תרדמת ינואר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: תרדמת ינואר

שליחה על ידי dor69 »

הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
א. ביטון זה המצאה של הפורום הזה ואף פעם לא הוגשה לו הצעה רשמית מטעם המועדון
ב. לא יודע מה איתכם, אני שבע רצון מנושא עטר. המועדון לא נגרר לסכומים שהוא לא רוצה לשלם והמשיכו בקו של מי שלא רוצה לא יהיה פה
ג. אני חושב שהסגל הנוכחי יכול לקחת אליפות בהליכה אפילו הוא רק צריך שישתמשו בו נכון
ד. לטעמי אלישע ואלונה יותר ננעלו על שכטר ומחכים לתמוז בפינה במקביל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב:הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
ב. לא יודע מה איתכם, אני שבע רצון מנושא עטר. המועדון לא נגרר לסכומים שהוא לא רוצה לשלם והמשיכו בקו של מי שלא רוצה לא יהיה פה
ג. אני חושב שהסגל הנוכחי יכול לקחת אליפות בהליכה אפילו הוא רק צריך שישתמשו בו נכון
הסגל הזה מינוס אבולאבן וטוויטו לא?
אם כן אז תשכח מזה הסגל הזה צריך חלוץ ובלם דחוף חלוץ כי מתוך 4 החלוצים שלנו שני החלוצים הבכירים שלנו כבר כמה משחקים לא כובשים החלוץ השלישי היה פצוע 3-4 חודשים ובשיא הכושר לא היה גולר ומי יודע איך הוא יחזור מהפציעה וחלוץ צעיר וחסר ביטחון ושני בלמים טבעיים בלבד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

dor69 כתב:הלחץ שלכם זה משהו לא ייאמן.
אתה חי בסרט אם אתה חושב ששכטר או תמוז יבואו לפה .
אל תתן לכתבות להטעות אותך .
חייב עומק בסגל , הסגל טיפה יותר עמוק מעונה שעברה אבל אנחנו רואים מה קורה עם הפציעות וההשעיות , צריך להעמיק עוד טיפה כדי שבעיית פציעות לא מה שתדפוק לנו את העונה .
עונה שעברה לא רצנו עד הסוף רק בגלל הפציעה של סוארס .

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
!!!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב:אני אמרתי ואני אומר שוב- הסגל הזה מספיק כדי לקחת אליפות בהליכה ורק צריך לדעת לסחוט ממנו את המקסימום. המאניה דיפרסיה שלכם עברה גבול! אם כבר עוד משהו זה בלם מחליף ולאור האופציות בשוק והמחירים גם זה לא כל כך ריאלי
מסכים . אנחנו בינואר ולא סוחטים ממנו אפילו לא עשירית מהפוטנציאל. מה גורם לך לחשוב שזה ישתנה בהתחשב בעובדה שאלישע לוי איתנו כבר 2.5 עונות ותמיד משחק באותה שיטת משחק?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים . אנחנו בינואר ולא סוחטים ממנו אפילו לא עשירית מהפוטנציאל. מה גורם לך לחשוב שזה ישתנה בהתחשב בעובדה שאלישע לוי איתנו כבר 2.5 עונות ותמיד משחק באותה שיטת משחק?
אם אתה מסכים איתי אז השאלה היא מה גורם לך לחשוב ששחקן כזה או אחר יפתרו את הבעיה? אמרתי שצריך לדעץ להשתמש בו לא שזה בהכרח יקרה

סמל אישי של משתמש
The red one

dor69 כתב: אם אתה מסכים איתי אז השאלה היא מה גורם לך לחשוב ששחקן כזה או אחר יפתרו את הבעיה? אמרתי שצריך לדעץ להשתמש בו לא שזה בהכרח יקרה
הסכמתי עם השורה הראשונה שלך - הסגל הזה יכול לקחת אליפות בהליכה רק צריך לדעת להשתמש בו. עד כאן נכון.

לא משתמשים בו כמו שצריך, וזו הבעיה. וגם אני חושב ששחקן כזה או אחר לא ישנה כי כרגע יש לנו קאדר שחקנים מדהים לליגה הישראלית ועדיין אנחנו נראים ככה. למה? בגלל המאמן ואנשי המקצוע (עאלק) שמסביבו. ככה שעוד שחקן, שם גדול ככל שיהיה, פשוט לא יעזור כל עוד נמשיך לשחק בשיטה הזו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אליפות בהליכה? באמת?

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב: אליפות בהליכה? באמת?
בסדר, אולי הפרזנו עם ב'הליכה', אבל הסגל הזה ראוי להתמודד על אליפות לאורך כל הדרך.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה לא משנה מי בסגל כל עוד למאמן הזה יש 11 קבועים.
לא משנה מה יעשו שחקני הספסל באימונים ובמשחקים שנם מקבלים צ'אנס הם לא ישחקו שבת לאחר מכן.

ככה איבדנו המון נקודות שנה שעברה כי אלישע שרףאת הספסל וכך הוא ממשיך גם השנה
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שיש כתב: אליפות בהליכה? באמת?
כן אחי, בהליכה מלכותית. אתה בכלל לא תופס כמה הסגל הזה אדיר, בעוצמה מלאה הוא יכול להשיג פה שליטה בליגה שלא נראתה פה שנים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: כן אחי, בהליכה מלכותית. אתה בכלל לא תופס כמה הסגל הזה אדיר, בעוצמה מלאה הוא יכול להשיג פה שליטה בליגה שלא נראתה פה שנים
כן בוודאי כמה שאני חושב שהסגל שלנו שווה או קרוב ללהיות שווה לזה של מכבי ללכת לאליפות?
ממתי האוהדים שלנו הפכו להיות שחצנים לעזאזל?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: כן בוודאי כמה שאני חושב שהסגל שלנו שווה או קרוב ללהיות שווה לזה של מכבי ללכת לאליפות?
ממתי האוהדים שלנו הפכו להיות שחצנים לעזאזל?
מה הקשר שחצנים ריבונו של עולם??? זה הפוטנציאל והוא ממומש ב10% גג זה מה שאמרתי

E26

שליחה על ידי E26 »

אני לא יודע אם יגיע רכש או לא ובמידה ויגיע האם זה ישפיע על אחד התארים שאנחנו מתמודדים עליהם השנה, אבל כמו שטענתי עוד מסוף העונה שעברה, עם אלישע מיקסמנו את עצמנו, לא מאמין שהוא יכול להוביל אותנו רחוק יותר.
אני מאוד מקווה שהעונה הזו תסתיים עם תואר כלשהוא אבל בעונה הבאה אשמח לשינוי בעמדת המאמן.

שלח תגובה