מאור בוזגלו חתם לשלוש שנים נוספות בהפועל ב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: פיצוץ במו"מ בין הפועל ב"ש למאור בוזגלו

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ככל הנראה הידיעה נכונה. זה נהיה טרנד כזה, לנסות לחלוב כמה שיותר וכשלא מצליחים, רצים לתקשורת ליצור רעש כלפי המועדון. חוצפה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

יאללה הימורים.

" בסביבת השחקן אמרו " מעניין מאוד מי יכול להיות כבר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

2 מיליון יורו ולהתראות, תודה על אחלה עונה ואחלה קופה.

עדיין לא מדובר במסי ואפילו לא זהבי אם מאור לא מעריך את המקום שהציל לו את הקריירה אז להתראות.

אלונה לא מחוייבת לשפר לו את החוזה אחריי עונה אחת טובה כמו שהיא לא הייתה דורשת ממנו לקצץ במידה והיה נותן עונה לא טובה.

בלי קשר סתם ספין של סוכן/אבא יעקב כדיי לשדרג את החוזה.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

עצוב לי שהפיצוץ הזה עם בוזגלו זה פשוט טרנד שלו בכל קבוצה. גועל נפש של התנהגות, אוהב מאוד אותו כשחקן וגם כדמות בחדר הלבשה הוא עושה רק טוב לב"ש, אבל מה לעזאזל הם רוצים שמה במשפחה?? לא טוב לכם השכר תכבדו את החוזה ושנה הבאה תפרשו כנפיים.
ושוב פעם אחרי שכבר אמרתי הפעם אני לא כועס על ההנהלה כי הדפוס הזה של "באתי הצלחתי ואז סחטתי" הוא תפוס מגונה שבוזגלו (לא מאשים רק את מאור עצמו) עושה בכל מקום במדינה.

** ועוד הבהרה קלה- קל להיות טוב נגד אשדוד וסכנין (בלי לזלזל כמובן), החוכמה זה להוכיח את עצמך נגד מכבי חיפה ותל אביב, מאור, יש לך עוד הרבה מה לעשות בשביל לקבל משכורת כזאת גבוה כמו שאתה רוצה.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

