השתיקו אותנו ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

השתיקו אותנו ?

שליחה על ידי ran »

נראה כאילו ההודעה על סיכום של ארבייטמן הייתה כדי להשתיק אותנו מהלחץ על החתמת שחקנים .
עם כל הכבוד חייבים כבר להזדרז ושיפסיקו חלק מהאנשים כאן לבלבל את המוח ולהגיד לתת להנהלה זמן .
את החיפושים אחרי שחקנים והמשא ומתן צריכים להתחיל עוד בסוף עונה קודמת .
הקבוצה שלנו נראיתה כבויה מאוד בסיום העונה וכמו שמסיימים עונה ככה פותחים את העונה הבאה , חייב רענון משמעותי .
עוד 28 ימים אנחנו פותחים עונה באירופה אחרי 17 שנים וצריך תיאום ותרגול של השחקנים יחד .
חסר לנו עדיין שוער מחליף - חובה בגלל היעדרות אג'ידה בינואר (אליפות אפריקה)
חסר מגן ימני במקום אילוז , חסר בלם מחליף ראוי במקרה של פציעה של אחד מהבלמים המובילים שלנו .
חסר אמצע , 3 קשרים אחוריים יש בקבוצה ולא נראה שהם אלה שיובילו אותנו , חובה קשר אחורי חזק וטוב .
קשר עושה משחק , אלישע תתעורר ! העמדה שהייתה הכי בעייתית או יותר נכון לא הייתה בכלל בעונה הקודמת , לא רואה שחקן ישראלי פנוי שיכול להכנס למשבצת הזאת כרגע ולכן חייב זר טוב בעמדה הזאת .

מקווה מאוד שנראה כמה החתמות כבר בשבוע הבא .

סמל אישי של משתמש
taltal

Re: השתיקו אותנו ?

שליחה על ידי taltal »

לדעתי עד אימון הפתיחה הרשמי תהיה כאן החתמה גדולה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

המועדון לא עובד לפי הגחמות של אוהדי הקבוצה. אין צורך לפעול בחיפזון ולעשות טעויות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

CrazyRed7 כתב:המועדון לא עובד לפי הגחמות של אוהדי הקבוצה. אין צורך לפעול בחיפזון ולעשות טעויות.
תגיד אתה עובד בהנהלה ?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ran כתב:
תגיד אתה עובד בהנהלה ?
אה..אז עכשיו מי שלא בפאניקה ולא פותח כל יום נושא על האין-החתמות הוא עובד בהנהלה..הבנתי..
כן, אני עובד בהנהלה. :roll:

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

כי אתה מדבר שטויות , אתה אומר שלהחתים שחקנים עכשיו זה לנהוג בחיפזון ולעשות טעויות .
אמרתי להחתים שחקנים חלשים ? בינתיים אנחנו לא מחתימים ושחקנים חותמים בקבוצות אחרות ובורחים לנו , ראה מקרה שפונגין .
עוד 10 ימים אתה יוצא למחנה אימונים שהמטרה שלו לחבר בין שחקנים ולבנות תיאום אז למי מחכים ?
אין מה לעשות , לבוא לכאן זה לא אטרקציה בשביל שחקנים , צריך להציע קצת יותר ולהחליט כן או לא , תראה מה קורה עם רועי גורדנה , מחכים להפועל ת"א שתגיד כמה הוא יעלה ורק אז ידעו אם לחפש שחקנים אחרים בעמדה הזו , העונה הזו שונה מהעונות הקודמות , העונה מתחילים מ-ו-ק-ד-ם ! וצריך לעשות את כל ההכנות גם מוקדם יותר , אין קסמים ! תעשה הכל בלחץ לא תצליח !
שאל את אלישע שמחכה כל פעם לינואר ומביא לנו בררה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

טוב. אין לי כבר כוח להגיב לנושאים מהסוג הזה.
נדבר בסוף עונת המלפפונים ונראה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני מסכים עם רן, נראה שהקבוצה לא מביאה שחקנים ולא ברור לי העניין הזה הריי ההתקפה וההגנה היו החלקים היותר חזקים של הקבוצה והבעיה הייתה בקישור ובמקום להחתים 3 קשרים איכותיים ולסגור הסכם עם זינו הכל נמרח ונראה שהולכת להיות לנו עונה קשה בעונה הבאה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

וזה שתפתחו כל יום שלושה דיונים על זה, זה אומר שתגיע רכבת החתמות? די.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אני לא פתחתי על זה דיון כבר זמן מה אבל בדיון הזה אני אל יכול שלא להצטרף אליו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא פתחתי על זה דיון כבר זמן מה אבל בדיון הזה אני אל יכול שלא להצטרף אליו.
אני לא מדבר עלייך ספציפית דר, אני מדבר בכללי כמעט כל דיון שנפתח לאחרונה נפתח בטענה/שאלה "איפה ומה עם הרכש?"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

נכון שלא צריך לפתוח על זה דיונים חדשים ועדיף שיאחדו את זה לדיון אחד אבל יש פה דברים נכונים, עוד פחות מחודש הקבוצה משחקת באירופה וכרגע זה נראה שהקישור האחורי שלנו בנוי על שחקן אחד ועוד שחקן אחד שנחוש לעזוב לחו"ל, הקישור ההתקפי שלנו בנוי על שני שחקנים בלבד, ובעצם החלקים הכי טובים שלא היו צריכים חיזוק נמצאים ברשימות של אלישע כמו מגן שזה לא באמת דחוף או חלוץ כמו ארבייטמן שהיה אפשר להחתים אחריי שהיו מחזקים את הקישור כי הקישור שלנו היה לא מספיק טוב עונה שעברה.
כלומר זה מדאיג מאוד כל העניין הזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תסתכלו מסביב, מלבד חיפה, כולם רואים מונדיאל עד 4:00 בבוקר ולא קמים לעבודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

ממש מרחם עלייך שהשתיקו אותך עם ארבייטמן..ממש בא לי לנגב לך את הדמעות. צאו מהסרט שאתם חיים בו כל אותם אוהדים שרוצים לראות פה כבר 4 כוכבים חדשים בהרכב. רגע.. תנשמו אוויר. להחתים שחקנים בינוניים תמיד אפשר ובמהירות.. כוכבים? לוקח זמן אין מה לעשות. מאחורי הקלעים יש עבודה אדירה כדי להביא לפה שחקנים שישדרגו אותנו. אגב, הפ׳ פתח תקווה כבר החתימה 5 שחקנים.. הכל עניין של מה רוצים להביא. סבלנות בקיצור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

gate5 כתב:ממש מרחם עלייך שהשתיקו אותך עם ארבייטמן..ממש בא לי לנגב לך את הדמעות. צאו מהסרט שאתם חיים בו כל אותם אוהדים שרוצים לראות פה כבר 4 כוכבים חדשים בהרכב. רגע.. תנשמו אוויר. להחתים שחקנים בינוניים תמיד אפשר ובמהירות.. כוכבים? לוקח זמן אין מה לעשות. מאחורי הקלעים יש עבודה אדירה כדי להביא לפה שחקנים שישדרגו אותנו. אגב, הפ׳ פתח תקווה כבר החתימה 5 שחקנים.. הכל עניין של מה רוצים להביא. סבלנות בקיצור
אני לא חולם על עוד 4 כוכבים, אני רוצה שיביאו עוד 3 קשרים איכותיים לפניי הכל, אחר כך אם רוצים ואם יש כסף שיביאו עוד מגן.
כולם ראו שנה שעברה שהבעיה שלנו הייתה הקישור שבסופו של דבר נבנה רק בוזגלו שלא יכול לעשות לבדו הכל...

שלח תגובה