האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי ran »

yanivnew91 כתב: המסקנה היא שאולי במקום להשקיע המון בכבישים וחניות יתחילו להשקיע בתחבורה ציבורית ייעודית למשחקים שתעבור במספר מוקדים ברחבי העיר. הרי אחד הספונסרים של המועדון הוא חברת תחבורה מובילה, אני לא רואה סיבה שזה לא יהיה חלק מהסכם החסות בין החברה למועדון. כמובן שזה צריך לכלול שיווק של אותם דרכי תחבורה.
לדעתי ובלי לבדוק את זה לעומק, ניתן להוריד את.מספר הרכבים שמגיעים לקרבת האיצטדיון בחצי.
:כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:אצלנו זה יותר גרוע-כל הכניסה לעיר תיחסם
זה לא כאילו אין עוד כניסות לעיר. בתכלס אנחנו המקומיים נחיה עם זה כמו שאנחנו חיים עם וסרמיל, היציאה מהחניה של שער 5 פשוט בלתח נסבלת

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: זה לא כאילו אין עוד כניסות לעיר. בתכלס אנחנו המקומיים נחיה עם זה כמו שאנחנו חיים עם וסרמיל, היציאה מהחניה של שער 5 פשוט בלתח נסבלת
אין שום חנייה מסודרת בשער 5 או בכלל בוסרמיל .. חלק מהעניין של ההתקדמות לאצטדיון חדש זה אשכרה לבנות בשנת 2015 חנייה מסודרת. וכן, כמו שזה נראה כרגע, גם באצטדיון שלנו (כמו בכל שאר האצטדיונים בתקופה האחרונה בארץ אולי מלבד המושבה) יהיו בעיות של חנייה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אין שום חנייה מסודרת בשער 5 או בכלל בוסרמיל .. חלק מהעניין של ההתקדמות לאצטדיון חדש זה אשכרה לבנות בשנת 2015 חנייה מסודרת. וכן, כמו שזה נראה כרגע, גם באצטדיון שלנו (כמו בכל שאר האצטדיונים בתקופה האחרונה בארץ אולי מלבד המושבה) יהיו בעיות של חנייה.
נכון אבל יש מצב קיים שהרבה מאוד רכבים צריכים לצאת מהחניה שח שער 5 ו6 ביציאה אחת כשהם משתלבים לכביש ראשי ותוך כדי גם יוצאים רכבים שחונים על הכביש, שלא לדבר על הולכי הרגל.
חוץ מזה, לפי מיקום האצטדיון הגיוני שיציאה אחת תהיה ישירות אל מחוץ לעיר ועוד אחת ישירות לכביש ״המת״ בנחל עשן (שמוביל היישר לעוד יציאה) ככה שזו הקלה ממש גדולה על התנועה בהנחה שזה ככה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ran כתב:
פקקים תמיד יהיו במקום שיש בו הרבה רכבים
בקאמפ נואו אין פקקים כי הרוב הולכים ברגל לתחנות המטרו ובודדים מגיעים עם רכבים
גם אצלנו יהיו פקקים אני אומר מעכשיו ולא משנה כמה יציאות יעשו
בסופו של דבר מאות או אלפי מכוניות מתמזגות ל3 או 4 כבישים וזה יוצר פקק
זה ברור שתמיד יהיו פקקים. השאלה איזה פקקים. מה שקורה בנתניה לדוגמא זה סיוט.
אם ירחיבו כבישים סמוך לאיצטדיון, יעשו מספר יציאות לכבישים הראשיים(אחד ליציאה מרמות ואחד ליציאה מהקאנטרי) זה יקל מאוד על התנועה אחרי משחקים.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

CrazyRed7 כתב: זה ברור שתמיד יהיו פקקים. השאלה איזה פקקים. מה שקורה בנתניה לדוגמא זה סיוט.
אם ירחיבו כבישים סמוך לאיצטדיון, יעשו מספר יציאות לכבישים הראשיים(אחד ליציאה מרמות ואחד ליציאה מהקאנטרי) זה יקל מאוד על התנועה אחרי משחקים.
אולי אם הנבחרת תארח כאן משחק זה יקל על העומס.
הפתרון שאתה נותן מתאים אם רוב האוהדים מגיעים מחוץ לבאר שבע. הרי כל באר שבעי ממוצע יעדיף להיתקע בפקק כשהוא יודע שהוא בכיוון הביתה מאשר לסוע עד לכניסה לעיר ומשם לחזור לעיר.

