קודם כל
למרות הנסיבות של פציעות סוארס ודוידזרדה
נשאר טעם מר בפה
זה מתחיל בהפסד לרעננה
עובר להדחוה בגביע
דרך חולשה בפלייאוף העליון נצחון 2 תיקו ו 3 הפסדים
לפחות השבוע מול מכבי תנו את הנשמה ותנצחו את הצהובים המאוסים
או כמו שאמרו כמה מהאוהדים של הפ ת''א---לא תחגגו על הראש שלנו אליפות[/b]
בקשה לאלישע והשחקנים-לשבוע הבא
Re: בקשה לאלישע והשחקנים-לשבוע הבא
אסור לתת להם לחגוג על חשבוננו
צריך לעשות הכל כדי שזה לא יקרה
צריך לעשות הכל כדי שזה לא יקרה
אם לשחקנים שלנו יש כבוד אז זה לא יקרה !
כאילו לא הספיק לנו העונה עם הכאב לב של הגביע וההפסדים במשחקי עונה אז עכשיו הם גם יבואו לחגוג לנו באיצטדיון שלנו ואחר כך גם ברחבי העיר שלנו .
אם השחקנים שלנו הם גברים אז זה לא יקרה , והמשמעות היא לנצח כי גם תיקו הם לוקחים אליפות כאן אצלנו .
כאילו לא הספיק לנו העונה עם הכאב לב של הגביע וההפסדים במשחקי עונה אז עכשיו הם גם יבואו לחגוג לנו באיצטדיון שלנו ואחר כך גם ברחבי העיר שלנו .
אם השחקנים שלנו הם גברים אז זה לא יקרה , והמשמעות היא לנצח כי גם תיקו הם לוקחים אליפות כאן אצלנו .
לפני שאנחנו באים בבקשות/דרישות לשחקנים, כדאי שנעשה את החלק שלנו ונמלא את החלק שלנו בוסרמיל.
כמו מסע השיווק שהאוהדים עשו לפני מספר משחקים העונה, באתרים השונים ובפייסבוק, גם למשחק הזה חובה לעשות כדי להביא כמה שיותר קהל.
אם יהיו 3000 אדומים מול 9000 צהובים, על המגרש זה יראה אותו דבר. מביך.
אה, וכמובן ההנהלה שלנו צריכה פעם אחת העונה לעשות את הדבר הנכון ולהקצות למכבי יציע אחד בלבד. יש לי תחושה שזה לא יקרה..
כמו מסע השיווק שהאוהדים עשו לפני מספר משחקים העונה, באתרים השונים ובפייסבוק, גם למשחק הזה חובה לעשות כדי להביא כמה שיותר קהל.
אה, וכמובן ההנהלה שלנו צריכה פעם אחת העונה לעשות את הדבר הנכון ולהקצות למכבי יציע אחד בלבד. יש לי תחושה שזה לא יקרה..
ומה ימנע מאוהדי מכבי לקנות דרך האתר של לונה כרטיסים לשערים שלנו?CrazyRed7 כתב:לפני שאנחנו באים בבקשות/דרישות לשחקנים, כדאי שנעשה את החלק שלנו ונמלא את החלק שלנו בוסרמיל.
אני לא רואה איך אנחנו מביאים 8 אלף, 7-8-9 יהיו בוודאות צהובים. בשער 6 סביר להניח שיהיו לא מעט "שתולים". אולי גם בשער 3 אם ייפתח.
מצדי שיהיה חצי איצטדיון מלא בצהובים
הכי חשוב לי על הדשא לראות 11 לוחמים שמנצחים בשיניים
ושולחים אלפי תל אביבים מאוכזבים הביתה
אמן
הכי חשוב לי על הדשא לראות 11 לוחמים שמנצחים בשיניים
ושולחים אלפי תל אביבים מאוכזבים הביתה
אמן
- dardasmiley
מצטער להרוס לכולכם את האופוריה, מכבי באים לחגוג אצלנו.
