אלישע אחראי למחדל של אתמול נקודה.
הוא המאמן, הוא האחראי לטוב ולרע.
שהיה צריך להגן עליו, הגנתי גם הגנתי,כי אני שופט תמיד עפ"י מבחן התוצאה ולא עפ"י מבחן ברצלונה כמו חלק "מהחיים בסרט" כאן.
אבל אתמול התוצאה הייתה רעה!
אפשר לייחס את זה להכנה לקויה, אפשר להגיד מצב שמצב, בשורה התחתונה, התפקיד שלו היה להחזיר את השחקנים לקרקע.
הכי עיצבן אותי שלמרות המשחק האנמי, לא נעשה שום שינוי טקטי לנסות לשפר את המצב במהלך המשחק.
ולא להחליף צדדים בין בוזגלו לגבאי ( שמפעם לפעם אני נדהם מכמות הקרדיט על פארש שהוא מקבל ) זה לא נקרא שינוי.
אין מי שיניע כדור באמצע לעזאזל, למה לא להעביר את בוזגלו לאמצע ולתת לנאסר ולגבאי לשחק בצדדים למה???? סתם אפילו בשביל לראות איך זה עובד.
למה לתת לבן אלגרבלי, שחקן שמתאים אולי אבל אולי לליגה א וגם זה אולי, לעמוד באמצע המגרש ושהוא זה שצריך לבנות את המשחק.
חוסר המחוייבות, הם בעייתו גם של המאמן, כדי שיסדר מהר את העניין,כי זה באחריותו!
אלישע!
Re: אלישע!צ
אני רק מקווה שאלישע לא סיים את מכסת המזל שלו שנה שעברה.
צריך לזקוף לזכותו את בניית הסגל, יחסי האנוש המצויינים שלו, היכולת שלו לנטרל אגו של שחקנים שעשו משהו בכדורגל ובגדול הנחמדות שלו. אבל מה שהתאים לאליפויות בחיפה כבר לא יתאים היום, מאז כניסת גולדאהר למכבי והכנסת המקצוענות לכדורגל הישראלי. צריך להעלות את רמת האימונים בצורה דרסטית, גם כושר וגם טקטיקה, יש לנו המון כישרון בקבוצה ולצערי אני לא רואה את אלישע מפיק ממנו את המיטב.
אם לא צוות זר, לפחות עוזר שיש לו מושג.
צריך לזקוף לזכותו את בניית הסגל, יחסי האנוש המצויינים שלו, היכולת שלו לנטרל אגו של שחקנים שעשו משהו בכדורגל ובגדול הנחמדות שלו. אבל מה שהתאים לאליפויות בחיפה כבר לא יתאים היום, מאז כניסת גולדאהר למכבי והכנסת המקצוענות לכדורגל הישראלי. צריך להעלות את רמת האימונים בצורה דרסטית, גם כושר וגם טקטיקה, יש לנו המון כישרון בקבוצה ולצערי אני לא רואה את אלישע מפיק ממנו את המיטב.
אם לא צוות זר, לפחות עוזר שיש לו מושג.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

Re: אלישע!
רוצים לדעת מה הבדל בין צוות זר לצוות ישראלי?הנה דוגמא קטנה-גדולה..
אתמול, אחרי הדרבי התל אביב בבלומפילד, המאמן החדש של מכבי, פאקו, ערך אימון לכל דבר לשחקנים שלא שותפו במשחק. אימון מעל שעה.
בהפועל ב"ש, חצי שעה אחרי המשחק, כל השחקנים כבר בבתים שלהם.
אתמול, אחרי הדרבי התל אביב בבלומפילד, המאמן החדש של מכבי, פאקו, ערך אימון לכל דבר לשחקנים שלא שותפו במשחק. אימון מעל שעה.
בהפועל ב"ש, חצי שעה אחרי המשחק, כל השחקנים כבר בבתים שלהם.
Re: אלישע!
יש לאלונה כמה חודשים טובים להתחיל לחפש צוות זר לעונה הבאה והיא מודעת לכך היטב.
אלישע קיבל צ'ק כמעט פתוח העונה להביא את מי שהוא רוצה והוא נכשל. הוא בנה קבוצה
לא מאוזנת שתמשיך לחיות על שיטת המשחק בה הוא דוגל והיא אילתורים, פוקסים ושות'.
בנוסף אין עומק בקבוצה ואין כמעט אף שחקן שעולה מהספסל ומסוגל לעשות שינוי ברמות הגבוהות.
נקווה שלא תהיה עונה סיוטית ושלפחות חלק מהפוקסים של העונה שעברה יצליחו גם הפעם.
אלישע קיבל צ'ק כמעט פתוח העונה להביא את מי שהוא רוצה והוא נכשל. הוא בנה קבוצה
לא מאוזנת שתמשיך לחיות על שיטת המשחק בה הוא דוגל והיא אילתורים, פוקסים ושות'.
בנוסף אין עומק בקבוצה ואין כמעט אף שחקן שעולה מהספסל ומסוגל לעשות שינוי ברמות הגבוהות.
נקווה שלא תהיה עונה סיוטית ושלפחות חלק מהפוקסים של העונה שעברה יצליחו גם הפעם.