הפינה האופטימית :: מחזור 1
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה האופטימית :: מחזור 1
אגב תשימו לב שרוב ההתקפות של בית"ר שהיו מסוכנות הלכו מהצד של אופיר, נכון שמהצד של אילוז היה את לידור כהן אבל הוא פחות סיכן את השער ואם במקום אילוז היה את בן ביטון לדעתי היה פחות נורא, לעומת זאת כל התקפה של בית"ר מהאגף של אופיר הייתה מסוכנת והפנדל הגיע מהאגף שלו והוא היה אמור לשמור על אצילי לדעתי ולא סוארס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קוראים לזה חלודה, וזה מה שקורה אחרי שאתה נעדר 7 חודשים בגלל פציעה + פגרה. גם בוזגלו בתחילת הדרך אצלנו היה חלוד, ואפילו ירד לספסל עד לאותו שער באשדוד שהכניס אותו לעניינים.ForeverRed כתב: ראינו את אותו משחק? אופיר היה אחד הגרועים על הדשא. אחד המשחקים היותר חלשים שלו. הוא ואילוז ביחד
באותה קבוצה זה מתכון להתקף לב בגיל צעיר. מסננת.
לא יודע מה עובר על הבחור, כדאי לו לתפוס את עצמו בידיים ומהר.
יקח לדוידזאדה לפחות עוד חודש של משחקים עד שיחזור לעצמו, גם מבחינה חדות וגם מבחינת כושר גופני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Sir Alex Ferguson כתב: קוראים לזה חלודה, וזה מה שקורה אחרי שאתה נעדר 7 חודשים בגלל פציעה + פגרה. גם בוזגלו בתחילת הדרך אצלנו היה חלוד, ואפילו ירד לספסל עד לאותו שער באשדוד שהכניס אותו לעניינים.
יקח לדוידזאדה לפחות עוד חודש של משחקים עד שיחזור לעצמו, גם מבחינה חדות וגם מבחינת כושר גופני.

- ForeverRed
מסכים לגמרי, פשוט עדיין כועס על אתמול כנראה.Sir Alex Ferguson כתב: קוראים לזה חלודה, וזה מה שקורה אחרי שאתה נעדר 7 חודשים בגלל פציעה + פגרה. גם בוזגלו בתחילת הדרך אצלנו היה חלוד, ואפילו ירד לספסל עד לאותו שער באשדוד שהכניס אותו לעניינים.
יהיה בסדר.
אגב גם לגורדנה יש לא מעט חלודה להוריד. הייתי רוצה לראות ממך ומשאר הגולשים את אותו אורך רוח גם לגביו.
בדיוק כמו הקבוצה ככה גם האוהדים, עוברים תהליך, ובגלל שזו הפינה האופטימית אניניכול להגיד לך שהקהל שלנו הולך ומתבגר עם השנים, יותר חברה צעירים מגיעים ומעודדים.כמובן שאין השוואה לגדולות, אבל גם זה יגיע עם ההישגים.RoICah כתב: משחקי חוץ זה הדבר הכי כיף שיש,יש עידוד טוב וכולם תומכים כמו שצריך גם שלא הולך ממשיכים לעודד
באמת שאתמול הבנתי סופית כמה הקהל עידוד שלנו פשוט מגעיל,אנחנו מובילים 1-0 וביתר שולטים ביציעים ואין לנו עידוד בכלל.
מה הקטע של אלה שיושבים בשער 5 ולא מעודדים? שקטים ולא מוציאים חצי קול,הם באים לשער 5 בשביל להגיד איזה אווירה הייתה במקום לגרום לאווירה הזאת להיות הרבה יותר טובה.
אני מקווה שבאצטדיון החדש יהיה ברור לכולם שיציע עידוד זה יציע עידוד,ולא יציע משפחות.
לצערי אנחנו לא קרובים לעידוד של ביתר של חיפה של מכבי תל אביב הפועל תל אביב.
ואגב הגדולות גם בפורומים שלהם מתלוננים על הקהל במשחקי הבית.
אצלנו זה גם ותוסיף לזה את וסרמיל המבחיל, אז זו התוצאה.ברגע שיהיה מגרש נורמלי עם אקוסטיקה מטורפת, אני מבטיח לך שהגוד המועדד יגדל ויסחף אחריו את כל היציעים.
השנה האחרונה של אלישע - אם האסימון לא נפל בשנה שעברה אז השנה בטוח הוא יפול, אלי ואלונה רוצים לראות כדורגל ולא משחק שכונה.
השנה האחרונה של וסרמיל (למרות שאני חושב שזו תעודת עניות לעירייה שלא קוראת לאצטדיון החדש "אצטדיון טוטו ווינר ע"ש ארתור וסרמיל" שנספה בשואה ואימו תרמה כסף רב לשיפוץ אצטדיון וסרמיל כדי להנציח את בנה).
השנה האחרונה של וסרמיל (למרות שאני חושב שזו תעודת עניות לעירייה שלא קוראת לאצטדיון החדש "אצטדיון טוטו ווינר ע"ש ארתור וסרמיל" שנספה בשואה ואימו תרמה כסף רב לשיפוץ אצטדיון וסרמיל כדי להנציח את בנה).
אין סיבה, אפשר לציין את זה ביציע או לעשות היכל המפורסמים ולציין את זה שם אבל חוץ מזה יש מספיק מקומות שמציינים דברים דומים, למרות שהסיפור האישי הזה נגע בכולנוzahipan כתב:השנה האחרונה של אלישע - אם האסימון לא נפל בשנה שעברה אז השנה בטוח הוא יפול, אלי ואלונה רוצים לראות כדורגל ולא משחק שכונה.
