מרוב מריטות השיער על טעויותיו של אלול ושות' וטקסי ההספד להגנה שלנו, שכחנו שגם ההתקפה לא ממש מתפקדת.
עם כל הכבוד ששערים בדקה ה90 תמיד מפנים את האצבע להגנה, צריך לזכור שביתרון של 2-0 בכלל לא היינו מסתכנים בדברים האלה.
נכון, שההגנה לא יציבה קשה לצאת קדימה, אבל זה עדיין לא מסתיר את העובדה שהחלק ההתקפי לא מייצר יותר משער למשחק בשלושת המשחקים האחרונים ולא רק בגלל החמצות מסמרות שיער אלא בעיקר בגלל שהוא לא מהווה איום, לא דורס ולא גורם ליריבה לפחד לצאת להתקפות.
אז מול לוד הבקענו שני שערים בעשרה שחקנים וזה היה אמור להספיק. אבל מול עשרה שחקנים של הרצליה לא הצלחנו להבקיע 60 דקות, ומול הפועל חיפה לא הצלחנו בכלל לייצר מצבי הבקעה, שלא לדבר על לגרום להגנת היריב להילחץ.
סתם דוגמא - מ.ס. אשדוד למרות הגנה זוועתית ניצחה לא מעט משחקים רק בשל העובדה שהיא הבקיעה הרבה ושהיריבות פחדו להפקיר את החלק האחורי שלהן.
אז אחרי שגמרנו לרדת על אלול קידר ואסי, אולי כדאי להזכיר למליקסון, כבדה בונפלד, פדידה ושות' שאפשר להכריע משחקים גם דרך ההתקפה.
ההגנה הכי טובה היא התקפה
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: ההגנה הכי טובה היא התקפה
צודק לגמרי לא אומר שלא אבל ראבק לספוג 4 פעמים דקה 90?
טיפה תרבות!!
טיפה תרבות!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מצד אחד אנחנו לא יודעים לסיים את המשחק ולתת את השני, מצד שני הלחץ הזה שאתה יודע שאין לך הגנה גורם לשחקני ההתקפה לרדת למטה ולנסות לעזור וכך נוצר לחץ יותר גדול.
^^ לא חשבתי על זה האמת, יש בזה משהו .
בכל מקרה, שאתה מכניס גול יותר חכם לדעתי לנצל את המומנטום ולהכניס עוד אחד , שהקבוצה היריבה עדיין בהלם .
זה כבר הוכח, שאתה מסתגר אתה בסוף חוטף .
בכל מקרה, שאתה מכניס גול יותר חכם לדעתי לנצל את המומנטום ולהכניס עוד אחד , שהקבוצה היריבה עדיין בהלם .
זה כבר הוכח, שאתה מסתגר אתה בסוף חוטף .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ככה קריית שמונה עלתה ליגה,ככה ב"ש צריכה לעלות ליגה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קדוסי בעונה נוראית, פדידה וניסים הם לא חלוצים איכותים, ולכן נשארנו עם 2 שחקנים מבוגרים (סימיוני וחיים) שהם אומנם איכותים אבל נפצעים לא מעט השנה.
גם מול הכח ראינו היטב שכל עוד לאופיר היה אוויר באר שבע נראתה טוב. היה מי שיוציא אותנו קדימה בחוכמה, שיסכן את השער של הכח. ברגע שלאופיר נגמר האוויר, פשוט נעלמנו מבחינה התקפית, למעט אותה מתפרצת ואותה החמצה של קוסטרוב.
האכזבה בתקופה האחרונה היא בהחלט מאור מליקסון, שעדיין לא חזר לעצמו לגמרי מהפציעה שעבר. אולי הוא לא בריא לגמרי, אחרת אני לא מבין למה הוא פתח בספסל מול הכח...
גם מול הכח ראינו היטב שכל עוד לאופיר היה אוויר באר שבע נראתה טוב. היה מי שיוציא אותנו קדימה בחוכמה, שיסכן את השער של הכח. ברגע שלאופיר נגמר האוויר, פשוט נעלמנו מבחינה התקפית, למעט אותה מתפרצת ואותה החמצה של קוסטרוב.
האכזבה בתקופה האחרונה היא בהחלט מאור מליקסון, שעדיין לא חזר לעצמו לגמרי מהפציעה שעבר. אולי הוא לא בריא לגמרי, אחרת אני לא מבין למה הוא פתח בספסל מול הכח...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני נוטה להסכים איתך, אבל לא במאת האחוזים.
תשמע, כשאני מסתכל בכלליות על המשחק עצמו, האם יש סיבה שאנחנו בכלל אמורים לספוג כל כך הרבה גולים בדקות האחרונות של המשחק ..? (אנשים שחכו שגם נגד לוד חטפנו בדקות האחרונות, אולם לא בדקה 90, אבל 85 בערך זה גם נחשב לקראת הסוף )
אתה לא יכול להניח את העוול שההגנה שלך עושה על ההתקפה, כי בוא נאמר את האמת..? הם עושים את מה שהם צריכים לעשות.
התפקיד של ההתקפה - להכניס גולים - בוצע.
התפקיד של ההגנה - לשמור על השער - לא בוצע.
זה עובד כמו מפעל, לכל אחד יש את החלק שלו. כמו שאומרים. "אני יעשה את שלי, תדאג אתה לעשות את שלך."
תשמע, כשאני מסתכל בכלליות על המשחק עצמו, האם יש סיבה שאנחנו בכלל אמורים לספוג כל כך הרבה גולים בדקות האחרונות של המשחק ..? (אנשים שחכו שגם נגד לוד חטפנו בדקות האחרונות, אולם לא בדקה 90, אבל 85 בערך זה גם נחשב לקראת הסוף )
אתה לא יכול להניח את העוול שההגנה שלך עושה על ההתקפה, כי בוא נאמר את האמת..? הם עושים את מה שהם צריכים לעשות.
התפקיד של ההתקפה - להכניס גולים - בוצע.
התפקיד של ההגנה - לשמור על השער - לא בוצע.
זה עובד כמו מפעל, לכל אחד יש את החלק שלו. כמו שאומרים. "אני יעשה את שלי, תדאג אתה לעשות את שלך."