ג'ון אוגו(John Ogu) חתם ל-4 שנים
Re: ג'ון אוגו(John Ogu) חתם ל-4 שנים
אין קשר לגזענות לדעתי הם לא מתאימים להניע כדור לא מתאימים לשחק באמצע אין מה לעשות זה עובדות חוץ מיא יא טורה שהוא שחקן בקליבר עולמי והוא מפלצת אין אחד שהוא נורמלי
לדעתי הזרים המזרח אירופאים שאפשר להביא עולים עליהם הם יותר איטליגנטים ומבינים יותר טוב תמשחק ולא עושים שטויות ומאבדים כדורים
זה כמו שאני יגיד לך שהשחורים באמריקה הם חיות בכדורסל והלבנים לא יכולים עליהם יש דברים שאין מה לעשות או ששחור ירוץ יותר מהר מלבן יש סוגים של ספורט שגזע מסויים פחות טוב
זה שי !
לדעתי הזרים המזרח אירופאים שאפשר להביא עולים עליהם הם יותר איטליגנטים ומבינים יותר טוב תמשחק ולא עושים שטויות ומאבדים כדורים
זה כמו שאני יגיד לך שהשחורים באמריקה הם חיות בכדורסל והלבנים לא יכולים עליהם יש דברים שאין מה לעשות או ששחור ירוץ יותר מהר מלבן יש סוגים של ספורט שגזע מסויים פחות טוב
זה שי !

אחי, באמת, בלי להעליב, עדיף שתשחרר. אתה רק פולט עוד ועוד אמירות גזעניות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז שי בוא נמליץ לסגור את הספורט הישראלי כי ידוע שאנחנו היהודים גרועים בספורט... אז בשביל מה להכשל אם מראש ידוע שאנחנו גרועים? בואו נבטל את הספורט וזהו וככה לא נכשל יותר..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחח שי גזרת אותי
אבל יש משהו בדבריך למרות שלא צריך להכליל
האפריקאים לוקים בהבנת המשחק כי פחות מלמדים אותם טקטיקה באפריקה
רק כשהם מגיעים לאירופה הם מתחילים ללמוד יותר
אבל יש משהו בדבריך למרות שלא צריך להכליל
האפריקאים לוקים בהבנת המשחק כי פחות מלמדים אותם טקטיקה באפריקה
רק כשהם מגיעים לאירופה הם מתחילים ללמוד יותר
גם שחקנים ישראלים לוקים באינטליגנצית משחק ואף אחד לא מתנגד להביא אותםForeverRed כתב:מה ששי מנסה להגיד זה ששחקנים אפריקאים לוקים בדר"כ בטכניקה ובאינטליגנציית המשחק ולכן פחות מתאימים להניע קבוצה
מתפקידי מרכז הקישור. אי אפשר להגיד שאין צדק מסוים בדבריו.
שחקנים ישראליים לוקים בעיקר במוחyedidel כתב:
גם שחקנים ישראלים לוקים באינטליגנצית משחק ואף אחד לא מתנגד להביא אותם
- ForeverRed
לא נקטתי עמדה, רק ניסיתי להסביר למה התכוון המשורר.yedidel כתב:
בדיוק כפי שאלדר אמר, החסרונות של השחקנים האפריקאים הם תולדה של עבודה לקויה בגילאים הצעירים, לא חלילה
בעיית אינטליגנציה מולדת או כל הערה גזענית אחרת.
וכן, הישראלים הם פח. ולכן הציפייה מהזרים להיות איכותיים יותר.
ישראלים הם לא יוצאים מן הכלל כמו שכולם חושבים.yedidel כתב:
אני אסביר ,
אם הבוס שלך לא ידרוש ממך כלום , וכל היום תשב במשרד תעשה את ה2 וחצי מטלות היומית שלך ותקטין הראש , אבל תקבל אחלה משכורת והבוס שלך יהיה סבבה איתך , האם אתה פתאום תחליט שאתה תורם הרבה יותר לחברה בה אתה עובד? האם תגדיל ראש?
אז יהיו כאלה שכן , אחוזים נמוכים מהרוב , שרוצים לתרום ולתת כמה שאפשר ( אולי מאידיאולוגיה , אולי מרצון אמיתי להתקדם ולהתפתח) , אבל הרוב המוחלט ישאר עם המשכורת הטובה שלו והחוסר מעש ויזרום עם העבודה כל החיים.
זה בדיוק מראה לכדורגל שלנו , המאמנים חלשים מאוד , הדרישות על הפנים ולכן הכדורגל שלנו נראה כמו בשכונה
שחקנים שמבלים במועדונים , חסרי כושר , ממש לא דרוכי מטרה ,ללא אימונים רציניים מס פעמים ביום ומנסים לבנות את הקריירה על כמה הבלחות בטענה שזה "כשרון".
אלה מהם שקצת משתדלים יותר , או שיש להם צוות ניהול קפדן יותר ( לרוב לא ישראלי) אז פתאום הם משתפרים פלאים - ולצערנו אלה נחשבים השחקנים הטובים שלנו שצריכים לצאת לאירופה.
ביום שכל המערכת הזאת תשתנה לגמרי, וכן!! זה אומר להביא לכל הליגה צוותים אירופאים וגם להתאחדות לכדורגל , הכל אירופאי (גם מאמנים חסרי נסיון ,מספרד ,מגרמניה , מאנגליה ומצרפת, שירוויחו רבע ממה שמרוויחים המאמנים הישראלים המדושנים האלה שלא מסוגלים לרוץ מטר וחצי ,אבל מאירופה! שגדלו על טקטיקות ואימונים אמיתיים ולא פיקטיביים - כי הם גדלו בתוך כדורגל שמתחיל בגיל צעיר , בענף ספורט אמיתי ולא בחבורה של פדלאות שבדקה 70 נראים כמו שמן אחרי ריצת 2000).
אז אתה תראה את הכדורגל שלנו מתחיל לעלות ברמה , לא בעזרת אצטדיונים מפוארים שאחרי 10 מחזורים כולם מתרגלים אליהם והקהל מפסיק לבוא.
רק בעזרת הריסה , ובנייה חדשה של הכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
יש המון שחקנים שאתה ההית רוצה לראות פה ואני לא ,אתה תרצה לראות את קובי מויאל ואלמוג כהן לדעתי אין להם קשר לכדורגל זאת דעתי לא אוהב שחקנים שלא יודעים לתת פס קדימה ,זה שי !yedidel כתב:

