נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש
נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש
https://sports.walla.co.il/?w=/157/2739763" onclick="window.open(this.href);return false;
נאסר יבקש לעזוב אם לא יובטח לו מעמד של שחקן הרכב בעונה הבאה.
אלונה תעביר חצי מיליון שקל לשריף טיראספול עבור פאיוביץ ובכך תממש את האופציה על רכישתו והשחקן ימשיך גם בעונות הקרובות במועדון.
נאסר יבקש לעזוב אם לא יובטח לו מעמד של שחקן הרכב בעונה הבאה.
אלונה תעביר חצי מיליון שקל לשריף טיראספול עבור פאיוביץ ובכך תממש את האופציה על רכישתו והשחקן ימשיך גם בעונות הקרובות במועדון.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: נאסר יבקש לעזוב, האופציה על פאיוביץ' תמומש
לא לשחרר את נסאר לקבוצה בארץ. אם לא מוצא קבוצה באירופה, אז להשאיר כאן.
מה גם שאין לנו מספיק קשרים שמשחקים על הקו. כולם חלוצים שהסיטו אותם.
הייתי משאיל אותו להפועל חיפה/מכבי נתניה, קבוצות מהסוג הזה.שמעון א כתב:לא לשחרר את נסאר לקבוצה בארץ. אם לא מוצא קבוצה באירופה, אז להשאיר כאן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
נאסר עדיין לא ברמה של לצאת לאירופה. בכלל אני חושב שהוא חייב להתרכז בכדורגל ולהילחם על מקומו. הוא חייב לעשות קפיצת מדרגה נוספת מהרמה שהגיעה אליה השנה ואז יוכל לצאת לאירופה. ביכולת הנוכחית הוא לא מתאים להרכב - לא באר שבע ובטח לא לאירופה.
[align=center]
GIFSoup[/align]

יאללה יאללה מספיק כל אחד חושב הוא כריסטיאנו שילחם על המקום שלו הוא וסויסה הראשונים שצריכים לעוף מפה ,זה שי !

גם עודד גביש אחד הבלמים החלשים ששיחקו בב"ש משחק בפולין. גם נסאר יכול. אחלה שחקן.
איך שלא תהפכו את זה נאסר הוא לא אחלה שחקן ובטח שלא ברמה של לצאת לאירופה. הוא שחקן מוכשר, עם בעיטה ונגיחה טובה . אבל אם תשימו את הפעולות החיוביות שהוא עושה מול הפעולות הלא חיוביות שהוא עושה על מאזניים, אין לי ספק איזה צד יהיה למעלה ואיזה למטה.
נאסר היה אמור (ועדיין יכול, סה״כ בן 23. מליקסון הגיע קצת יותר בוגר לשם השוואה ופרח מחדש) להתפתח לשחקן של 15 שערים ובישולים בעונה.
הוא עולה בכל פרמטר על דובב גבאי שהועדף על גביו, מסיבה שלי לפחות, לא ברורה.
הוא עולה בכל פרמטר על דובב גבאי שהועדף על גביו, מסיבה שלי לפחות, לא ברורה.
דובב תמיד נראה מחויב יותר לקבוצה על המגרש, קשה לי לזכור סיטואציות שבהן דובב מתיישב על הדשא ומסמן עם הידיים לשופט ( סטייל נאסר\ סוויסה)..
למה לא למכור?? אם יש אפשרות חייבים למכור.
חברה חלק מהתנהלות נכונה של קבוצה זה מכירת שחקנים. אי אפשר כל הזמן לסיים איתם חוזה ולא לקבל עליהם רבע לירה??
חברה חלק מהתנהלות נכונה של קבוצה זה מכירת שחקנים. אי אפשר כל הזמן לסיים איתם חוזה ולא לקבל עליהם רבע לירה??
נאסר מגיב לכתבה בעמוד הפייסבוק שלו :
"תקשורת יקרה .. כתבים יקרים .. כל אחד שמעלה כתבות בשמי ועם ציטוטים שלי שאין לי מושג מאיפה הבאתם את זה .. אתם תשלמו על זה ביוקר .. אני שחקן של הפועל באר שבע עם חוזה לעוד שנה .. אף אחד לא ישנה את זה .. אני חייל של המועדון .. ומתי שנותנים לי לשחק אני אתן 300% ..אין לכם במה להתעסק או מה לכתוב אז ממציאים כתבות ."
"תקשורת יקרה .. כתבים יקרים .. כל אחד שמעלה כתבות בשמי ועם ציטוטים שלי שאין לי מושג מאיפה הבאתם את זה .. אתם תשלמו על זה ביוקר .. אני שחקן של הפועל באר שבע עם חוזה לעוד שנה .. אף אחד לא ישנה את זה .. אני חייל של המועדון .. ומתי שנותנים לי לשחק אני אתן 300% ..אין לכם במה להתעסק או מה לכתוב אז ממציאים כתבות ."
[align=center]
GIFSoup[/align]

