נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
מי יישמע כמה משובח הוא כבר חחחח
אחלה בחור לוטם, הייתי שמח שיישאר.
מקצועית? שחקן חלש לא פחות מגל הראל ואילולא היה שחקן בית אף אחד גם לא היה אומר לו להישאר.
מקצועית? שחקן חלש לא פחות מגל הראל ואילולא היה שחקן בית אף אחד גם לא היה אומר לו להישאר.
- dardasmiley
לא מסכים איתך, אבל נגיד, לצורך הדיון.RedHell כתב:מי יישמע כמה משובח הוא כבר חחחח
אם יש לך עכשיו עמדה פנויה בקישור, את מי אתה משאיר, לוטם או אראל?
אני הייתי בוחר בלוטם בלי לחשוב פעמיים. גל אראל פשוט לא שחקן ברמה של פליאוןף עליון. בעוד שללוטם יש פוטנציאל להפוך להיות לפחות כזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני הייתי משאיר את אראל ולמה? כי לוטם הוא פרווה בכל מובן המילה, בעוד שאראל הוא גרזן לוטם לא גרזן לא 50-50 שייתן מספרים הוא בעצם קשר פרווה מאוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רק בוא נראה אם הבנתי נכון אתה מציב לי תנאי שאחד מהם חייב לשחק? אם כן אז לוטם כי אני יעדיף שחקן בית, כי הוא עולה הרבה פחות מגל אראל ושתיהם שווים בעיניי ביכולת.dardasmiley כתב:
לא מסכים איתך, אבל נגיד, לצורך הדיון.
אם יש לך עכשיו עמדה פנויה בקישור, את מי אתה משאיר, לוטם או אראל?
אני הייתי בוחר בלוטם בלי לחשוב פעמיים. גל אראל פשוט לא שחקן ברמה של פליאוןף עליון. בעוד שללוטם יש פוטנציאל להפוך להיות לפחות כזה.
שתבינו אין לי משהו נגד לוטם פשוט מקצועית אני לא מחזיק ממנו כמו שמגל אראל אני לא מחזיק.
בעיניי שניהם שחקני השלמה לעומק בספסל שאמורים להתחרות ביניהם על מי יהיה הבא ברוטציה ולא מעבר ולכן שתיהן לא שווים סכומים גבוהים.
עכשיו תגידו לי אבל גל מקבל אז למה לוטם לא?
התשובה היא פשוטה זה שטעו עם גל לא אומר שצריך לטעות גם על לוטם, החוזה שהציעו לו מכובד אם לא מתאים לו זה גם בסדר זכותו המלאה, אבל אני במקום המועדון לא נותן לו לשחק עוד כי גם ככה בסוף השנה הוא יהיה שחקן חופשי.
לוטם שחקן בית של הפועל באר שבע ושיחק כאן מעל שלוש שנים מתחת לגיל 21= יד דמי השבחהsumsum כתב: לוטם שיחק במחלקת נוער בספרד=אין דמי השבחה.
לוטם זינו לב"ש: שחררו אותי לתון השווייצרית
פרסום ראשון: הקשר קיבל הצעה רשמית לחתום ל-3 שנים ואמר לסביבתו: "מדובר בהזדמנות חד פעמית". בב"ש אמרו: "ההצעה שקיבלנו עליו לא אטרקטיבית"
https://m.one.co.il/iPhone/Articles/Art ... ?id=235215" onclick="window.open(this.href);return false;
פרסום ראשון: הקשר קיבל הצעה רשמית לחתום ל-3 שנים ואמר לסביבתו: "מדובר בהזדמנות חד פעמית". בב"ש אמרו: "ההצעה שקיבלנו עליו לא אטרקטיבית"
https://m.one.co.il/iPhone/Articles/Art ... ?id=235215" onclick="window.open(this.href);return false;
אלדר כתב:לוטם זינו לב"ש: שחררו אותי לתון השווייצרית
אחלה הזדמנות לעשות קופה, לתת תג מחיר של מיליון יורו ומי שרוצה שישלם.
- ForeverRed
מבחינתי - שלום ולא להתראות, אבל רק בתנאי שמקבלים פיצוי הולם.