נשמע כמו אוי אוי אוי...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

כמו שנאמר פה כבר, "אין עשן בלי אש" ומצד שני ברור לי שבסוף הכל יסתדר.
אבל... זה רק מוכיח ומחזק את מה שאני תמיד אומר כאן וחלק מהאנשים כאן מסרבים לקבל,בסוף הכל זה כסף!,לא סמלים,לא הצהרות ולא בילבולי מוח.
מאור בוזגלו,מאור מליקסון אף אחד זה לא סמל.
ברור לי גם שלמאור יש הצעה על השולחן ממכבי ת"א וכרגע אבא שלו מנסה לסחוט את הלימון שהוא בשיא.
מצחיק אותי שמישהו פה אמר שצריך לתת למליקסון את סרט הקפטן.
לא יקום ולא יהיה פה בשנים הקרובות סמל שהוא כמו ברדה,הוא היחיד במדינה שאפשר לקרוא לו סמל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא כי ברדה חזר בחינם חחחח הסמל היחידי שהיה בארץ זה אלי אוחנה שבשיא שלו חזר לעלות את ביתר ליגה ולקח אותה לאליפות לא יקום שחקן שהיה סמל כמוהו אפילו שאני שונא אותו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה שי ! כתב:לא כי ברדה חזר בחינם חחחח הסמל היחידי שהיה בארץ זה אלי אוחנה שבשיא שלו חזר לעלות את ביתר ליגה ולקח אותה לאליפות לא יקום שחקן שהיה סמל כמוהו אפילו שאני שונא אותו ,זה שי !
לא בחינם, אבל חזר בגיל 31..הוא בכיף היה יכול להישאר עוד שנתיים באירופה ורק אז לחזור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מה שאותי מעניין איך זה שרק אתר וואן מפרסם את זה וספורט 5 ווואלה לא...
כלומר פרסום ראשון אבל אם זה היה נכון גם ספורט 5 ווואלה היו רצים כדיי לפרסם את זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב:כמו שנאמר פה כבר, "אין עשן בלי אש" ומצד שני ברור לי שבסוף הכל יסתדר.
אבל... זה רק מוכיח ומחזק את מה שאני תמיד אומר כאן וחלק מהאנשים כאן מסרבים לקבל,בסוף הכל זה כסף!,לא סמלים,לא הצהרות ולא בילבולי מוח.
מאור בוזגלו,מאור מליקסון אף אחד זה לא סמל.
ברור לי גם שלמאור יש הצעה על השולחן ממכבי ת"א וכרגע אבא שלו מנסה לסחוט את הלימון שהוא בשיא.
מצחיק אותי שמישהו פה אמר שצריך לתת למליקסון את סרט הקפטן.
לא יקום ולא יהיה פה בשנים הקרובות סמל שהוא כמו ברדה,הוא היחיד במדינה שאפשר לקרוא לו סמל.
אם זה אכן המצב, הגיע הזמן שאלונה תשבור את הכלים מול הבני זונות הצהובים האלה ותיקח אותם לבית הדין על מו"מ עם שחקן תחת חוזה. הם התחילו להתנהג כמו במערב הפרוע, אין דין ואין דיין. העיקר כשסוזה חשב לקחת את זהבי איתו הוא קיבל טלפון מאוסקר שהתבכיין שזה לא אתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זה שי ! כתב:לא כי ברדה חזר בחינם חחחח הסמל היחידי שהיה בארץ זה אלי אוחנה שבשיא שלו חזר לעלות את ביתר ליגה ולקח אותה לאליפות לא יקום שחקן שהיה סמל כמוהו אפילו שאני שונא אותו ,זה שי !
אוי כמה שאתה טועה.
לברדה היו הצעות גדולות וטובות הרבה יותר,נכון שהמשפחה לחצה קצת,אבל בניגוד לבניון שנחשב למזוהה עם מכבי חיפה ולא היו לו הצעות,כמעט ופוצץ עסקה עם חיפה על כסף.
ברדה היה רגיל להשתכר סכומים הרבה יותר גבוהים ממה שקיבל בב"ש,ובכל זאת ברור לך שהוא לא היה בא בחינם.ולגבי אלי אוחנה,אל תיתן לי לצחוק,בזמנו משה דדש סגר איתם דברים שרק אלוהים יודע מה קיבל מתחת לשולחן,איך אתה חושב שהוא העמיד קבוצה הכי טובה בארץ דאז עם השקל וחצי שהיו לו?? ולהזיכרך אז לא היה בקרה ולא נעליים,כולם עשו מה שבא להם,וזה בלי קשר לקריירה של אוחנה שהייתה בירידה מתמדת ולחץ מהמשפחה שהוא שיחק באיזו קבוצת אמצע טבלה מפורטוגל שלא נחשבה אז ממעצמות הכדורגל תרתי משמע.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דר אדום בנשמה כתב:מה שאותי מעניין איך זה שרק אתר וואן מפרסם את זה וספורט 5 ווואלה לא...
כלומר פרסום ראשון אבל אם זה היה נכון גם ספורט 5 ווואלה היו רצים כדיי לפרסם את זה...
זאת לא הודעה רישמית שהגיעה לכל כתבי הספורט אז למה שכולם יפרסמו?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

לוותר על 300 אלף יורו זה כמעט חצי חינם, מה גם שהרוויח בבלגיה 900 אלף יורו.
אם הייתי מלמיליאן או שלום תקווה ותתפלא אפילו ורמוט (שבשביל המועדון ויתר על המון כסף) הייתי נעלב מזה שלא הזכרת אותם כסמלים...

חייב לציין עוד משהו, אני פשוט מבסוט וגאה באוהדים שלנו שפעם ראשונה בתקופה האחרונה מראים הזדהות עם המועדון וסלידה מהתנהגות סחטנית שכזאת!! :גאוות הנגב: :תופים:

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

azb852 כתב:גידי ליפקין הכי אמין במערכת one
אמין ביחס למי?
לכתבי חצר עם השמלות הולה שמסתובבים כל היום ומחפשים מי נפרד ממי ומי החברה הכי שווה של השחקנים?

גיא פינס במסווה של אתר ספורט

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

אני מחכה עדין תגובות של הטמבלים שיחזקו את ההנהלה!
שבועיים מהמשחק הראשון,ועדין אין שום רכש משמעותי,ואנחנו הולכים לאבד את השחקן הכי מפתח שלנו

עונת המלפפונים הכי משעממת שהיית עד כה! אלישע בתגובה " שאני יחזור מחופשה פרטית- דברו איתי"
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 26 יוני 2014, 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה