מכבי תל אביב פנתה לפלט
Re: מכבי תל אביב פנתה לפלט
לפי מה שאני למדתי ממכעבי זה שכשיש פרסום אז ניתן להסיק שזה כלל לא נכון.
ברגע שהם סוגרים משהו יש אפלה עד להודעה רשמית.
ONmyOWN כתב:לפי מה שאני למדתי ממכעבי זה שכשיש פרסום אז ניתן להסיק שזה כלל לא נכון.
חחחחחח אני יודע שזה לא קשור, אבל מה לעזעזל עבר על חן עזרא עם המהלך הזה?
הרגת אותי עם התמונה

10 שערים בעונה ראשונה, אחרי שהגיע במחזור רביעי ולקח לו זמן להתאקלם זה בסיס להכפלה בעונה שלאחר מכן. בכלל, הוא מטיל אימה על הגנות כמו שאף חלוץ לא עושה.Totti כתב:אני אוהב להסתכל על הדברים במונחים של עלות-תועלת. פלט עם 10 שערים ב-30 משחקים לא מצדיק 300 אלף יורו בעונה
אני מאוד מעריך את פלט מקצועית, אבל לא חושב שארבייטמן נופל ממנו.izguy83 כתב: 10 שערים בעונה ראשונה, אחרי שהגיע במחזור רביעי ולקח לו זמן להתאקלם זה בסיס להכפלה בעונה שלאחר מכן. בכלל, הוא מטיל אימה על הגנות כמו שאף חלוץ לא עושה.
לקבוצה שהיינו, גליינור מתאים כמו כפפה ליד ובהחלט יכול להעמיד מספרים יפים, שלומי לעומתו, היה מאוד מתקשה בה.
בקבוצה של היום, פלט מאבד לגמריי את האפקטיביות. משחק הפיווט שהוא מצטיין בו, זה מוצא אחרון בהתקפה שלנו. משחק הראש המשובח שלו היה זוכה לחצי מכמות ההגבהות שקיבל אשתקד והמספרים שלו היו יורדים באופן משמעותי מבחינתי.
ארבייטמן הוא חלוץ שלא כופה את עצמו על המשחק. אין לי נתונים סטטיסטים, אבל האיש בעט לשער 9 פעמים העונה וכבש 6 שערים. הוא לא משתתף כמעט בהנעת הכדור, לא נייד לאחור כמו פלט וגם לא יוצא לדריבלים בחצי המגרש כמו הענק ההולנדי. הוא חלוץ רחבה טיפוסי, אולי הטוב ביותר בארץ היום, שלא צריך יותר מאשר הזדמנות במשחק כדי להבקיע.
בקיץ היינו חרדים לגבי התפוקה שיתן כאן ארבייטמן, שלושה חודשים חלפו ואני אומר לך חד משמעית, העזיבה של פלט לקחה אותו צעד קדימה וגם מדיניות הרכש, כשיגיע, צריכה להיות בהתאם. לא חלוץ מוביל שידחוק אותו הצידה, אלא חלוץ משלים שיתן לו לנוח מידי פעם ויכבוש הכי הרבה, בהכי מעט דקות.
שלומי מזכיר את אותו חלוץ אימתני של חיפה, אם ניתן לו ביטחון, נרוויח שחקן שיעשה כאן הבדל בין מקום שני לראשון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים עם כל מילה שאמרת על שלומי, אבל אין לו מחליף כרגע. גבאי לא נכנס לנעליים שלו. ועדין, אני חושב שהיתה דרך לשלב את שניהם אם זה היה אפשרי מבחינת מכסת הזרים. פלט זה חלוץ שמפנה המון שטחים עם המסה שלו וקשה מאוד להגנות להסתדר איתו. אגב, את.היתרונות שלו לא חייב לנצל בשיטה של העונה שעברה עם כדורים ארוכים. ניתן גם לנצל את משחק הראש המעולה שלו נגד הבונקרים שמשחקים מולנו העונה.Totti כתב:
אני מאוד מעריך את פלט מקצועית, אבל לא חושב שארבייטמן נופל ממנו.
לקבוצה שהיינו, גליינור מתאים כמו כפפה ליד ובהחלט יכול להעמיד מספרים יפים, שלומי לעומתו, היה מאוד מתקשה בה.
בקבוצה של היום, פלט מאבד לגמריי את האפקטיביות. משחק הפיווט שהוא מצטיין בו, זה מוצא אחרון בהתקפה שלנו. משחק הראש המשובח שלו היה זוכה לחצי מכמות ההגבהות שקיבל אשתקד והמספרים שלו היו יורדים באופן משמעותי מבחינתי.
ארבייטמן הוא חלוץ שלא כופה את עצמו על המשחק. אין לי נתונים סטטיסטים, אבל האיש בעט לשער 9 פעמים העונה וכבש 6 שערים. הוא לא משתתף כמעט בהנעת הכדור, לא נייד לאחור כמו פלט וגם לא יוצא לדריבלים בחצי המגרש כמו הענק ההולנדי. הוא חלוץ רחבה טיפוסי, אולי הטוב ביותר בארץ היום, שלא צריך יותר מאשר הזדמנות במשחק כדי להבקיע.