אנחנו לא מסוגלים לנצח קבוצה מטגבלת כמו סכנין, אתם רוצים לנצח קבוצה כמו מכבי? אז השבת הם זלזלו והיו בטוחים שזה כבר בכיס, אצלנו זו תהיה אופרה אחרת, זהבי יעלה לשחק וסוזה לא יספור את אלישע.
שימו לב, אם קש מנצחת (והיא מנצחת) בשני את חיפה, הפער יורד לשש נקודות. מכבי תיקח לנו אליפות על הראש והפער יצטמצם לשלוש נקודות, והופ הגענו למשחק בקריה כשניצחון שלהם מעביר אותם מעלינו....
אנחנו לא מסוגלים לנצח קבוצה מטגבלת כמו סכנין, אתם רוצים לנצח קבוצה כמו מכבי? אז השבת הם זלזלו והיו בטוחים שזה כבר בכיס, אצלנו זו תהיה אופרה אחרת, זהבי יעלה לשחק וסוזה לא יספור את אלישע.
שימו לב, אם קש מנצחת (והיא מנצחת) בשני את חיפה, הפער יורד לשש נקודות. מכבי תיקח לנו אליפות על הראש והפער יצטמצם לשלוש נקודות, והופ הגענו למשחק בקריה כשניצחון שלהם מעביר אותם מעלינו....
שכל אחד יעשה את התפקיד שלו וייראה מחוייבות - אנחנו נעשה ועושים הכל כדי למנוע מאלונה לתת למכבי מעבר למה שצריך אבל בלי שהקהל האדום יבוא ויעזור - זה לא יקרה.
יש גם התראות חמות לגבי שער 6 אבל יש גם לזה פתרונות יצירתיים, שאם לא ההנהלה - אז אנחנו כאוהדים יכולים ליישם.
צריך לחשוב על זה כמשחק על הכבוד של המועדון הזה - שאם נפסיד בו, תהיה לזה השפעה גדולה על התדמית של המועדון ועל האוהדים, שגם ככה אכלו יותר מידי קש (תרתי משמע) בחודש האחרון. מקווה שכל הגורמים (קהל, הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים) ייקחו את העניין הזה לתשומת ליבם ויראו שאנחנו לא סתם מגיעים לאירופה, אלא פה בשביל להישאר!
יש גם התראות חמות לגבי שער 6 אבל יש גם לזה פתרונות יצירתיים, שאם לא ההנהלה - אז אנחנו כאוהדים יכולים ליישם.
צריך לחשוב על זה כמשחק על הכבוד של המועדון הזה - שאם נפסיד בו, תהיה לזה השפעה גדולה על התדמית של המועדון ועל האוהדים, שגם ככה אכלו יותר מידי קש (תרתי משמע) בחודש האחרון. מקווה שכל הגורמים (קהל, הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים) ייקחו את העניין הזה לתשומת ליבם ויראו שאנחנו לא סתם מגיעים לאירופה, אלא פה בשביל להישאר!
הפועל אני כבר משתגע
לא מבין את הפנטזיות של כולם, האיצטדיון+ העידוד והאווירה יהיו שייכים לקהל הצהוב, ככה זה כשהקהל שלנו גם במשחקי שיא לא הביא יותר מ9 לוסרמיל.
אז בואו נעביר את המשחק לרמת גן או לבלומפילד וזהו.
כולם יהיו מרוצים - אלונה תקבל ת'מזומנים שלה והקהל הצהוב יחגוג קרוב לבית.
ומועדון הפועל באר שבע? הוא יראה שהוא לא יותר גדול ממועדונים כמו רעננה, עכו או רמת השרון....
כולם יהיו מרוצים - אלונה תקבל ת'מזומנים שלה והקהל הצהוב יחגוג קרוב לבית.
ומועדון הפועל באר שבע? הוא יראה שהוא לא יותר גדול ממועדונים כמו רעננה, עכו או רמת השרון....
הפועל אני כבר משתגע