שאטלים מנקודות מרכזיות בעיר שמורידים בתחנה מסודרת בקרבת האיצטדיון עם שעות שיפורסמו יומיים-שלושה לפני כל משחק פלוס שיווק ומתן דגש על היתרונות שבדבר יורידו משמעותית את הפקקים.
כנ"ל לגבי פיזור האוהדים בסיום המשחק.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:אצלנו זה יותר גרוע-כל הכניסה לעיר תיחסם
אלה אם כן יסללו דרך גישה לאיצטדיון לפני הכניסה לעיר.
העובדה שיש רק נתיב אחד לכיוון האיצטדיון היא מה שתגרום לפקקים, בטח עם הכיכר שנמצאת שם.
לכן יעשו טוב אם ידאגו לתחבורה ציבורית שתצא ממקום מרכזי בעיר לכיוון האיצטדיון.
בכל מקום נורמלי בעולם, אנשים מגיעים בתחבורה ציבורית והולכים קצת ברגל.
בכל אופן, התרגשות גדולה לראות כיצג האיצטדיון הזה קורם עור וגידים, זה יביא להתלהבות גדולה מאוד שנה הבאה, שאני לא אתפלה אם תסתיים עם קרוב ל10,000 מנויים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

יש בעיה עם תחבורה ציבורית - כי רוב רובם של המשחקים הם בשבת.
אין מנוס - חייבים הרבה מקומות חניה. וכניסה ויציאה מסודרת. שלא ניתקע כמו בוסרמיל.

אגב יציאה מוסרמיל - למה לא פותחים את כל הכבישים ברגע שהמשחק נגמר? זה סתם תוקע את היציאה מהעיר עד העירייה..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

דווקא הבעיה בוסרמיל שהמשטרה לא סוגרת את הכביש מהמשחררים לכיוון נחל עשן. ואז לוקח שעות לצאת מהחניית חול

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

crazyred כתב:יש בעיה עם תחבורה ציבורית - כי רוב רובם של המשחקים הם בשבת.
אין מנוס - חייבים הרבה מקומות חניה. וכניסה ויציאה מסודרת. שלא ניתקע כמו בוסרמיל.

אגב יציאה מוסרמיל - למה לא פותחים את כל הכבישים ברגע שהמשחק נגמר? זה סתם תוקע את היציאה מהעיר עד העירייה..
הכוונה היא לא לתחבורה ציבורית בקווים הרגילים שקיימים בימי חול אלא לשאטלים מאורגנים.

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

א. תחשבו על זה בפן אחר , מי שיצא לו להיות במשחקים באנגליה ובלונדון בפרט מבין את כוח המסורת והקהל.
נכון שאין מה להשוות את כמות הקהל אבל איזה אדיר זה שכולם נפגשים ברכבת התחתית ומתחילים לשיר משם
וכל הגל הזה נכנס ביחד לאצטדיון. אנחנו יכולים להיות הקהל היחיד בארץ עם דבר כזה.
ואני לא מסכים ששיטת התחבורה הציבורית לא יתפוס. זה לא שרוב הקהל שלנו שומר שבת , ההפך הוא הנכון.
במחשבה זריזה אפשר להוציא 5 אוטובוסים עירוניים ממוקדים שונים בעיר כשעה וחצי לפני המשחק.
אפשר למקם אוטובוסים בנווה זאב , נווה נוי , ספרייה עירונית ורמות. ואז יש מצב שאנשים באים עם רכבים גם
לשם וזה יצור סדר.