בקיץ היינו חרדים לגבי התפוקה שיתן כאן ארבייטמן, שלושה חודשים חלפו ואני אומר לך חד משמעית, העזיבה של פלט לקחה אותו צעד קדימה וגם מדיניות הרכש, כשיגיע, צריכה להיות בהתאם. לא חלוץ מוביל שידחוק אותו הצידה, אלא חלוץ משלים שיתן לו לנוח מידי פעם ויכבוש הכי הרבה, בהכי מעט דקות.
שלומי מזכיר את אותו חלוץ אימתני של חיפה, אם ניתן לו ביטחון, נרוויח שחקן שיעשה כאן הבדל בין מקום שני לראשון.
- המשוגע האדום
אפרופו חלוצים היום בפייסבוק רצו שמועות על סיכום של עטר בקבוצה
דיבור חזק על סיכום על שכר ועוד לא סגרו את משך החוזה
היו לא מעט שדיברו על זה.מישהו מפה יודע משהו על זה?
דיבור חזק על סיכום על שכר ועוד לא סגרו את משך החוזה
היו לא מעט שדיברו על זה.מישהו מפה יודע משהו על זה?
אני שוקל להוביל קמפיין, "רק לא עטר".
אני מאוד מחזיק מאלירן עטר, הוא שחקן אדיר בכל אספקט של המשחק, אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים ויש כאן רדיפה מטורפת אחרי השם שלו והאיכויות והתעלמות חד משמעית מהצורך המקצועי שלנו.
הפועל באר שבע צריכה חלוץ מחליף, לא אגו מאניק, לא מתחרה נוסף על תואר השחקן הטוב בארץ ולא עוד חתיך עם תספורת חצי ירח.
אלירן עטר חוזר לכדורגל הישראלי אחרי שעזב אותו לפני שנתיים במעמד מעט יותר נמוך מזה של ערן זהבי עכשיו.
הוא לא מתכוון לעלות מהספסל, לא לחלוק דקות משחק עם דובב גבאי ורועי גורדנה וממש לא אכפת לו אם נשיר לו בחימום, הוא כוכב.
אני מאוד מחזיק מאלירן עטר, הוא שחקן אדיר בכל אספקט של המשחק, אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים ויש כאן רדיפה מטורפת אחרי השם שלו והאיכויות והתעלמות חד משמעית מהצורך המקצועי שלנו.
הפועל באר שבע צריכה חלוץ מחליף, לא אגו מאניק, לא מתחרה נוסף על תואר השחקן הטוב בארץ ולא עוד חתיך עם תספורת חצי ירח.
אלירן עטר חוזר לכדורגל הישראלי אחרי שעזב אותו לפני שנתיים במעמד מעט יותר נמוך מזה של ערן זהבי עכשיו.
הוא לא מתכוון לעלות מהספסל, לא לחלוק דקות משחק עם דובב גבאי ורועי גורדנה וממש לא אכפת לו אם נשיר לו בחימום, הוא כוכב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי דיי, אלירן עטר ודודו ביטון רק ישדרגו אותנו ויהפכו אותנו לקבוצה יותר טובה וחזקה.Totti כתב:אני שוקל להוביל קמפיין, "רק לא עטר".
אני לא מבין למה אתה נגד העניין הזה ואיזה חלוץ כבר תביא, הריי חיפה לא תשחרר את עמאשה, ואבוחצירא הוא פח (למרות שעדיף להביא אותו ולא את כליבאת) ואין חלוצים טובים שישתחררו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ארבייטמן טוב בדיוק איפה שפלט נופל- סיומת.
יכול להיות שהוא גם עושה תנועה ברחבה טובה יותר.
החיסרון הגדול של ארבייטמן שהוא תלוי בכדורים שיכניסו לו, פלט לעומתו הוא שחקן שגם יוצר והחזיק לנו את ההתקפה מכדורים ארוכים עם שת״פ עם בוזגלו.
עם הקישור המשודרג שלנו העונה אנחנו פחות צריכים חלוץ יוצר ופינישר כמו ארבייטמן שתן לו כדור טוב והוא ידאג להרעיד את הרשת משתלב מצוין.
במשחקים תקועים פלט יכול להוסיף המון.
גם במשחקים מול ק״ש ומכבי.
אם היה אפשר לאזרח את סוארז ולהנחית אותו פה שוב, הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.
יכול להיות שהוא גם עושה תנועה ברחבה טובה יותר.
החיסרון הגדול של ארבייטמן שהוא תלוי בכדורים שיכניסו לו, פלט לעומתו הוא שחקן שגם יוצר והחזיק לנו את ההתקפה מכדורים ארוכים עם שת״פ עם בוזגלו.
עם הקישור המשודרג שלנו העונה אנחנו פחות צריכים חלוץ יוצר ופינישר כמו ארבייטמן שתן לו כדור טוב והוא ידאג להרעיד את הרשת משתלב מצוין.