רד הל, מיליון יורו רחוק מלהיות סכום מציאותי. כמה מאות אלפי דולרים יהיה מצוין אבל לא רואה קבוצה משלמת עליו את זה.
רד הל, מיליון יורו רחוק מלהיות סכום מציאותי. כמה מאות אלפי דולרים יהיה מצוין אבל לא רואה קבוצה משלמת עליו את זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פשוט לא יאמן פישר! בקושי דגדג את ההרכב כבר רוצה לצאת לאירופה? ואחר כך מתפלאים למה הכדורגל פה גרוע! כל שחקן עם יכולת בינונית עוזב!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו. או שיתנו לו הצעה רצינית או שישחררו אותו לאירופה.
מה שעושים לו עכשיו זה התעללות שלא מתאימה לימי אלונה ברקת.
ודר, אין שחקן שלא רוצה לצאת לאירופה בטח לקבוצה שבה בונים עליו להחזיק את האמצע. הזלזול שלכם בו פשוט גובל בחוצפה, עם כל הכבוד אתם שוכחים שבעונה הראשונה שלו בקבוצה בוגרת הוא היה חלק משמעותי מהישג שיא של סגנות והופעה באירופה. אני מחזיק מלוטם הרבה יותר ממה שאני מחזיק מגל אראל.
ודר, אין שחקן שלא רוצה לצאת לאירופה בטח לקבוצה שבה בונים עליו להחזיק את האמצע. הזלזול שלכם בו פשוט גובל בחוצפה, עם כל הכבוד אתם שוכחים שבעונה הראשונה שלו בקבוצה בוגרת הוא היה חלק משמעותי מהישג שיא של סגנות והופעה באירופה. אני מחזיק מלוטם הרבה יותר ממה שאני מחזיק מגל אראל.
אין מה לכעוס עליו לגיטימי שיירצה לצאת לאירופה, מי לא?!
אחלה דרך בשבילו להתקדם מקצועית ובעיקר כלכלית בטח לילד בן 22.
פוראבר רד ייתכן שזה סכום מפוצץ אבל אם איזי שירצקי מבקש על כל שחקן פישר שלו סכום של מיליון יורו והרבה מהפעמים מוציא את זה הגיע הזמן שגם אנחנו נהיה חזירים.
אחלה דרך בשבילו להתקדם מקצועית ובעיקר כלכלית בטח לילד בן 22.
פוראבר רד ייתכן שזה סכום מפוצץ אבל אם איזי שירצקי מבקש על כל שחקן פישר שלו סכום של מיליון יורו והרבה מהפעמים מוציא את זה הגיע הזמן שגם אנחנו נהיה חזירים.
הלוואי שיצא לאירופה ויסתום לכולם את הפה.
כשאנחנו רוצים שחקן בעל חוזה אנחנו צריכים לשלם מיליוני שקלים/מאות אלפי יורו וכשרוצים שחקן שלנו בעל חוזה אנחנו לא יכולים לדרוש סכומים?dardasmiley כתב:אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו. או שיתנו לו הצעה רצינית או שישחררו אותו לאירופה.
אז תן לו שכר בהתאם !!! מצד אחד מציע לו שכר נמוך ומצד שני רוצה עליו מיליונים..
לפי ״אדום מהדרום״ אמרו לו לחפש קבוצה אחרת (אחרי חצי שנה של משא ומתן) אז אין מה לבוא אליו בטענות.
וחוץ מזה שהמועדון יגלה עקביות,אם מציעים לו חוזה של שחקן ספסל אז שדמי העברה שדורשים יהיו בהתאם ויתנו לו להתקדם.
גם ככה לאוהדים זה לא יפריע הרי אנחנו עמוסים בשחקני בית מוכשרים וז׳ינו הוא ״פרווה״ מידי עבורם.
וחוץ מזה שהמועדון יגלה עקביות,אם מציעים לו חוזה של שחקן ספסל אז שדמי העברה שדורשים יהיו בהתאם ויתנו לו להתקדם.
גם ככה לאוהדים זה לא יפריע הרי אנחנו עמוסים בשחקני בית מוכשרים וז׳ינו הוא ״פרווה״ מידי עבורם.