אלונה אם את רואה תיכנסי ! (מאמן הכושר)
אלונה אם את רואה תיכנסי ! (מאמן הכושר)
חובה להחליף את המאמן כושר הכי גרוע בארץ !!
שחקנים נכנסים ואחרי שניה נפצעים , שחקנים בלי כושר לרוץ אחרי מחצית , מה זה השכונה הזאת כמו ליגה א' ?
מאמן כושר יושב על הספסל בזמן ששולחים את השחקנים להתחמם , במקום להיות איתם ולעשות להם חימום כמו שצריך .
נשבר מהמאמן כושר הזה , שנה אחרי שנה אנחנו בוכים על פציעות וכושר ירוד מהדקה ה-60 והוא ממשיך לשרוד בתפקיד !
היום ראינו קבוצה שעשתה לנו בית ספר באגרסיביות ובכושר משחק .
אפשר לשדרג את הקבוצה בשחקנים כמו מליקסון הכל טוב ויפה , אבל כל עוד אין כאן כושר ושחקנים שחוזרים מחו"ל מקבלים תכנית אימונים כל כך גרועה ומיד נפצעים זה ביזיון !
לא ייתכן שיש כל כך הרבה פציעות בשלב מוקדם כזה אחרי 5 משחקים בסה"כ .
חייבים להתעורר על העניין הזה , זה קטע מאוד חשוב בקבוצת כדורגל ואם לא יקחו את זה ברצינות חבל לנו על הזמן .
דבר נוסף , גל אראל , לבנאדם אין מודעות עצמית , הוא לא שחקן כדורגל , פשוט שכונה איך שהוא משחק , היינו היום עם 3 קשרים עם אופי הגנתי ונראינו כאילו אין קישור .
התמקדתי עליו ברוב שלבי המשחק , הוא לא יודע איפה הוא עומד , לא שם לב מה קורה סביבו , שחקנים של היריבה דופקים לו ספרינטים מאחורי הגב ! לא לרמה הזאת !!!
ומה אגיד על אלישע ? אין דרך , אין שיטה , ואני לא אומר את זה אחרי 5 משחקים של העונה , גם בשתי העונות הקודמות לא הייתה שיטה , רק בעט ונגח .
אז נכון עונה קודמת היה לנו שחקן גדול שידע לנצל את זה מעולה (פלט) , השנה אין את זה , לא יעזור לבעוט כדור למעלה ולצפות למשהו טוב .
בנושא החיזוק , יש לנו עוד קצת זמן להתחזק ולהביא לפחות עוד 3 שחקנים , קשר אחורי איכותי , קשר עושה משחק וחלוץ .
הייתי אומר להביא גם מגן ימני אבל מאוחר מידי למצוא שחקן לעמדה כזאת , כל שנה אילוז שורד כמו חתול עם תשע נשמות .
מבקש מראש תגובות ענייניות ולא תגובות של ילדים כמו "איזה אוהדים אחרי 2 משחקים מתלוננים" .
שחקנים נכנסים ואחרי שניה נפצעים , שחקנים בלי כושר לרוץ אחרי מחצית , מה זה השכונה הזאת כמו ליגה א' ?
מאמן כושר יושב על הספסל בזמן ששולחים את השחקנים להתחמם , במקום להיות איתם ולעשות להם חימום כמו שצריך .
נשבר מהמאמן כושר הזה , שנה אחרי שנה אנחנו בוכים על פציעות וכושר ירוד מהדקה ה-60 והוא ממשיך לשרוד בתפקיד !
היום ראינו קבוצה שעשתה לנו בית ספר באגרסיביות ובכושר משחק .
אפשר לשדרג את הקבוצה בשחקנים כמו מליקסון הכל טוב ויפה , אבל כל עוד אין כאן כושר ושחקנים שחוזרים מחו"ל מקבלים תכנית אימונים כל כך גרועה ומיד נפצעים זה ביזיון !
לא ייתכן שיש כל כך הרבה פציעות בשלב מוקדם כזה אחרי 5 משחקים בסה"כ .
חייבים להתעורר על העניין הזה , זה קטע מאוד חשוב בקבוצת כדורגל ואם לא יקחו את זה ברצינות חבל לנו על הזמן .