במשחקים תקועים פלט יכול להוסיף המון.
גם במשחקים מול ק״ש ומכבי.
אם היה אפשר לאזרח את סוארז ולהנחית אותו פה שוב, הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.
בפיפא הם ישדרגו אותנו, אתה צודק. בקבוצת כדורגל אמיתית, שחדר ההלבשה שלה הוא 90% ממה שאתה מקבל על הדשא בסוף, המשמעות של צירוף של כוכב נוסף, יכולה להיות מכריעה.דר אדום בנשמה כתב:טוטי דיי, אלירן עטר ודודו ביטון רק ישדרגו אותנו ויהפכו אותנו לקבוצה יותר טובה וחזקה.
אני לא מבין למה אתה נגד העניין הזה ואיזה חלוץ כבר תביא, הריי חיפה לא תשחרר את עמאשה, ואבוחצירא הוא פח (למרות שעדיף להביא אותו ולא את כליבאת) ואין חלוצים טובים שישתחררו.
לדודו ביטון כך מסתמן, יש פחות מניירות מדון אלירן. אני מוכן לחיות בהשלמה עם צירוף שלו. גם הסבא הישיש רוברטו קולאוטי מסוגל לעלות מהספסל ולתת מספרים.
אלירן עטר? זה מגה כוכב בליגה שלנו.
יש חמין נהדר עם שעועית, חיטה וחומוס ויש חמין גועל נפש, שמורכב מאותם מצרכים בדיוק פלוס אורז.
למה האורז לא משתלב בו? הרי האורז הוא פחמימה מצויינת בפני עצמה לא?
לא יודע, אני לא סיר חמין ולא חיים כהן. אבל לא יוצא טעים, מניסיון
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 07 דצמבר 2014, 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוטי מסכים איתך לגבי עטר - חלוץ טוב אבל לא מה שאנחנו צריכים
לגבי פלט חולק בענק- עוד מעט תראה בונקרים מאסיביים בכל משחק של הקטנות נגדנו ובשביל זה צריך את משחק האגפים וההגבהות ובשביל זה הוא היה פה מאוד חיוני. כנ"ל לגבי מצבים נייחים שאם תשים לב התפוקה שלנו מאוד הצטמצמה השנה
לגבי פלט חולק בענק- עוד מעט תראה בונקרים מאסיביים בכל משחק של הקטנות נגדנו ובשביל זה צריך את משחק האגפים וההגבהות ובשביל זה הוא היה פה מאוד חיוני. כנ"ל לגבי מצבים נייחים שאם תשים לב התפוקה שלנו מאוד הצטמצמה השנה
- המשוגע האדום
תיהיה רציני באמתTotti כתב:אני שוקל להוביל קמפיין, "רק לא עטר".
אתה רוצה להגיד לי שתמשיך לבנות על אבו לאבן בתור גיבוי מהספסל? תיהיה רציני
במכבי שחקנים כמו פריצה לא רואים סגל לפעמים.אם עטר מגיע לפה,מקבל סכום יפה מאוד שיעשה מה שאומרים לו
בשביל הבונקרים שאתה מדבר עליהם יש בוזגלו ומליקסון ועוד גאון רומני בשם הובאן. ששלומי יעמוד ב-16 ויחכה לכדור.adomi כתב:טוטי מסכים איתך לגבי עטר - חלוץ טוב אבל לא מה שאנחנו צריכים
מבטיח לך שאם הוא מקבל את המצבים של נאסר מול ק"ש ויוסף מול עכו, אתה במקום הראשון היום.
לא לא, לא אמרתי לרגע שאני נשאר עם אבו לאבן. אם אני אלישע, הוא מתאמן כבר היום ברמת השרון או כפר סבא.המשוגע האדום כתב:
תיהיה רציני באמת
אתה רוצה להגיד לי שתמשיך לבנות על אבו לאבן בתור גיבוי מהספסל? תיהיה רציני
במכבי שחקנים כמו פריצה לא רואים סגל לפעמים.אם עטר מגיע לפה,מקבל סכום יפה מאוד שיעשה מה שאומרים לו
אני מחתים חלוץ, אפילו חלוץ טוב ומוכח, אבל לא אלירן עטר, נקודה. הוא יחרב לך את חדר ההלבשה. כל משחק על הספסל זה ועדת חקירה ממשלתית ואם אני אמא של אלישע, אני שומר על התיק שלי טוב טוב כי אלירן ----- זקנות

גם ביטון ומליקסון חברים ממש טובים שהעבירו את רוב הזמן שלהם בפולין ביחד, זכורה לי אפילו כתבה עליהם ועל החיים שלהם בפולין.
ביטון מבחינתי האופציה הראשונה והכי טובה. ממה שזכור לי יש לו משחק ראש מצויין גם, לכל מי שדיבר על מצבים נייחים ^^
ביטון מבחינתי האופציה הראשונה והכי טובה. ממה שזכור לי יש לו משחק ראש מצויין גם, לכל מי שדיבר על מצבים נייחים ^^