- ForeverRed
קיוויתי שיצליח למנף את פתיחת העונה הטובה שלו למספרים יפים כדי שיהיה ניתן להוציא אותו לאירופה בקיץ. כרגע זה לא מציאותי.
הייתי משאיר אותו בסגל ומנסה לקדם אותו כי פוטנציאל בהחלט יש שם. במידה ולא ירצה להילחם על מקומו, להאריך חוזה ולהוציא להשאלה.
הייתי משאיר אותו בסגל ומנסה לקדם אותו כי פוטנציאל בהחלט יש שם. במידה ולא ירצה להילחם על מקומו, להאריך חוזה ולהוציא להשאלה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני אוהב מעשים ולא דיבורים.אביב כתב:נאסר מגיב לכתבה בעמוד הפייסבוק שלו :
יש לי ביקורת קשה על דובב גבאי אבל אני יודע שכשהוא משחק הוא עובד קשה ורץ בלי הפסקה ונותן הכל על המגרש.
יש לי ביקורת קשה על העובדה שלדעתי לוטם זינו לא לקח בשתי ידיים את הצאנס שקיבל השנה (מה שאומר שכניראה בשנה הבאה נראה שוב רכש על העמדה שלו) אבל אני יודע כשכאשר אנחנו בפיגור ומחליפים אותו לוטם נותן את הספרינט של החיים כשהוא יוצא מהמגרש כי הקבוצה חשובה לו.
אצל נאסר אני מרגיש, ועוד הרבה אוהדים שותפים לדעה שלי משיחות שאני מקיים מידי שבוע, שלנאסר אכפת רק מנאסר. שברגע שדברים לא הולכים כפי שנאסר תכנן, שברגע שהוא לא מקבל את הקרדיט שהוא חושב שמגיע לו, הוא שובר את הכלים וכבר לא אכפת לו מהמועדון.
אני מבין את התסכול של נאסר על אלישע לוי, שאחרי פתיחת עונה מצוינת עשה לו סדרת חינוך ופגע בו מקצועית, אבל זה לא אומר שהוא יכול לעשות דין לעצמו ולפגוע בקבוצה ובאוהדים.
לאחרונה נאסר שוב מקבל דקות והוא מחזיר בחוסר אכפתיות, לא מתאמץ על המגרש, לא נלחם, והכי מרגיז בכל הפעמים שהוחלף בפיגור הוא ירד בהליכה איטית ובהפגתיות כאילו אנחנו מובילים.
כשנאסר יוכיח במעשים ולא בדיבורים שמה שבאמת חשוב לו זה הקבוצה ולא נאסר, אז גם התקשורת וגם האוהדים ירעיפו עליו אהבה.
כולם יודעים שאם נאסר יעזוב בעונה הבאה, הוא הולך לתת מולנו את הופעת חייו עם שלושער וכמה בישולים טובים.