלים את עצמכם שאנחנו קבוצה ומסוגלים למשהו, זה פשוט האמת וזה הפער בינינו יותר מ10 נק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

הראל כתב:ההצלחה סינוורה לכם את העיניים , פינטזתם על אליפות וכו

לא נבננו לקבוצה של אליפות ובגלל זה גם לא נוכל להתמודד על האליפות, סגל שהקחנים שלנו לא בנוי לעומס ובטח ובטח לא למעמד שכזה(ראינו את לוטם ואלגרבלי מפחדים במשחק האחרון בבלומפילד, ואת תורגמן וביטון כחסרי אונים במפגש שלפני כן).

וזה כן יהיה יותר מ10 הפרש כמו שברקוביץ אמר והוא לא יחגוג כי הוא אומר דברים נכונים זה פשוט אתם שמשלים את עצמכם שאנחנו קבוצה ומסוגלים למשהו, זה פשוט האמת וזה הפער בינינו יותר מ10 נק.
ח ח ח
מה שלא יהיה ברקוביץ ממש לא צדק....
ולהבנות לאליפות?
ק״ש נבנתה?... אתלטיקו נבנתה....?
ומהצד השני מכבי ועוד איך נבנתה כבר עשור של מאות מיליונים ובכל זאת לא לקחה,...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר אם נבנו או לא נבנו, למה באר שבע של שנות ה70 נבנתה לאליפות? הפועל חיפה ב1999 נבנתה לאליפות? מכבי חיפה שאלישע הגיע אליהם נבנו לאליפות? חאלס עם הטענה המגוכחת הזאת, אני אומר לכם שאם סגל מלא ועוד שחקן כמו ראדי ולא הובר אנחנו מנצחים אותם ושווים להם, מה לעשות שכל פעם הגענו מולם חבולים והשחקנים המשמעותיים שלנו לא הגיעו ביכולת טובה לשני המשחקים בבלומפילד, כי אם היינו מצליחים לנצח אותם פעמיים בבלומפילד אז היינו היום 4 נקודות מעליהם! אם היינו מחלצים בשני המשחקים מולם בבבלומפילד תיקו הם היו רחוקים מאיתנו רק 2 נקודות, ואל תשכחו שהם גם קיבלו עזרה מהשופטים! בלי הגולים בתחילת המשחק הם היו מתחילים לאבד ריכוז ומי יודע מה היה יכול להיות מולם אז, אז אל תגידו לי נבנו או לא נבנו לאליפות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

עומר , קש לא נבנתה אבל הליגה הייתה כל כך חלשה שהם ברחו לה. אל תטעה הליגה לא התחזקה נשארה כזו חלשה פשוט אנחנו לא ברחנו לליגה כי מכבי חזקה , מאוד.

ואתלטיקו אומנם לא נבנתה לאליפות אבל נבנתה להאבק לפחות , שנה שעברה היא בנתה יסודות והשנה זה מניב פרי (צריך לעקוב אחרי הליגה הספרדית ודגש על הליגה עצמה ולא רק בארסה וריאל כדי להבין)
תמונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

הראל כתב:עומר , קש לא נבנתה אבל הליגה הייתה כל כך חלשה שהם ברחו לה. אל תטעה הליגה לא התחזקה נשארה כזו חלשה פשוט אנחנו לא ברחנו לליגה כי מכבי חזקה , מאוד.

ואתלטיקו אומנם לא נבנתה לאליפות אבל נבנתה להאבק לפחות , שנה שעברה היא בנתה יסודות והשנה זה מניב פרי (צריך לעקוב אחרי הליגה הספרדית ודגש על הליגה עצמה ולא רק בארסה וריאל כדי להבין)
מה שלא יהיה הפער בינינו למכבי אני לא מסכים איתך שהוא שווה מעל עשר נקודות(גם אם בסוף הוא יהיה מעל)
לא התייחסת לעניין ״נבנית לאליפות״ מכל הכיוונים למשל אלו ש״בנוייות״ יממש לא קרובות( הפועל וחיפה השנה ומכבי בעשור הקודם....)
ליגה חלשה? הייתה המו עכשיו רק שלרוע מזלנו לנו בהחלט יש מכבי שהיא חזקה,עשירה,מוכשרת ולכן לנו זה כנראה לא יקרה...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בהחלט יש דבר כזה "לבנות לאליפות",
נכון שזה מונח אוהדים ולא אמרה מקצועית, אבל קבוצה שמסמנת בתחילת העונה, הן מבחינת סגל השחקנים והן ברמת
ההצהרות, שהיא מכוונת למעלה, "בנתה לאליפות".

נשארנו בעונה שעברה ליגה ומלבד ברדה ובוזגלו לא התחזקנו בקיץ בצורה יוצאת דופן,
אגיד'ה, אילוז, אופיר, זינו, גבאי, נסאר, סויסה, סוארס...הם שחקנים שלקחו חלק, חלקם גם משמעותי ביותר בעונה שעברה,
אף אחד לא האמין, גם לא הפנטזיונרים הגדולים ביותר שהרכב שמכיל ברובו את השמות הללו יוכל לרוץ שווה בין שווים עם הפועל, מכבי וחיפה.

עם כל הכבוד לברדה ובוזגלו, מסי ורונאלדו הם לא ואיש לא יכול היה להאמין עד כמה התרומה שלהם לכלל המערכת תהיה חשובה ומכרעת כל כך.

מכבי לעומת זאת, היא האלופה המכהנת, שבקיץ המשיכה להתנהל כאלופה והתחזקה בעמדות מצומצמות, כאשר בסיס השחקנים המשמעותי נשאר.

ולאלה שנתנו דוגמאת מטופשות כמו "הפועל חיפה...מכבי חיפה של אלישע", אז כן וכן, את שתיהן בנו לאליפות.

בהפועל חיפה רובי שפירא ז"ל השקיע מידי שנה המון המון כסף ומכבי חיפה מראשית שנות ה-90, מתמודדת ומכוונת בכל עונה לתארים. ואנחנו? 40 שנה במדבר, תנוחו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

איפה נתנו דוגמא את הפועל חיפה?? הכוונה היא הפועל(ת״א) וחיפה(מכבי) של השנה!! שכן ״נבנו לאליפות והם רק בפער 30 ממכבי...אז תנוח אתה!
וק״ש שלא נבנתה וכן לקחה.. אז לכל דבר יש לכם תירוץ שיתאים לתאוריה שלכם...

שלח תגובה