דבר נוסף , גל אראל , לבנאדם אין מודעות עצמית , הוא לא שחקן כדורגל , פשוט שכונה איך שהוא משחק , היינו היום עם 3 קשרים עם אופי הגנתי ונראינו כאילו אין קישור .
התמקדתי עליו ברוב שלבי המשחק , הוא לא יודע איפה הוא עומד , לא שם לב מה קורה סביבו , שחקנים של היריבה דופקים לו ספרינטים מאחורי הגב ! לא לרמה הזאת !!!
ומה אגיד על אלישע ? אין דרך , אין שיטה , ואני לא אומר את זה אחרי 5 משחקים של העונה , גם בשתי העונות הקודמות לא הייתה שיטה , רק בעט ונגח .
אז נכון עונה קודמת היה לנו שחקן גדול שידע לנצל את זה מעולה (פלט) , השנה אין את זה , לא יעזור לבעוט כדור למעלה ולצפות למשהו טוב .
בנושא החיזוק , יש לנו עוד קצת זמן להתחזק ולהביא לפחות עוד 3 שחקנים , קשר אחורי איכותי , קשר עושה משחק וחלוץ .
הייתי אומר להביא גם מגן ימני אבל מאוחר מידי למצוא שחקן לעמדה כזאת , כל שנה אילוז שורד כמו חתול עם תשע נשמות .
מבקש מראש תגובות ענייניות ולא תגובות של ילדים כמו "איזה אוהדים אחרי 2 משחקים מתלוננים" .
Re: אלונה אם את רואה תיכנסי !
הקטע הכי חמור זה שהשחקנים משחקים בדפוס מאוד קבוע ומאוד צפוי. קבוצות לומדות ואנחנו נשארים 10 שנים לאחור. שקבוצה לא רצה כיחידה אחת זו התוצאה. אין קמצוץ של יצירתיות, ובינתיים אנחנו ברמה של קבוצת תחתית. ולמרות שחסר שחקן או שניים, יש לנו סגל איכותי ומאוזן. שהיה צריך לתת להפועל פת, אשדוד וביתר 3 בראש. אבל ככה זה שיש לך בנאדם עם iq של נחניאלי בעמדת המאמן. ועם מודעות של בת יענה, רואה מה הולך על המגרש אבל ממשיך בשלו לשבת בספסל.
תן לקורצקי או ברק בכר קבוצה כזאת ואתה רואה דברים מדהימים
עזוב אותך, אם רוצים באמת להתקדם צריך ללכת רק על זרים ומוכחים, צוות שלם.ran כתב:תן לקורצקי או ברק בכר קבוצה כזאת ואתה רואה דברים מדהימים
קורצקי, בכר, בן שמעון, אלישע כולם אותו דבר.
הדבר הכי גדול שהיה פה זה היה סוזה, כל משחק אצלו זה היה חוויה טקטית צרופה, ורק פה כל פרשני ליגת הפח מיהרו להספיד אותו.
לאלונה לא יהיה אומץ להחליף צוות מקצועי לצערנו,כי זאת הבעיה הכי גדולה שלנו.אדום זקן כתב: עזוב אותך, אם רוצים באמת להתקדם צריך ללכת רק על זרים ומוכחים, צוות שלם.
קורצקי, בכר, בן שמעון, אלישע כולם אותו דבר.
הדבר הכי גדול שהיה פה זה היה סוזה, כל משחק אצלו זה היה חוויה טקטית צרופה, ורק פה כל פרשני ליגת הפח מיהרו להספיד אותו.
יש לנו קבוצה עם כלכך הרבה כישרון,והאנשים שמאחוריה שמדריכים אותה כלכך חלשים
הבעיה שאלונה מתייעצת עם אנשים כמו ויקו חדד וכו', אתה באמת חושב שהם יגידו לה להביא מישהו זר שיגרום לה להתחיל להתייעץ עם אנשים שאשכרה מבינים כדורגל?