מגיע אלינו היום לארוחת שישי בבית. אני אומר לכולם שהזמנתי אותו בגלל הילדים אבל זה לא מדוייק
אספר מחר את התרשמותנו.

אספר מחר את התרשמותנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שאפו ענק גדי!!גדי כתב:מגיע אלינו היום לארוחת שישי בבית. אני אומר לכולם שהזמנתי אותו בגלל הילדים אבל זה לא מדוייק![]()
אספר מחר את התרשמותנו.
משפחת מרקוביץ' אגדה! כל הכבוד גדי , ותמסור ד"ש לעידוגדי כתב:מגיע אלינו היום לארוחת שישי בבית. אני אומר לכולם שהזמנתי אותו בגלל הילדים אבל זה לא מדוייק![]()
אספר מחר את התרשמותנו.

- ForeverRed
גדול אתה. תשאל אותו באיזה תפקיד הוא מעדיף לשחקגדי כתב:מגיע אלינו היום לארוחת שישי בבית. אני אומר לכולם שהזמנתי אותו בגלל הילדים אבל זה לא מדוייק![]()
אספר מחר את התרשמותנו.

רק סלטים כן?גדי כתב:מגיע אלינו היום לארוחת שישי בבית. אני אומר לכולם שהזמנתי אותו בגלל הילדים אבל זה לא מדוייק![]()
אספר מחר את התרשמותנו.
היה אחלה כיף - בחור חמוד והילדים שמחו מאוד (אני יותר כמובן)גיא חניה כתב: משפחת מרקוביץ' אגדה! כל הכבוד גדי , ותמסור ד"ש לעידו
תובנות מהשיחה איתו:
1. הבחור מאוד בלחץ. הוא יודע שזו הזדמנות קריטית עבורו. אם הוא לא מצליח פה אז הקריירה שלו בבעייה. לא אכפת לו כסף בכלל.
2. לגבי פורטוגל אז קודם כל הוא אמר שהליגה בפורטוגל זו אותה רמה כמו בישראל. יש 3 קבוצות מעל הליגה רבל השאר בכלל לא קשורות. הוא סבל שם מאוד ללא הקשר לתקרית עם משחק הנבחרת שנה שעברה שלטענתו ממנה הוא לא חזר לשחק. הוא סיפר שאיך שבפעם הראשונה שהמטוס נחת בליסבון הייתה לו הרגשה לא טובה להבדיל מישראל.
3. הבחור רגיש מאוד ותמיכה של כל המערכת חשובה מאוד.
4. מבחינה מקצועית הוא אמר שהוא אוהב מאוד לשחק עם הכדור (אמר שברדה בטוח יבין אותו טוב...) וללכת קדימה.
5. אמרתי לו שישים לב לשטויות של גל אראל... הוא דווקא מחזיק ממנו. מצחיק שהוא עדיין לא מכיר חלק מהשמות במיוחד שוכח תמיד את אביתר ואופיר.
6. כמובן שלא מפתיע אבל מי שמאוד דואג לו ומשפר לו את ההרגשה זה "בוזי"
7. כשהחזרתי אותו אז אגי'דה חיכה לו והם התחבקו בכזו חמימות שזה נראה שזה ממש הרים אותו בהרגשה. הם מכירים טוב מהנבחרת.
8. עסוק מאוד ברשתות חברתיות. איך שישבנו לאכול הוא רק רצה לצלם ולהצתלם עם צעיף של הפועל כמובן... העלה תמונה לאינסטגרם וישר אניימה ענה לו: "ברוכים הבאים לקבלת האורחים והחום של הישראלים".
9. הבטיח לבוא שוב...
10. דבר נוסף ששכחתי: לקחתי אותו ל"טרנר" כדי להרגיע אותו... דווקא אין לו טראומה מוסרמיל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה