זה למה מכבי תיקח אליפות
- dardasmiley
Re: זה למה מכבי תיקח אליפות
אחי, לא חולק עליך שלמכבי יש חומר שחקנים וצוות מקצועי שכל דבר פרט לאליפות איתם הוא אכזבה.
מכבי מכתיבה קצב משחק בעיקר בגלל השם שלה שנבנה בעמל רב בשנתיים האחרונות ובגלל שמול חוד כזה כל טעות שתעשה בהגנה תןענש. אז מאמנים מעדיפים לחכות מאחור.
אבל למרות שאתמול היו להם 68% החזקה בכדור, זה עקר. הם סתם משחקים באמצע. במצב שלנו אני מעדיף לקחת אליפות "גוטמנית" מ1-0 קטן ומגעיל בכל משחק כשהיריבה יושבת לי על הזנב כל משחק, כל המשחק. מאשר להתגאות בסטטיסטיקה מרשימה אבל חסרת תכלס. אנחנו לא שם עדיין.
קודם ניקח כמה תארים, אחר כך נדרוש עליונות מול כל קבוצה בכל מגרש.
מכבי תרוץ עד הסוף וחזק השנה לא בגלל שהיא מפלצת טקטית. היא ממש לא. אלא בגלל השם המאיים שלה, חומר השחקנים והמעטפת המקצועית המדהימה שלהם.
קח את המוניטין שלהם והצוות המקצועי, שים כמעט בכל קבוצה בארץ והיא מועמדת לאליפות
מכבי מכתיבה קצב משחק בעיקר בגלל השם שלה שנבנה בעמל רב בשנתיים האחרונות ובגלל שמול חוד כזה כל טעות שתעשה בהגנה תןענש. אז מאמנים מעדיפים לחכות מאחור.
אבל למרות שאתמול היו להם 68% החזקה בכדור, זה עקר. הם סתם משחקים באמצע. במצב שלנו אני מעדיף לקחת אליפות "גוטמנית" מ1-0 קטן ומגעיל בכל משחק כשהיריבה יושבת לי על הזנב כל משחק, כל המשחק. מאשר להתגאות בסטטיסטיקה מרשימה אבל חסרת תכלס. אנחנו לא שם עדיין.
קודם ניקח כמה תארים, אחר כך נדרוש עליונות מול כל קבוצה בכל מגרש.
מכבי תרוץ עד הסוף וחזק השנה לא בגלל שהיא מפלצת טקטית. היא ממש לא. אלא בגלל השם המאיים שלה, חומר השחקנים והמעטפת המקצועית המדהימה שלהם.
קח את המוניטין שלהם והצוות המקצועי, שים כמעט בכל קבוצה בארץ והיא מועמדת לאליפות
לכל מאען דיבעי שלום רב.
צאו מהסרט
עקב האכילס של מכבי זה המאמן שלה!!! שאין לו מושג ואם לא המעטפת שיש לו הוא עם חצי סגל פצוע,למה אין לו מושג.
5 חלוצים יש לו בסגל ואף אחד לא בהרכב,וזו חלמאות!!
אתם יכולים לרייר עליו מהיום עד מחר,אבל בגלל שקוראים לו פאקו ולא אלישע אז הוא מאמן בחסד עליון.
מספיק לבלבל בביצים על אחזקת כדור,עם בפועל אתה מגיע ל3 מצבים כל המשחק ובסוף מנצח מפנדל ושתי אדומים.
ואחרי כל מה שאמרתי,אני אומר לאלישע והשחקנים תתעוררו!!! ינעאל ראבקום,עונה כזאת לא תחזור.
צאו מהסרט
עקב האכילס של מכבי זה המאמן שלה!!! שאין לו מושג ואם לא המעטפת שיש לו הוא עם חצי סגל פצוע,למה אין לו מושג.
אתם יכולים לרייר עליו מהיום עד מחר,אבל בגלל שקוראים לו פאקו ולא אלישע אז הוא מאמן בחסד עליון.
מספיק לבלבל בביצים על אחזקת כדור,עם בפועל אתה מגיע ל3 מצבים כל המשחק ובסוף מנצח מפנדל ושתי אדומים.
ואחרי כל מה שאמרתי,אני אומר לאלישע והשחקנים תתעוררו!!! ינעאל ראבקום,עונה כזאת לא תחזור.
גם איתך אני מסכים
זה פרי עבודתם של אוסקר וסוזה
ועדיין הם כבשו הכי הרבה בליגה.
מה שמעודד אותי..זה שביום טוב שלנו אנחנו מנצחים אותם בכיף!
הבעיה היא הטווח הארוך..המשחקים הקטנים
זה פרי עבודתם של אוסקר וסוזה
ועדיין הם כבשו הכי הרבה בליגה.
מה שמעודד אותי..זה שביום טוב שלנו אנחנו מנצחים אותם בכיף!
הבעיה היא הטווח הארוך..המשחקים הקטנים
ברור לך שזה גם העקב אכילס שלנו נכון?אדום זקן כתב:לכל מאען דיבעי שלום רב.
צאו מהסרט
באמת שאני לא מתרגש מק"ש.
הם מאד חלשים.. שווים גג מקום 3.
יש להם הרבה מאד מזל..אגב זה לא פוסל את זה שהם יכולים לזכות באליפות אבל אין ספק שהסיכוי שלהם הכי נמוך מבין השלושה.
התחרות היא רק עם מכבי.
רעננה לקחה לנו 5 (!!!!) נקודות העונה שזה פשוט לא נתפס.
רק לחשוב על הסיטואציה שאנחנו עם פלוס 5 נקודות.. חבל פשוט חבל
הם מאד חלשים.. שווים גג מקום 3.
יש להם הרבה מאד מזל..אגב זה לא פוסל את זה שהם יכולים לזכות באליפות אבל אין ספק שהסיכוי שלהם הכי נמוך מבין השלושה.
התחרות היא רק עם מכבי.
רעננה לקחה לנו 5 (!!!!) נקודות העונה שזה פשוט לא נתפס.
רק לחשוב על הסיטואציה שאנחנו עם פלוס 5 נקודות.. חבל פשוט חבל
לא.RedHell כתב:
ברור לך שזה גם העקב אכילס שלנו נכון?
כי עקב אכילס עפי כל ההגדרות זה החוליה החלשה.
אם היה לאלישע חצי,מה חצי,רבע מהצוות שיש לפאקו אז היינו מדברים כאן אחרת.
לבכר יש רבע מפאקו והוא מוביל את הטבלה ותסכים איתי שגם אנחנו וגם מכבי מוכשרים הרבה הרבה יותר מהם.אדום זקן כתב: לא.
כי עקב אכילס עפי כל ההגדרות זה החוליה החלשה.
אם היה לאלישע חצי,מה חצי,רבע מהצוות שיש לפאקו אז היינו מדברים כאן אחרת.
יש לנו סגל מעולה, סגל שיכול להתמודד לאליפות עם מכבי כי כמו שאמרת פאקו מסתמן החוליה החולשה שלהם, לצערנו באותה עמדה בדיוק זוהי גם החולשה שלנו.
אז גם אומר שבכר טוב יותר מפאקו עפי טענתךRedHell כתב:
לבכר יש רבע מפאקו והוא מוביל את הטבלה ותסכים איתי שגם אנחנו וגם מכבי מוכשרים הרבה הרבה יותר מהם.
יש לנו סגל מעולה, סגל שיכול להתמודד לאליפות עם מכבי כי כמו שאמרת פאקו מסתמן החוליה החולשה שלהם, לצערנו באותה עמדה בדיוק זוהי גם החולשה שלנו.
ע"פ הטבלה כן, אך אני מסכים שעד שלא נראה את בכר מחוץ לאזור נוחות שלו אי אפשר לדעת מה היכולות האמתיות שלו...אדום זקן כתב: אז גם אומר שבכר טוב יותר מפאקו עפי טענתך
תראה,אני תמיד אומר שהמעטפת מסביב היא מה שתביא בסוף להצלחה וזה באמת לא משנה מי המאמן,לראייה פאקו.RedHell כתב:
ע"פ הטבלה כן, אך אני מסכים שעד שלא נראה את בכר מחוץ לאזור נוחות שלו אי אפשר לדעת מה היכולות האמתיות שלו...
גם בכר אם באמת תתמקד תבין שאין לו יותר מדי לחץ בקש,מבחינתו הוא עושה את שלו,יש לו מעטפת תומכת,בעלים שהום גם מנגר,ושקט.
קבוצה,עם לחץ,דרישות,קהל,כסף ואיכות שחקנים כמו שיש היום בב"ש,דורשת מהמאמן להתעסק אך ורק באימון הקבוצה ותו לא.
לקבל לידיו דוחות משחקים,נתונים,כושר גופני ורכש שהמנהל המקצועי רואה לנכון להביא עפי ראייתו את הקבוצה.
בזמן שהמאמן הוא גם מאמן,גם עוזר,גם סקאוט,הסיכוי שלו אל מול השתיים האחרים בעידן של היום הוא הנמוך ביותר.
אבל אני גם מאמין שאלונה רואה את זה וכמו בכל שנה היא משפרת עוד משהו.
ואני בטוח שזה יושב לה בראש חזק מאוד לשנה הבאה שבראש מעייניה עומדים 10,000 מנויים שיבואו לדרוש הצלחה ולהפיק לקחים מהביזיון של חיפה העונה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל תקחו תקרדיט מקריית שמונה שמוליכה את הטבלה בצדק (נכון לשלב הזה של העונה).
אליפות לוקחים דרך ההגנה ובינתיים לקריית שמונה יש את ההגנה הכי טובה בארץ.
הסיבה שקריית שמונה מנצחת גם ביכולת לא משכנעת היא בזכות ההגנה (שאצל קריית שמונה מתחילה בשוער אבל מגיעה עד לחלוצים, שכן כולם אצל בכר עושים הגנה).
שימו לב לנתונים של קריית שמונה:
היא שמרה על שער נקי ב7 משחקים מתוך 17 המשחקים ששוחקו עד עכשיו.
בשאר 10 המשחקים רק פעמיים (מכבי פתח תקווה ועכו) היא ספגה יותר משער אחד.
לפני התבוסה במחזור האחרון היא עמדה על מאזן של ספיגת 10 שערים ב16 מחזורים.
אם היא תמשיך ככה, יהיה קשה מאוד לעצור אותה.
למרות שלדעתי, מכבי הפייבוריטית בגלל העובדה הפשוטה שלנו ולקריית שמונה אין את העוצמה שיש למכבי מול הקטנות, בטח במשחקי הבית.
הסיבה שקריית שמונה מנצחת גם ביכולת לא משכנעת היא בזכות ההגנה (שאצל קריית שמונה מתחילה בשוער אבל מגיעה עד לחלוצים, שכן כולם אצל בכר עושים הגנה).
למרות שלדעתי, מכבי הפייבוריטית בגלל העובדה הפשוטה שלנו ולקריית שמונה אין את העוצמה שיש למכבי מול הקטנות, בטח במשחקי הבית.
מסכים, וזו בדיוק הבעיה שלנו.Sir Alex Ferguson כתב:אל תקחו תקרדיט מקריית שמונה שמוליכה את הטבלה בצדק (נכון לשלב הזה של העונה).
אנחנו לא לוחצים מספיק, בשום מקום על המגרש. אין לי בעיה שלא נלחץ גבוה, אבל גם את האמצע ואת ה16 ראנחנו לא סוגרים הרמטית.
בנוסף, הירידה להגנה מזעזעת. יותר מדי פעמים קבוצות מגיעות נגדנו למצב של יתרון מספרי מול שחקני ההגנה.
אגי'דה הציל אותנו מספיק פעמים, הבעיה ששוער לא מביא אליפות אלא המאמץ הקבוצתי ההגנתי.
מכבי סופגת, רק בגלל שהשחקנים שלה לוחצים כל המשחק באיזור רחבת היריב, ומשחקים עם הבלמים בקו החצי. אם לא עושים את זה בתיאום מושלם אז יכול להיות שתספוג.
אך ההתקפה שלהם עובדת מצויין והם מניעים את הכדור ברמה גבוהה, כך שההגנה שלהם בקושי עומדת בפני איומים.
אצלנו ההנעת כדור והעמידה הגנתית היא ברמה הנמוכה מבין השלוש, וכך לא זוכים באליפות. אין מה לעשות האספקטים האלו הם עבודה אך ורק של מאמן וצוות מקצועי. אז בוודאי שאצלנו הצוות המקצועי הוא העקב אכילס.
רק שתבינו למה מכבי תיקח אליפות...
היום שיחקו מול קבוצה בערך באותו סדר גודל כמו שאנחנו שיחקנו אלי קצת פחות טובה אבל עדיין
הם שיחקו עם שחקן הרכב אחד בלבד וזה היה גארסיה!! שחקן 1
לא התאמצו יותר מדי ועשו 4-1 קליל.
אנחנו היינו צריכים להקיא דם עד שהכנענו את הרצליה עם ההרכב החזק ביותר שלנו
אנחנו לא שם.. לא קרובים לזה
היום שיחקו מול קבוצה בערך באותו סדר גודל כמו שאנחנו שיחקנו אלי קצת פחות טובה אבל עדיין
כל מילה בסלע....RoICah כתב:רק שתבינו למה מכבי תיקח אליפות...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מבחינת יכולת קבוצתית ומקצועית אנחנו רחוקים מהם אבל מבחינת סגל כמעט קרובים אבל רק כמעט לצערי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!