בכל מקרה אם חלילה זאת תהיה עונת כישלון וחיפה ומכבי יעברו אותנו בענק, אולי זה יגרום לה לעקוב אחרי הטרנד שהם התחילו ולהביא צוות מקצועי זר. הבעיה שמאיפה היא תצליח לאתר מישהו? יש לי תחושה שאם נביא מאמן זר, זה יהיה איזה מאמן מעפן שעבר בארץ כמו טון קאנן..
בכל מקרה אם חלילה זאת תהיה עונת כישלון וחיפה ומכבי יעברו אותנו בענק, אולי זה יגרום לה לעקוב אחרי הטרנד שהם התחילו ולהביא צוות מקצועי זר. הבעיה שמאיפה היא תצליח לאתר מישהו? יש לי תחושה שאם נביא מאמן זר, זה יהיה איזה מאמן מעפן שעבר בארץ כמו טון קאנן..
אני דווקא חושב אחרת.
לדעתי אלונה כבר קיבלה את ההחלטה ליישם את מודל מכבי,השנה היה קשה לה לעשות את זה וזאת לאור העונה הטובה שעשינו.
בכל אופן אם לא תהיה השנה איזושהי סנסציה, זה המודל שיהיה פה עוד שנה.
לדעתי אלונה כבר קיבלה את ההחלטה ליישם את מודל מכבי,השנה היה קשה לה לעשות את זה וזאת לאור העונה הטובה שעשינו.
בכל אופן אם לא תהיה השנה איזושהי סנסציה, זה המודל שיהיה פה עוד שנה.
או קיי
אתם יודעים מה?
אני הייתי הולך על לואיס פרננדס! בסדר?
אתם יודעים מה?
אתה יודע כמה הוא הרוויח בסיבוב שלו פה בנבחרת שאתה זורק את השם שלו?barakoren כתב:או קיי
אתם יודעים מה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני זועק את זה כבר יותר משנה גם שנה שעברה שהכל הלך ראיתי את בעיית הכושר הגופני שזעקה לשמיים!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: אלונה אם את רואה תיכנסי ! (מאמן הכושר)
חברים תשתדלו לתת כותרות מסבירות לטופיקים.
אותי מדאיג מצב מחלקת הנוער שלנו - ושאף אחד לא יספר שמדובר רק בחוסר מזל. לא ייתכן שכל שחקן שעולה לבוגרים נפצע כעבור זמן קצר.
משהו בהכנה הפיזית של השחקנים האלה כנראה לא טוב, והם מגיעים מאוד רחוקים מהקצב והפיזיות שנדרשת לבוגרים.
אותי מדאיג מצב מחלקת הנוער שלנו - ושאף אחד לא יספר שמדובר רק בחוסר מזל. לא ייתכן שכל שחקן שעולה לבוגרים נפצע כעבור זמן קצר.
משהו בהכנה הפיזית של השחקנים האלה כנראה לא טוב, והם מגיעים מאוד רחוקים מהקצב והפיזיות שנדרשת לבוגרים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כבר 4 שנים אנחנו זועקים חמס על מאמן הכושר. אז כנראה שיש במועדון שיקולים שהם מעבר למקצועיים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני ״זרקתי״ את השם שלו מסיבה אחת....
שהוא לא יהיה מחויב לשום דבר שאנחנו מכירים...
זה רק דוגמא... לא חייב כמובן להיות הוא.
אבל העיקרון....
שהוא לא יהיה מחויב לשום דבר שאנחנו מכירים...
זה רק דוגמא... לא חייב כמובן להיות הוא.
אבל העיקרון....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ומסכים איתך, חייבים להביא שני קשרים, אבל לאו דווקא קשר עושה משחק, אלא קשר 50-50 נורמלי עם יכולות הגנתיות והתקפיות כאחד ועוד קשר אחורי וחלוץ כמובן...
ואני אומר את זה מתחילת הקיץ...
יודעים מה אפילו אם היינו מביאים את קובי מויאל ואת קאליגיירי אז לא היינו חייבים להביא את רועי גורדנה...
ואני אומר את זה מתחילת הקיץ...
יודעים מה אפילו אם היינו מביאים את קובי מויאל ואת קאליגיירי אז לא היינו חייבים להביא את רועי גורדנה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!