זה כמו שאצטדיון הי"א ע"פ רבים לא ידוע בכלל שזה נקרא ע"ש אסון מינכן באולימפיאידה וזה י"א ההרוגים שהיו לנו ואם יבנו אצטדיון חדש אף אחד לא יבכה על זה
או כמו השטר החדש שמוציאים, במקום ש"י עגנון שמים מישהו אחר גם יעקב טרנר תרם רבות לעיר ואני חושב שראוי להזכיר אותו אבל זה איזכור שונה
לנושא, סבלנות!!! ככל שעוברים הימים אנחנו נהיים יותר אופטימים, בתכלס עכשיו מתחילה רק הליגה, אנחנו צריכים לנצח את פ"ת ולבוא למכבי עם כל מה שיש לנו, גם אם זה לא מספיק ולנסות חזק.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
אם כבר מדברים על שם האצטדיון .. "טרנר" זו טעות לדעתי. עם כל הכבוד ליעקב טרנר שהיה כאן ראש עיר שנים רבות מאוד, כיום שיש לנו ראש עיר אמיתי אנחנו רואים שטרנר לא בדיוק היה כזה גדול כמו שעשו ממנו. מה גם שהוא לא תרם יותר מדיי לקבוצה. מה גם שהוא עדיין חי! ממתי מנציחים שם של מישהו בעודו נושם? היה אפשר בכיף לקרוא על שמו שער כמו ב'גרנד קניון' אבל כל האצטדיון זה מוגזם ..shovalb9 כתב:
אין סיבה, אפשר לציין את זה ביציע או לעשות היכל המפורסמים ולציין את זה שם אבל חוץ מזה יש מספיק מקומות שמציינים דברים דומים, למרות שהסיפור האישי הזה נגע בכולנו
זה כמו שאצטדיון הי"א ע"פ רבים לא ידוע בכלל שזה נקרא ע"ש אסון מינכן באולימפיאידה וזה י"א ההרוגים שהיו לנו ואם יבנו אצטדיון חדש אף אחד לא יבכה על זה
או כמו השטר החדש שמוציאים, במקום ש"י עגנון שמים מישהו אחר גם יעקב טרנר תרם רבות לעיר ואני חושב שראוי להזכיר אותו אבל זה איזכור שונה
לנושא, סבלנות!!! ככל שעוברים הימים אנחנו נהיים יותר אופטימים, בתכלס עכשיו מתחילה רק הליגה, אנחנו צריכים לנצח את פ"ת ולבוא למכבי עם כל מה שיש לנו, גם אם זה לא מספיק ולנסות חזק.
* ג'ון הוגו - אין מה לזלזל בהופעה שלו. זה מאוד לא מובן מאליו לשחקן זר בהופעה הראשונה שלו לשחק עם כל כך הרבה ביטחון ואחריות. לקח כדורים, ניהל את המשחק ולא התחבא.
יש לי הרגשה מאוד טובה לגביו, הוא הראה חוכמת משחק שבטוח אין לאף אחד מהקשרים האחרים שלנו וגם טכניקה לא רעה בכלל.
יש לי הרגשה מאוד טובה לגביו, הוא הראה חוכמת משחק שבטוח אין לאף אחד מהקשרים האחרים שלנו וגם טכניקה לא רעה בכלל.
- OMERREMO33
ג'ון הוגו... הופעה טובה מאוד בטח יחסית למה שיש ובטח יחסית לזמן הקצרצר שהוא איתנו,נהנה ממנו עוד הרבה ואפילו הייתי אומר שגם אלונה תעשה קופה לא קטנה בעוד כמה שנים...
הכרוז\מערכת הכריזה... סוף סוף שומעים טוב(שוב הכל יחסי) מכל השערים... גם הנעימה של ליברפול הייתה נחמדה.
הכרוז\מערכת הכריזה... סוף סוף שומעים טוב(שוב הכל יחסי) מכל השערים... גם הנעימה של ליברפול הייתה נחמדה.
קוראים לאיצטדיון טרנר כי הוא זה שיזם אישר ותיקצב את הפרוייקט מלכתחילהאדום בלב בנשמהההה כתב: אם כבר מדברים על שם האצטדיון .. "טרנר" זו טעות לדעתי. עם כל הכבוד ליעקב טרנר שהיה כאן ראש עיר שנים רבות מאוד, כיום שיש לנו ראש עיר אמיתי אנחנו רואים שטרנר לא בדיוק היה כזה גדול כמו שעשו ממנו. מה גם שהוא לא תרם יותר מדיי לקבוצה. מה גם שהוא עדיין חי! ממתי מנציחים שם של מישהו בעודו נושם? היה אפשר בכיף לקרוא על שמו שער כמו ב'גרנד קניון' אבל כל האצטדיון זה מוגזם ..
- The red one
ועדיין בהרבה שנים שהוא היה בראשות העיר ולמרות שהניח אבן פינה אחת או שתיים, האצטדיון לא נבנה בזמנו. התקציב הסופי והאישורים הסופיים הגיעו בתקופת רוביק.ns75 כתב:
קוראים לאיצטדיון טרנר כי הוא זה שיזם אישר ותיקצב את הפרוייקט מלכתחילה
כבר לא כל כך אכפת לי מהשם..מצידי שיקראו לאיצטדיון "דוחא"..העיקר שיגיע כבר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באמת לראות את האצטדיון של חיפה ולקנא פשוט...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ממש לא . באיצטדיון של 32 אלף מקומות , ואתה מביא 10 בערך אין לקהל שום אפקטיביות.דר אדום בנשמה כתב:באמת לראות את האצטדיון של חיפה ולקנא פשוט...