ב. יש עוד משהו שחשבתי עליו אחרי המשחק של הפועל חיפה בסמי עופר.
אנחנו צריכים לוודא שהמנויים שימכרו שנה הבאה יהיו תחילה לאחד היציעים מאחורי השער וגם ליציע שממול
לעמדת שידור. שלא יהיה מצב ששידרו משחק שלנו והיציע שממול לעמדת שידור יהיה ריק ( יציע מערבי\מזרחי
+ יציע מאחורי השער = 9000 אוהדים) .אני לא יודע מה יהיה שנה הבאה אבל רבבת אוהדים זה יפה ומכובד
אבל שרואים בטלוויזיה יציע ריק זה יוריד מההרתעה שלנו.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

manutd כתב:א. תחשבו על זה בפן אחר , מי שיצא לו להיות במשחקים באנגליה ובלונדון בפרט מבין את כוח המסורת והקהל.
נכון שאין מה להשוות את כמות הקהל אבל איזה אדיר זה שכולם נפגשים ברכבת התחתית ומתחילים לשיר משם
וכל הגל הזה נכנס ביחד לאצטדיון. אנחנו יכולים להיות הקהל היחיד בארץ עם דבר כזה.
ואני לא מסכים ששיטת התחבורה הציבורית לא יתפוס. זה לא שרוב הקהל שלנו שומר שבת , ההפך הוא הנכון.
במחשבה זריזה אפשר להוציא 5 אוטובוסים עירוניים ממוקדים שונים בעיר כשעה וחצי לפני המשחק.
אפשר למקם אוטובוסים בנווה זאב , נווה נוי , ספרייה עירונית ורמות. ואז יש מצב שאנשים באים עם רכבים גם
לשם וזה יצור סדר.

ב. יש עוד משהו שחשבתי עליו אחרי המשחק של הפועל חיפה בסמי עופר.
אנחנו צריכים לוודא שהמנויים שימכרו שנה הבאה יהיו תחילה לאחד היציעים מאחורי השער וגם ליציע שממול
לעמדת שידור. שלא יהיה מצב ששידרו משחק שלנו והיציע שממול לעמדת שידור יהיה ריק ( יציע מערבי\מזרחי
+ יציע מאחורי השער = 9000 אוהדים) .אני לא יודע מה יהיה שנה הבאה אבל רבבת אוהדים זה יפה ומכובד
אבל שרואים בטלוויזיה יציע ריק זה יוריד מההרתעה שלנו.
א. אני מסכימה שזה יכול ליצור חוויה אבל אני בספק אם זה יעבוד. אנשים לא רוצים לחשוש שהם יצטרכו לחכות לאוטובוס או שהאוטובוס יברח להם.. אגב, במוצ"ש אמורים לחזור בתחב"צ רגילה?
ב. נגעת הנקודה הבעייתית שבלשבת מאחורי השער. לי לפחות קשה לראות מצב בו בכל משחק אנחנו מביאים 9000 אוהדים. בהנחה שיציע המעודדים מלא - יותר מסביר שיהיו קרחות מול המצלמות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אם נעשה עונה שדומה לעונה שעברה תצפו לאיזור ה 8 אלף מנויים. כל משחק בית נביא 10
משחקים גדולים הכל יהיה סולד אאוט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

gate5 כתב:אם נעשה עונה שדומה לעונה שעברה תצפו לאיזור ה 8 אלף מנויים. כל משחק בית נביא 10
משחקים גדולים הכל יהיה סולד אאוט.
עם או בלי קשר למה נעשה העונה,שנה הבאה במידה ונפתח את העונה באיצטדיון החדש יהיו לא פחות מ8000 מנויים,אין מצב שלא.
להזכירכם מכבי חיפה עשתה עונה זוועתית ומכרה 16000.
גם אלונה מבינה את הפוטנציאל והיא תביא רכש שיתאים לציפיות.
לגבי עניין היציע המזרחי אתה צודק,אבל אם ימכרו יותר מ8000 מנויים היציע המזרחי ייפתח,ואז הוא לא ייראה ריק.
יהיה בלתי אפשרי למכור קודם כל שם מהסיבה הפשוטה,שהאולטראס יישבו בדרומי,וכל יציע הכבוד,כסף,זהב זה במערבי,עכשיו נגיד אם בדרומי יישבו 4000 ועוד במערבי אם אני לא טועה 3500 כבר אתה צריך לפתוח את המזרחי.
לגבי השאטלים זאת תהיה התקדמות עצומה אם יעשו את זה,בכלל אולי כדאי שהח'ברה בהנהלה ייכנסו לפורום ויגלו רעיונות מאוד מעניינים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי האישית אנחנו עונה הבאה אם האצטדיון יפתח עונה הבאה נביא 8-9 מנוים בוודאות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה