מי אמר שבעה? באיזה סרט אנחנו חיים תגידו?dor69 כתב: למה? הרי כבר הבהרנו באחד הנושאחם שנצטרך שבעה שחקנים. אתה תשחרר שבעה?
אז מה באמת אנחנו צריכים?
Re: אז מה באמת אנחנו צריכים?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מגן ימני, קשר אחורי, קשר 50-50, ווינגר, חלוץ, שוער מחליף, בלם מחליף. עכשיו תספורTotti כתב:
מי אמר שבעה? באיזה סרט אנחנו חיים תגידו?
לפי דעתי במצב של הקשרים האחוריים שלנו,ובפרט הקשרים האחוריים הישראלים בארץ אין לנו לגיטימציה להגיד שאביחי ידין לא מתאים לנו.ראיתי הרבה שדיברו פה על האופי שלו,אני חושב שדווקא אנחנו צריכים כאלה ״באד גאי״.
הייתי מביא אותו בכיף.
הייתי מביא אותו בכיף.
הוא לא "באד גאי", הוא סתם ערס..KaduSimioni כתב:לפי דעתי במצב של הקשרים האחוריים שלנו,ובפרט הקשרים האחוריים הישראלים בארץ אין לנו לגיטימציה להגיד שאביחי ידין לא מתאים לנו.ראיתי הרבה שדיברו פה על האופי שלו,אני חושב שדווקא אנחנו צריכים כאלה ״באד גאי״.
הייתי מביא אותו בכיף.
אלונה צריכה להגיע מחופשה בחו"ל, לדעתי העניינים יתחילו לזוז כבר מחר עם שחקנים 
אל תופתעו אם תשמעו כבר מחר על שחקן שחתם .

אל תופתעו אם תשמעו כבר מחר על שחקן שחתם .

החלפת כמעט את כל ההרכב כאילו עונה שעברה היינו מועמדים לירידה.dor69 כתב: מגן ימני, קשר אחורי, קשר 50-50, ווינגר, חלוץ, שוער מחליף, בלם מחליף. עכשיו תספור
4 שחקני רכש צריך זה הכל.
קשר אחורי קשר התקפי שוער שני ומגן ימני - חובה.
כל השאר בגדר בונוס.

איך 4 אחי?
פלצוק דגאני סוויסה תורגמן בן חמו הובר... ואולי ביטון...
7 שחקנים!
אמנם לא צריך 7 תותחים... מספיק 2-3.. אבל חייבים להשלים את הסגל
7 שחקנים!
האמצע מחייב שני שחקנים חדשים(אלא אם כן זה בסדר לשים את אראל/זינו בהרכב העונה), ראינו מה קרה בלי בלם מחליף ואנחנו צריכים שחקן כנף לא קשר התקפי. מה שכן על חלוץ הייתי מוותר האמתשי האדום כתב:
החלפת כמעט את כל ההרכב כאילו עונה שעברה היינו מועמדים לירידה.
4 שחקני רכש צריך זה הכל.
קשר אחורי קשר התקפי שוער שני ומגן ימני - חובה.
כל השאר בגדר בונוס.
עזיבתם של כל המוזכרים מלבד תורג׳מן עדיין מוטלת בספק, כך שעד שלא נדע שכמות כזו באמת עוזבת אי אפשר לקבוע כי צריך 7 שחקנים.שמעון א כתב:איך 4 אחי?
7 שחקנים!
בהתבסס על הסגל של עונה שעברה 4 שחקנים גג גג גג 5 יהוו חיזוק משמעותי מאוד.

הובר כבר עזב , כנ"ל בן חמו , סוויסה ודג'אני אמרו להם לחפש קבוצה , פלצ'וק עדיין העתיד שלו לוט בערפל , למרות שזה נראה כי אולי יהיה טרייד ביננו לאשדוד ( פלצ'וק וכסף תמורת ורטה).שי האדום כתב:
עזיבתם של כל המוזכרים מלבד תורג׳מן עדיין מוטלת בספק, כך שעד שלא נדע שכמות כזו באמת עוזבת אי אפשר לקבוע כי צריך 7 שחקנים.
בהתבסס על הסגל של עונה שעברה 4 שחקנים גג גג גג 5 יהוו חיזוק משמעותי מאוד.
רביעייה ההתקפית של פלט, ברדה, בוזגלו וארבייטמן, דורשת אמצע חזק שיוכל להסתדר הגנתית גם בנחיתות מספרית.
מהישראלים ידין נראה לי כהכי מתאים מבין המועמדים שעלו.
לידו צריך קשר זר שמשלב הגנה והתקפה. חוסר בשחקן אמצע עם טכניקה טובה ויכולת השתחררות מלחץ ע"י דריבל חסר לנו מאוד בעונה שעברה. אם נמצא קשר כזה זה ישדרג אותנו מאוד.
אייגבור שמועמד היום למכבי הוא דוגמא נהדרת לשחקן כזה.
המגנים לא הולכים לקבל עזרה של ממש גם העונה. מהשיקול הזה ורטה עדיף ראלי.
מהישראלים ידין נראה לי כהכי מתאים מבין המועמדים שעלו.
לידו צריך קשר זר שמשלב הגנה והתקפה. חוסר בשחקן אמצע עם טכניקה טובה ויכולת השתחררות מלחץ ע"י דריבל חסר לנו מאוד בעונה שעברה. אם נמצא קשר כזה זה ישדרג אותנו מאוד.
אייגבור שמועמד היום למכבי הוא דוגמא נהדרת לשחקן כזה.
המגנים לא הולכים לקבל עזרה של ממש גם העונה. מהשיקול הזה ורטה עדיף ראלי.
המעומדים לחיזוק הם בסדר ורטה/ראלי, ממן,ידין שחקן זר וכו׳ אבל לא ברור לי למה אין אף שם נורמלי לעמדת השוער המחליף?! חודש בלי אג׳ידה זה חודש משמעותי, זה חודש שיכול ליפול לנו על משחקים קריטים וחייבים שוער ברמה מספיק טובה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רובי להקוביץ ממה שזכור לי שוער טוב.red guy כתב:המעומדים לחיזוק הם בסדר ורטה/ראלי, ממן,ידין שחקן זר וכו׳ אבל לא ברור לי למה אין אף שם נורמלי לעמדת השוער המחליף?! חודש בלי אג׳ידה זה חודש משמעותי, זה חודש שיכול ליפול לנו על משחקים קריטים וחייבים שוער ברמה מספיק טובה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אתה יכול לתת יותר פרטים על לבקוביץ׳? איפה שיחק בשנים האחרונות, גיל וכאלה? פותח בהרכב שוער מחליף? באמת שאין לי מושג מי זה